|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
19.7.2009 22:28:31   
slovenka
RMRM, a torej praviš, naj počakam? user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 701
19.7.2009 22:30:47   
slovenka
JAz pa ne vem, če koga poznam, ki bi se tako lepo vselil v hišo. Ti okrog mojih let, kar jih poznam, imajo kredo, pa še matrajo se sami... tako da. Midva, sploh moj, sva tudi sama veliko delala na hiški in res drugače potem gledaš, ko si sam pobarval ograjo in veš, kako je bilo prej itd. Če pa prideš samo po ključ v podjetje in se vseliš, pa je seveda drugače... Mene nič ne moti, če ni vse idealno, je bolj naše tako. Je pa res, da so mojstri delali še veliko več napak, kot kar sva midva sama delala. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 702
19.7.2009 22:35:02   
slovenka
Didli, od tebe pa zdaj že najmanj 3. berem, kako ti naju z mojim nekam romantično vidiš. A to še zmeraj zaradi tistega, ko sem napisala, da imava raje 20 sveč kot 20 luči v kopalnici? user posted image   Saj pri nas tudi ni glih časa, da bi vsak večer te sveče prižigali, realnost na žalost - utrujenost, druge zadeve... Pa tudi tečno bi bilo, če bi (čist user posted image ) vsak večer. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 703
19.7.2009 22:35:47   
slovenka
Aja, samo sinoči pa sva - brez zaščite. Samo, ker vem, da bo jutri user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 704
19.7.2009 22:36:18   
slovenka
Dajte, plis, naj ena vskoči, sicer bom izpadla patetična user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 705
19.7.2009 22:36:44   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

RMRM, a torej praviš, naj počakam? user posted image user posted image user posted image

............ne,ne,kar v akcijouser posted image user posted image user posted image ............ma,ti maš že vse poštimano,maš dobro službo,mož tudi,imata hiško,avto,vse............akcijauser posted image
rmrm...........ja,jaz sem istega mišlenja,kar sam narediš ceniš veliko bolje,in tudi jaz poznam,kar nekaj primerov,ko se vselijo,na ključ,vse samo pokatalogih,potem,pa prdeš v hiško,stanovanje,in ne začutiš ničesar,jaz temu rečem hiša brez duše...........to,je to,ko je vse popedenano v nulo,vse se sveti od prestiža,vse tako narejeno,da sevidi,da je pri hiši denar,to mene ful odbija,mene privlačijo,žive hiške,hiše,ki imajo napake,ki dihajo z ljudmi,ki notri živijo,ko vidiš,da so igrače malo razmetane,ko vidiš,kako smetko na tleh,ne pa stroga sterilnost in prestiž.Men je moj reku,da sem že preveč not padla,v otroški svet,men je všeč,ko vidim razmetane igrače,v kotu,pa barvice na mizi,pa slike na steni od otrok.................ma,že bluzimuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 706
19.7.2009 22:38:01   
RMRM
Slovenka, kje pa. Vidva kar veselo na delo. Pri meni je blo pač drugače, sem bila za vse sama, moj je bil zelo veliko od doma, pomoči  babic ni blo, bla, bla, bla, blauser posted image user posted image user posted image . Pa tud pri 30ih res čist drugače vse skup dojemaš. Prej nikol nisem verjela, zdej pa sama vidim.

Pri nas pa ful hišk, ki čez noč zrastejo, se vselijo, pol pa nobenega obstanka. Sam zakreditirani pa tud do vratu. Hvala lepa, nebiuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 707
19.7.2009 22:38:31   
lunca14
user posted image evo slovenka,sem vskočilauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 708
19.7.2009 22:39:30   
RMRM

Aja, samo sinoči pa sva - brez zaščite. Samo, ker vem, da bo jutri user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  nikol se ne ve

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 709
19.7.2009 22:40:02   
RMRM
Lunca, a ti dons men misli berešuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 710
19.7.2009 22:41:47   
lunca14
user posted image user posted image pa rmrm je tud vskočilauser posted image user posted image user posted image ...................ja,pri nas tud rastejo hiške,ko po dežju,jaz ne vem od kje folku tok denarja,midva delava hiško in delavnico 7 let,vzela,sva kredit samo za ogrevanje,ostalo,pa smo,kotje prišlo,tako je šlo,je pa res,čene bi sama toliko naredila,bi se mogla 5x tok zapufat,pa celo življenje to odplačevat............ne,neuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 711
19.7.2009 22:42:25   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

................zakaj,pa?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 712
19.7.2009 22:45:04   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

................zakaj,pa?

