Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:47:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ej ampak tebe pa nikoli ne morem kliknit.... kak ne ko sem gor sem gor...ko pa grem dol pa me itak ni... kaj sem pa zdaj povedala...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:47:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Glede klepeta na fb: spodaj desno je ikonica odpri facebookov klepet in to klikneš in vidiš kdo je gor. Če hočeš bit vidna klikni možnosti in pop in chat. In klukica mora bit na prvo in drugo okence. Sta razumeli? Ok,grej probat še to,te ma pojma nimam kje naj klikam.......... če pa je tak enostavno... Sem vse to probala,pa ne vem,če je ratalo.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:48:02
|
|
|
|
arabela*
|
Matcar.....še vedno čakam............
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:48:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem vse to probala,pa ne vem,če je ratalo. poglej zdaj če imaš sarayo na bf pod zeleno pikico? pa mene?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:48:37
|
|
|
|
arabela*
|
pa mislim da je botrca meni opisovala postopek kako naj nebi mejlov pošiljalo...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:51:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem vse to probala,pa ne vem,če je ratalo. poglej zdaj če imaš sarayo na bf pod zeleno pikico? pa mene? Sarayo mam,tebe pa ne
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:52:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar.....še vedno čakam............ Pa daj no,te pa sem glupa tak,da ne znam.Če sem ti na vse odgovorila
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:58:28
|
|
|
|
matcar
|
Kaj zdaj,ki ste?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:59:01
|
|
|
|
arabela*
|
tu
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:59:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar.....še vedno čakam............ Pa daj no,te pa sem glupa tak,da ne znam.Če sem ti na vse odgovorila pa pusti poročila...........chat mislim
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:02:51
|
|
|
|
ly117
|
Jaz še vedno tu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:05:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar.....še vedno čakam............ Pa daj no,te pa sem glupa tak,da ne znam.Če sem ti na vse odgovorila pa pusti poročila...........chat mislim Saj jaz tud mislim na klepet.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:06:29
|
|
|
|
matcar
|
Ej,sem bla na temi rojevanje po starem,al nekak tak.Pa mater,so ene pametne? Porod primerjajo z puljenjem zobov! Halo????
< Sporočilo je popravil matcar -- 21.7.2009 22:09:20 >
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:09:18
|
|
|
|
ly117
|
Jaz sem tudi to brala. Me pa res zanima katera si je dala pulit zobe brez inekcije oz. na živo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:09:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz sem tudi to brala. Me pa res zanima katera si je dala pulit zobe brez inekcije oz. na živo. Pa ja.zdaj pa dobim nazaj da sem izdajalka,ker sem z CR-ji rodila.Halo???
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:11:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar.....še vedno čakam............ Pa daj no,te pa sem glupa tak,da ne znam.Če sem ti na vse odgovorila pa pusti poročila...........chat mislim Saj jaz tud mislim na klepet. matcar....ti si meni nazaj na sporočilo pod mesege odgovorila...chat pa je pogovarjanje direktno...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:13:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar.....še vedno čakam............ Pa daj no,te pa sem glupa tak,da ne znam.Če sem ti na vse odgovorila pa pusti poročila...........chat mislim Saj jaz tud mislim na klepet. matcar....ti si meni nazaj na sporočilo pod mesege odgovorila...chat pa je pogovarjanje direktno... te pa nea vem več,glej.Če sem imela chat odprt,pa sem ti pisala tam.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:13:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ej,sem bla na temi rojevanje po starem,al nekak tak.Pa mater,so ene pametne? Porod primerjajo z puljenjem zobov! Halo???? kak to misliš??? Da tako boli ali kaj?? ne kapčam
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:14:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ej,sem bla na temi rojevanje po starem,al nekak tak.Pa mater,so ene pametne? Porod primerjajo z puljenjem zobov! Halo???? kak to misliš??? Da tako boli ali kaj?? ne kapčam Ja,kao.Pa da se naj ene ne delajo herojev itd,itd...brez komentarja vglavnem na 8.mi strani je zdaj že
< Sporočilo je popravil matcar -- 21.7.2009 22:15:56 >
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:16:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ej,sem bla na temi rojevanje po starem,al nekak tak.Pa mater,so ene pametne? Porod primerjajo z puljenjem zobov! Halo???? kak to misliš??? Da tako boli ali kaj?? ne kapčam Ja,kao.Pa da se naj ene ne delajo herojev itd,itd...brez komentarja vglavnem na 8.mi strani je zdaj že ja jaz ne vem....mene je puljenja zob bolj strah,kot poroda....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:17:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ej,sem bla na temi rojevanje po starem,al nekak tak.Pa mater,so ene pametne? Porod primerjajo z puljenjem zobov! Halo???? kak to misliš??? Da tako boli ali kaj?? ne kapčam Ja,kao.Pa da se naj ene ne delajo herojev itd,itd...brez komentarja vglavnem na 8.mi strani je zdaj že ja jaz ne vem....mene je puljenja zob bolj strah,kot poroda.... Hvala enako,pa čeprav sem z CR rodila 3x.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:18:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ej,sem bla na temi rojevanje po starem,al nekak tak.Pa mater,so ene pametne? Porod primerjajo z puljenjem zobov! Halo???? kak to misliš??? Da tako boli ali kaj?? ne kapčam Ja,kao.Pa da se naj ene ne delajo herojev itd,itd...brez komentarja vglavnem na 8.mi strani je zdaj že ja jaz ne vem....mene je puljenja zob bolj strah,kot poroda.... Hvala enako,pa čeprav sem z CR rodila 3x. daj link...da si preberem...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:18:30
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem se odločla,da grem delat nekam na črno-kafič al kaj podobnega
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:19:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ej,sem bla na temi rojevanje po starem,al nekak tak.Pa mater,so ene pametne? Porod primerjajo z puljenjem zobov! Halo???? kak to misliš??? Da tako boli ali kaj?? ne kapčam Ja,kao.Pa da se naj ene ne delajo herojev itd,itd...brez komentarja vglavnem na 8.mi strani je zdaj že ja jaz ne vem....mene je puljenja zob bolj strah,kot poroda.... Hvala enako,pa čeprav sem z CR rodila 3x. daj link...da si preberem... Da vidim,če bom to znala.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:19:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem se odločla,da grem delat nekam na črno-kafič al kaj podobnega ja valda...jaz tud še samo na črno in socialna....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?