Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:03:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m JAz pa se vam jutri nebom mogla pridružit in to zato ker mi ura ni nič všeč. Ker pol ko bo največja vročina bom lahko gagala z vozom čez most proti domu. Lija pa je tud tečka na kubik, ko ji je vroče in moram gospodično nosit pol pa lahko ****is dobim Eh,pa daj no,jaz pa sem se te veselila že.Pa Lije tudi,
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:03:43
|
|
|
|
LenaG
|
Morda pa ta vrstica še ne deluje . . . jo bom še zaenkrat pustila. Nisem si šla brat . . . kaj pa je cilj glasovanja na maminajdisi oz. kaj čaka zmagovalca ? Da vem, če se moram fejst potrudit in vsak dan dat glas.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:05:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Morda pa ta vrstica še ne deluje . . . jo bom še zaenkrat pustila. Nisem si šla brat . . . kaj pa je cilj glasovanja na maminajdisi oz. kaj čaka zmagovalca ? Da vem, če se moram fejst potrudit in vsak dan dat glas. Mislim,da dobi zmagovalec/ka svoj portret.Nisem pa sigurna,moram sama pogledat!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:06:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Morda pa ta vrstica še ne deluje . . . jo bom še zaenkrat pustila. Nisem si šla brat . . . kaj pa je cilj glasovanja na maminajdisi oz. kaj čaka zmagovalca ? Da vem, če se moram fejst potrudit in vsak dan dat glas. ročno nariše tvojega otroka! Mislim da Jurčeka mi ne moremo dobit. Jure je od naše marčevke Felix7 in je zmagovalec ker ima skoraj 200 glasov prednosti pred Taiom.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:10:13
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:10:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mislim,da dobi zmagovalec/ka svoj portret.Nisem pa sigurna,moram sama pogledat! točno tako!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:11:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer OOOO botrca, sem te že pogrešala sem mislila da se spet kje kregaš zarad parkirnih prostorov..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:11:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m JAz pa se vam jutri nebom mogla pridružit in to zato ker mi ura ni nič všeč. Ker pol ko bo največja vročina bom lahko gagala z vozom čez most proti domu. Lija pa je tud tečka na kubik, ko ji je vroče in moram gospodično nosit pol pa lahko ****is dobim Eh,pa daj no,jaz pa sem se te veselila že.Pa Lije tudi, jaz tudi...eh daj no...pridita
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:13:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m OOOO botrca, sem te že pogrešala sem mislila da se spet kje kregaš zarad parkirnih prostorov.. nekaj drugega si moram zmislit...ideja?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:13:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ej,ki pa je Ly? Že cel dan jo pogrešam na RR! jaz tudi...mogoče ji internet nagaja ali pa mali...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:13:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m JAz pa se vam jutri nebom mogla pridružit in to zato ker mi ura ni nič všeč. Ker pol ko bo največja vročina bom lahko gagala z vozom čez most proti domu. Lija pa je tud tečka na kubik, ko ji je vroče in moram gospodično nosit pol pa lahko ****is dobim Eh,pa daj no,jaz pa sem se te veselila že.Pa Lije tudi, jaz tudi...eh daj no...pridita saj boma videle..mogoče pa se bo kaj shladilo.. (upanje umre zadnje). Dajte mi povedat, kako dolgo po CR si v P.? Kolegica je danes zjutraj rodila s CR, ker je njena tamala pridno sedela, pa me zanima če lahko grem k njej na obisk? Verjetno ne, ker je tak v šok sobi a ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:13:48
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Morda pa ta vrstica še ne deluje . . . jo bom še zaenkrat pustila. Nisem si šla brat . . . kaj pa je cilj glasovanja na maminajdisi oz. kaj čaka zmagovalca ? Da vem, če se moram fejst potrudit in vsak dan dat glas. ročno nariše tvojega otroka! Mislim da Jurčeka mi ne moremo dobit. Jure je od naše marčevke Felix7 in je zmagovalec ker ima skoraj 200 glasov prednosti pred Taiom. morda pa bomo tako pridno glasovale . . . nisem pa res ne gledala koliko glasov ima katera slika čer botrca in hvala za potrditev prijateljstva
