|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
17.7.2009 18:28:11   
Shuka
Jest patronažno nisem vidla in je verjetno tudi ne bom, naš itak še kašic noče, tko da pomoje pr našmu se ni za bat da bi blo kaj prezgodaj. Sicer bi patronažna lohka vedla, al pa pediater, lohk pa probaš, pa vidiš reakcijo.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
17.7.2009 18:31:59   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

punce u eni knigi sm prebrala da daš lahko meso že od 6.meseca,..kaj vi misliteuser posted image user posted image user posted image
men se ni zdi to ok

aja kaj pa skutke,..a je keri patronažna kj rekla,...k nm jo nav več

meso-po 7. mesecu 2-3* tedensko in sicer po vrstnem redu:. perutnina, žrebiček, teletina.....

So what....

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
17.7.2009 20:22:31   
piskot
cer.

eden spi, eden pa se vedno nekaj civka. dudo sem mu vceraj ponoci odrezala, ker mi je ena vzgojiteljica predlagala, da se je bomo tako mogoce znebili. rekli smo mu, da je tako dudlal, da jo je odgriznil. zdaj je pa ves razocaran, ker ne dudla dobro. bomo videli kako bo user posted image

barbara tudi nasa je ful tecka, sem spet jedla kosilo z njo v rokah. verjetno si pa ti zaradi scitnice se bolj izcrpana kot vsi ostali. kako pa sta zdaj? jo se dojis? jes tablete al ne?

shuka ma vsa cast res. zelim vama da tega ne bo treba dolgo pocet, da se bo nasel kaksen korajzen kirurg, ki bo vse popravil.

crtica za meso ne vem vec (martin ga se vedno ne mara), skuta pa mislim da je po 8 mesecu, tako kot ostali mlecni izdelki.

mlea a vasa pa ze kar puza? nasa tud hoce, po postelji se tud kdaj premakne, na blazini pa ne, pol pa zivcnega fase.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
17.7.2009 21:42:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Katjusa kako ti posnetek nalozis gor?

vidim, da ti je uspelo
user posted image user posted image user posted image user posted image naš tud tako vriskauser posted image user posted image user posted image user posted image florjan to sploh ni delaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
17.7.2009 21:43:15   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

SHUKA upam da najdete kaj,kar bo Maj pil...a je tesko mehur praznit,kako sploh to naredisuser posted image user posted image user posted image za tebe in Maja
Ne ni težko praznit mehur, najprej si umijem roke, pol si jih razkužim, še prej pripravim zložence namočene s FR, cevčico z gelom in lonček, pa rokavice si nataknem, da je vse sterilno, pol mu obrišem luleka, pa vzamem cevčico in jo počasi porinem v luknjico na luleku in počasi porivam notri dokler ne pride do mehurja, pol pa mu mal potapkam mehurček zunaj, če joka pol pomaga bol spraznit mehur, ampak mi je do sedaj redko kdaj jokal, pol k neha kapljat vzamem cevčico ven in smo opravili.Ga oblečem in to je to, do naslednjič čez 4h.

bošček maliuser posted image user posted image user posted image user posted image to, da ne joka je vsaj malo v tolažbo, ker pomeni da mu ni hudegauser posted image user posted image user posted image sej verjetno se grozno sliši ampak njemu je no čist normalno in mu ni tak hudo.... vsaj upam

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
17.7.2009 22:58:46   
Katjusa
Majchy a lahko moja teta dobi kako slikico kužka zdej k gleda? Prosim, bi radi vidl kako zgleda z odprtimi učki:)
sem jim javila, da že gledajo pa so ful navdušeni...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
18.7.2009 7:04:38   
črticaa
dobro jutro vidim da sm prva,....a nimate več jutranjihuser posted image user posted image

dominik je učer jedu sam sadje zvečer je pojedu edin pol mlečne kaše,...mleko tud 2 noče potegnit
no in so bavice rekle da je poj učasih fajn da mu AM nardiš s čajomuser posted image  in k se je ob 5ih zbudu da je lačn in da navadnga mleka nau,..sm mu mal instant čaja zamešala je pojedu,..sam ne vem a zarad čaja a zato k sm bla jz trmasta pa sm mu cuclj u ustih držala
no od 5ih naprej se prekladam po pojstli,poj je pa zdele adrian ustl sm pa še jzuser posted image

