Anonimen
|
matcar - Organizatorka poknika z očki ti nas kar skomandiraj, te bomo pridno ubogale! Arboretum - odlična ideja! ninica23 - Točno tako, gre za naše otroke in odločamo mi starši, ne pa vsi drugi naokrog, ki hočejo vsi po vrsti "biti pametni". Vsaj si uredi tako kot njemu paše in pika! Glede tvoje situacije z dragim pa ti želim, da čim prej poštimaš. Toda glede na to, da se dragi zgovarja na navezanost, bo najbrž kar težka . Ni kaj, mamini sinčki znajo biti težek zalogaj, zato mamice krof(e)kov pazite, da svojih sinčkov ne privežete preveč nase, seveda ne zdaj, ko so majhni, ampak potem, ko so večji. Žal veliko žensk, ki so razočarane v partnerstvu ta manko začnejo polnit s sinčkom, ki ga bolestno navežejo nase. Kao "mama je samo ena, žensk pa je na milijone". detelja - Če mene vprašaš je bolezen in kap samo izgovor, saj če ne bi bilo tega, bi se pa našlo kaj drugega. Ni kaj, moderni moški imajo večinoma težave s svojimi starši in fotri, saj ni več potrebnih iniciacijskih obredov in so nekako izgubljeni. Odlična knjiga na to temo, ki vam jo toplo priporočam, je Divji moški. Še moj jo je hlastajoče bral in jo vsake toliko ponovno vzame v roke. Gotovo mu je (poleg najini pogovorov) pomagala razsvetliti določene stvari. Miška2006 - Ampak res si od hudiča, mislim da imaš boljše radarje kot Nasa. Pa super, da ste zrihtali divje meso. m..tina - Imaš prav, bolj ko pokažemo, da nas nekaj boli, bolj imajo sadisti užitek, da nadaljujejo igro. Detelja mogoče pa to ni slaba ideja, da preklopiš temo, greš "nenadoma" na stranišče, jim vse poveš čisto mirno (recimo kaj glede Maje) in se sploh ne pustiš motit, pa če zraven tebe skačeta po trepalnicah in si pulita lase. Naj kar sama požreta svojo negativno energijo. Ti bodi to, kar si, Majo zaščiti tako kot ti verjameš, da je prav in se sploh ne oziraj na njiju. Naj norita, skačeta, jočeta, izsiljujeta ... briga te, ker to nisi ti. dopust - Mi še tudi ne vemo, kam bomo šli na morje septembra. Nekaj naju mika Rovinj, kakšen poceni apartma bomo poskusili najti za kakšne 3 nočitve, čim bliže morju in obvezno vsaj z balkonom, če ne z atrijem. Da malo spremenimo okolje, zadihamo morski zrak, se namočimo v morju. Se mi pa zadnje dni že noroooo lušta morje! Sonček85 - Upam, da je Aleks ok, da ni bilo več problemov s kakanjem. Pa super za pregled in pogum! jernejav - Jaz dajem BioGaia kar v mleko 5 kapljic, da se malo razredči. Dam pa ji med 12 in 15h uro, ne zvečer, ker se mi zdi, da Ela zvečer prdce težje prenaša kot čez dan. Hitim, pridem kasneje ...
|