Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 8:30:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Mah en dan me ni pa me že pogrešate. Kak lepo. Včeraj ni bilo časa za RR. Zjutraj najprej zobozdravnik, pol pa sem bila doma, ker se mi Lukec ni dobro počuto, pa je spal (jaz malo tudi ). Po četrti uri pa sem bila doma na hofu smo malo pekli na žaru. Zvečer pa samo padla v posteljo. Poročilo za včeraj končano. To pa je bil raport zdaj! Ja, da ste na tekočem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 10:02:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak lep dan se spet obeta.................. in spet en vroč dan. Mi imamo popoldan piknik, tak da ga bo verjetno kar žgalo. Nisma šle v mesto, ker je bilo že full vroče in sma šle sam do Lidla pa hitro domov. Zdaj probava nekaj zaspat pa ji nekak ne uspeva najbolje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 12:56:24
|
|
|
|
matcar
|
Ojla! Mi pa smo ravnokar domov prišli.Maksa je v avtu sfalilo in spi kr naprej,Saš pa je in bo tudi zaspal,če že ni.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 13:13:54
|
|
|
|
arabela*
|
me smo tud doma....M je zaspala ko smo domov kar v vozičku...sem ji za jest dala pa je vse v spanju pojedla...je kar goltala dol...revica..... zdaj pa grem hrenovke popečt,pa sir bom poknila gor....... Zvečer pa šibam na fešto...joj kak mi ni..samo moram ker že sto let obljubljam....pa še tak daleč se moram vozit.....in še kar lepe vsote se bom znebila.....ker imajo vse vprek RD in to skupaj praznujemo......aleluja..... Pa še za oblečt si moram pripravit...se moram mal poštimat,ko bo vse nobel... tak da....fajn je bilo danes....opažam da je M že toliko stara,da bi že rada na igrala šla....nima miru več.... nič,lep dan še naprej...se zvečer kaj tipkamo....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 14:32:24
|
|
|
|
ly117
|
Midva sva tudi že nekaj časa doma. Pa da ne pozabim, botrca in matcar zdaj sta pa moji prijateljici.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 14:45:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Midva sva tudi že nekaj časa doma. Pa da ne pozabim, botrca in matcar zdaj sta pa moji prijateljici. Ja,fino! Ste le potrdile,ene pa še niso.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 16:23:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Midva sva tudi že nekaj časa doma. Pa da ne pozabim, botrca in matcar zdaj sta pa moji prijateljici. Ja,fino! Ste le potrdile,ene pa še niso. jaz nisem nič potrdila tak, da ne vem kaj sračkajo na rr
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 16:24:34
|
|
|
|
botrca
|
Ja super je bilo danes...eh kdaj pa ni ko se ista zasedba dobi...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 16:29:00
|
|
|
|
botrca
|
Midva z Janom pa greva malo na sprehod po Mb in v kaki kafič kjer so igrala, jutri je sobota ne gre v vrtec pa še dež in hladneje je napovedano tak, da dvomim da bova lahko kam šla. Ly117 si preverila ime kafiča? En je kalvarija (mercator je poleg) oni pa nimam pojma ker sploh ne piše...sem se mimo peljala. Saraya lepo se imej danes, pa po pameti... . Matcar upam, da sem ti ok kupila? Imam občutek, da ti ni bilo po volji da sem 2 vzela...povej, ker me grize...saj veš kaka sem. Tasa_m škoda da vaju ni bilo, smo preživele ker je bila senca pri Astoriji...je pa ful soparno ne vroče in to nas vse ubija... . Malačebelica in LenaG naslednjič pa brez izgovorov da se pokažeta na naslednji kavi... .
< Sporočilo je popravil botrca -- 17.7.2009 16:30:01 >
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 16:41:52
|
|
|
|
tasa_m
|
Punce a ste prebrale to?? klik Ta Kerensa* je tak pametna pa to, ko kiri kaj napiše ona pa nima pojma o kuhanju. PM še po receptu se ne zna držat pa skup zmetat..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 16:43:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce a ste prebrale to?? klik Ta Kerensa* je tak pametna pa to, ko kiri kaj napiše ona pa nima pojma o kuhanju. PM še po receptu se ne zna držat pa skup zmetat.. kaj če se kaj norca dela
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 16:54:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar upam, da sem ti ok kupila? Imam občutek, da ti ni bilo po volji da sem 2 vzela...povej, ker me grize...saj veš kaka sem. Ja,ok je.Začudlo me je samo,ker nimajo H-ja,pa ker je mala piksna.Vse je ok,ne se sekirat.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 19:13:25
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,uživaj danes maximalno! Pa pazi,kako se boš vozla,da se ti kaj ne zgodi!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 20:53:04
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 20:58:39
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 21:06:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ly117 si preverila ime kafiča? En je kalvarija (mercator je poleg) oni pa nimam pojma ker sploh ne piše...sem se mimo peljala. . Pogledala sem po internetu in ja ime je tapravo - Mitnica. Kalvarija pa mi je čisto iz glave padla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 21:20:03
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 21:23:04
|
|
|
|
LenaG
|
en prav lep večer vam želim . Najprej, da malo raportiram: sem čel dan čistila hiško (sem angažirala kar obe babici, da sta izmenjaje čuvali ) tako da se zdaj sveti . Malo manjka, pa bom kar padla v posteljo. Na kaviso pa me žal ni bilo, ker naša ob 10h ravno gre spat. Sem pa takoj za jutranjo kavico, če se sobite ob 8.30 . Zdaj bo pa še težje, saj nasledni teden začnem z delom, tako da potem pa samo še ob sobotah .
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 21:26:14
|
|
|
|
ly117
|
Čer botrca in LenaG.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 21:34:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Zdaj bo pa še težje, saj nasledni teden začnem z delom, tako da potem pa samo še ob sobotah . kak že začneš delat, koliko je pa mala stara? ja sem že videla...
< Sporočilo je popravil botrca -- 17.7.2009 21:35:09 >
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 21:36:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Na kaviso pa me žal ni bilo, ker naša ob 10h ravno gre spat. Sem pa takoj za jutranjo kavico, če se sobite ob 8.30 . saj ostali otroci zunaj lepo na zraku zaspijo, če bi to vedno gledale potem se nikoli ne bi doble...je tak ob 8:30 meni ni problem
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 21:37:11
|
|
|
|
botrca
|
Ki ste
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 21:37:49
|
|
|
|
matcar
|
tukaj...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 21:39:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Na kaviso pa me žal ni bilo, ker naša ob 10h ravno gre spat. Sem pa takoj za jutranjo kavico, če se sobite ob 8.30 . saj ostali otroci zunaj lepo na zraku zaspijo, če bi to vedno gledale potem se nikoli ne bi doble...je tak ob 8:30 meni ni problem Meni tudi ne
|
|
RE: Mariborčanke III.del 17.7.2009 21:39:24
|
|
|
|
ly117
|
Ma jaz sem tudi tu. Samo kje pa se ve skrivate.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Bi obdrzali svojega osebnega zobozdravnika, ce bi se ta preselil 20 km stran ?gagagaBi obdrzali svojega osebnega zobozdravnika, če bi se ta preselil 20 km stran ?da (
68%)
ne (
32%)
Število vseh glasov: 66Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!