Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 14:06:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
punce, lepo prosim za pomoč. moja ni kakala že od nedelje. sicer kao naj ne bi blo panike do deset dni. samo danes se je ful zvijala in pritiskala in ni šlo in se mi je ful smilila. včeraj sma že pile sladkano vodo (po novem prosim lepo vzame flaško in spije kakih 10ml ) pa nič ne pomaga. kaj je še takega kar bi lahko probala?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 14:43:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najaa- a lahko malo pojamram? Slikica punčke iz morja- Dol padeš! Pa še uhane ma! MalaČebelica- jaz sem mu dajala sladkane kamilice, ko ni kakal. Cvetka.marjetka- HVALA! Ti že veš zakaj! Je bla dobra debata včeraj pravite. A hočete reprizo danes? Aja, bo Najaa spet rekla, da se ponavljam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 14:46:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kosilo se kuha, sem bila pri frizerju, zrihtala registracijo za avto in bila v trgovini. Pikec pa spančka. Danes se ni nič pametnega v sebe spravil. Bo pa zvečer nadoknadil. Tista "večerna kašica" jao!!!! Sem ga že ob 23h mora hraniti, pa potem ob 02h, potem pa se je skoz premetaval, opa sem ga k sebi dala, potem pa je zaspal kot klada. Do 06h..potem pa hrana in spanje do 07.30h. A vaši tudi manj spijo ponoči?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 14:48:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps da še jaz dam slikco,ki jo že obljubljam kar nekaj časa Kak je lepi ...komaj čakam, da ga v živo vidim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 14:48:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A vaši tudi manj spijo ponoči? ne, naša na srečo še ne. Je pa danes imela zelo globoke in glasne pogovore ob 5,30 sama s seboj, ob 6h je prišo še Tomaž v pogovor z njo in sta vdarla debato dol mama pa veselo pančala dalje! Je pa pol zaspala in spala nekje do 7.40.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 15:21:10
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica punce, lepo prosim za pomoč. moja ni kakala že od nedelje. sicer kao naj ne bi blo panike do deset dni. samo danes se je ful zvijala in pritiskala in ni šlo in se mi je ful smilila. včeraj sma že pile sladkano vodo (po novem prosim lepo vzame flaško in spije kakih 10ml ) pa nič ne pomaga. kaj je še takega kar bi lahko probala? ok.. mogoče se ti bo zdelo pretirano, ampak deluje... js mu dam milo v rito odrežem vrstico naravnega mila in mu dam v rito... ne rabi niti 2 minuti pa je vse zunaj. Lih danes sm to nardila, ker ga je banana tako zaprla da joj... in ko se je pokakal nism mogla verjet.. ni čudno da se je tako jokal... je imel kakec, kot ga imajo/mo starejši.. prav stisnjen v podolgovati obliki... in tega je spravu 3 ven (3 take kakce) in potem še nekaj standardnega otroškega ... sej bi dala sliko od drekca gor (sem slikala zaradi tega, če bi mogli kaj k zdravniku in ne zato, da se naslajam ob tem ), samo se mi ne zdi lih najbolj okusno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 15:27:39
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A vaši tudi manj spijo ponoči? ja! meni je spal že po celo noč, zdej se mi pa skozi zbuja za dudo... zjutraj pa ob 4h ali 5h je'. Je pa res da pol zjutraj produži najmanj do 8.20 ... se zgodi tudi do 10.30 (kot danes )...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 15:35:19
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 No, sem še zmeri tle in tole so moje umetnije (del njih): oooo bravvoooo , jaz tudi jutri dobim barve, komaj čakam, me že prstki srbijo!!! A si te obrobe s črno kako drugače delala ali si kar isto vrst barve uporabljala???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 15:40:49
|
|
|
|
Grahec
|
