|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
20.7.2009 8:39:08   
marijaa
gripa Hm, mene je tudi kar strah. Mi gremo pa v sredo na Djerbo, ampak me na momente prime, da bi kar odpovedala. A kaj, ko se Patrik že tako veseli, tudi poleta z letalom. Veliko nočem o tej gripi razmišljat, ker bom potem še samo bolj panična. Seboj na letališče bomo vzeli alkoholne robčke, da si bomo roke razkuževali. Zaenkrat še nisem slišala, da bi se vrnil kdo s to gripo iz Tunizije. Tam tako razširjena verjetno še ni. Najbolj je verjetno kritično letaališče. Sicer pa mislim, da je malce preveč histerije glede te bolezni. Saj za navadno gripo vsako leto tudi ogromno ljudi zboli.
Zdaj bom peljala Patrika na kontrolo k zdravnici, potem morava it pa še nekaj malenkosti za na pot nabavit.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
20.7.2009 9:01:34   
nincrli
Saj je nas vse verjetno malo stisnilo, ker se pomoje noben ne more izognit stiku z ljudmi. Še dobro, da je kratka inkubacijska doba, da se hitro vidi kdo je okužen.
Od mojega starši pa ravno jutri pridejo iz Grčije, tako da se ne morem izognit ljudem, ki so bili v tujini. Upam samo, da so ok.
Čeprav pri mladih je večja možnost, da se prenese iz enega na drugega, ker ga žurajo in kakšne traparije vse počnejo na maturanco...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
20.7.2009 10:24:25   
Žaži
user posted image

Evo mojega ogromnega trebušona pri 15 tednih, kaj bo do konca me je že kar groza, čeprav se mi zdi, da sem v tem času bila tudi privič takšna, le da se tokrat nisem res še čisto nič zredila in močno upam, da bom do konca pridelala precej manj kg kot prvič.

So pa mini počitnice mimo, super smo se imeli, vsi smo malo barve pridelali, stare kopalke so kar dobro preživele, tako, da ne bom kupovala nosečniških, ker se mi zdijo res drage, bom kar stare malo pod trebušček narolala in bouser posted image . Tako, da sedaj odštevamo tri tedne do "pravega" dopustauser posted image , sedaj se bom pa spet pogosteje oglašala, sem se skoraj vsak dan na vas spomnila, pa kako vam gre, kako so minili pregledi ipd.

Pri meni so se na srečo slabosti popolnoma končale, meso mi res čisto nič ne diši in ga ne jem, pa mleka se nekako še vedno izogibam, čeprav sem sedaj dobila gobice za delat kefir doma, ta pa mi zelo paše in ga vsak dan vsaj pol litra popijem in potem wc zasedamuser posted image . No, sedaj bo zgleda eno mirno nosečniško obdobje, do naslednjih težav v zadnjem trimestruuser posted image .

Bom malo na hitro preletela kaj se je dogajalo zadnja dva tedna in se še kaj javim.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
20.7.2009 10:32:39   
areskaa
ojla, da vam se še jaz javim,
v petek sem imela NS pri dr. Pelkičevi, sprva seuser posted image ni hotel ne zbuditi, ne obrniti, tako da sva z mojim morala na sprehod, ko sva se vrnila je bil siceruser posted image v boljšem položaju kot prej, vendar se ni hotel prav obrnit, tako da je komaj izmerla kar je pač morala, pa še vse skupaj se je slabo vidlo, user posted image je velik 6,5 cm, NS je 1.8 mm.
dr. je rekla da je skoraj sigurna da je vse ok, ker se je pa slabše vidlo pa me je poslala na hormonski test...
moram pa rečt da ni bla nekaj rzpoložena v petek, nisem bila ravno zadovoljna nad pregledom...
aja pa še to, tveganje za DS je 1:8975, pa je rekla da je to čisto ok...
jutri imam tako kontrolo pri G pa bomo videli kaj bo ona rekla...
lepo bodite in uživajte

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
20.7.2009 11:46:41   
ellie
Žaži wow kak trebuščekuser posted image  

areskaa verjetno se nismo srečali ne? Čeprav so res vsi pred nama hodli na neke sprehode.

