m..tina
|
Alo, pupe! Berem vas redno vsak dan, pisat pa se mi ne da! Lenoba lena! Pomočniki: uuuuuuuu Sam v tej vročini bi mogle dat gor ene stare dedke gor, da bi se mal shladile, ker ob teh, ki so zdej gor temperatura še bolj naraste. Detelja: Verjemi, js sem mela kao neke probleme s taščo, ko še tamalega sploh nismo meli, pa sem se ful sekirala, pa mojmu težila, pa na koncu sva se itak sam midva kregala zarad tega. Ko sem se pa js odločla, da mene pa ne bo noben zajebaval, pa mi pil kri in mi je ratalo vseeno, se je pa vse uredilo. Sej zdej se še občasno dela pametno, sam js se nardim, da me ne gane, ker me res ne. Sam mi pod isto sreho živimo. Vi ste pa itak stran. Tisto uro na tedn idi na obisk, se pogovarjaj normalno, ko ti pa začneta najedat, se naredi kot da ti je vseeno, kvečjemu kak vic povej, da spremeniš temo. Boš vidla, da ko bota ugotovila, da te njuno gobezdanje ne gane, bosta nehala. Zdej pa dobr veta, da imata moč, da te potolčeta in pohodita in to tud delata. Probaj se nardit flegmatika, pa boš vidla. Poskusit ni greh. Pol pa sporoči, če deluje. Pr meni je.
< Sporočilo je popravil m..tina -- 22.7.2009 12:39:07 >
|