|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
18.7.2009 16:06:03   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

GAJI IN ZARJI VSE NAJ, NAJ ZA OBMESEČJE.....
user posted image

tudi od nas

Tud od nas!!! user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
18.7.2009 16:12:07   
simonakr
Mi smo pa zdele iz Snovika prišli, smo mogli sprobat Fredov obroč in se kar obnese! Je tko čofotala in se odganjala pa smejala! user posted image Sam se je pa hitr zmatrala, smo samo za 2 urce šli, pa je zaspala še preden smo šli ven iz garderobe. Slikc ni ker je moj dragi pozabu fotkiča doma user posted image user posted image ; Pa drugič!

Grem se mal mojmu pridružit, bova skupej eno kitico odžagala! user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
18.7.2009 16:12:59   
Vesnozaver
zdaj se pa morm mal potozit, jebela cesta......dec dela cele dneve, sem itak pocutim ko samohranilka, danes tudi delal do 13, je bil do 15:30 doma in je sel ribe lovit, ker si mora on odpocit....jaz pa sem ze cela zivcna, ker je mali ze par dni taki, da mu nic ne pase, no ja na rokah je v redu, ampak celi dan ga pa ne mislim nosit in ga odlozim in dretje in buuuuh....sem se kr zjokala prej, pisuka......pa saj si recem, nehaj se smilit sama sebi, nic ni hudega, samo mojga bi pa zdaj tako nahoblala....joooooj.......

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
18.7.2009 16:19:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

zdaj se pa morm mal potozit, jebela cesta......dec dela cele dneve, sem itak pocutim ko samohranilka, danes tudi delal do 13, je bil do 15:30 doma in je sel ribe lovit, ker si mora on odpocit....jaz pa sem ze cela zivcna, ker je mali ze par dni taki, da mu nic ne pase, no ja na rokah je v redu, ampak celi dan ga pa ne mislim nosit in ga odlozim in dretje in buuuuh....sem se kr zjokala prej, pisuka......pa saj si recem, nehaj se smilit sama sebi, nic ni hudega, samo mojga bi pa zdaj tako nahoblala....joooooj.......

user posted image user posted image user posted image user posted image da ne boš slučajnu decu večerje kuhalauser posted image
te razumem in upam, da mu boš povedala kar mu gre in da bo zaleglouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
18.7.2009 16:20:36   
Katjusa
simonakr voda dela čudežeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image škoda, da ste aparat pozabliuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
18.7.2009 16:22:52   
simonakr

Tu mu kar povej user posted image . Naj še on mal okusi kako je to ko morš tamauga skoz po rokah vlačit al pa dretje poslušat!

Aja pa tko ko je Katjuša rekla - da mu ne bi slučajno večerje skuhala!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil simonakr -- 18.7.2009 16:23:28 >

RDEČI NOSKI

Neposredna povezava do sporočila: 3906
18.7.2009 16:24:33   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

simonakr voda dela čudežeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image škoda, da ste aparat pozabliuser posted image

Ja res jih! Zdej spi ko ubita pa bi že pred eno uro mogla jest! No sej se bo zbudla ko bo fejst lačna!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
18.7.2009 16:36:27   
Vesnozaver
hvala vamauser posted image
kaka vecerja, pa to sploh ni kazen za njega, tak rad kuhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nema nista, bom mulo si napasla danes pa jutri.....kaj se to pravi....grrrrrrrrrrr, kak sem besna, da mamo celi vikend pokvarjen zaradi totih rib frdamanihuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
18.7.2009 16:41:58   
Katjusa

hvala vamauser posted image
kaka vecerja, pa to sploh ni kazen za njega, tak rad kuhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nema nista, bom mulo si napasla danes pa jutri.....kaj se to pravi....grrrrrrrrrrr, kak sem besna, da mamo celi vikend pokvarjen zaradi totih rib frdamanihuser posted image

pol pa skrij vse sestavine od začimb naprej pa nej kuha če lahko.... pa elektriko izklopi na štedilnikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja jst bi tud trmo paslauser posted image user posted image user posted image user posted image
sej bo boljše... sam puvej mu pa le, da tak ne more bit sej lahko tako obrneš, da bo imel on slabo vest.... pač mu reč da ga maš ful rada in da cel teden čakaš da boste kako urco skupi in da si ful žalostna, ker imaš občutek, da noče bit z vama.... sej ni treba da ve da si želiš da ti pomaga.... k pol bo mislu, da brez njega nič ne moreš....

Neposredna povezava do sporočila: 3909
18.7.2009 16:46:01   
Vesnozaver
katjusa jaz sem mu tocno to rekla, da ce mu cas z nama ni sprostitev?ko sem to govorila,se je pa aljazek drl...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
18.7.2009 16:52:45   
Vesnozaver
saj nima druge sprostitve ko ribe, drugace ne gre nikamor, gre se za to, kar sem mu povedala, da naj gre lovit kdaj drugic, da zdaj mi je ze nekaj dni kriza, ker je mali taka tecka......ker vikendov ko bo lahko lovil je se ogromno, jaz bi ga pa ta vikend zelela doma!