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:14:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m OOOO botrca, sem te že pogrešala sem mislila da se spet kje kregaš zarad parkirnih prostorov.. nekaj drugega si moram zmislit...ideja? hehe, a pogrešaš napade in pametne buče, ki nikdar ne naredijo nikje nobene napake?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:14:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dajte mi povedat, kako dolgo po CR si v P.? Kolegica je danes zjutraj rodila s CR, ker je njena tamala pridno sedela, pa me zanima če lahko grem k njej na obisk? Verjetno ne, ker je tak v šok sobi a ne? to ti bo iz prve roke matcar povedala ona ima prakso
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:15:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m hehe, a pogrešaš napade in pametne buče, ki nikdar ne naredijo nikje nobene napake? ja veš da
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:15:43
|
|
|
|
LenaG
|
tak zdaj pa res grem, nočko . . . moram malecki končno sobo do konca porisat, nočko vsem
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:16:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG čer botrca in hvala za potrditev prijateljstva malenkost
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:16:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m JAz pa se vam jutri nebom mogla pridružit in to zato ker mi ura ni nič všeč. Ker pol ko bo največja vročina bom lahko gagala z vozom čez most proti domu. Lija pa je tud tečka na kubik, ko ji je vroče in moram gospodično nosit pol pa lahko ****is dobim Eh,pa daj no,jaz pa sem se te veselila že.Pa Lije tudi, jaz tudi...eh daj no...pridita saj boma videle..mogoče pa se bo kaj shladilo.. (upanje umre zadnje). Dajte mi povedat, kako dolgo po CR si v P.? Kolegica je danes zjutraj rodila s CR, ker je njena tamala pridno sedela, pa me zanima če lahko grem k njej na obisk? Verjetno ne, ker je tak v šok sobi a ne? Če je vredu in se dobro počuti,lahko pride do čakalnice.Pol jo boš lahko vidla,drugače pa te prav sobo ne spustijo.V Šok sobi pa je nekje 2-3 dni,odvisno od njenega stanja.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:16:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya torej..kje jutri...?? Prer Astorjo ali kje ste imele v mislih?? Od 10.30 do 11.00.... jap
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:17:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG tak zdaj pa res grem, nočko . . . moram malecki končno sobo do konca porisat, nočko vsem lepo pančaj in lahko noč. Saj jaz bom tud počasi odpeketala prosti spalnici. Ampak imama prižgano klimo pa je tak fajn prijetno, v spalnici pa vročina vdari v glavo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:18:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Morda pa ta vrstica še ne deluje . . . jo bom še zaenkrat pustila. Nisem si šla brat . . . kaj pa je cilj glasovanja na maminajdisi oz. kaj čaka zmagovalca ? Da vem, če se moram fejst potrudit in vsak dan dat glas. ročno nariše tvojega otroka! Mislim da Jurčeka mi ne moremo dobit. Jure je od naše marčevke Felix7 in je zmagovalec ker ima skoraj 200 glasov prednosti pred Taiom. morda pa bomo tako pridno glasovale . . . nisem pa res ne gledala koliko glasov ima katera slika Ja,nikoli ne veš,kaj bo na kocu.Mogoče bo pa Lija zmagala.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:18:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če je vredu in se dobro počuti,lahko pride do čakalnice.Pol jo boš lahko vidla,drugače pa te prav sobo ne spustijo.V Šok sobi pa je nekje 2-3 dni,odvisno od njenega stanja. aha, aha. Hvala, hvala..si pa res pravi naslov za to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:18:37
|
|
|
|
matcar
|
babe,zdaj sem se 20 min zjezala,da mi je poste odprlo.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:19:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,nikoli ne veš,kaj bo na kocu.Mogoče bo pa Lija zmagala. aha,aha..ma je revica padla iz 2.mesta na 4. sem od razočaranja kar takoj spakiralakufre iz morja pa domov prišla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 22:19:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če je vredu in se dobro počuti,lahko pride do čakalnice.Pol jo boš lahko vidla,drugače pa te prav sobo ne spustijo.V Šok sobi pa je nekje 2-3 dni,odvisno od njenega stanja. aha, aha. Hvala, hvala..si pa res pravi naslov za to Jap...sem bila 3x!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?