|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
27.7.2009 8:47:38   
chebelica21

Jaz jem skoz že Elevit, vsebuje folno kislino in pa ostale vitamine,...

Imam pa en problemček,.... user posted image
zjutraj sem se zbudila z čisto debelimi dlesnimi,... Kaj mislite, da mi česa primanjkuje, ali zaradi česa se mi je to začelo sedaj dogajat?? user posted image user posted image Sploh si ne morem prav zob umit, ker se mi takoj kri ulije,...

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
27.7.2009 9:14:46   
veselka
chebelica kupi si ščetko curaprox ultra soft... jaz je ne zamenjam več. sicer s krvavečimi dlesnimi nimam težav, se mi pa že leta dlesni umikajo od zob. mi je moj bivši Z vse splombiral ob straneh, pa kar je odpadlo, ker je slabo naredil očitno, je samo še slabše. tko da sem ga kr skenslala. še drago me je stal, ker je bil samoplačniški user posted image . nekaj sem reklamirala, potem pa se mi ni dalo več user posted image user posted image user posted image . po porodu moram novega najt.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
27.7.2009 10:11:38   
klaja
Sem vas samo na hitro prebrala, ker čez vikend ni bilo kaj dosti časa, smo imeli obiske, ker me še vsi hočejo videt kako sem okroglauser posted image . Tako da tudi komentirala ne bom vsega.

Altaja za odvajanje vode iz telesa je najboljši regratov sirup. Meni je pomagal.

Plenice: najprej pampers, potem pa kar Hoferjeve.

Mene pa sedaj mučijo bolečine v križu, vedno je nekaj, sicer pa še malo pa bomo pri koncu. Nekatere vas loči do poroda še dober mesec, druge pa bomo še čakale do konec septembra. Sploh ne morem verjet, da je tako hitro minil čas.

Danes mi je že poštar polepšal jutro, mi je prinesel odločbo za porodniški dopust in za denar namesto paketa. Jupi, zdaj pa čakam na avgust, da bo ta denar nakazan, da še nakupim vse potrebno!

Tiste, ki imate danes preglede, lepo opravite!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
27.7.2009 10:13:28   
Anonimen
ojla punce!
jaz sm že čist fertikuser posted image
tamavči je tud kr neki joku tko da mi je zdele začuda zaspal tko da ne vem a ga kej kuha al kaj in itak sm ga nosila in me zdele mislim da vsaka celica na telesu boliuser posted image
od 36 tedna naprej če se dete rodi velja za donošenega otročka,če je pa kej prej pa se dohtarji posvetujejo al bodo probal zadržat ga še mal notr odvisno od deteta kolk je razvit pa glede teže

zdele grem pa krompir dat kuhat dokler imam obe roki frej

(odgovor članu veselka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4729
27.7.2009 10:14:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: chebelica21

zjutraj sem se zbudila z čisto debelimi dlesnimi,... Kaj mislite, da mi česa primanjkuje, ali zaradi česa se mi je to začelo sedaj dogajat?? user posted image user posted image Sploh si ne morem prav zob umit, ker se mi takoj kri ulije,...

žajbelj fajn pomaga da se ti dlesen hitro pozdravi tko da si samo splakuj usta in to je touser posted image drugače je pa to čist normalno v nosečnosti tko da ne skrbi

Neposredna povezava do sporočila: 4730
27.7.2009 10:27:41   
Sarchi
dan nosečke

jzt počivam in počivam. je kar v redu če veliko ležim, ker čim sem mal aktivna takoj trd trebuh, krči, bolečine...
sem bila pa tako zaprta, nič 4 dni ob normalni prehrani, da sem morala kar svečke uporabit. mislim da je dodatno za zaprtje poskrbelo še železo. tko da sem kar prekinla z jemanjem.ne vem kaj nardit, ker tako zaprta tud ne morem bit, se bom še zastrupla. pomaga pa prou nič ne. sem slive suhe namakala, pila to vodo, jih jedla, laneno seme v jogurt....nič ne pomaga. ne vem kaj nardit. G mi je dal sicer železo v sirupu ampak se ful bojim to zdej pit k ne bi rada d me spet tko zaštopa.

tko si želim da bi lahko mal bl bla aktivna....

baby  blue dopustnica welcome, samo da se počutiš ok

vsem ki imate dns preglede srečno, pa poročajte.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
27.7.2009 10:32:17   
chebelica21

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

žajbelj fajn pomaga da se ti dlesen hitro pozdravi tko da si samo splakuj usta in to je touser posted image drugače je pa to čist normalno v nosečnosti tko da ne skrbi

Hvala za odgovor,... Bom probala, ko pridem domov,...
Ful mi je neprijetno, se počutim, kot da bi mi vsi v usta videli, sedaj ko imam vse vneto... user posted image Čeprav sem si z muko ščetkala zobe,... mi je uspelo,... Ampak kri je pa tekla,... Čez noč se mi je ven spustlo,....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
27.7.2009 10:35:49   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Ja včeraj sem bila v Mullerju v Velenju, ker ga v Celju ni...user posted image user posted image in sem ugotovila da folk na veliko kupuje vse njihove izdelke, tudi vlažilne robčke in planičke... res da se pri ceni razlika pozna... ampak mene zanima kakšna pa je kvaliteta.... sicer sem slišala veliko pohval na rčun Mullerjevih planičk....