Drugače pa sva midva bila ful zadovoljna s Pelkičevo. Res se je potrudila in ful časa si je vzela za nas. Če se ne motim, ima ona sama otroka s posebnimi potrebami...in jo na tem področju najbolj hvalijo...ker se baje najbolj potrudi.

(odgovor članu areskaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
20.7.2009 11:50:07   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

gripa Hm, mene je tudi kar strah. Mi gremo pa v sredo na Djerbo, ampak me na momente prime, da bi kar odpovedala. A kaj, ko se Patrik že tako veseli, tudi poleta z letalom. Veliko nočem o tej gripi razmišljat, ker bom potem še samo bolj panična. Seboj na letališče bomo vzeli alkoholne robčke, da si bomo roke razkuževali. Zaenkrat še nisem slišala, da bi se vrnil kdo s to gripo iz Tunizije. Tam tako razširjena verjetno še ni. Najbolj je verjetno kritično letaališče. Sicer pa mislim, da je malce preveč histerije glede te bolezni. Saj za navadno gripo vsako leto tudi ogromno ljudi zboli.
Zdaj bom peljala Patrika na kontrolo k zdravnici, potem morava it pa še nekaj malenkosti za na pot nabavit.

Marijaa uživajte na Djerbi...ja kot si napisala, mislim da je letališče res tisto, ki je najbolj nevarno...čim manj se tam zadržujte, pa bo. Pa res fajn se imejteuser posted image !

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
20.7.2009 11:54:04   
Zala01
Žaži ti imaš pa res že kar orng, ampak lep trebušček, jaz imam pol manjšega, pa mislim da imava kar blizu PDP, meni so ga prestavili s 15.1. na 13.1. Aja pa jaz sem šla že 2 kili goruser posted image . Kako vam uspe, da se nič ne zredite? v 1. nosečnosti sem šla kar 18 kg gor (me je kar sram povedatuser posted image ), ampak sem pa čisto vse izgubila.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
20.7.2009 12:46:59   
senmoi
Pozdravljene...
Sem nova na tem portalu, in če me sprejmete ;), se vam pridružim še js med januarkami. Trenutno smo stari 13t2d, naš PDP pa je zaenkrat 25.1.2010.

Lep in ne prevroč dan vsem skupaj. 

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
20.7.2009 12:59:28   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Žaži ti imaš pa res že kar orng, ampak lep trebušček, jaz imam pol manjšega, pa mislim da imava kar blizu PDP, meni so ga prestavili s 15.1. na 13.1. Aja pa jaz sem šla že 2 kili goruser posted image . Kako vam uspe, da se nič ne zredite? v 1. nosečnosti sem šla kar 18 kg gor (me je kar sram povedatuser posted image ), ampak sem pa čisto vse izgubila.

Saj sem rekla, da sem takoj kipnila in samo komaj čakala da se  nosečniško opravo dam, ker me je vse tiščalo, zgleda ga nosim spet spredaj kot prvič. Imam pa tudi pdp prestavljen na 13.1., tako, da ga imava skupaj, samo nisem popravjala za seznamček, ker so mi ga tako že trikrat premikali, itak pa ne bo na pdpuser posted image .
Po kakem čudežu se pa še nisem zredila pa ne vem, ker sem se prvič v celi nosečnosti tudi 18 kg zredila, čisto me je razneslo v zadnjem trimestru, tako da upam, da mi bodo kg tokrat bolj naklonjeni, čeprav vem da se bo tudi pri meni počasi začelo kopičiti in ko se začne ni več poti nazajuser posted image . Se mi pa zdi, da res boljše jem tokrat, veliko sadja, ker mi res zelo paše in skoz neko sadje sanjam, pijem samo vodo, ker mi drugo res nič ne paše, pa nisem nikoli vode pila, vedno sladke sokove in jem zadnjič ob 19h s tamalim za družbo večerjo in po tem nič več, ker grem kmalu z njim spat. In mesa ne jem, ker mi grozno smrdi že sama priprava in na tak način skoraj nehote jem ločevalnouser posted image . Ni me pa še pograbila prava nosečniška požrežnost, se spomnim, ko sem lahko pojedla celo porcijo kosila in čez pol ure še enkratuser posted image . Takrat pa ne vem kako se bom uprlauser posted image .
Sem pa tudi jaz potem počasi vse kg izgubila, samo postava se je pa precej spremenila.....

