|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
23.7.2009 9:10:53   
sandrica23
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 251
23.7.2009 9:38:33   
plamen
Hej punce!

Naj se vam pridružim tudi jaz. + sva zagledala včeraj, imam še kar spravljena oba testa, ker kot večina vas, tudi jaz nimam ostalih znakov kot je malo utrujenosti in občasno špikanje. Tako, da vsake toliko časa pogledam, če je res +user posted image Čestitke tudi vsem ostalim marčevkam user posted image user posted image
Danes letiva na dopust in ko prideva nazaj imam 1. pregled. Za na seznamček: starost 29 let, 1 nosečnost, PDP 27.3. in prvi pregled 10.8. Rodila bom v LJ.
Sladkarije tudi meni ne dišijo, ampak smokiji, to je pa obvezno na seznamu že kak teden. Sem dosti fizično aktivna in tudi že v prvih tednih sem imela par podvigov s kolesom, pa je zgleda OK. Bom sedaj malo omilila, bova izbirala lažje ture, jeseni pa kakšna telovadba prilagojena nam.

Držim pestke za vse preglede in uživajte v prvih tednihuser posted image !

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 252
23.7.2009 9:48:32   
lana70
nas je pa res ogromno marčevk.....user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 253
23.7.2009 10:03:02   
crvicek
Uau, v marcu bo res veliko dojenčkov!user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce gre katera na NS k Pušenjaku? Jaz imam prvi pregled šele 8.avgusta, ko bom v 9t, pa nevem al naj se že zdaj naročim al naj počakam do pregleda. namreč na forumu sem prej zasledila, da se je treba pri njemu naročiti 3 tedne in več prej?user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 254
23.7.2009 10:17:59   
Anonimen
čestitke vsem novim user posted image

glede NS bom jst verjetno šla kar k svojemu ginekologu, ki ima tudi licenco in mu tudi zaupam, pa tudi v prejšni nosečnosti se je na 3Dju tok potrudu, tako da nimam težav kam it.

Drugače sem pa bila pri prejšni nosečnosti pri Dr. Pelkičevi, ki pa mi je uganila spol in je tako držalo do konca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 255
23.7.2009 10:56:27   
andrejka28
NO pa da se še jaz malo javim.. Berem vas sicer redno vsak dan, a zanalašč nisem hotla nič napisat, saj mi gre po glavi samo odštevanje dnevov do prvega pregleda, saj na tem se je v 1. nosečnosti namreč vse končalo.

Drugače slabo mi ni nič, tudi prsi me bolijo le minimalno, nobena hrana se mi ne lušta nič posebej, edino utrujena sem skoz, bi lahko spala 20ur na dan. Drugače prej sem trenirala kickboksa (mam tudi svoj klub), tak da sem treninge že ob prvi nosečnosti letos aprila opustila, hodim pa vsako jutro v službi pridno laufat, tak čist na izi, popoldan če je taka vročina ko danes pa obvezno na kopanje.

Res se nas je nabralo že dosti marčevk, me pa zanima kolk jih je kaj iz mb ali oklice?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 256
23.7.2009 10:59:54   
lana70
andrejka28...blagor tebi...malo takih služb, da hodiš laufat med službenim časom...user posted image user posted image ...noo, želim ti mirno nosečnost. Pa punce, sedaj je že čas, da se seznamček malce up date, a...

(odgovor članu andrejka28)
Neposredna povezava do sporočila: 257
23.7.2009 11:07:28   
sandrica23
Jaz sem sem  iz Lovrenca na Pohorju user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 258
23.7.2009 11:20:03   
skorpionk4
midva sva iz radvanjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 259
23.7.2009 11:53:00   
testianka
Lana70 ce bos ti delala seznamcek, mi lahko dodaš še starost 30
kdasj imam pa pregled pa še ne vem, ker je verjetno G na dopustu.