VROČE!!!!!!!!!!!! Ej, kako lahko funkcionirate, jaz bom zgorela!!! Tamalo vsaj malo v bazenčku shladim, jaz sem pa čisto pregreta. Čakam večer, da bom zaživela in lenarim aja, res luštne majčice !!! Jaz sem bolj antitalent oziroma se mi več ne ljubi, včasih pa smo pri skavtih risali na majice, pa smo z barvami barvali vmes obrobe in napise pa s flumastri za tekstil (najprej smo s flumastrom obrobe narisali, potem pobarvali in potem še enkrat obrobli)
< Sporočilo je popravil Grahec -- 17.7.2009 15:46:07 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 15:53:36
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: felix7 No, sem še zmeri tle in tole so moje umetnije (del njih): felix full lepo res... nism vedla, da si tudi ti tako nadarjena hvala ma, me je Piruri čisto navdušila pri meni je problem, ker imam dobre ideje samo na vsake kvatre, takrat bi risala in risala in risala. Pol se mi pa kar naenkrat ustavi in potem čakam nove navdihe Zdej sem si zmislila, da bom možu naredila eno majico, na kateri bo pisalo: Delam lepe otroke. Ponudbe na 041/5.. - ... Samo še razmišljam, katero majico naj mu zaplenim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 15:53:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica punce, lepo prosim za pomoč. moja ni kakala že od nedelje. sicer kao naj ne bi blo panike do deset dni. samo danes se je ful zvijala in pritiskala in ni šlo in se mi je ful smilila. včeraj sma že pile sladkano vodo (po novem prosim lepo vzame flaško in spije kakih 10ml ) pa nič ne pomaga. kaj je še takega kar bi lahko probala? mamo mi čisto isti problem, danes je 5. dan, kar ni kakal, vetrove ima pa kar pogoste . Je v zadnjih treh dneh spil že 2 dl sladkih kamilic, pa nič... Probaj trebušček masirat, sem pa nekje brala, da vzameš vatirano palčko in jih dražiš po ritki. Jaz ga primem za kolena in delam krožne gibe, tudi to naj bi pomagalo. No, zaenkrat se ni še nič zgodilo, ko se pa bo, bo pa raztur Skratka, ko bo kakala, boš videla, če ima trde bobke - potem je bila zaprta. Če pa bo blato tekoče, potem je vse ok.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 15:53:46
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica punce, lepo prosim za pomoč. moja ni kakala že od nedelje. sicer kao naj ne bi blo panike do deset dni. samo danes se je ful zvijala in pritiskala in ni šlo in se mi je ful smilila. včeraj sma že pile sladkano vodo (po novem prosim lepo vzame flaško in spije kakih 10ml ) pa nič ne pomaga. kaj je še takega kar bi lahko probala? ok.. mogoče se ti bo zdelo pretirano, ampak deluje... js mu dam milo v rito odrežem vrstico naravnega mila in mu dam v rito... ne rabi niti 2 minuti pa je vse zunaj. Lih danes sm to nardila, ker ga je banana tako zaprla da joj... in ko se je pokakal nism mogla verjet.. ni čudno da se je tako jokal... je imel kakec, kot ga imajo/mo starejši.. prav stisnjen v podolgovati obliki... in tega je spravu 3 ven (3 take kakce) in potem še nekaj standardnega otroškega ... sej bi dala sliko od drekca gor (sem slikala zaradi tega, če bi mogli kaj k zdravniku in ne zato, da se naslajam ob tem ), samo se mi ne zdi lih najbolj okusno hm... pri milu bi mene samo to skrbelo, da ni preagresivno za sluznico
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 15:53:49
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: felix7 No, sem še zmeri tle in tole so moje umetnije (del njih): oooo bravvoooo , jaz tudi jutri dobim barve, komaj čakam, me že prstki srbijo!!! A si te obrobe s črno kako drugače delala ali si kar isto vrst barve uporabljala??? no, super, potem pa še ti pokaži svoje "pridelke" obrobe sem pa na priporočilo Piruri delala s konturami za svilo. Fine so te konturce, ker imajo tubice res majhno luknjico in lahko delaš zelo natančne črte. Se da barvat tudi brez kontur, ampak meni lepše tako izgleda. Jaz barv nisem nič redčila z vodo, mislim, pa da jih sicer lahko. Uživaj!