< Sporočilo je popravil Žaži -- 20.7.2009 13:00:36 >

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
20.7.2009 12:59:55   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: senmoi

Pozdravljene...
Sem nova na tem portalu, in če me sprejmete ;), se vam pridružim še js med januarkami. Trenutno smo stari 13t2d, naš PDP pa je zaenkrat 25.1.2010.

Lep in ne prevroč dan vsem skupaj. 

Seveda, dobrodošlauser posted image

(odgovor članu senmoi)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
20.7.2009 13:00:18   
areskaa
ellie- midva sva bila naroče na ob 17.00, samo sva bila potem gotova komaj malo pred sedmo zvečer, tako da možno da smo se srečali...user posted image

(odgovor članu senmoi)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
20.7.2009 13:00:36   
sisi77
Žaži vau to pa je nekaj od trebuha. user posted image user posted image Tudi jaz sem nekje blizu tebe (14.1) pa vam potem pokažem kakšen je. Dosti manjši.

Glede pregleda pri Pelkičevi: moram rečt, da je povedala vse kar je morala to je to. Tveganje mi je izračunala 1:2030 tak da je to dokaj malo glede na nekatere od vas ki imate celo čez 10000. NS je bila 1,8 in mi je rekla da ne potrebujem dodatnih pregledov. Tak da sedaj pačisto nič ne razumem. user posted image areskaa ti imaš v bistvu 4 x večjo verjetnost da je ok kot jaz pa te je poslala na hormonskega. Zdaj pa me že malo skrbi da tudi jaz nisem šla samoiniciativnouser posted image user posted image
No upam da bo vse ok!user posted image

(odgovor članu senmoi)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
20.7.2009 13:22:45   
grahek85
Živjo punce.

Najprej vam povem, da sem bila v soboto v šopingu v Celju in sem v H&M dobila super super kavbojke za nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image JUHU!!!!!! Skoraj sem jokala od veselja (uf, hormoni), ker ne znam živeti brez kavbojk, stare mi pa res več niso prav, ker mi je prejšnji teden buši dobesedno eksplodiral in je vsaj 2x večji. Neskončna sreča in radost, resuser posted image Pa še ene dolge športne hlače za nosečke sem si tam kupila, mislim da iste, kot jih je mela ena od vas pred kratkim na slikici bušija v bež barvi (jaz imam črne). Sem bila pa ful presenečena nad Celjem, koliko trgovin imate, res je vse ful ogromno, ljudje pa ful prijazniuser posted image

lesk80, amniocinteza se tudi meni zdi najboljša izbira v teh okoliščinah. Glede tveganja je približno enako kot pri hormonskem, v vsakem primeru pa je zeloooooooo majhno, tako da kar pogumno. Pa še za srečo:user posted image user posted image user posted image

pika-poka in senmoi, pozdravljeni med namiuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MMMojca

Punce, prosim pomirite me. Ne vem, ali so hormoni ali kaj, vendar me je včeraj vse tisto govorjenje o novi gripi pri dnevniku čisto sesulo. Non stop razmišljam o tem in se bojim, kaj bo.
Toliko časa sva se trudila za to bitje, zato sem verjetno tudi tako panična glede tega. Ali katera ve, kako gripe vplivajo na nosečnost?
Hvala za kakršno koli tolažbo.
lp Mojca 

MMMojca, pri meni je čisto enakouser posted image Ful mojih kolegic potuje, precej od tega v Britanijo in samo razmišljam, kako se jih bom izognila. Kolegica je prišla iz Grčije in se jo izogibam, da je že malo smešno. Moj ima v službi precej sodelavcev, ki tedensko migrirajo v Srbijo in mi je zdaj čista panika, ker je že par primerov v Slo prišlo iz Srbije. Včasih me je strah za umretuser posted image Sploh ker sem tak preklet pesimist in sem ravno včeraj ugotovila, da se v bistvu ne bojim, če bo kaj šlo narobe, ampak kdaj bo šlo kaj narobe. Že tako sem bolj črnogleda, tisti SS v decembru me je pa čisto pokopal in mi je "zastrupil" misli do konca.