(odgovor članu skorpionk4)
Neposredna povezava do sporočila: 260
23.7.2009 12:53:01   
branka28
30 let, Sladki vrhuser posted image

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 261
23.7.2009 15:20:11   
Zvezdici
Joj jaz mam tudi še kar nekaj časa do NS in pregleda sploh.
Ker gredo na dopust in sem na pregled naročena 31.8, na NH pa 9.9 za katero moram plačati 65€user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 262
23.7.2009 15:53:07   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: testianka

Lana70 ce bos ti delala seznamcek, mi lahko dodaš še starost 30
kdasj imam pa pregled pa še ne vem, ker je verjetno G na dopustu.

hkmm, khm, malce bo kriza...jaz sem kar star seznam kopirala, sebe dodala in to je blo to...user posted image ...k še malo, pa se ne bomo mogle več niti preštet user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 263
23.7.2009 22:44:55   
testianka
0user posted image  

user posted image

PDP, NICK, STAROST, KRAJ,NOSEČNOST,  NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
user posted image  cestnidrikač, 24 let, Celje, 2user posted image , NP 24.7.09

2.3.2010
user posted image  7lina7, maribor, 2user posted image , NP 14.7.09
user posted image  puma23, 1user posted image

3.3.2010
user posted image  LaMay, 34 let, Ljubljana, 3user posted image , NP 27.7.09 
user posted image  sara2007, 22 let, okolica Sl. Bistrice, 2user posted image

5.3.2010
user posted image  Pooh, 30 let, obala, 1user posted image , NP 27.7.09
user posted image  aygo, 27 let, Maribor, 2user posted image , NP 3.8.09, NS 20.8.09
user posted image  sara2007, NP 19.8.09
user posted image  W.W., 28 let, 1user posted image , NP 29.7.09

7.3.2010
user posted image  lindy, 27 let, Mengeš, 2user posted image , NP 22.7.09
user posted image  maša06, 28 let, Kranja, 3user posted image , NP 16.7.09
user posted image  filip in jovana, 1user posted image , NP 24.7.09

8.3. 2010
user posted image  Jessy, 2user posted image

9.3.2010
user posted image Marčevka2010, 1user posted image

13.3.2010
user posted image crvicek, 32 let, 2user posted image , NP 6.8.09

15.3.2010
user posted image  Jassika, 1user posted image
user posted image   tia78, 30 let, 1user posted image

16.3.2010
user posted image  strumf, 2user posted image

17.3.2009
user posted image testianka, 3user posted image , 30 let

18.3.2010
user posted image aleira, 29 let, 2user posted image , NP 10.8.09 
user posted image  lana70, 39 let 2user posted image , UZ 3.8.09.

19.3.2010
user posted image andrejka28, 28 let, 2user posted image , NP 5.8.09

20.3.2010
user posted image branka28, 2user posted image , NP 3.8.09
user posted image  vija vaja, 2user posted image , NS 7.9.09

21.3.2010
user posted image  *pupsa*, 26 let, okolica Kranja, 2user posted image , NP 5.8.09

user posted image  nena,2user posted image , NP 3.8.09
user posted image  Rocio, 28 let, 1user posted image
user posted image   anac1
user posted image   sandrica23, 2user posted image , NP 24.7.09

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Še nekaj uporabnih strani:

NUHALNA SVETLINA 
          SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    OTROČARIJE                   ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

BABY BOOK   

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

Urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

[/quote]

(odgovor članu lana70)
  • Neposredna povezava do sporočila: 264
    23.7.2009 22:46:00   
    testianka
    evo mi je uspelo dati se na seznam

Neposredna povezava do sporočila: 265
    23.7.2009 23:12:22   
    Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Uau, v marcu bo res veliko dojenčkov!user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce gre katera na NS k Pušenjaku? Jaz imam prvi pregled šele 8.avgusta, ko bom v 9t, pa nevem al naj se že zdaj naročim al naj počakam do pregleda. namreč na forumu sem prej zasledila, da se je treba pri njemu naročiti 3 tedne in več prej?user posted image

Jaz grem k njemu. Sem poklicala že prejšnji teden, povedala datum ZM in mi je sama dala na izbiro od-do datuma, ter povedala, da se dela od 11. t do 13. t 6/7. Jaz grem že 20.8. Komaj čakam, ker bo to moj prvi pregled te pikice.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu crvicek)
    Neposredna povezava do sporočila: 266
    24.7.2009 6:33:02   
    Jassika
    Dobro jutro,
    počasi se odpravljam na 1 pregled. Držite pesti zame punce, daje vse uredu z user posted image . Se javim potem...., malo sem pa vseeno živčna in mi je user posted image

