Anonimen
|
srečanje Korošic - Bravo, tako se dela! malcekvita - Super, da sta doma . Pa upam, da čim prej odpravita te krvave nitke. Madonca . Ne vem no, vse kar ti lahko svetujem je, da poskusi čim bolj zdravo jesti: nič bele moke, nič mleka in čim manj mlečnih izdelkov, nič svinjine, nič sladkarij (vem, ta je težka kot hudič ) in sladkorja. Pa bodi pozorna, morda pa je kriva kakšna kozmetika ali kaj podobnega, kar pride v tvoj organizem in potem preko mleka v Jakoba. Ni kaj, naši otročki so zelo občutljiva bitja in zaznajo vsako kemijo. Kako pa je ugotovila, da ima začetek rahitisa? Ker mi tudi ne dajemo D vitamina. Je pa res, da smo na umetni hrani, ki ga ima dodanega. Pa upam, da se spanje ponoči čim prej zrihta! Glede slabšega hranjenja čez dan, pa je mogoče kriva vročina. Morda je pa žejen in zato noče jesti. Mu daješ kaj vode? Ela namreč zadnji dni ful pijem in sem ugotovila, da ji moram eno uro po vsakem hranjenju ponuditi vodo in vedno nekaj spije. Pat74 - Vse najboljše! Pa hvala za torto. Moj kos je bil čokoladen, za ostale pa ne vem . Sonček85 - Čestitke za frizurco! In za atija, ki je tako pridno dal Aleksa spančkat! Pa seveda za tri mesece! Kako čas beži, a ne? Še malo pa bodo naši srčki začeli papcat GH, se plazit in hodit. Joj, komaj čakam! Cepljenje pa smo odklonili, ker sva se z dragim informirala na to temo na spletni strani od SVOOD, se pogovarjala s starši, ki niso cepili, poznam par zgodb, kjer se cepljenje ni končalo lepo ... v glavnem oba sva se odločila, da je tveganje za morebitne posledice po cepljenju večje kot tveganje, da zboli za katero boleznijo, proti kateri cepijo. Plus tega, da raziskave kažejo, da cepljenje sploh ni tako 100% učinkovito kot trdijo, nasprotno, cepljeni otroci za določenimi boleznimi, za katere so bili cepljeni, celo pogosteje zbolijo kot necepljeni. Vem, ni logike, toda takšna so dejstva. Je pa to odločitev vsakega starša in midva z dragim se HB strinjava, da cepiva ne. Aja, pa mi lahko pošlješ request na FB? Saj imaš moje ime in priimek, a ne? Če ne, ti pošljem na ZS, potem bom pa do ostalih prišla preko tebe. Pa super za kg! Jaz imam še vedno dobre tri več, sem na 53, toda babuške moram priznat, da sploh ne vem, kje so, saj se mi zdi, da imam sedaj boljšo postavo kot pred nosečnostjo (če odštejem trebušček seveda, ki ga bom morala še spraviti v ravno pozicijo ). Tako da očitno materinstvo koristi . Miška2006 - Čestitke za pregled! Ampak veš, naše jagode morajo imeti visok ton, da bodo lahko preglasile svoje dedce . Pa mater, vi ste pa zgodnji za sprehod . Takrat mi še orng očk ne moremo odpret . HB je Ela po meni in je prava zaspanka, tako da lahko skupaj "drnjohava" . Danes sva se pridno vstali ob 7.30, toda sva bili obe ob 8.30 tako zaspani, da sva obe popadali v par minutkah in spali kot dva polhka dve uri . kimmii - Najverjetneje ima poskok v rasti ali prestopa kakšno razvojno stopničko in rabi več hrane. Baje je to čisto normalno, da se vsake toliko ritem poruši in potem spet sestavi nazaj. Tako da nič skrbet! matcar - Ti pošljem ZS za srečanje. Če boš še kaj rabila, pa kar javi. blueeyes - E glej jo, mi smo se pa srečali na UZ kolkov! Sem te prepoznala na slikici . Madona, kako dolgo sva rabile, da sva ugotovile, da sva hodile celo na isto materinsko šolo . Pa kako Gaja uživa, glej jo lepotičko! Naši kolki so tudi 1A. Pa midve hodiva v ZD Bežigrad k dr. Rusovi in je odlična! Boljše pediatrinje si res ne znam niti predstavljati: nežna, umirjena, razumevajoča, vse razloži, prisluhne ... Res kapo dol. Nalini - Super za čofotanje! Kdaj pa ste se kopali in ali ste imeli bazen na sončku? No, pa sem se prebila do konca . Lepe sanje vam želim, naj sončki pridno spančkajo in pridno jejo, pa se tipkamo kaj drug teden, ker se bomo čez vikend potepali , NenaLena
|