Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Dajte povejte....a si nataknete rokavico, ko božate, vohate, tipate, stiskate sadje in zelenjavo po supermarketih? Danes se mi je obrnilo, ko sem gledala eno gospo, ki je prešlatala dobesedno vsak paradajz....vmes kihnila v roko in opet jovo na novo Ne vem....očitno smo slovenci pravi packi, nemarneži....ker v italijanskem supermarketu še nisem srečala nekoga brez plastične rokavice. No, so pa še hujši: madžari....ti imajo na isti princip kot mi sadje tudi žemljice in svsak lahko najprej svojo pipiko pošlata, potem pa še vse žemljice po vrsti....bruh.... Ko si že omenila tole kihanje. Smo tam v naši štacuni dobl eno, ne vem, a je bla pripravnica, skratka, ni bla dolg in stojim tam pri salamah in siru, ko pride za pult (boh ve, kje je šarla prej z rokam tam po skladišču), nikome ništa, kot da bi naenkrat vode zmankal, praša ladno, kaj želim, pa sem še mau počakala, če bo kej pipo odprla in med kratkim čakanjem je še fajn kihnla tja v svojo roko in spet nč od umivanja, tko da sem rekla, grem en krog, pa me ni blo nazaj. Sem pr blagajni rekla, naj jo naučijo osnovne higiene, pa mi je bilo dano na znanje, da je itak tok pritožb, da bo šla stran. Pa da bi ji še kej iz gobca prletel tja med salame pr kihanju, se mi pa lih želodec obrne. Sadje, zelenjavo lohk opereš, kva nej pa salamo in sir vržem na 95 stopinj v pralni stroj?
< Sporočilo je popravil Repka -- 22.7.2009 19:36:22 >
|