No jaz sem si za začetek nabavila Pampersovo 1 (2-4 kg) pol bom pa videla.... Kak vaš dober nasvet ne bo doveč!user posted image user posted image

Js sem bila tudi v soboto tam, včeraj tako ni bil odprt user posted image . In je bilo polno nosečk, vsaka druga je imela trebuh.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
27.7.2009 10:38:45   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Ja včeraj sem bila v Mullerju v Velenju, ker ga v Celju ni...user posted image user posted image in sem ugotovila da folk na veliko kupuje vse njihove izdelke, tudi vlažilne robčke in planičke... res da se pri ceni razlika pozna... ampak mene zanima kakšna pa je kvaliteta.... sicer sem slišala veliko pohval na rčun Mullerjevih planičk....

No jaz sem si za začetek nabavila Pampersovo 1 (2-4 kg) pol bom pa videla.... Kak vaš dober nasvet ne bo doveč!user posted image user posted image

Js sem bila tudi v soboto tam, včeraj tako ni bil odprt user posted image . In je bilo polno nosečk, vsaka druga je imela trebuh.

Ja se strinjam... sami trebuščki ali pa vozički...user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem bila tam okoli 17.30 ure...

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
27.7.2009 10:41:23   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

chebelica kupi si ščetko curaprox ultra soft... jaz je ne zamenjam več.

Js tudi ne user posted image . Sem jo dobila kot promocijski material, po uporabi nabavila navadno ščetko, ki sem jo pa samo vrgla v koš in nadaljevala umivanje s staro (ki na srečo še ni bila v košu). Potem pa drug dan novo tapravo ščetko nabavila.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
27.7.2009 10:44:06   
tulpek

Ja se strinjam... sami trebuščki ali pa vozički...user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem bila tam okoli 17.30 ure...

Js tudi nekje bolj proti večeru, okrog 18. ure ali še kasneje. Sem že imela občutek, da sem v kakšnem baby centru user posted image .

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
27.7.2009 10:46:19   
vila MaLiNa
Joj kok ste pridne z nakupovanjem in urejanjemuser posted image
Meni se je pa vse ustavilouser posted image  No se tolažim, da imam še dober mesec časauser posted image

Zatekanje - zatekam že od 20t, sedaj zadnje čase me je oteklina, predvsem nart in gležnji, še začela boleti. Bolijo me tudi členki na rokah, predvsem zjutraj, ko se zbudim... jih zelo s težavo razmigam. Ampak sej pravijo, da vse to izvodeni, ko bo najina mala štruca zunajuser posted image

Pri otečenih dlesnih pa je meni poleg curaproxsove zobne ščetke pomagala še curasept ustna voda, ki vsebuje kloroheksidin. Res, da je malo dražja, ampak vsaj dlesni ne bolijo in lahko normalno ješ.

Rubinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne izgubi upanja!!! Zelo močno držim pesti. In nič nisi ti kriva!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
27.7.2009 11:22:56   
eva Ana
ojla!

Punce a pozna katera kozmetiko Weleda? Baje je to full naturuser posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
27.7.2009 11:32:13   
veselka
eva anaja, js jo že leta uporabljam. mi je super. sploh krema za obraz. sicer ne uporabljam vsega od welede. kombiniram jo s kozmetiko Lavera, ki je tud neki tacga. pa zobno pasto imam tudi od ene druge znamke, ki je tudi naravna. mam ful rada, da se peni v ustih, od welede se pa ne. no, mi je pa tut važno od česa se peni.

je pa veliko kozmetike, ki je opredeljena kot natur, zelo ne-natur, ker poleg malenskoti natur sestavin, vržejo noter še kup druge svinjarije. pač, na žalost je "natur" precej ohlapen pojem.

evo, js sm začela z masažo presredka... sam tole je pa cela umetnost, ker komaj dosežem od trebuha. sem probala v sede, pa stoje... pa ni razlike v težavnosti...

< Sporočilo je popravil veselka -- 27.7.2009 11:35:34 >

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
27.7.2009 11:46:05   
Sarchi
jzt sm tud razmišlala da bi si to za  masirat presredek kupla. ma sploh ne vem kje se to masira user posted image . veselka katero kremo al olje pa imaš ti?

