|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
23.7.2009 20:48:38   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: indy0024

A VESTE,DA JE SARCHI OSTALA V PORODNISNICI UPAM DA JE PRSLA ZE DOMOV IN DA JE Z user posted image VSE UREDU IN Z NJO,DOBLA SEM NJENO SPOROCILO!!!!!SARCHI UPAM DA STA Z user posted image UREDU IN DA PRIDES KMALU DOMOV!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ZE KATERA VE KAJ O SARCHI??????

kaj pa je blo? nič mi ni jasnouser posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
23.7.2009 22:04:23   
dreja79
To je pa zdej že mal strašljivo.

Dejmo punce zdržat do septembrauser posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
23.7.2009 22:15:03   
altaja
Ko se je Sarchi nazadnje javila (včeraj) je omenjala težave z domnevno lažnimi popadki. Upam da je vse ok. Vse je še tako prehitro da bi se začelo dogajat. Alo, dajmo prednost avgustovkam, nič ne bomo prehitevale!

Pa še za Gajo in Zojo vsaki eno user posted image user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
23.7.2009 22:18:54   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

zanima me, ker sem jaz buša pozabla vprašat, če je to normalno, da ga imam spet čez 1 teden. mislite, da so se mi na CTGju že risali pravi popadki ali delajo to samo preventivno na 1 teden, čeprav me je na začetku tko čudn vprašala, kaj že delam tukaj? ima še katera podobne izkušnje?

kakšne pa so cifre na CTG listu?? dej napiši,ene št. so utrip, druge pa popadki.

moje številke so se povprečno gibale okrog 10-12, enkrat je tut na 25 poskočil, potem pa tudi na 3.

Tanik pridnauser posted image user posted image

men se zdi, da so popadki od 60 naprej pa do 120.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
23.7.2009 22:20:11   
barika
uf, Sarchi, drži se!!!!user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
24.7.2009 7:22:33   
chebelica21
Dobro jutro punce.

Sarchi drži se,...

Za bradavice si bom jaz tudi kupila lanolin, mi ga vse priporočajo,...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
24.7.2009 7:57:49   
tažana
Dobro jutro!

SARCHI: drži se!!! user posted image user posted image

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
24.7.2009 8:39:41   
Anonimen
jutrouser posted image
sarchi ja madonca kaj ga pa ti že serješ,dej počakita še oba maluser posted image

jaz sm dans zaspana k nism nč spala,včeri sem mela spet popadke tko da zgleda da bodo od zdej stalnica,ponoč pa spat nisem mogla k je tamalo razmetaval notr tko da sm zaspala šele k je moj vstal in ob 5.38  zbudila pa obmal do 7user posted image

glede CTG-ja vam ne znam nič povedat ker sem bila samo enkrat in še to v porodnišniciuser posted image

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4583
24.7.2009 8:48:27   
barika
Jutrouser posted image
Sem spala od polnči, pa do zdejle, kok je bilo fajnuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
24.7.2009 8:58:41   
Anonimen

Jutrouser posted image

bi mislna da to mene dražišuser posted image user posted image user posted image no sam da si naspala pa a si kej lepga sanjla al si spala k top?

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4585
24.7.2009 9:05:34   
simonae
Pozdravček!

Sem bolj leteča, tako da javim, kako je bilo na pregledu:

Vse OK.

Naslednji pregled imam 25.8. in kg +11.

VČERAJ BILI NA MORJU!
A kaj ko mi je bilo kar prevroče in tudi v vodi mi ni preveč pasalouser posted image

Pa tako sem se veselila. Se mi je zdelo, kot da sem pretiravala (tistih pet zamahov, ki sem jih naredila), kot da bi preplavala kak maraton. Predvsem, ko sem bila v pokončnem položaju in hotela ven me je gravitacija kar nazaj povlekla - a težava je v tem, da me je ob tem precej zabolelo v spodnjem delu trebuha (špikalo) in po tem cel dan nisem mogla popolnoma zadihati. A je imela še katera take izkušnje?