dons bi mogl jit na en piknik sam kr džuser posted image upam da se bo vrmee u red spravuuser posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
18.7.2009 7:19:43   
črticaa
moj srček pa od vsega tega sadja ne more kakat,...se mi je zdele čist zbudu u jok,...boščk sploh mu ne morm pomagast,....j že čajčk kuhamo

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
18.7.2009 7:25:27   
črticaa
user posted image user posted image user posted image user posted image kaka in jokauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
18.7.2009 7:41:45   
simonakr
Jutro bejbe! Kako ste?

user posted image user posted image user posted image za vse obmesečnice za nazaj pa za dons!

Včerej smo s kolegicam imele babji žur - se vid da smo ble uspešne pa da smo dež naklepetale! user posted image user posted image user posted image

Grem še mal spančkat k je bla noč rahlo prekratka pa se pol še mal javim!user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
18.7.2009 8:01:06   
MIHAILO
jutro...crtica hvala za sadje,sem ravno kompot od breskve pojedla...vceraj Mihailo sploh ni hotel zaspati,sem ga po hranjenju poskusala uspavat pa ne,se je kr drl...pol ga je moz vzel se vsedel z njim pred ogledalo in mu pel pol ure da je Mihaila cist izmucilo in mu je glava kr padla dol...no pol smo lepo spali ob 2h sm mu dala dudo ob 4h hranila ob pol 7h vstali...sem si umila in posusila lase in kmalu dobimo obiske iz Avstrije...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
18.7.2009 8:03:43   
MIHAILO

SHUKA upam da najdete kaj,kar bo Maj pil...a je tesko mehur praznit,kako sploh to naredisuser posted image user posted image user posted image za tebe in Maja
Ne ni težko praznit mehur, najprej si umijem roke, pol si jih razkužim, še prej pripravim zložence namočene s FR, cevčico z gelom in lonček, pa rokavice si nataknem, da je vse sterilno, pol mu obrišem luleka, pa vzamem cevčico in jo počasi porinem v luknjico na luleku in počasi porivam notri dokler ne pride do mehurja, pol pa mu mal potapkam mehurček zunaj, če joka pol pomaga bol spraznit mehur, ampak mi je do sedaj redko kdaj jokal, pol k neha kapljat vzamem cevčico ven in smo opravili.Ga oblečem in to je to, do naslednjič čez 4h.

Mihailu so vstavljali enkrat kateter ,da vidijo ,ce nima refluxa pa ga ni imel(to vstavljanje je podobno ane)...Mihaila je to zeloooooo bolelo in je zelo krical,je pa rekel zdr. da ima ozko secnino...hvala bogu da Maja ne boli in da ne joka..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
18.7.2009 8:05:35   
MIHAILO

No po tecnarjenju je uspel tudi zaspati,mu je glava kr padla...sem ga dala na hrbet se je prekotalil na trebuh in se vretel okrog dokler ni prisel tko ,da tam kjer naj bi ble noge je njegova glava,pa se je kr na busija vlegel sam mu je roka spodaj ostala tko sem mu jo popravila...
evo slikice..
user posted image
user posted image

tamau je res faca
evo tako isto o brobo jz zj prodajamuser posted image user posted image

shuka svaka ti čast za tole praznenje mehurja,..če si s kranja gremo res lah kdaj skupi na sprehod

jaz sem mislila ,da jo bom lahko mela se za drugega otroka sam se za mihaila ne vem ce bo zdrzala ,ker jo je ze na enem delu strgaluser posted image ...tok jo z nogami rine da jo je strgaluser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
18.7.2009 8:06:30   
MIHAILO

Me maj že kliče: a dej, dej, dej, to so njegove besede zadnje dneveuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
18.7.2009 8:07:49   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Katjusa kako ti posnetek nalozis gor?

vidim, da ti je uspelo
user posted image user posted image user posted image user posted image naš tud tako vriskauser posted image user posted image user posted image user posted image florjan to sploh ni delaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A res..zanimivo...pa je hitro zacel govoriti?A je to kaj povezano s tem?user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
18.7.2009 8:17:19   
Deja
Jutro babike!!!!

