![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.7.2009 22:49:45
|
|
|
|
RMRM
|
Polma, super, super da se imate lepo in da uživate . Kleo, ne sekiraj se v naprej. Bodo že zrihtali tako, da bo prav. A tvoj G. ti pa nič ni rekel kako in kaj v tretje? No, sej najbrž je tud pri nas že drugače, včasih pa vem da je blo tko.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.7.2009 22:56:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Mah saj pravim da je moj g en kreten,samo ga kar nocem menjat,me nekaj vrazeverje daje.O porodu sploh se ni tekla beseda,itak je tut tko bol tip ala tiha masa.Se za NS sem sama rekla,pa pravi on,aha,bi rada ta pregled?Halo,valjda de,kaj pa misli . Lunca,lahko noc.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.7.2009 22:58:38
|
|
|
|
lunca14
|
še enkrat nočko,sem vaju videla,da komentirata vozek,pri anamor,ja kaj češ,eni majo res preveč denarja in časa.No zdej pa res grem drnjohat
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.7.2009 23:01:23
|
|
|
|
RMRM
|
Jaz pa če bi bla še enkrat , na NS ne bi šla, ker se mi zdi da je vse samo statistika. Tko al tko je z vsakim letom nad 30 letom vedno višja verjetnost da karkoli ni ok. Ampak spet zgolj statistika, ne pravilo. A v Nemčiji tud delajo AC po 36 letu tko kot pri nas, ker ta pregled se meni osebno zdi veliko bolj smiseln.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.7.2009 23:02:29
|
|
|
|
RMRM
|
Lunca, nočko in lepe sanje.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 7:56:13
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro polma super da uživate jaz še do sobote delam pol imamo pa prisilnega kolektivca 3 tedne didlina upam da sestrica že carta in je vse ok kleo sej bo vse ok, pa mislim da prinas ti dovolijo 3 CR
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 11:19:44
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, evo mene sem se oglasla . Komaj sem vas našla, kar smo še prišli pod otroke, kar kurjo polt sem dobila, ko sem se zdaj zavedala, da sploh več nimamo dojenčkov.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 11:22:03
|
|
|
|
lunca14
|
lepo da si nas našla,kako,kaj tai?
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 13:35:35
|
|
|
|
l.daisy
|
helou, ste vse po dopustih? jaz še čakam odgovor iz službe, če sem lahko do septembra doma, da izkoristim dopust:) jaaaaaa, saj vem, je prevroče, da bi tipkale... čakam, da se mulčka zbudita, pol pa šššššššccccccc ven v senčko, je vsaj malo zraka.... uživajteeeeeee
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 13:36:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaksna zgovornost Malo si ogledujem vozicke,ker nas mi gre na ...nekam,pa se s kolesom nekaj ne stima... ima ktera od vas tega in kaksen se vam zdi?Mi je zelo vsec,pa se cena je ugodna.Zdaj moram samo se pogledat,ce ga tu sploh prodajajo. Kaksne vozicke ve sploh imate.Takrat,ko je tekla o tem debata,nisem prav veliko sodelovala. http://www.baby-boom.si/vozicki_otroski_babyboom_ponudba.html#
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 13:37:32
|
|
|
|
l.daisy
|
hej kleo, ne bi vedla... kdaj ti kaj v naše konce nameravaš?
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 13:43:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj Marjetica Ves da ne vem,po moje pa enkrat v avgustu ali septembru. Pismo,tega voza pri nas sploh ne najdem
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 13:46:39
|
|
|
|
l.daisy
|
sej lahko na netu naročiš... če pa prideš k nam, ga pa ne rabiš iskat po nemčiji...