Sama gripa (virus) naj do ploda niti ne bi prišla v večini primerov. Bolj kritično je to, da je materino telo precej shirano, nevarna pa je tudi materina zvišana telesna temperatura. Pri nas še noben ne govori, da bi bile nosečnice posebna rizična skupina, v Kanadi pa so izrecno opozorili, da je pri nosečnicah večja možnost težjih zapletov ob okužbi. Tako da mene je tudi ful strah.

Sori, ker te nisem nič potolažilauser posted image Samo je tudi mene res strah. Bo treba stisnit zobe in upati, da bo šlo vse mimo nas, kaj pa hočemo drugegauser posted image Evo, za vse nas:user posted image user posted image user posted image

Žaži, vau, lep bušiuser posted image user posted image Superska stauser posted image user posted image

Glede kil, apetita in hrane: jaz sem požrešna do krajauser posted image Zmeljem vse, kar mi stoji na poti, začela sem lizati nutello z žliceuser posted image Pa samo ananas bi skos jedla, seveda z goro smetane. Ful mi paše meso pa skos mam občutek, da mam luknjo na dnu želodca. Potem se napokam do kraja, potem me pa vse tišči za umret. Se mi zdi, da mam želodec že malo stisnjen oz. manjši kot prejuser posted image Lahko pa da si samo umišljam, nimam pojma.
Sem se šla ta trenutek v strahu stehtat, pa pravi vaga samo +2kg od pred nosečnostiuser posted image user posted image user posted image Pa glede na to, da mi ful ni blo neskončno slabo in da sem bruhala samo 2x (torej nisem niti nič kg izgubila) in glede na moj volčji apetit se mi zdi super. Ne vem pa, koliko časa bo to magično izhlapevanje kalorij še trajalo, tako da bom morala malo umiriti svoje nažiranje. 

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu lesk80)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
20.7.2009 14:08:15   
grahek85
Ne morem verjet, da se grejo take svinjarije, da v opremo za otroke šopajo svinec in ne vem kaj še vse! Da jim je vseeno, kaj dajo na trg!

http://www.zps.si/otrok/odpoklic-izdelkov-za-otroke/2.html?Itemid=398

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
20.7.2009 14:17:33   
felicia
no evo še jaz se javljam
imam PDP 21.1.2010
doma pa imam že mulčka starega 2 leti in zdaj pričakujemo še eno piko ali pikeca - komaj čakam!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
20.7.2009 14:30:01   
vesna_14
Pozdravljene souser posted image

Pa naj se vam še jaz pridružim, če seveda lahkouser posted image berem vas že od začetka pa se mi še nekok ni dalo zraven štulit zdaj pa bi malo počvekala tudi z vamiuser posted image

To je moja 5 nosečnost in četrti otrok enkrat vmes sem imela ss rok imam 26.01.2010 stara pa sem 28 let. Doma pa imamo že dva pobeka user posted image in eno bejbo user posted image , zdaj pa naj bi bil tudi pobek bomo videli, če se bo kaj spremenilouser posted image

Lep dan

Vesna

Dneve mi lepšajo moji trije mali sončki in možek....januarja 2010 pa dobomi še enega razgrajača...in tako nas bo veliko.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
20.7.2009 14:42:03   
areskaa
sisi77- meni je rekla da me na hormonskega pošilja samo zato, ker se je vse skupaj slabše vidlo, je rekla da je prepričana da je vse ok, ampak da v takih primerih dajo še vedno na hormonski test za vsak slučaj...
dobrodošle nove članiceuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu vesna_14)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
20.7.2009 15:06:28   
ellie
Dobrodošle vse na novo pridruženeuser posted image  

areskaa potem pa se verjetno nismo srečali. Midva sva bila tam nekje 18:50. Ampak prvi par, ki sva ga srečala in je šel iz ordinacije, je bla ura že kar nekaj čez 19.

senmoi vidim, da imaš na isti dan rok kot jazuser posted image  čeprav po tednih pa si noseča 2 dni več kot jazuser posted image  user posted image

grahek85 super za kavbojkeuser posted image  men H&M modeli sploh ne pašejouser posted image  so mi pa la vie kavbojke kot da bi ble za mene delaneuser posted image  vsaj ene, hehe. Morem it še v C&A pogledat...če mi bo tam kaj odgovarjalo.