Kako smo kaj? Jaz sem takooooooooooooo zaspana...... nekak ponoči slabo spim.....
Upam da bo Žiga kaj pančkal zdaj kmalu da se mu pridružim....

Lep pozdrav!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
18.7.2009 8:35:50   
črticaa
na rjuhi mam 3 fleke,.... 1 je mal pobruhano, 2  je polil flaško, 3 se je pa pokakal do pol hrbtauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
18.7.2009 8:59:34   
MIHAILO

na rjuhi mam 3 fleke,.... 1 je mal pobruhano, 2  je polil flaško, 3 se je pa pokakal do pol hrbtauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
18.7.2009 9:12:15   
TAMIKA3
dobro jutro.
ste pa kar načvekale user posted image ,zato vas ne bom brala user posted image . bi pa prosila kratko obnovo 14 - ih dni
vrnili smo se ponoči ob 3.
bilo je super, vsi smo zelo uživali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . kaj več pa kasneje

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
18.7.2009 9:14:59   
MIHAILO
dezzzzzzzzzzzzzzzzz...men kr pase,k itak dobim obisk in smo planiral rostilj razpalit na terasi tko ,da se vsaj ne bomo kuhal...jutri bomo pa kam sli ,ce bo lepo...kaj pocnete???jaz cakam mojega da pride iz sluzbe...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
18.7.2009 9:15:46   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

dobro jutro.
ste pa kar načvekale user posted image ,zato vas ne bom brala user posted image . bi pa prosila kratko obnovo 14 - ih dni
vrnili smo se ponoči ob 3.
bilo je super, vsi smo zelo uživali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . kaj več pa kasneje

dobrodosla nazaj...slikice cakamouser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
18.7.2009 10:11:08   
sunny24
Dan! Pa se je malo shladilo...Sam dežja pa lahko ne bi blo da bi šle z Gajčiko malo ven!

Danes ma pa Gaja 5 mesecev...user posted image   Joj, je šlo to hitro mimo!

Nočka prespana, Gaja je zaspala malo pred 22h, spala do 6h, jedla in pol pančala še do 8h, zdej pa spet komira. Učeri sm ji dala za kosilo malo cvetače in krompirja, ampak cvetača je bla fuj fuj fuj...Pa še navadla se je jezik kazat in špricat slinco zravn tako da mamo kar pestro in se ji režimo, ona pa nam nazaj k se ji zdi fajn! user posted image user posted image user posted image
Učeri sm šla po očala in zdej spet vidim lepo in čisto, pol sem bla na fitnesu, pol pa je mama pršla do mene in smo šle z Gajo malo pohajat po Gorici-lih ene 2 ure in ej prov pasalo. Zvečer pa smo z mojim mela akcijo...user posted image  -Sm mela tak športni dan! user posted image user posted image user posted image

tamika, dobrodošla nazaj! Upam, da ste se nakopali, pa da ste uživali na full! Slikice! user posted image

No, včeri sm dobila sms od balonchy:

"Pozdravčke vsem ptičkom in čebelicam+mamicam iz Krka. tukaj umiramo od vročine-HB za klimo. user posted image  Poljubčki vsem, Balonchy, Matic in tatko"

A je kdo tuki?

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
18.7.2009 10:16:52   
Onasiss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
18.7.2009 10:17:47   
rebeka84
Dobro jutro! Uroš ima še vedno vročino, ampak je malo bolj razpoložen, tudi jabolko je vso pojedel.

Tamika dobrodošla, tudi jaz čakam na slikice.user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
18.7.2009 10:19:30   
Onasiss
GAJI IN ZARJI VSE NAJ, NAJ ZA OBMESEČJE.....
user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?