Sedaj pa grem na CSD.

LP

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
24.7.2009 9:14:37   
tulpek
Dobro jutro čveke nosečke,

Sarchi user posted image user posted image user posted image .

Perem in likam cotke... pa me zanima če katera ve, ali je boljše sedaj te cotke zložit v omaro ali v večje plastične škatle s pokrovi, ki jih imam tud sicer za cote, da tam počakajo na svojega malega uporabnika?

Nič, grem likat.

Za seznam (če ga bo katera posodabljala pred mano): +9,5

< Sporočilo je popravil tulpek -- 24.7.2009 9:15:03 >

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
24.7.2009 9:16:39   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Jutrouser posted image

bi mislna da to mene dražišuser posted image user posted image user posted image no sam da si naspala pa a si kej lepga sanjla al si spala k top?

ko top .. po dolgem časuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
24.7.2009 9:50:51   
Erdbeere
dobro jutro čvekice

Jest sem tud spala spet ko top user posted image sej še malo pa tud to ne bo več možno.

Joj sarchi zdrži čimdlje v enem kosu user posted image

Jest pa za danes nimam nikakršnih velikih planov, tko da čakam, da bo ura toliko, da grem lahko kosilo kuhat. Je pa obupno soparno že zdaj user posted image sej jutri bo pa spet hladno.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
24.7.2009 10:16:07   
Rožica82
Dobro jutro!
KEPICA tudi jaz sem ti poslala ZS za telef. št. pa mi je še nisi poslalauser posted image
Jaz sem še kar v službi, dobro da vsaj tukaj ni vroče.
Sarchi ti pa zdrži še malo.

Lep dan

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
24.7.2009 10:20:22   
sontschica
dobro jutro

jaz sem pa danes tko fajn spala, sam kaj ko sem mogla že navsezgodaj k G, ker mi je dala zadnjič za CTG enkratno napotnico in sem mogla it po mesečno napotnico. mi je pa rekla, da očitno je CTG že zaznal prave popadke (ker je tudi njej čudno, da imam čez en teden spet CTG) in da moram vsaj 14 dni še počivat in bit pridna.

tko da, bom tudi jaz že začela prat cotke, da me res ne prehiti kaj.

potem sem šla pa še k zdravniku, ker so se mi spustili eni izpuščaji, pa sem čakala 2 uri - mislim, za ****user posted image

sarchi
drži seuser posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
24.7.2009 10:21:51   
chebelica21

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica82

Dobro jutro!
KEPICA tudi jaz sem ti poslala ZS za telef. št. pa mi je še nisi poslalauser posted image
Jaz sem še kar v službi, dobro da vsaj tukaj ni vroče.
Sarchi ti pa zdrži še malo.

Lep dan

Rožica pol pa imave obe srečo, da nama ni vroče v službi,... Sicer jaz se tukaj hladim s klimo, ampak je vseeno zelo fajn,.... user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
24.7.2009 10:40:57   
kepica
Hojla punceuser posted image

Evo, jaz sem ravno pregledala vse cunjice, ki jih imam. Poln kup jih jeuser posted image in vse so tako cortuser posted image Bi jih že kar danes oprala in zlikala, pa nimam omareuser posted image Bo treba še en teden počakat, da bo sobica urejena. Do takrat jih bom pa malo sem in tja prelagalauser posted image

Rožica82 verjetno si zgrešila moje sporočilo, ker sem šla prav preverit v poslana sporočila in sem ti odgovorila 44 min za tem, ko si mi poslala sporočilo. Ni problema. Ti pošljem še enkrat.