Sva pa v emporiumu kupla še eno kul majčko...ki ima vprašaj na trebuhuuser posted image Že tak nama ni hotel pokazat spola v petek pa še mojemu je bla majčka tak všeč, da sva jo mogla kupit.

Jaz se zaenkrat še nisem nič zredila (po kg). Samo trebušček se veča. Opažam pa zadnje dni, da se mi je apetit povečal...in da bi na čase lahko pojedla vse kar mi pride pred nosuser posted image  Še posebej sladko...njami.

Glede gripe se jaz ne sekiram...vsaj zaenkrat še ne. Sem ugotovila, da dosti boljše shajam, če se ne sekiram okol takih in drugačnih zadev...sploh zdaj v user posted image . Me je je na nuhalni dr. prašala, s koliko od 1 do 10 bi ocenila svoj strah pred tem pregledom, da bi bilo kaj narobe. Pa sem rekla, da na to sploh nisem pomislila...tak da sem pač rekla, da z 1. Pa moj se je tud strinjal. Naju je kar malo čudno pogledalauser posted image  Tak da punce...ne se sekirat za neke stvari v naprej, ki se še sploh niso zgodile. Če ima kaj namen it narobe, bo tako šlo. S tem, ko se sekiraš, samo sebi delaš slabo. Drugače pa, če je kateri poznana knjiga Zakon privlačnosti. Ki opisuje to, kako s tem, ko o nečem razmišljamo, to prikličemo. In očitno to res drži. Tak da slabe misli na stranuser posted image

(odgovor članu vesna_14)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
20.7.2009 15:52:58   
Oren
Jaz morem tudi priznat da me je te nove gripe strah. Delam namreč v turističnem informacijskem centru in vsak dan pridem v stik z ogromno turisti iz celega sveta in mi ni najbolj prijetno pri srcu. Malo se tolažim da splošno spadam med tiste ljudi ki niso skoraj nikoli bolani, niti prehlada ne nič , gripa sploh ne vem kaj je:). No bomo vidli.
Naslednji torek imam nuhalno in res držim pesti da bo vse ok, tukaj malo računam tudi na svoja leta saj sem 24.

Drugače pa žeim vsem čimmanj skrbi glede vsega, ampak včasih je malo težko it iz svoje kože in biti vedno optimist (super za tiste ki so to lahko).

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
20.7.2009 18:04:14   
lesk80
Danes sem bila pri G, da mi je napisala napotnico za amniocentezo. Pogledala še je preko ultrazvoka in izmerila utrip 136 na min in pravi, da je prenizek.
Jaz sem že čisto obupana. Ne vem več kaj si naj mislim in kaj še bo iz tegauser posted image

Areskaa
Torej nisem bila edina pri Pelkičevi s podobnim problemom, da se ni dobro videlo in je kar nekaj izmerila.
Bo mi pa vsaj amnioceteza 100% dala jasno sliko. Ampak to čakanje v negotovosti in strahu me bo ubilo.

JANUARJA bomo trije kozorogi

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
20.7.2009 18:11:36   
frulica
ne se bat,vse je vredu.previdnost pa ni odveč.manj se sekiraš boljše je zate in otrokovo zdravje..govorim iz lastnih izkušenj ker sem se tudi jaz za vse sekirala..user posted image user posted image

(odgovor članu lesk80)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
20.7.2009 18:52:32   
nincrli
Dobrodošle nove nosečke user posted image