Neposredna povezava do sporočila: 3911
18.7.2009 18:14:02   
Onasiss

juhu,
sem pozabla povedat, da sem danes ze dobila kasico od milupe.....riz-koruza...user posted image

Jaz tudi, sam je okus neki jabolko....ma ne vem. Še enkrat hvala Vesnozaver. Drugače pa sem pogledala koliko stane v trgovini 4,05€.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 3912
18.7.2009 18:42:47   
baki
haj punce.jst sem se kr malo zgubila.kako ste kaj?malo vas vcasih preberem,pisem pa bolj malo.se bom potrudila, da bom vec pisala,malo vas pa tudi pogrešam,k ste take čveke.malo sem se javila.bom še pisala kaj.upam da hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
18.7.2009 18:45:34   
rebeka84
cao

kako ste kaj? jaz sem kupila nov voziček. joj kak je fajni, gre v avto, pa še prostor za prtljago ostane. ko ga bom poslikala, vam ga pokažem. sploh ni bil drag, samo 115€.
Urošu je vročina narastla tako da je dobil svečko v ritko, zdaj pa je brez vročine.user posted image

GAJA & ZARJA VSE NAJ NAJ!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
18.7.2009 19:02:22   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

haj punce.jst sem se kr malo zgubila.kako ste kaj?malo vas vcasih preberem,pisem pa bolj malo.se bom potrudila, da bom vec pisala,malo vas pa tudi pogrešam,k ste take čveke.malo sem se javila.bom še pisala kaj.upam da hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo, da si se malo javla le glej, da boš zdej bolj pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
18.7.2009 19:03:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

cao

kako ste kaj? jaz sem kupila nov voziček. joj kak je fajni, gre v avto, pa še prostor za prtljago ostane. ko ga bom poslikala, vam ga pokažem. sploh ni bil drag, samo 115€.
Urošu je vročina narastla tako da je dobil svečko v ritko, zdaj pa je brez vročine.user posted image

GAJA & ZARJA VSE NAJ NAJ!

bravo za nakupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem že firbčna kakšen jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
super, da je uroš boljše in naj tako tudi ostaneuser posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
18.7.2009 19:18:49   
Katjusa
tamika končno sem lahko videla tvoje slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se vidi da so otroci užival 100/huser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
18.7.2009 21:07:19   
TAMIKA3

Tamika sem pogledala slikice in so prekrasne. A mi lahko zaupaš v katerem hotelu ste to bili??? In kakšen je???? Mi je všeč (sodeč po slikicah), da so imeli zanimive animacijske večere za otroke. To bi bilo nekaj za našga.....user posted image

čer. tristan že spi, ostali gledajo willyja. mami je pa na rr.

bili smo v LOPARJU - ni obnovlen in nima klime, zato je tudi cena nižja, RAB in SAHARA - obnovljena, klima, francoski balkon, VELI MEL in PLAŽA - obnovljena, s klimo in balkonom - vsi skupaj HN SAN MARINO

ANIMACIJE:
10:00 aerobika
11:00 šport za otroke
15:30 - 17:00 kreativne delavnice za otroke
16:00 - 17:00 šport za odrasle
20:00 mini disco
21:30 program za otroke

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 18.7.2009 21:13:41 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
18.7.2009 21:17:49   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

Tamika sem pogledala slikice in so prekrasne. A mi lahko zaupaš v katerem hotelu ste to bili??? In kakšen je???? Mi je všeč (sodeč po slikicah), da so imeli zanimive animacijske večere za otroke. To bi bilo nekaj za našga.....user posted image

bili smo v LOPARJU - ni obnovlen in nima klime, zato je tudi cena nižja, RAB in SAHARA - obnovljena, klima, francoski balkon, VELI MEL in PLAŽA - obnovljena, s klimo in balkonom - vsi skupaj HN SAN MARINO

ANIMACIJE:
21:30 program za otroke

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
18.7.2009 21:18:16   
SURF
Pozdravčke....

Pa je minila sobotauser posted image skooooraj...
user posted image
pa še fotka na stolčku bumbotu,je moj hotel,da ga obdrživa..upam,da bo kej koristi od njega:user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
18.7.2009 21:20:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravčke....

Pa je minila sobotauser posted image skooooraj...
user posted image
pa še fotka na stolčku bumbotu,je moj hotel,da ga obdrživa..upam,da bo kej koristi od njega:user posted image

sladka mala Patricijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
stolček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej mičkano še plava sam boš vidla čez kak mesec bo pa že super not sedela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojga

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
18.7.2009 21:23:01   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

ANIMACIJE:
21:30 program za odrasle

tipkarski škrat.
user posted image pod tuš, pa user posted image
nočko.

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 18.7.2009 21:24:54 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
18.7.2009 21:24:31   
SURF
user posted image
......................................................................................................................

Pa sem poslala malo fotkicuser posted image ...

GAJI VSE NAJ NAJ OB OBMESEČJUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
18.7.2009 21:29:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

user posted image
......................................................................................................................

Pa sem poslala malo fotkicuser posted image ...

GAJI VSE NAJ NAJ OB OBMESEČJUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko vidim takle punčke v oblekcah pa upam, da v tretje dobimo punčko....sem ponosna, da imam 2 fanta ampak se nebi branla ene punceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
18.7.2009 21:40:16   
Onasiss
Mi tako počasi nalaga, da ne morm fotk pogledat.

Mi smo šli danes Eviti kupit (u bistvu Onasis) zapestnico. Pa smo izbrali iz belega zlata, da ne bosta z Vitom mešala. Jaz pa si nisem nič izbrala-še, ker mi nič ni bilo všeč. Bom še malo poledala.

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?