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
27.7.2009 11:52:19   
baby blue
Evo pa smo s pregleda
Obrnjeni smo na glavico in dobili potrditev da imamo user posted image user posted image user posted image ... Težka je 2091 g velika pa okoli 40 - 42 cm... Poslušale sva tudi srček in je 140 udarcev na minutko... user posted image ... Posteljica je zadaj... Dobila sem pa tudi potrdilo o PDP-ju tako da greva ta teden z mojim na CSD uredit vse potrebno... Z porodniško uradno začnemo 16.08.... Naslednji pregled imam 10.08.2009 pa vsega skupaj imam 5 kg...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 27.7.2009 11:56:03 >

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
27.7.2009 11:53:25   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

jzt sm tud razmišlala da bi si to za  masirat presredek kupla. ma sploh ne vem kje se to masira user posted image . veselka katero kremo al olje pa imaš ti?

mam olje za masažo presredka od welede.

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
27.7.2009 11:58:17   
chebelica21

Jaz si presredek mažem z navadnim mandljevim oljem, ali lahko uporabiš tudi kakšno mastno kremo, ni nujno, da si kupuješ točno kremo za presredek,... Tudi ni nujno, da ti bo pomagala,...

Men se zdi škoda dat 6 EUR za kremo, ko pa dobim za to celo olje, katerega lahko še potem porabim za celo telo,....

< Sporočilo je popravil chebelica21 -- 27.7.2009 11:59:11 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
27.7.2009 11:59:28   
Sarchi
veselka hvala

super baby blue za uspešen pregled ...mi smo pa v medenični vstavi. nasl.pregled imam tud jzt 10.8. in upam da bo takrat kaj drugače, sicer joooj ne vem al zunanji obrat al kaj....

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
27.7.2009 12:00:56   
Sarchi

Men se zdi škoda dat 6 EUR za kremo, ko pa dobim za to celo olje, katerega lahko še potem porabim za celo telo,....

chebelica21 kakšno mandljevo olje pa kupiš in kje?

Neposredna povezava do sporočila: 4745
27.7.2009 12:06:45   
Tanik
Dober dan,

končno oddala papirje na CSD pa občina nam prispeva ob rojstvu 191 EUR user posted image
verjetno je res donošen pri 36 tednih,ker mi je na CSD rekla da če se pred 36 tednom rodi,da je potrebno javiti.
a katera ve kaj je to starševski dodatek, sem v brošuri brala? vem za pomoč od države,pa otroški dodatek pa dodatek za velike družine.

glede dlesni, meni kadar krvavijo jem jabolka,da si utrdim dlesni.

rubin user posted image user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
27.7.2009 12:07:50   
chebelica21

chebelica21 kakšno mandljevo olje pa kupiš in kje?

V lekarni kupim kar ono, ki ga oni delajo. Ali pa od BabyVal. Ampak sem bolj zadovoljna z lekarniškim, katerega dobiš na dcl, kolikor pač potrebuješ.

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
27.7.2009 12:08:42   
veselka

Jaz si presredek mažem z navadnim mandljevim oljem, ali lahko uporabiš tudi kakšno mastno kremo, ni nujno, da si kupuješ točno kremo za presredek,... Tudi ni nujno, da ti bo pomagala,...

jah kaj pa vem... ne bi si kar karkoli vnašala v nožnico, sploh zdej... za mandljevo olje sem tudi sama razmišljala, ampak če bi že, bi lekarniškega, ker je prečiščen. pa se mi v lekarno ni dalo še takrat, sem sproti kar tega kupla.

aja, pa verjetno lahko tudi to olje namažeš še kje drugje po telesu... sej pač zgolj mešanica olj.

< Sporočilo je popravil veselka -- 27.7.2009 12:14:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 4748
27.7.2009 12:11:39   
chebelica21

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

Dober dan,

končno oddala papirje na CSD pa občina nam prispeva ob rojstvu 191 EUR user posted image
verjetno je res donošen pri 36 tednih,ker mi je na CSD rekla da če se pred 36 tednom rodi,da je potrebno javiti.
a katera ve kaj je to starševski dodatek, sem v brošuri brala? vem za pomoč od države,pa otroški dodatek pa dodatek za velike družine.

glede dlesni, meni kadar krvavijo jem jabolka,da si utrdim dlesni.

rubin user posted image user posted image

Težka bo, ker mi ful zakrvavijo, ko kaj trdega vgriznem,... user posted image user posted image
Bom probala z žajbljem vseeno hvala Tanik. user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
27.7.2009 12:13:48   
chebelica21

jah kaj pa vem... ne bi si kar karkoli vnašala v nožnico, sploh zdej... za mandljevo olje sem tudi sama razmišljala, ampak če bi že, bi lekarniškega, ker je prečiščen. pa se mi v lekarno ni dalo še takrat, sem sproti kar tega kupla.

Od BabyVal sem imela samo enkrat, drugače pa vedno uporabljam lekarniško,... Sem zelo zadovoljna z njim,...

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?