Tudi jaz si skoz govorim, da ne smem črno gledati ampak me ti hormoni čist user posted image
Kako paniko imam, ko gre moj kam z motorjem, sama se itak ne vsedem gor za nč na svetu, lani pa sva se tolk prevozla. Sam sem raje previdna.
Ja pa v avtu, js ne vem kam naj pas dam in me je skos strah, da se ne bo kdo odzadi zaletel al pa mi2 kam pa da me preveč sitsneuser posted image A ve se že prepasate pod trebuhom?
ja pol pa še gripa itd. Sicer poskušam odmisliti takšne zadeve ampak me vedno nekaj skrbi.

drugače pa apetit mam ogromen, pa se mi tudi ne pozna na kg ampak bo pomoje kar naenkrat eksplodiralouser posted image

Trebuh še tudi ni ogormen( je že tak naravno velikuser posted image ), me je pa user posted image kar vredo brcnil danes ponoči ene 4x proti mehurju. Sem bila čist srečna, čez par mesecev bo pa kriza, ko bo bolelo user posted image ampak sem vesela, da vem da mu dogaja not user posted image

Danes sma zopet veslala in sma nesla do vode čist prazen čoln potem pa je moj šel po vesla in ostale stvari, nazaj pa sma ga ven spustila pa ga je sam nesel, da jaz ne nosim težko. Ker če ne pa nima šans, da grem veslat pa vlačim uno težo! no in me je fajn sonce opeklo po nogah pa sem se skos mazala, zdaj pa peče user posted image ma ju3 bo bolše, res pa nimam nč podlage, kot jogurt sem. da bi se šla sončit ne pride v poštev, ker mi sploh ne paše, no pa itak nikol nisem bla ful fan od sonca user posted image

sisi77
drugače so ti reultati odvisni tudi od tvoje starosti, tak da mogoče zato tebi ni rekla da naj greš na dodatne preiskave.
drugače je meni Pelkičeva bila kul pa si tud ful cajta vzela itd. ne vem kak je enkrat tak drugič tak

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu frulica)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
21.7.2009 10:17:42   
hruškica84
oj...da se vam še jaz malo javim...

vidim da ste bile pridne pa da ste dosti napisale...jst sm bolj malo za računalnikom...z mislimi sem že pri četrtku ko grem na amniocintezo, saj mi na biopsiji horionskih resic niso odvzeli dovolj "materiala"...upam, da bo vse v redu ker sem postala prava živčna razvalina...držite pesti zame...

lep dan vsem...

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
21.7.2009 11:10:56   
grahek85
Zdravo nosečke!

Najprej pozdrav novim debatorkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Ja pa v avtu, js ne vem kam naj pas dam in me je skos strah, da se ne bo kdo odzadi zaletel al pa mi2 kam pa da me preveč sitsneuser posted image A ve se že prepasate pod trebuhom?

Jaz se kar normalno privežem. Sem pa v revijah videla, da imajo v Pikapolonici za kupit tak poseben dodatek za privezat se v avtu za nosečke. Sam je pa 40€user posted image
Tukaj je link:
http://nakup.pikapolonica.com/vse-za-mamice/besafe-pas-za-noseCnice/5200337043485200339

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
21.7.2009 12:13:37   
areskaa
ojla!
evo mene s pregleda pri G- bris je vredu ( hvalabogu!!! ), za izvid NS, pa se je moja G prav razkurla, da zakaj me Pelkičeva pošilja dodatno na dvojni hormonski test, če so izvidi ok, rekla je da s tem pač zavaruje sebe, ker se ni dobro videlo, ker če je kasneje karkoli narobe bi jo lahko tožla...
tako da jutri grem dat še kri, pa bomo videli... G mi je rekla da se nimam česa bat, da pa tud hormonski test ni 100%
tako, da mi je vsaj malo odleglo...
sem jo pa vprašala za novo gripo, kako nevarna je za nosečnice in plod, pa mi je rekla da se ne smem cepit ( to sem že vedla ), da za vse ostalo pa nič ne ve, ker še niso dobili nobenega dopisa in da naj se obrnem na osebnega zdravnikauser posted image
lesk80- čisto razumem tvoj strah, vedi da punce tukaj mislimo na tebe in držimo pestke da bo vse ok, pa šeuser posted image user posted image user posted image za srečo

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......