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 15:53:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec VROČE!!!!!!!!!!!! Ej, kako lahko funkcionirate, jaz bom zgorela!!! Tamalo vsaj malo v bazenčku shladim, jaz sem pa čisto pregreta. Čakam večer, da bom zaživela in lenarim aja, res luštne majčice !!! Jaz sem bolj antitalent oziroma se mi več ne ljubi, včasih pa smo pri skavtih risali na majice, pa smo z barvami barvali vmes obrobe in napise pa s flumastri za tekstil (najprej smo s flumastrom obrobe narisali, potem pobarvali in potem še enkrat obrobli) mi funkcioniramo tako, da se šele ob 7h zvečer pokažemo iz hiše. Prej nikakor. No, danes je izjema, moramo v LJ na priprave za krst Pa glih v največji vročini. Upam, da bo Jure priden, ker je moja mami na morju, pa nimamo varstva zanj in gre kar zraven. Sicer je pa krst zanj, kar naj gre poslušat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 16:02:29
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica punce, lepo prosim za pomoč. moja ni kakala že od nedelje. sicer kao naj ne bi blo panike do deset dni. samo danes se je ful zvijala in pritiskala in ni šlo in se mi je ful smilila. včeraj sma že pile sladkano vodo (po novem prosim lepo vzame flaško in spije kakih 10ml ) pa nič ne pomaga. kaj je še takega kar bi lahko probala? Pri nas se je to zgodilo dvakrat in zmeraj sem mu dala 15 ml kamiličnega čaja in noter 5 kapljic vetrovnih. Zdaj pa ne vem... pri nas je delovalo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 16:03:14
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: felix7 No, sem še zmeri tle in tole so moje umetnije (del njih): oooo bravvoooo , jaz tudi jutri dobim barve, komaj čakam, me že prstki srbijo!!! A si te obrobe s črno kako drugače delala ali si kar isto vrst barve uporabljala??? Uau kak dobro!! S čim ve to delate? jaz bi tuuuudi....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 16:06:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec najaa: Ok, hvala bom bolj pazila na handling. zateguje pa glavo v rikverc, celo ponoči tko spi (saj ga popravim, pa ne pomaga dost). Čimbolj mu popravljaj glavico. Lahko mu tudi narediš iz plenice ali manjše brisače obroč, tak da plenico zviješ- No in mu daš okol glave, da mu drži naravnost. Sej ti bodo pa še v RA povedali kaj več. aha, pa tole vajo, ki jo je MalaČebelica opisala, tudi midve delava.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 16:06:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps da še jaz dam slikco,ki jo že obljubljam kar nekaj časa uuuuuuu, lepota mala!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 16:06:59
|
|
|
|
Najaa
|
cvetka.marjetka super nick imaš! Hranla sem pa Tijo od začetka v ležalniku, okoli 8m je pa dobila stolček. Takrat je tudi že stabilno sama sedela. dvignjeno vzglavje je imela, ko je polivala. Zdaj pa že nekaj časa ne, no včeraj sem ji pa spet dvignila, ker ponoči malo kašlja. MalaČebelica, za kakat sem jaz ene 3x dala zelo sladkano kamilico in ko je spila cca 60ml, se je čez 10 minut pokakala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 16:07:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- a lahko malo pojamram? Aja, bo Najaa spet rekla, da se ponavljam. Pojamraj! Ne bom rekla tega. Spanje ponoči - zna bit zarad GH.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 17:42:32
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica punce, lepo prosim za pomoč. moja ni kakala že od nedelje. sicer kao naj ne bi blo panike do deset dni. samo danes se je ful zvijala in pritiskala in ni šlo in se mi je ful smilila. včeraj sma že pile sladkano vodo (po novem prosim lepo vzame flaško in spije kakih 10ml ) pa nič ne pomaga. kaj je še takega kar bi lahko probala? Jaz sem brala na forumu in preiskusila palčko za ušesa namočiš v hladilno mazilo in v rito, oz. termometer lahk tudi, pomaga