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 20:23:27
|
|
|
|
alea01
|
dober dan mamičke Mal se javljam na raport slovenka- tetki in za Neli in za njeno mamico. Vidva kar v akcijo. Pol še itak imaš 9 mesecev, da se pripravljaš kleopatra- o kakih kilah ti to govoriš? si taka fejst baba, da joj ... kar se vozička tiče. Jaz imam bugabooja, sicer je drag kot žafran, ampak je vreden te cene in bog ne daj, da si omislim drugega...me bo moj čez prag . Če ga v nemčiji ne dobiš, ti pa naj sestra v sloveniji nabavi in ko pridete v slovenijo, ga samo še transportirate v nemčijo...OMG.. kaki stavek didlinaa- zdaj bi pa že morali zibati. Upam, da se je vse lepo izteklo. Za vsak slučaj še lunca14- pridna delavca sta z možem. Kapo dol Zdaj pa še mal stanje pri nas Imamo še zmeraj samo 6 zobov . Prva dva dobili pri 5,5 mesecih. Ostalo prihaja ven na tri mesece . Mah, enkrat bo že...saj še noben ni bil brez zob Hodim v službo. Sem najdla en fajn parking, sicer hodim pol 10 minut do KC, ampak vsaj se ne vozičkam okoli in še vstajam ne tako zgodaj. No ja, vseeno vstanem ob 5.40 . Izabela je pri tašči. pogreša me ne. Vse je fajn. Drgač pa..........nič kaj posebnega. aja, smo zadnjič kolesarili od mojstrane do kranjske gore. Bilo je fenomenalno. Izabela je uživala, vmes 45 minut spala in hvala bogu, da imamo sedež z naklonom
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 21:16:54
|
|
|
|
slovenka
|
ojla pupe, alea, daj bolj natančno povej, kak sedež imate to za na kolo! Mene tudi zanima... kdaj pa kaj Izabela sestrico dobi? Je tako pridna, da si jo sigurno zasluži Kleo, mi imamo Hartana - od S.Oliver... Je fajn voziček, čeprav naša se ne prevaža rada. Sedaj je fajn, ko jo zunaj postavim na noge in roka in hodiva na sprehode Saj, drugače tako ali tako ne bi niti razmišljala o novem Ja, pa sodelovke me tudi ful spodbujajo za - bi se me zgleda rade čimprej spet losale
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 21:19:00
|
|
|
|
slovenka
|
Ja, Didli, poročaj, kako je z bebijem, mamico... to pa so maratoni. RMRM, lunca - ala vama za lahke porode. V takšnem primeru jaz sedaj sploh ne bi pomišljala, sedaj pa največ razmišljam o tem... Ampak RMRM, res - saj ne morete kupiti avta tako, da bo zadaj en otrok sam sedel, nujno rabite še enega za družbo
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 21:25:02
|
|
|
|
slovenka
|
Še nekaj o navadah malih - jaz Sofiji pustim, da šalta po pilotih za TV, varuška pa ne. Niti nisem vedela. In onidve imata tako, da varuška da oba pilota lepo na stran na sedežno in se ju Sofija ves dan niti ne dotakne. ZAdnjič pa pridem jaz domov in v istem trenutku je ona začela na veliko metati pilota po tleh, jaz nisem tega nič komentirala - varuška pa je takoj povedala, da ji hoče Sofija zdaj pokazati, da je zdaj pa ne rabi več ubogati in da pred mano pa lahko pilote meče. Ma sploh nisem mogla verjeti. No, tako da sedaj ji tudi jaz ne dovolim igranja s piloti Pa veliko bolj uboga... je fajna ta naša varuška, ne vem, kaj bi brez nje. Zjutraj me je že velikokrat zbudila, ko zaspim..., potem sta pa tako fajn, da me sploh ne skrbi čez dan.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 21:57:57
|
|
|
|
RMRM
|
Ojla! Sej vem da bi že moral spančkat, sam tole vam pa moram povedat. Tuki so mi vsi pravili, da sem ko punčka in ker sem imel tega že zadosti, sem očija pregovoril, da me mal ostriže. Zdej sem pa res pravi fant samo mamica je bla pa pol ful žalostna, ko so moji kodrčki šli. Ampak sem ji pol povedal, da bodo laski hitro zrasli, men pa le ne bo vroče . Zdej pa morm it, je že pozno, lahko nočko....
