|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
23.7.2009 11:51:56   
Anonimen
hel, evo...zdaj vstanem in si ga poslikam....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1576
23.7.2009 11:52:04   
hel32
AJA, JAZ IMAM DOMA NASAD MALIN, PA MI ŠE NI POTEGNILO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a MORAJO BITI LISTI SUHI, AL SO LAHK SVEŽI???

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
23.7.2009 11:52:08   
Flora2
TjasaJ
mene so tudi tkole matrali, ker je bil naš user posted image v 35-36tednu tudi težek (3.400), pa so mi merili sladkor in je bil povišan pri naslednjih pregledih pa je bil normalen, čeprav mi sladkorne niso dokazali in je pač otroček težek in velik, se mi zdi da je za odkrivanje sladkorne to res pozno, ker naj bi se sladkor kontroliral me 20-28tednom ne pa na koncu, zato se ne sekiraj. Bomo imeli pač velike oz. težke otrokeuser posted image .

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
23.7.2009 11:53:27   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: TjasaJ

Zdravo punce, kako kaj vročina? Jaz se veselim sobote...

Lepo lepo napredujemo in se bližamo novim štručkam. Čestitke tistim, ki jih že lahko držite v naročju!

Jaz sem ravno s pregleda in me je kar malo prestrašil. V 36T smo veliki, stegnenica za 38t, glavica 36cm, težki pa 3350g . Jutri grem zato na merjenje sladkorja. Ni malo pozno?

Upam, da vas še berem, sicer pa čim manj vročine in seveda lahke porode!!

OOOO TjašaJ tvoj pa bo korenjak. Jaz sem prvega otroka rodila v 39t pa je mel obseg glavice 35cm in težak 3230g. Čeprav tele merjenje pri G so bolj tko. Meni je ravno pri prvem govorila kako bo velik in debel in na sladkorno me je poslala. Je rekla da bo mel čez 4kg in potlej se rodi tak pišek. Tko da se sploh ne sekiraj tudi oni se motijo

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
23.7.2009 11:56:43   
Anonimen
Čakte mal moj ma mal pod dve kili pa en mesec do roka kako majo loh vaši že čez 4 kile user posted image

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1580
23.7.2009 11:57:52   
Anonimen
meni je una teti rekla, da je se bolj, da so svezi. da vec ven potegne....evo, slikano. se nalozim...

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1581
23.7.2009 11:59:18   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Čakte mal moj ma mal pod dve kili pa en mesec do roka kako majo loh vaši že čez 4 kile user posted image

Ker pa ma čez 4kg? Če misliš mene, jaz sem napisala da mi je pri prvem G rekla da bo mel tolk

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
23.7.2009 12:03:01   
obayifo
jaz pa mislim, da je čist odvisno od G in od merjenja, mi smo v 35.tednu, pa naj bi mel 2660g in sem tut morala it cuker preverjat, danes bo izvid... upam, da bo vse v redu. se pa mal tolažim, da če bi mela povišanga, bi bla verjetn tut kej bol žejna, pa na žalost nisem... 

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
23.7.2009 12:07:23   
šivilja
Ja miska sem brala, da začneš z eno šalco v 36 tedno in vsak teden povečaš za eno, tako da na koncu prideš na štiri. Jaz sem že bolj na koncu( mi je rok spet prestavil na 27.7., ker tudi pričakujemo velikana) tako da sem že na štirih šalcah in je počas čas da prileze ven.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
23.7.2009 12:08:55   
romana24

aaaaaaa Anja PH moja napaka.user posted image user posted image user posted image  Sem šla še enkrat brat in vidim da misliš šiviljo. Bom naslednjič bol podrobno bralauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
23.7.2009 12:22:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Ja miska sem brala, da začneš z eno šalco v 36 tedno in vsak teden povečaš za eno, tako da na koncu prideš na štiri. Jaz sem že bolj na koncu( mi je rok spet prestavil na 27.7., ker tudi pričakujemo velikana) tako da sem že na štirih šalcah in je počas čas da prileze ven.

jaz bi kar s stirimi startalauser posted image user posted image user posted image
hel...se matram....morm odinstalirat program, pa nazaj ga namestit, se je nekaj pojuser posted image .e.b.alo....

