Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 21:42:43
|
|
|
|
Onasiss
|
Aha, zdaj pa vidm- pravi cukrček je. Ah, Katjusa pa se je konc koncev vseen kaj imamo važn da so zdravi. Tamika-se mi je zdelo da ne more biti tako pozno za otroke....No sej u bistvu je za ta velike..... Tam sem šla na spletno stran pogledat kako to zgleda in je super. Sem pa opazila, da je ena stavba posebej restavracija-a je v hotelu ni
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 21:47:23
|
|
|
|
Katjusa
|
Mlea se strinjam, da je najbolj pomembno, da so zdravi.... in če pomislim, da sem se par loet nazaj bala, da ne bom mogla imet otrok sem presrečna da ju imam in o spolu nisme nikol razmišljala, sem si natiho želela imet najprej fanta ampak to so razlogi iz mojega otroštva (spolno nadlegovanje in mene je brat ščitu je bil moj zaveznik in zato sem si želela imet najprej sineka)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 21:48:14
|
|
|
|
Katjusa
|
Grem ajat pravzaprav grema z mojmu mal pred tv pa mal sadje glodat smo si dons grozdje kupli lahko noč in lepo ajajte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 21:48:23
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Da nej šou hitro naokoli...Prej sm post napisala in mi je računalnik zatrokiral in pol se mi ni dalo še 1x vsega pisat! Popoldne smo šla z mojim po špežo, zapravla kar neki dinčkov, pol smo šla pa še v BC in smo naši miškici kupla neki igračk...Majo v BC akcijo, da vzameš 3, plačaš pa 2 oz najcenejša je zastojn. Smo ji vzela pametnega kužka (smo meli prej ceu žur z njim), en igralni lok za na voziček in še eno žirafico za na voziček. Pol smo si pa še kafe prvoščla in šla domov h naši Gajčiki k se je pazla pr "tašči". Hvlala vsem za čestitke za Gajo! tamika, sm pofirbcala slike...Lepo ste se meli! surf, full dobre slikice! Mate isto postelnino kot Gaja uno na račke! Sej ne vem, ostalo sm pozabla...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 21:58:40
|
|
|
|
SURF
|
Hvala,res je sončece Katjuša-Ja važno da so zdravi,zdravi in zdravi Mogoče pa le,saj veš kok ti zmeraj pravim,v tretje gre rado Sunny-A tudi račke če se ne motim imava tudi nalepke tiste medije Mlea-Super za zapestnico Punce moje lepo in mirno nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 22:01:43
|
|
|
|
SURF
|
Rebeka pa še pikepoke za tvojega Uroša-->
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 22:07:59
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Sunny-A tudi račke če se ne motim imava tudi nalepke tiste medije Ja, ja...tudi to mamo glih! Pa s tanci mamo skori enak voziček, pa banjico in previjalno podlogo... Mamo zgleda da podobne okuse!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 22:25:03
|
|
|
|
tanci29
|
lahko vam napišem samo še LAHKO NOČ
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 22:30:59
|
|
|
|
claud
|
dober vecer kako smo? grem zdj mal brat za 2 dni nazaj....al pa ce mi kr kaksna pove ce sm kj pomembnega zamudila mlea a ti si ze bla v lignanu? mi2 mava namen it k je baje ful hudo...a je res?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 22:37:55
|
|
|
|
sunny24
|
tanci, nočko! claud, a greste v Lignano kao sam za en dan al na dopust?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 22:40:22
|
|
|
|
claud
|
sunny sam za en dan k baje je kr blizu?! no pa mi ti povej ce si bla za tm...al pa kerakoli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 22:48:53
|
|
|
|
claud
|
Pol je to bl k medulin Sama nizka voda pa brez sence Kaj je teb vsec al ne....?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 22:50:41
|
|
|
|
claud
|
Po fotkah sodec je tm blazna guzva,srdelce...... mi nc vec ne disi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 22:56:16
|
|
|
|
claud
|
Evo mal mojo princesko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 23:02:43
|
|
|
|
sunny24
|
Lej, ti povem po pravici...Jst z Gajo ne bi šla tja na plažo, k je res, en zravn drugega...Tipično za S del plaž na tem koncu. Če bi že hotla it za 1 dan, bi jst rajši šla v Sestiano, to je tuki ene slabe pol ure vožnje iz NG...Maš full sence, plaža so kamenčki, voda OK...Tudi park in grad miramare je blizu... Link: neki slikic: http://commons.wikimedia.org/wiki/Sistiana Neki pa še iščem ma ne najdem...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 23:03:46
|
|
|
|
sunny24
|
Iii, kake lepe slikice! To ej z novim fotičem slikano, ne?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 23:08:00
|
|
|
|
claud
|
Ma res mi ni neki v guzvo za hodit, sploh ne s tamalo.... na dopust gremo pa letos kr v bohinj...mi je to cist super Slikce so pa itak z novim ja...mamo zdj dnevno zalogo slik
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 23:10:08
|
|
|
|
sunny24
|
Ma jst res ne bi šla...Bom pa šla v Sestjano, k se da bit v miru oz ni tako nabasano kot v Lignanu. O lepo, kam pa v obhinj-hotel al apartmaji?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 23:13:28
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. No sej brala vas nisem, ker nimam časa. Prišla sem se samo poslovit od vas, ker odhajamo na dopust in se vračamo okoli 5.8., Upam da se boste imele lepo, vaši sončki naj lepo rastejo, ve pa pridno čvekajte, da vas bom zagotovo našla že na naslednjem delu. Lep vikend in še lepše počitnice vsem ki ste, ali pa še odhajate. Lahko noč.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 23:15:17
|
|
|
|
sunny24
|
brkn, uživejte na dopustu! Pol k prideš pa veš kaj je tvoja naloga, ne? (slikice... )
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 23:16:40
|
|
|
|
claud
|
sunny od mojga mami nam je zrihtala preko firme eno garsonjero v enem kao bloku...v bistvu je to v bohinjski bistrici ...skor cist pr smuciscu kobla....25 ojro na dan....oz.na noc..tko da very skonto
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 23:18:16
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Pozdravljene. No sej brala vas nisem, ker nimam časa. Prišla sem se samo poslovit od vas, ker odhajamo na dopust in se vračamo okoli 5.8., Upam da se boste imele lepo, vaši sončki naj lepo rastejo, ve pa pridno čvekajte, da vas bom zagotovo našla že na naslednjem delu. Lep vikend in še lepše počitnice vsem ki ste, ali pa še odhajate. Lahko noč. Lepe pocitnice! izkoriistite in uzivajte maximalno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 23:21:39
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, sej to se full splača preko firme it-tko hodimo mi v Čatež: 42 evrov na dan hiška za 6 oseb, karte za kopanje vključene... Moja starša sta tudi bla pozimi 1 teden v BB, lih tko v garsonjeri preko firme. Zdej poleti so bli pa v apartmajih Arh v Savici-je full lepo. Je pa mislim da 32 evrov na dan, če si več kot 9 noči pa maš 10% popust.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 23:23:03
|
|
|
|
brkn83
|
claud in sunny hvala.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?