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 22:14:50
|
|
|
|
slovenka
|
RMRM, res, kot operacija spola Bogi, bogi, kot da je že v vojsko moral
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 22:29:39
|
|
|
|
RMRM
|
I.daisy, držim pesti za koriščenje dopusta Didlina, a si že teta? Kleo, tega vozička ne poznam, mi pa nekako ne potegne, sicer pa stvar okusa. Glede na naše težave sem postala mal bol pozorna na vozičke. Zelo redki vozički nudijo možnost sedečega položaja popolnoma pod kotom 90 stopinj, pa da je hrbtišče in sedišče TRDO. Peg Perego to ima. Pa ABC Design s štirimi kolesi se mi je zdel tud ful dobr. Je pa res da to niso vozički, ki so trend mode . Nikakor mi ne sedejo vozi ala Maxi Cosi, quinyi. Sploh pa ne tisti voz- lupinice. Slovenka, mi2 samo gledava mal avtočke. Moj skoz nekaj teži glede tega, men je pa to metanje denarja, ker sem s svojim avtom čist zadovoljna, ima vse tisto, kar hočem - velik placa, pa kolkr tolk varen je. Mi je pa en enoprostorec všečen, tko da enkrat najbrž bo
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 22:31:31
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka RMRM, res, kot operacija spola Bogi, bogi, kot da je že v vojsko moral sej ni bogi, bogi je bil prej, ko mu je blo tko vroče. Je bil non stop moker po laskih, kar je pa idealno za prehladit, zato smo ga ostrigli. Sem se ga pa že navadila in mi je ful luštkan, pravi fantek je zdej.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 22:50:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooo Lukas kolk si zdej fejst,taprav decko . RMRM cist prav da ste ga postrigli,ce se je boscek tako potil...posledica je vedno vnetje uses.Samo....jaz ce bom mela fantka bi mu pustila dolge laske,se spredaj.So mi tko corti fantki z dolgimi.Itak pa to ne bo izvedljivo,saj ne bom sama odlocala..... Za vozicek...danes sem jih mal ogledovala na netu,pa mi je tale v uc padel.A pol pravis da je Peg perego pravi.Daj kak link prosim.Tkoli poimnsko si nobenega ne predstavljam,ne da se mi pa zdaj vsakega posebej iskat Alea,vi pa kar Bogabooja...opa,a ni cena fejst zasoljena?Samo za zdaj je pa sigurno storast in tezak...meni je zdaj super,ko imamo marelo. Glede izgleda...hvala za pohvale,samo ni tko.V trebuh,oz.pas,hrbet sem ze ubitacna.Prav res grozna.Pa na obrazu se mi ze fejst kg poznajo...mah,sej ne bom vec jokala in stokala.No,mogoce jutri se mal Slovenka,saj ti prakticno ves cas razmisljas in nacrtujes se enga bebija v kratkem,tko da...akcija. Pa tamala ti pa je faca glede uboganja in daljincevb.Ze sedaj pregnana
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 22:52:15
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka RMRM, res, kot operacija spola Bogi, bogi, kot da je že v vojsko moral .............ampak,sedaj,je pa luškan fantek
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 22:55:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa RMRM,glede naklona sedeza...ves da nasa nova marela prav tako nima 90....sploh pri nakupu nisem opazila,pa takih je ogromno .
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 22:56:54
|
|
|
|
RMRM
|
Kleo, ne mislim da moraš kupit PP, sploh ne. Samo ko sem spraševala našo terapevtko, kateri vozek je sploh primeren, sem prišla do ugotovitev, da ima te bistvene lastnosti PP. Drugače je pa čist stvar okusa. Pa če se otroček normalno razvija tud ni nobene panike. Naš veliki fant je imel tud več ali manj dolge lase, pa se je danes tud ustrigel. Še dobr, da lasje tako hitro rastejo. Aja, pa na eni temi sem brala, je ena napisala da je 3x rodila s CR, in če bi še enkrat, bi spet s CR. Tko da zgleda ni panike. Kar uživaj v , bo vse ok.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.