(odgovor članu Jessy)
    Neposredna povezava do sporočila: 267
    24.7.2009 8:20:59   
    crvicek
    Punce, mene pa je včeraj zgrabila taka panika.user posted image user posted image
    Dopoldne, ko sem šla na wc, sem na hlačkah zagledala rahlo roza - prozorno sluz in ko sem se obrisala jo je bilo še malo, potem popoldne pa nič več in danes tudi ne. Glede na to, da je za mano že en ss, sem takoj klicala G, ma pride šele danes z dopusta, tako da bom kasneje poklicala, da vidim kaj pravi. Prvi pregled pa naj bi imela šele 6.8.
    Sem pa potem malo brala na forumih in je teh roza izcedkov kar veliko, Pušenjak celo pravi da dokler ni sveže krvi in krčev, da ni panike. user posted image user posted image

Joj, tako bi rada potrditev da je z mojo pikico vse ok. Tudi počutim se kot prej - boleče prsi in rahle slabosti, tako da verjamem da moja pikica lepo raste. Sem pa zelo prestrašena, čeprav so tudi moje 2 kolegice imele isto in je bilo na koncu vse vredu. Ko pa sem imela ss, sploh nisem imela slabosti in imela sem črne izcedke, ki so se spremenili v kri.

(odgovor članu Jassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 268
    24.7.2009 8:40:08   
    lucika
    crvicek, nič bat, vse bo ok...
    ko gre zares, nekje v sebi veš, da je to to. tudi sama sem imela 2xss, zato vem kako se počutiš. ko sem bila potem noseča z sinom, sem prve tedne norela in si brisala nekam globoko, da bi vidla, če nikjer nič ni. seveda je bilo, ene dni sem imela prav roza izcedke in sem paničarla. škoda živcev, ker je res ostalo samo pri tem...ti pa zdaj tud točno veš, da bo vse ok.

jaz imam pregled šele čez dober teden, 4.8., in sploh ne vem, kak bi ga dočakala. ja vem, najraje bi se dala zamrznit/uspavat, bilo kaj, samo da se te slabosti čimprej nehajo. včeraj sem imela še cel dan noro kislino, tak da je bil zmagovalni dan, bljak.

še malo bom anonimna:) a je katera že povedala v službi? jaz bom počasi morala, če mi bo še naprej tako slabo...

(odgovor članu crvicek)
    Neposredna povezava do sporočila: 269
    24.7.2009 8:40:52   
    lucika
    no super. pssssst.

(odgovor članu lucika)
    Neposredna povezava do sporočila: 270
    24.7.2009 8:57:38   
    crvicek
    IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Jaz grem k njemu. Sem poklicala že prejšnji teden, povedala datum ZM in mi je sama dala na izbiro od-do datuma, ter povedala, da se dela od 11. t do 13. t 6/7. Jaz grem že 20.8. Komaj čakam, ker bo to moj prvi pregled te pikice.

O potem pa moram tudi jaz v ponedeljek poklicat, da se naročim. V katerem tednu točno boš točno takrat, ko boš imela nuhalno?
    Tudi jaz bi želela imeti pregled tam okrog 25.8. v skoraj 12 tednu, ker sem takrat ravno na dopustu.

(odgovor članu Jessy)
    Neposredna povezava do sporočila: 271
    24.7.2009 8:58:52   
    crvicek
    IZVIRNO SPOROČILO: lucika

crvicek, nič bat, vse bo ok...
    ko gre zares, nekje v sebi veš, da je to to. tudi sama sem imela 2xss, zato vem kako se počutiš. ko sem bila potem noseča z sinom, sem prve tedne norela in si brisala nekam globoko, da bi vidla, če nikjer nič ni. seveda je bilo, ene dni sem imela prav roza izcedke in sem paničarla. škoda živcev, ker je res ostalo samo pri tem...ti pa zdaj tud točno veš, da bo vse ok.

jaz imam pregled šele čez dober teden, 4.8., in sploh ne vem, kak bi ga dočakala. ja vem, najraje bi se dala zamrznit/uspavat, bilo kaj, samo da se te slabosti čimprej nehajo. včeraj sem imela še cel dan noro kislino, tak da je bil zmagovalni dan, bljak.

