Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:04:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma nisi normalna...ko bi ti borza plačala...lahko v miru diplomiraš... pa kaj to vsem plačajo kaj so na borzi al samo določene šole? Ker sem jaz nekaj v tej smeri študirala.. Mislim,da ne plačajo vsega.Odvisno,kaj želiš.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:04:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,lep podpis imaš. danke
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:05:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Punce zadnje objave: vse Mariborčanke... Ha?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:05:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,lep podpis imaš. danke Bitte!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:05:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca...zakaj se pa v šolo naprej ne vpišeš?? ma kaka šola, ni mi se več za učit. ma nisi normalna...ko bi ti borza plačala...lahko v miru diplomiraš... Jaz pa bi takoj šla v šolo,samo ni cvenka! ja..ko šus je drago....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:05:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Prevedi ji,ne vem,če bo zastopla. babe...mene ste našle...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:06:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Punce zadnje objave: vse Mariborčanke... Ha? Zakaj se pa tu gre?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:06:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Prevedi ji,ne vem,če bo zastopla. babe...mene ste našle... Nekoga moramo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:06:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj pa si se za to odločla.....?? kak zakaj?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:07:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Punce zadnje objave: vse Mariborčanke... Ha? Zakaj se pa tu gre? da tam, ko piše zadnje objave, da so bile samo Mb., nobeni drugi v štih ne pridejo..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:07:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma nisi normalna...ko bi ti borza plačala...lahko v miru diplomiraš... pa kaj to vsem plačajo kaj so na borzi al samo določene šole? Ker sem jaz nekaj v tej smeri študirala.. ja če si na zavodu,lahko zaprosiš..oz gnjaviš..pol pa ti plačajo..pa predavanja so bvezna,prav tako uspešno končana šola v enem letu....meni žal letos ne bo uspelo,ker se bom komaj 24 avg prijavla na zavod.....morda drugo leto...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:07:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...lahko v miru diplomiraš... življenska diploma je najbolj pomembna...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:08:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca...zakaj se pa v šolo naprej ne vpišeš?? ma kaka šola, ni mi se več za učit. ma nisi normalna...ko bi ti borza plačala...lahko v miru diplomiraš... Jaz pa bi takoj šla v šolo,samo ni cvenka! ja..ko šus je drago.... Ful,pa na borzi tudi nisem.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:09:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Punce zadnje objave: vse Mariborčanke... Ha? Zakaj se pa tu gre? da tam, ko piše zadnje objave, da so bile samo Mb., nobeni drugi v štih ne pridejo.. Ach,so! Ok!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:09:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj pa si se za to odločla.....?? kak zakaj? ja zakaj tečaj nemščine??
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:10:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...lahko v miru diplomiraš... življenska diploma je najbolj pomembna... tak se govori !!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:10:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Punce zadnje objave: vse Mariborčanke... Ha? Zakaj se pa tu gre? da tam, ko piše zadnje objave, da so bile samo Mb., nobeni drugi v štih ne pridejo.. vsaj ena me je zastopla, hvala tasa_m za razlago. Zdaj veste zakaj se gre?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:10:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...lahko v miru diplomiraš... življenska diploma je najbolj pomembna... ja to itak.....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:10:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ach,so! Ok! ok vredi je zdaj..še sreča da je moj gor da mi prevaja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:11:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja zakaj tečaj nemščine?? ker je dosti oglasov, kjer iščejo znanje nemščine, zakaj...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:11:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca...zakaj se pa v šolo naprej ne vpišeš?? ma kaka šola, ni mi se več za učit. ma nisi normalna...ko bi ti borza plačala...lahko v miru diplomiraš... Jaz pa bi takoj šla v šolo,samo ni cvenka! ja..ko šus je drago.... Ful,pa na borzi tudi nisem. aja...ti si v delovnem razmerju,ne???
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:11:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma nisi normalna...ko bi ti borza plačala...lahko v miru diplomiraš... pa kaj to vsem plačajo kaj so na borzi al samo določene šole? Ker sem jaz nekaj v tej smeri študirala.. ja če si na zavodu,lahko zaprosiš..oz gnjaviš..pol pa ti plačajo..pa predavanja so bvezna,prav tako uspešno končana šola v enem letu....meni žal letos ne bo uspelo,ker se bom komaj 24 avg prijavla na zavod.....morda drugo leto... Pa mislim,da čisto vsega ne plačajo,ker gledajo po povpraševanju dela.Npr.trgovske,ekonomske,pa v tej smeri ne plačajo,ker jih je že rednih preveč. Ostalo pa,ja.Lahko greš na gradbeno,Tasa!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:11:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca vsaj ena me je zastopla, hvala tasa_m za razlago. Zdaj veste zakaj se gre? Ferstehen (saj ne vem če je prav napisano,vem kak se izgovori).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:12:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja zakaj tečaj nemščine?? ker je dosti oglasov, kjer iščejo znanje nemščine, zakaj... aja..pač vprašam,no
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:12:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa mislim,da čisto vsega ne plačajo,ker gledajo po povpraševanju dela.Npr.trgovske,ekonomske,pa v tej smeri ne plačajo,ker jih je že rednih preveč. Ostalo pa,ja.Lahko greš na gradbeno,Tasa! bi šla komunalo ja..sicer je to bolj prometna stroka ampak ..kaj veš mogoče pa bi iskali. Dva gradbenika pri bajti..ni šans, se pokoljema..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?