Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:27:15
|
|
|
|
ly117
|
Čer botrca.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:27:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,si dobila kaj na FB? ne ....glej spodaj piše chat in tam gor klikneš in se z mano lahko pogovarjaš...ne greš pod sporočila....kar direkt... probaj...saj sem pustila odprto...pa mislim da si na liniji tud ti.... Grem gledat,če mi zadj rata.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:27:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer čer
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:28:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem gledat,če mi zadj rata. boš doktorirala zravn...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:29:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem gledat,če mi zadj rata. boš doktorirala zravn... samo res,ej.Če pa klikam tam,pa ne gre,samo zapira al pa odpira se mi okence.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:30:01
|
|
|
|
ly117
|
Se nebi vidve raje tu na RR, pogovarjale kot na FB.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:32:27
|
|
|
|
matcar
|
Se tu in tam
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:33:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar samo res,ej.Če pa klikam tam,pa ne gre,samo zapira al pa odpira se mi okence. mogoče imaš kaj zmrdano...samo bi se ti moglo videt,ker je pogovorno okno odprto...meni tako kaže... ti sploh piše spodaj chat in moje ime in priimek ali ne???
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:33:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Se nebi vidve raje tu na RR, pogovarjale kot na FB. saj se.... a ti se ne misliš prijavit??
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:36:27
|
|
|
|
botrca
|
Saraya in matcar: pojdita na nastavitve desno poleg imena in kliknita nastavitve računa, pol pa obvestila in vse kar vama je ponujeno kliknita izklopljeno, potem pa spodaj ko končata kliknita shrani spremembe. Imata pod prvo skupino ponujenih možnosti: na koncu pokaži naslednjih 8 in tam tudi kliknita in izklopita potem pa vse shranita. Javita če sta naredili.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:38:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Se nebi vidve raje tu na RR, pogovarjale kot na FB. saj se.... a ti se ne misliš prijavit?? NE!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:38:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya in matcar: pojdita na nastavitve desno poleg imena in kliknita nastavitve računa, pol pa obvestila in vse kar vama je ponujeno kliknita izklopljeno, potem pa spodaj ko končata kliknita shrani spremembe. Imata pod prvo skupino ponujenih možnosti: na koncu pokaži naslednjih 8 in tam tudi kliknita in izklopita potem pa vse shranita. Javita če sta naredili. zakaj moram pa jaz to naredit??
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:39:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Se nebi vidve raje tu na RR, pogovarjale kot na FB. saj se.... a ti se ne misliš prijavit?? NE!! zakaj pa ne...saj te nič ne stane...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:40:00
|
|
|
|
botrca
|
Glede klepeta na fb: spodaj desno je ikonica odpri facebookov klepet in to klikneš in vidiš kdo je gor. Če hočeš bit vidna klikni možnosti in pop in chat. In klukica mora bit na prvo in drugo okence. Sta razumeli?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:40:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar samo res,ej.Če pa klikam tam,pa ne gre,samo zapira al pa odpira se mi okence. mogoče imaš kaj zmrdano...samo bi se ti moglo videt,ker je pogovorno okno odprto...meni tako kaže... ti sploh piše spodaj chat in moje ime in priimek ali ne??? ja,klepet pa tvoje ime in priimek,pa jaz tvoje takoj dobim,moje pa ne vem,če ti dobiš.Pa klikam zeleno pikico,pa se samo zapira okence.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:40:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya in matcar: pojdita na nastavitve desno poleg imena in kliknita nastavitve računa, pol pa obvestila in vse kar vama je ponujeno kliknita izklopljeno, potem pa spodaj ko končata kliknita shrani spremembe. Imata pod prvo skupino ponujenih možnosti: na koncu pokaži naslednjih 8 in tam tudi kliknita in izklopita potem pa vse shranita. Javita če sta naredili. zakaj moram pa jaz to naredit?? ja tak ne boš dobivala na mail sporočila...kaj nista to prej spraševali?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:40:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Glede klepeta na fb: spodaj desno je ikonica odpri facebookov klepet in to klikneš in vidiš kdo je gor. Če hočeš bit vidna klikni možnosti in pop in chat. In klukica mora bit na prvo in drugo okence. Sta razumeli? Ok,grej probat še to,te
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:42:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Se nebi vidve raje tu na RR, pogovarjale kot na FB. saj se.... a ti se ne misliš prijavit?? NE!! zakaj pa ne...saj te nič ne stane... Ker mi je tu na RR čisto dovolj. Pa itak predolgo visim tu gori, pol sem pa zjutraj ko zombi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:42:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Glede klepeta na fb: spodaj desno je ikonica odpri facebookov klepet in to klikneš in vidiš kdo je gor. Če hočeš bit vidna klikni možnosti in pop in chat. In klukica mora bit na prvo in drugo okence. Sta razumeli? če pa meni vse normalno dela...matcar nekaj zeza.............