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1586
23.7.2009 12:36:36   
kerala
evo, jaz ga tudi že pijem - in mi je prav fin! sem pa bolj lene sorte, pa se ga ne spomnim večkrat skuhat, tako da sem sam na eni šalci dnevno zaenkrat. a katera ve, če ga je treba vsakič sproti nakuhat al ga lahko pripraviš enkrat na dan pol pa po malem piješ?
sem prebrala, da ga ene pijejo že več mesecev pred porodom, ma verjetno škodit glih nima kej...

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
23.7.2009 12:41:48   
Drnula
Ej čveke, tačas, ko ste naklofale dve strani sem jaz skuhala zelenjavno juho, krugove cmoke v drobtinah in jogurtovo strjenko. Kuhna se tud že šajna, razen po tleh. Za to mora Neca najprej kocke pospravit in jaz posesat vse crknjene muhe, ki mi v dnevni žurajo na zasteklenitvi ni potem bo tipi - top. Tako da greva v knjižnico po nove knjigie, ker se mi bo od teh že sfuzlalo in za nazaj bo zaspala v auto. Jaz pa bom imela upam da dve urci frej, da se že 1x vržem v te cunje. Zdaj me kar malo panika že prijemlje, ker ne vem niti kaj dobro imam in vse imam še za zložit pospravti in morda še kaj za nabavit. Za to bebico nisem kupila še niti ene stvari.

Kaj vas je zdaj pičilo kajenje. Jaz sem bila svoj čas kar dobra kadilka pa sem nehala in to že pred leti. Vendar mi zapaše, posebej pri pivu, al pa zečer na morju recimo ... še se najdejo trenutki. Nehala sem ker so res en šit, sranje od sranja za zdravje.

Go_ta je res sumljiva user posted image , mogoče ji je sam računalnik crknu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
23.7.2009 12:51:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: romana24

aaaaaaa Anja PH moja napaka.user posted image user posted image user posted image  Sem šla še enkrat brat in vidim da misliš šiviljo. Bom naslednjič bol podrobno bralauser posted image

Ja ni panike, jest sem se sam čudila kako za vraga je to mogoče, pa kako za vraga so lahko tko korajžne user posted image  Sine je imel 2820g pa upam, da bo tamala tud tam nekje, ker je že to čist prehudo za porodni kanal user posted image  Al sem pa jest cmera user posted image

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1589
23.7.2009 12:52:43   
Anonimen
O Drnula kako se ti lup. Men je že po solato it na vrt cel izlet hahaha

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1590
23.7.2009 12:57:59   
Tanchy
Ej, me od nekaj uric ni gor, pa sta spet polni 2 strani user posted image user posted image user posted image user posted image .
Zgleda, da bolj ko se približujemo avgustu, bolj smo čveke user posted image .

Mene pa mal skrbijo teli naši korenjački - kjerkoli slišim, se user posted image rodijo s kilažo 4 plus user posted image . dva dni nazaj je rodila ena, je imela mala 4.600 g, pa dolga 54, dons sem spet izvedela za eno s 4.800 g in 58 centimetri.... obe s CR zarad velikosti.

Groza, kako so otročki lahko takoooo veliki user posted image meni se zdi dokaj normalno tam nekje 3.500, me pa tudi mal skrbi da nas ne bo naš user posted image presenetil s kakšno hudo težo. Pa  to je tut težko rodit?!

