bambi14
|
Alo babike in , jaz sem sama z maleno Elonino v prikolici v Ankaranu,....torej čisto sami uživama dopust, mala šarmira folk naokoli in kr velikokrat se prav taradi tega začnemo pogovarjat. Poznam že ljudi iz nekaj prikolic, hodim na kofetke,.....v glavnem fajn ampak pogrešam lubija in malo mi je dolgčas,... IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96 Še nekaj me zanima: danes so me klicali iz vrtca, da je Lana sprejeta, samo v drugo enoto, kot sem želela. Me zelo mika, da bi jo vpisala, samo imam pa kar malo slabo vest, ker bom drugo leto doma. Po drugi strani pa mislim, da je z dvema majhnima otrokoma doma težko, sploh če bo drugi otrok tako zahteven kot moja princeska. Imate vse, ki že imate kakšnega otročka, le-tega v varstvu? Malo kompliciram, samo jutri jim moram sporočiti odločitev. Moj dragi kar misli, da bi šlo z obema doma. No, pa sem spisala cel roman..... Nočko vsem Torej moja babika bo 4.avgusta dopolnila leto, ko pa bomo dobili še enega bebeka pa bo stara 1,5 let,....tudi jaz ne vem kaj naj naredim: vrtec smo dobili odobren, samo ne vem kdaj jo naj dam. Sem razmišljala, da bi jo začela uvajat konec novembra, da ne bo kasneje problem. Pa,da bi bila doma sem tudi razmišljala ampak glede na izkušnje glede prvega sem rahlo v dmovih kako bo to vse skupaj izgledalo????? Elanina je visela nonstop na joški, imela je krče do 2 mescov in se včasih jokala od enega do drugega hranjenja,... Si ne predstavljam, da bo 1,5 letnica letala naokoli, radovedno stikala vsepovsod, jaz pa letala za njo z dojenčkom na zizi,.... Mogoče pa pretiravam, ker vse se da ampak jaz si rada zadeve včasih malo olajšam, ker sem bolj lene sorte,.... Nič grem, povezava je v k..... in upam, da bo vsaj to obljavlo,... Cao bao in lep dopust vsem, ki še greste,......z bolniško pa nič ne odlašate saj ste samo 1x prvič noseče in se čuvajte ter uživajte.
|