Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 21:55:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 guten abend.................... Podnapise prosim za botrco. aja, tak tupa pa nisem...dober večer...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 21:55:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sem se malo igrala in kliknila makedonsko rr...malo smeha ne škodi link.....pronto sinjora... postavi se čisto spodaj imaš v hrvaščini, srbščini, makedonsko...si našla? Pa znaš brat cirilico?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 21:55:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar kaj ti greš jutri s celo delegacijo ? Jap.Mi ne preostane druga,ker šibam kr dalje v B z Maksom,pol pa v CE na srečanje aprilčic. a ti se zdiš normalna.........................??? zakaj? Kaj pa je narobe?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 21:56:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sem se malo igrala in kliknila makedonsko rr...malo smeha ne škodi link.....pronto sinjora... postavi se čisto spodaj imaš v hrvaščini, srbščini, makedonsko...si našla? Pa znaš brat cirilico? nekaj znam ja...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 21:56:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar kaj ti greš jutri s celo delegacijo ? Jap.Mi ne preostane druga,ker šibam kr dalje v B z Maksom,pol pa v CE na srečanje aprilčic. a ti se zdiš normalna.........................??? zakaj? Kaj pa je narobe? nič...samo svaka čast...iz enga srečanja na drugega,pa otroci...mene pobere,pa imma energijo,ampak vseeno....carica
|
|
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar kaj ti greš jutri s celo delegacijo ? Jap.Mi ne preostane druga,ker šibam kr dalje v B z Maksom,pol pa v CE na srečanje aprilčic. Kaj v Mb greš v B...zakaj pa? Kdaj pa greš v Ce? Torej jutri imaš maraton... Kontrolo imama.Malo bom maratonirala,ja! Ob 13-ih mama z Maksom,ob 15-ih pa se v Ce dobimo.
< Sporočilo je popravil matcar -- 19.7.2009 21:57:29 >
|
|
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,Botrca,počasi se boš še nemško naučila polek nas. to ne bi bilo slabo...dokler me borza ne pošlje...pa ne v tri krasne
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 21:57:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,Botrca,počasi se boš še nemško naučila polek nas. to ne bi bilo slabo...dokler me borza ne pošlje...pa ne v tri krasne botrca...zakaj se pa v šolo naprej ne vpišeš??
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 21:58:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,Botrca,počasi se boš še nemško naučila polek nas. to ne bi bilo slabo...dokler me borza ne pošlje...pa ne v tri krasne Lahko bi šla na tečaj,ja.Naj plačajo hudiči,če že drugega nič.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 21:58:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ....carica
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 21:59:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca...zakaj se pa v šolo naprej ne vpišeš?? ma kaka šola, ni mi se več za učit.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 21:59:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar kaj ti greš jutri s celo delegacijo ? Jap.Mi ne preostane druga,ker šibam kr dalje v B z Maksom,pol pa v CE na srečanje aprilčic. a ti se zdiš normalna.........................??? zakaj? Kaj pa je narobe? nič...samo svaka čast...iz enga srečanja na drugega,pa otroci...mene pobere,pa imma energijo,ampak vseeno....carica Doma mi je dugi cajt,pa malo morem okoli it,z ali brez delegacije.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 21:59:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa se lahko za kateri drugi dan zmenima za kenguja. Ker je vprašanje kdaj pridem jutri domov. ja šefica, samo ne v torek ker sem v lenartu oz. ko grem iz Lenarta ti ga usput prpelam. Kaj praviš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:00:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lahko bi šla na tečaj,ja.Naj plačajo hudiči,če že drugega nič. Saj grem septembra ali oktobra... . Pol se me pa pazite... .
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:00:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sem se malo igrala in kliknila makedonsko rr...malo smeha ne škodi link.....pronto sinjora... Prevedi ji,ne vem,če bo zastopla.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:01:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lahko bi šla na tečaj,ja.Naj plačajo hudiči,če že drugega nič. Saj grem septembra ali oktobra... . Pol se me pa pazite... . Uuuu,me je že strah!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:01:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca...zakaj se pa v šolo naprej ne vpišeš?? ma kaka šola, ni mi se več za učit. ma nisi normalna...ko bi ti borza plačala...lahko v miru diplomiraš...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:01:54
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,lep podpis imaš.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:02:16
|
|
|
|
tasa_m
|
ki smo ostale zdaj? sem malo zadaj..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:02:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca...zakaj se pa v šolo naprej ne vpišeš?? ma kaka šola, ni mi se več za učit. ma nisi normalna...ko bi ti borza plačala...lahko v miru diplomiraš... Jaz pa bi takoj šla v šolo,samo ni cvenka!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:02:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lahko bi šla na tečaj,ja.Naj plačajo hudiči,če že drugega nič. Saj grem septembra ali oktobra... . Pol se me pa pazite... . zakaj pa si se za to odločla.....??
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:03:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma nisi normalna...ko bi ti borza plačala...lahko v miru diplomiraš... pa kaj to vsem plačajo kaj so na borzi al samo določene šole? Ker sem jaz nekaj v tej smeri študirala..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:03:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa se lahko za kateri drugi dan zmenima za kenguja. Ker je vprašanje kdaj pridem jutri domov. ja šefica, samo ne v torek ker sem v lenartu oz. ko grem iz Lenarta ti ga usput prpelam. Kaj praviš? Ja ni problema, samo pokliči prej.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:03:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ki smo ostale zdaj? sem malo zadaj.. Pri šoli smo zdaj.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:03:34
|
|
|
|
botrca
|
Punce zadnje objave: vse Mariborčanke...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?