še malo bom anonimna:) a je katera že povedala v službi? jaz bom počasi morala, če mi bo še naprej tako slabo...

Lucika hvala!user posted image

Ja vem da bo tokrat vse ok in moram razmišljat samo pozitivno!

(odgovor članu lucika)
    Neposredna povezava do sporočila: 272
    24.7.2009 9:28:52   
    anac1

IZVIRNO SPOROČILO: anac1

lep pozdrav vsem user posted image user posted image user posted image !!
    tudi mi bomo zibali marca 10.  sem novopečena user posted image , stara 22 let in slikca ultrazvoka mi kaže da bom povila enojajčna dvojčka. Prihajam iz Mengša tako da če so kakšne marčovke iz okolice se mi javite!!!user posted image
    Lep pozdrav!!!user posted image user posted image

Uauuu! Čestitke za dvojčka!user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala!!

(odgovor članu crvicek)
    Neposredna povezava do sporočila: 273
    24.7.2009 9:30:22   
    Jassika
    Živijo punce!!

Evo, iz pregleda. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  najini pikici bije srček. JUHUHUHUuser posted image user posted image user posted image user posted image . Noseča 6t 2d. Ne morem vam povedat, kako sem srečna user posted image user posted image user posted image

Crvicek.... kako smo že rekli? Samo dobra volja in pozitivne misli štejejo. Ne skrbi, vse bo uredu. Jaz sem bila tudi tako živčna, da ni bilo za zdržat...kot si rekla, najraje bi se dala uspavat. Zato sem se pa potem naročila na samoplačniški UZ. Ne vem, mogoče bi tudi ti razmislila o tem. Mogoče ti bo lažje - meni vsekakor ni žal. In ja, veliko punc ima izcedke, tako da nič bat. Probaj ne razmišljat o ss, čeprav sama predobro vem, da je to tako zelo težko. Ti samo pazi na svojo bubico in verjemi, da bo vse uredu, pa tako tudi bo.  

Lep pozdravcek tudi ostalim in držimo pesti za vse srečke user posted image

(odgovor članu crvicek)
    Neposredna povezava do sporočila: 274
    24.7.2009 9:30:35   
    anac1
    IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene nosečke,

tudi mi pričakujemo user posted image  v začetku marcauser posted image , a bom zaenkrat še anonimna....
    no, zanima me, kake izkušnje imate s prvim pregledom pri G, predvsem, a je partner lahko zraven. to bo najin prvi otrok, tako da izkušenj še nimava, vendar se mi je od vedno zdelo samoumevno, da lahko moški brez kakih posebnih problemov vidi SVOJEGA OTROKA, dokler nisem slučajno odkrila, da znajo biti s tem težave, ker nekateri G (tudi moja G) neradi vidijo bodočega očka na 1. pregledu - baje da naj bi bil pregled neprijeten zaradi vaginalnega pregledauser posted image ... Haloooo?!?!? A otročki so bili pa spočeti brezmadežno ali kako???? 2. argument: da menda itak nimajo kaj videti (ja, in? saj to G nima kaj brigati). 3. (najbolj zanimiv) argument: da ni dobro, da je očka zraven, ker lahko da z otrokom ni vse v redu in da bi potem ga moral G še miriti. user posted image  A mamica naj tako novico mirno prenese, brez kompliciranja in sploh brez ramen za jokanje?!user posted image

No, zanimajo me vaše izkušnje. Sem klicala v ambulanto, da preverim, ali te govorice držijo, pa se seveda že cel dan ne javljajo - a to je tako ali tako praksa. Pa še nekaj: saj vem, glavno je, da bo vse ok z otročkom, a vseeno: smo v 21. stoletju, halouser posted image

hvala lepa in tudi tebi iskrene čestitke.. skupaj se bomo veselili marca!!!
    LP

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 275
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
    Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
    Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?