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
23.7.2009 13:14:38   
simonalokar
jast sem tud bolj lene sorte sam spala biuser posted image user posted image user posted image . trenutno sem blazine oprala in voziček tkod a bo na red v akcijouser posted image user posted image . glede cigaret meni ful smrdijo, ko tast pržge že bežim. drugače sem nekadilka.

danes bo rižota iz lisičk in solata iz kumar pa bo. bomo vidl 1 delam to rižoto. čaj tudi jst pijem po 2 šalci na dan. drug teden pa začnem z 3 šalcami. bomo vidl če bo res sam vn paduuser posted image user posted image user posted image . jaz si ga mal sladkam, ker drugač ga ne morem spiti. in kuk žličk daste notr v 2 dl čajauser posted image user posted image user posted image jaz eno zvrhao upam da je dost močn.user posted image

gota je mogoče pa res že  v rimu  user posted image user posted image user posted image .

no zdaj pa še cunje obesit.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
23.7.2009 13:17:49   
23tina
dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mene je do tega tedna mučila nespečnost,zdj pa bi non stop spala!
naša tamala je postala čist preveč močna,učer se je izbočla kepa,ne vem al petka al kolenček al kaj in je šibala po trebuhu z nadzvočno hitrostjo,jes sm bla čist trda mojmu pa kmau da niso oči vn padle!sam to ma take gibe da mislm da me bo strgala,sj je lepo bit nosečka sam po eni strani pa že komaj čakam da pride vn!

no se pa mi tud prpravlamo na velikanko 32.teden 2300g  34.teden 3 kg!!!!!pa tko naprej 40.teden 5100g!ne to po moje ni možno da bi konstantno tok pridobivala na teži-upam!!!!

glede cigaret,jes sm bla tud kadilka in mislm da bom po porodu spet oz. po dojenju!!!že zdj mi je parkrat tok zapasu čik da sm se komi zadržala!!!res je to ena trapasta razvada,ki se ji ful težko odpoveš!!drugač pa jes večina primerov k poznam nobena ni nehala,zmanjšale pa so vse!!!

učer sm šla urejat na CSD,ja res je porodniška izračunana bruto,vn dobiš cc 65% bruta se pravi ti grdobe vzamejo skor pou!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

flora2-sm te spoznala po teži bejbike pa ko si rekla da si bla v porodnišnciuser posted image user posted image

učer sm cunce prala,joj kok jih je!!!pa te male sj jih še zložit ne znamuser posted image user posted image user posted image

no zdj pa se res že približujemo dnevu ko bomo v roke doble svoje zakladkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
23.7.2009 13:25:42   
Flora2
O Tinca, no evo kje se najdemouser posted image .
Vidim da ti ni nič hudega, uživaš pa važno da lahko spiš, punči te pridno opozarja nase, kaj še hočeš lepšegauser posted image .

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
23.7.2009 13:36:48   
SAŠA77
ojoj
no pa še malo pozdravčkov od mene,še vedno smo v enem kosu hb,
danes smo imeli pregled in ctg,vse oki,še vedno zaprta,z kg sem pridelala do sedaj +8,5,sedaj bom imela kontrole na teden dni,tako da naslednji datum je 29.7,vsem želim prelep dan in se beremouser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
23.7.2009 13:42:56   
23tina
IZVIRNO SPOROČILO: Flora2

punči te pridno opozarja nase, kaj še hočeš lepšegauser posted image .

mal več nežnosti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
23.7.2009 13:44:32   
Flora2
To se bosta pa zmenili ko pride na svetuser posted image .
Imaš ti še kakšne preglede v P?

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
23.7.2009 13:47:17   
23tina
v planu nč!ti maš v petek,a ne?kaj mislš a je irena že rodila?

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
23.7.2009 13:49:25   
Flora2
Ja jaz imam spet v petek, pa pojma nimam zakaj sploh še hodim tja ker je po zadnjih izvidih vse okuser posted image , ampak naj bo.
Ja po moje je Irena že mimo in se že stiskajo, upam pa da je bilo vse ok pri porodu, škoda ker se nismo zmenile da javi.

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
23.7.2009 13:52:33   
Anonimen
evo, domaca naloga:

user posted image
prevozno sredstvo

user posted image
aj aj...

user posted image
levo profil

user posted image
direkt!

user posted image
desni profil...

obseg:104 cm!user posted image
pa se utrinek iz atlantisa:

user posted image
cofa cofa....juhuhuhu

user posted image

zdaj mamo pa dost! domov!!!

pa zmer narobe telefon obrnem!!!user posted image

(odgovor članu SAŠA77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?