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 17:59:29
|
|
|
|
MalaČebelica
|
punce, hvala za nasvet glede kakanja. pri nas je očitno problem, da res malo čaja ali vode spije - nikoli več ko 10ml pa je to zgleda premalo al pa ji pač ne pomaga, ker ni še nič sem pa danes tudi probala s palčko za ušesa v ritko pa so bli samo prdci. tudi kolena ji stiskam k trebuhu. to včasih že tak za telovadbo naredim. pa nič bom probala še z milom... joj, me je že strah kak bo, ko bo, ker nazadnje ni tri dni pa je bilo zeeeeeloooo veeelliiiikoooo. zdaj pa ni že pet dni...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 20:01:06
|
|
|
|
_andreja_
|
joj, mene pa že tak dolg ni bilo na RR da sem se morala na novo prijavit... imam podatke za tabelco...12.6.= 62cm in 7130g 14.7.= 65cm in 7830g naslednjo posvetovalnico imamo pa 2.9 v torek smo bili tudi prvič cepljeni in smo ceplenje prestali brez posebnosti, edino jokali smo se ker smo dolgo čakali da smo na vrsto pršli, pa se je že trebušček oglašal, pa zaspani smo postali... sem komaj čakala da pridemo domou... imam pa vprašanje, oz. bi vprašala za nasvet, namreč Gala bi rada prepričala, da bi mi kakšn obrok po flaški popil pa sploh ne ve kaj naj počne s cucljom v ustih, kako ga naj prepričam, da bo sprejel flaško, sprobala sem pa že malo morje flašk...imela katera kdaj takšno izkušnjo???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 20:28:56
|
|
|
|
cvetka.marjetka
|
MalaČebelica - Moja tudi zelo zelo malo pije, tako da ji skoz probam dat po malo. Če je to pač 2 požirka pa toliko. Malce več pa pije, ko je čista koma (skoraj spi), ko sploh ne ve da pije. Sem nekje pa brala, da ni dobro to vrtanje s palčkami in termometrom po ritki, a sem že pozabila zakaj ne. Če ne bo kakala se v lekarni dobi svečko za kakanje. Ali je z ali brez recepta pa pokliči v kakšno lekarno in povej za problem in kaj želiš. _andreja_ - Mi imamo isto težavo. Noče flaške. Nobene. Tudi pri nas bomo naredili kaml bolšajk z vsemi dudami, cuclji in flaškami. Sedaj vsaj tuli ne ko jo dobi v usta, da bi kaj spila iz nje pa no way. Po požirkih. Ji pa dajem le vodo, čaja noče. Ko sem rabila it do dr., sem si spumpala mleko, ampak ni hotela več kot 10ml, ko pa sem prišla nazaj in ji ponudla dojko je pila kot da že 3 dni ne bi? Mogoče mu daj flaško, ko bo ornk zaspan, ko bo že napol zaspan. Takrat je še največ efekta pri nas. Najaa - Boš naredila apdejt pri nama v seznamu glede imena. ok. Hvala. Zlata si... pa saj že veš. KOKICA32 - Ma ni za kaj. Mi ponoči ne spimo sploh. Pa me je že prejšnji otrok zdresiral, tako da ni takšne panike. Se zbujamo na cca. urco (tudi na pol urce), ko imamo slabo noč, pa na 2 uri (včasih pa celo - opa, na 3 ure!), ko je dobra. felix7 - Majčke so hude! Me tipkovnica neki zeza in mi kr požre črke ali pa noče naredit presledka... grrrrrrrrrrrrrrrrr! Sej mal sem popravila, ampak če mi je kaj "ušlo" veste zakaj je tako.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 17.7.2009 21:07:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cvetka.marjetka Sem nekje pa brala, da ni dobro to vrtanje s palčkami in termometrom po ritki, a sem že pozabila zakaj ne. Če ne bo kakala se v lekarni dobi svečko za kakanje. Ali je z ali brez recepta pa pokliči v kakšno lekarno in povej za problem in kaj želiš. Najaa - Boš naredila apdejt pri nama v seznamu glede imena. ok. Hvala. Zlata si... pa saj že veš. Po ritki ni dobro vrtat zato, ker se črevesje poleni in potem še bolj težko kakajo. Jaz nisem tega nikoli prakticirala. Seznam bo pa MaJaLe popravila. Čeprav, nekaj sem ugotovila. Da je za hieroglife kriv naš rač. doma. Danes sem na drugem in mi čisto lepo vse citira. Res čudno, pa pojma nimam, kaj bi to bilo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?