polari
|
dobro jutro! Eltea333: meni je tudi zelo žal za tvojega muceka. Vem kak je, nama jih je tri povozlo, zdaj pa imava eno črno muco, ki je not. Nič ji ne manjka, stara je že dve leti in prav uživa. Včasih jo pa peljem ven na travico, in to s povodcem... Malo smešno izgleda, ima pa vsaj najdaljše mačje življenje od vseh najinih mačk! Danes je bla grooooozna noč. Nič nisem skoraj spala, ker mi je bilo tako vroče!!! Nič vetra, vse je bilo mirno in fejst vroče. Jaz komaj čakam jutri!!! Moj trebušček: danes ga bom pripopala gor, mi pa tudi vsi pravijo, da mam kar velikega...meni je prav luškan, saj pa zdaj menda ne bom pazla na linijo, ne??? Evo, delam še jutri in v ponedeljek, potem pa dopuuuuuuuuuuuuuust!!!Komaj čakam... Cotkice imam že vse oprane, jutri pričnem z likanjem in po številkah sem si jih že zložila, tak da še samo pogledam, kaj bi še kupila, pa bo.... Sarchi !!!! Joj, kak mi je vroče...... Kepica, jaz imam sušilec, pa ne glede na nalepke sušim cotke v sušilcu, ponavadi na 40 stopinj, ne na 60. Ampak te dni, ko je bil taki veter, sem vse posušila zunaj, ker je bilo zelo hitro vse suho in še dišijo tak cotke, ker so se sušile na svežem zraku! Prišla sem tudi s pregleda!!!! Naš fant je težek 2113g v 32 tednu in 2 dni, obrnjen je z glavico dol, vse je OK! Naslednji teden grem še samo kri dat, potem pa imam naslednji pregled 20.8.!!! Tako pozno! Tudi nasploh se super počutim, nobenih težav ni. (No, edino iz postelje se komaj prikotalim, kot neka omika sem...hehe) No, delam še do dveh, vas potem spet berem, uživajte!