Sarchi, drži seuser posted image user posted image user posted image

Meni pa za enkrat še ni nič vroče. Prav prijetno mi jeuser posted image

Tukaj se mi pa zdi, da je danes kar zatišje....ste vse na dopustih? Aja...vse perete in likateuser posted image Uživajte!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
24.7.2009 10:41:09   
Erdbeere
jest bi šla pa kar mal nazaj v službo...tam mi vsaj vroče ne bi bilo, ker imamo klimo, doma pa že na škrge diham....jao jao

še dobro, da greva popoldan z možkom v trgovine, tam imajo tud klimatizirano user posted image

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
24.7.2009 10:42:49   
Erdbeere
hehe  danes v tej vročini pa verjemi kepica, da se mi ne da likat...no sej prala bi še sam likala pa 100% ne

Grem pa zdej kosilo delat. Bomo imeli danes musako pa zeleno solato, njami.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
24.7.2009 10:43:28   
kepica
Aja, punce....ali ve sušite cunjice na zraku ali v sušilcu? Jaz sem razmišljala, da bi jih dala v sušilca, prav zaradi mehkobe, pa je sušilec skoraj na vseh cunjicah prečrtanuser posted image Nimam pa izkušenj s  sušenjem v sušilcu, ker v njem sušim samo brisače, tako da ne vem, kako je s tem. Sicer so cunjice rabljene...verjetno se ne bodo več krčile, če so že večkrat opraneuser posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
24.7.2009 11:00:38   
binči
živjo kepica.user posted image
Jest imam doma sušilni stroj pa še vedno raje dam ven na zrak sušit, ker v sušilco mi
vso mehkobo in vonj od mehčalca pobere, če pa želiš lahko sam po moje na manjši čas sušenja.user posted image  

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
24.7.2009 11:14:34   
polari
dobro jutro!

Eltea333: meni je tudi zelo žal za tvojega muceka. Vem kak je, nama jih je tri povozlo, zdaj pa imava eno črno muco, ki je not. Nič ji ne manjka, stara je že dve leti in prav uživa. Včasih jo pa peljem ven na travico, in to s povodcem...user posted image  Malo smešno izgleda, ima pa vsaj najdaljše mačje življenje od vseh najinih mačk! user posted image user posted image

Danes je bla grooooozna noč. Nič nisem skoraj spala, ker mi je bilo tako vroče!!! Nič vetra, vse je bilo mirno in fejst vroče. Jaz komaj čakam jutri!!!user posted image

Moj trebušček: danes ga bom pripopala gor, mi pa tudi vsi pravijo, da mam kar velikega...meni je prav luškan, saj pa zdaj menda ne bom pazla na linijo, ne???user posted image

Evo, delam še jutri in v ponedeljek, potem pa dopuuuuuuuuuuuuuust!!!Komaj čakam...

Cotkice imam že vse oprane, jutri pričnem z likanjem in po številkah sem si jih že zložila, tak da še samo pogledam, kaj bi še kupila, pa bo....

Sarchi user posted image !!!!

Joj, kak mi je vroče......

Kepica, jaz imam sušilec, pa ne glede na nalepke sušim cotke v sušilcu, ponavadi na 40 stopinj, ne na 60. Ampak te dni, ko je bil taki veter, sem vse posušila zunaj, ker je bilo zelo hitro vse suho in še dišijo tak cotke, ker so se sušile na svežem zraku!

Prišla sem tudi s pregleda!!!!user posted image user posted image

Naš fant je težek 2113g v 32 tednu in 2 dni, obrnjen je z glavico dol, vse je OK! Naslednji teden grem še samo kri dat, potem pa imam naslednji pregled 20.8.!!! Tako pozno!user posted image  Tudi nasploh se super počutim, nobenih težav ni.user posted image user posted image user posted image  (No, edino iz postelje se komaj prikotalim, kot neka omika sem...hehe)

No, delam še do dveh, vas potem spet berem, uživajte!

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
24.7.2009 11:14:37   
kepica
oooo binčiuser posted image Lepo, da si nas prišla pogledatuser posted image
polari, binči Moram poštudirat mojega sušilca, ker ma neke čudne programe, da ne bodo prišle ven cunjice v št. 50user posted image

Pa bravo za pregled, polariuser posted image

< Sporočilo je popravil kepica -- 24.7.2009 11:16:47 >

(odgovor članu binči)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
24.7.2009 11:23:46   
binči
skoz vas berem sam nisem glih za pisanje, raje sam beremuser posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?