............ne,ne,kar v akcijouser posted image user posted image user posted image ............ma,ti maš že vse poštimano,maš dobro službo,mož tudi,imata hiško,avto,vse............akcijauser posted image
rmrm...........ja,jaz sem istega mišlenja,kar sam narediš ceniš veliko bolje,in tudi jaz poznam,kar nekaj primerov,ko se vselijo,na ključ,vse samo pokatalogih,potem,pa prdeš v hiško,stanovanje,in ne začutiš ničesar,jaz temu rečem hiša brez duše...........to,je to,ko je vse popedenano v nulo,vse se sveti od prestiža,vse tako narejeno,da sevidi,da je pri hiši denar,to mene ful odbija,mene privlačijo,žive hiške,hiše,ki imajo napake,ki dihajo z ljudmi,ki notri živijo,ko vidiš,da so igrače malo razmetane,ko vidiš,kako smetko na tleh,ne pa stroga sterilnost in prestiž.Men je moj reku,da sem že preveč not padla,v otroški svet,men je všeč,ko vidim razmetane igrače,v kotu,pa barvice na mizi,pa slike na steni od otrok.................ma,že bluzimuser posted image

recimo tale post, v vsem se strinjamuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 713
19.7.2009 22:46:18   
slovenka

user posted image evo slovenka,sem vskočilauser posted image

hvala, hvala user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 714
19.7.2009 22:46:18   
RMRM
no, skoraj v vsem. Razmetanih igrač se moram navadit, mi nekako ne greuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 715
19.7.2009 22:46:59   
slovenka

Marija, me hvalite. user posted image Saj jaz tudi vidim hiše, samo nikogar od teh lastnikov ne poznam user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 716
19.7.2009 22:47:14   
RMRM
Slovenka, kako pa dojenčica, a sta prišli z mamico domov?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 717
19.7.2009 22:48:39   
slovenka
Aja, ene pa poznam. Imajo transportno podjetje. Pa imajo 5 nadstropno hišo s 5 kopalnicami, od tega sta 2 nadstropji pod zemljo. Tip je ful kreten, ženo zaničuje, zdaj sta v ločitvi, hiša pa totalno zapuščena.

Sem zdaj še en članek poslala v uredništvo, pa me že ati priganja, da greva...

pa pa pupe.

jutri grem v službo, pred 7h, tako da... fajn spite!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 718
19.7.2009 22:52:37   
RMRM
Slovenka, nočko user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 719
19.7.2009 23:01:24   
lunca14

no, skoraj v vsem. Razmetanih igrač se moram navadit, mi nekako ne greuser posted image user posted image

............ma,sej to je tko,ne razmetane tko,da ne moreš nikamor pridet,ampak,ko,pa vidiš,da se eni ne smejo igrat,zato,ker je potem razmetano,halllllloooooooo,jaz mam načeloma,pospravljeno,ampak,boš na vsakem koraku videla,nekje kako igračo,na polici,na tv.ju,vkopalnici.......eni,pa majo,vse na svojem mestu,lepo posortirano

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 720
19.7.2009 23:02:53   
lunca14
nočka,slovenka..............a,te ati preganjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 721
19.7.2009 23:08:54   
Anonimen
Ja Slovenka, jaz se te tako predstavljam. Eno ful romantično dušico, tvojga pa enga takega ki bi kjerkoli kadarkoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa saj velikokrat pišeš o teh zadevah kako bosta, pa kako te čaka...no, sam da vam je luštno. Sej mal te moram pohecat, user posted image

Drugače se pa strinjam z vami. Kar narediš s svojimi rokami drugače ceniš kot če samo kupiš in je to kao zrihtano. Midva sva oba taka, da če se le da , čimveč sva naredila sama.user posted image Že od vedno je tako. Pa tko preprosto povedano, se spoznava oba na veliko zadev in nama ni problem prijet za delo...sva taka prilagodljiva, iznajdljiva.

Zdej grem pa spat, moram že čez 6 ur vstat.user posted image user posted image user posted image

Lahko noč.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 722
19.7.2009 23:09:54   
RMRM

............ma,sej to je tko,ne razmetane tko,da ne moreš nikamor pridet,ampak,ko,pa vidiš,da se eni ne smejo igrat,zato,ker je potem razmetano,halllllloooooooo,jaz mam načeloma,pospravljeno,ampak,boš na vsakem koraku videla,nekje kako igračo,na polici,na tv.ju,vkopalnici.......eni,pa majo,vse na svojem mestu,lepo posortirano

tudi to sem že videlauser posted image user posted image .

Moja2 tavelika sta imela vse igrače sortirane po košaricah in smo vsak večer vedno igrače pospravili nazaj v košarice, to je bilo pravilo. Se mi zdi da je naslabše če so vse igrače zmetane v en koš, ker pol se otrok sploh ne znajde in ne ve s čim bi se igral. Lukasove so pa tud že povsod, bo zgleda že zarad igrač treba sobico zanj zrihtatuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 723
19.7.2009 23:12:59   
RMRM
Didlina, Lunca, nočko obemauser posted image .

< Sporočilo je popravil RMRM -- 19.7.2009 23:13:45 >

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 724
19.7.2009 23:14:36   
lunca14
user posted image mi,mamo tud škatle,pa sortiramo,no ampak,moram priznat,da ta teden,bolj slabo sortirano,ni blo časauser posted image ..........mije pa hecno,ko me mali vpraša,kje pamam ta ta avto,pa tega strička,jaz pa v tisti mali škatli,gori,v srednji,tardeči,vem za vsako igračo,kje se nahajauser posted image bog ne daj ,da katera manjka,jo pol iščem,dolker ne najdemuser posted image user posted image user posted image ...........no,jaz grem tud spatuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.