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:42:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya in matcar: pojdita na nastavitve desno poleg imena in kliknita nastavitve računa, pol pa obvestila in vse kar vama je ponujeno kliknita izklopljeno, potem pa spodaj ko končata kliknita shrani spremembe. Imata pod prvo skupino ponujenih možnosti: na koncu pokaži naslednjih 8 in tam tudi kliknita in izklopita potem pa vse shranita. Javita če sta naredili. zakaj moram pa jaz to naredit?? ja tak ne boš dobivala na mail sporočila...kaj nista to prej spraševali? aja..jaz sem misla....eh...................
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:43:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar ja,klepet pa tvoje ime in priimek,pa jaz tvoje takoj dobim,moje pa ne vem,če ti dobiš.Pa klikam zeleno pikico,pa se samo zapira okence. Ne klikaš zeleno pikico, ker imaš levo da začneš klepet tam se meniš, enako je kot pri messengerju. Gre?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:44:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya in matcar: pojdita na nastavitve desno poleg imena in kliknita nastavitve računa, pol pa obvestila in vse kar vama je ponujeno kliknita izklopljeno, potem pa spodaj ko končata kliknita shrani spremembe. Imata pod prvo skupino ponujenih možnosti: na koncu pokaži naslednjih 8 in tam tudi kliknita in izklopita potem pa vse shranita. Javita če sta naredili. zakaj moram pa jaz to naredit?? ja tak ne boš dobivala na mail sporočila...kaj nista to prej spraševali? aja..jaz sem misla....eh................... kaj si mislila da čujem ?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:44:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Glede klepeta na fb: spodaj desno je ikonica odpri facebookov klepet in to klikneš in vidiš kdo je gor. Če hočeš bit vidna klikni možnosti in pop in chat. In klukica mora bit na prvo in drugo okence. Sta razumeli? Ok,grej probat še to,te ma pojma nimam kje naj klikam..........
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:45:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Glede klepeta na fb: spodaj desno je ikonica odpri facebookov klepet in to klikneš in vidiš kdo je gor. Če hočeš bit vidna klikni možnosti in pop in chat. In klukica mora bit na prvo in drugo okence. Sta razumeli? Ok,grej probat še to,te ma pojma nimam kje naj klikam.......... če pa je tak enostavno...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 21:45:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya in matcar: pojdita na nastavitve desno poleg imena in kliknita nastavitve računa, pol pa obvestila in vse kar vama je ponujeno kliknita izklopljeno, potem pa spodaj ko končata kliknita shrani spremembe. Imata pod prvo skupino ponujenih možnosti: na koncu pokaži naslednjih 8 in tam tudi kliknita in izklopita potem pa vse shranita. Javita če sta naredili. zakaj moram pa jaz to naredit?? ja tak ne boš dobivala na mail sporočila...kaj nista to prej spraševali? aja..jaz sem misla....eh................... kaj si mislila da čujem ? ne...sem misla....da ti misliš,da MeNE tud chat jezi.. ej ampak tebe pa nikoli ne morem kliknit....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?