|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
16.7.2009 12:00:20   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Sm nalimala eno novo slikco mojega bušijauser posted image user posted image .
Zdaj je pa res že čas da gremuser posted image

opala tole pa je trebušček... zdej bo pa res treba vsak čas it rodit user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti da bo čimprej

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
16.7.2009 18:02:03   
čebelica01
za dopust pri otroku staremu 3 mesece lahko greš na morje ( tudi dalše relacije) . kaj vzeti sabo vse kar bi vzela tudi pri malo starejšemu . ( daleron, svečke kaki povoj, fiziološko ,alkohol itd) . mislim ,da se zavedaš kaj je tisto res nujno. ( mleko).

dolenjkice kje ste danes .

alex - kaj a še nič pri tebi , ja trebuh je pa res orto user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
16.7.2009 21:25:50   
Alex01
jaz še kar čičam pa čakam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
16.7.2009 21:29:00   
čebelica01
ja hudiča alex gremo gremo, če bo tko bom še jaz prej naštepala kakega in prej šla rodit user posted image user posted image user posted image user posted image  malo šale

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
16.7.2009 22:10:43   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

ja hudiča alex gremo gremo, če bo tko bom še jaz prej naštepala kakega in prej šla rodit user posted image user posted image user posted image user posted image  malo šale

user posted image user posted image Veš da sem mal v strahu, da me bodo začele avgustovke prehitevat po levi in desniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3405
16.7.2009 22:12:30   
čebelica01
pa se ne pustit in pejt kar ti , sej si ti na vrsti user posted image user posted image user posted image . ajde kar mal telovadt hopa cupa

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
16.7.2009 22:18:25   
Alex01
sm glih iz sprehoda nazaj. Mal tle po Regrči vasi krožim user posted image user posted image user posted image , že vsak kamenček poznam na cestiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3407
16.7.2009 22:27:01   
čebelica01
a si iz regerče vasi?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
16.7.2009 22:37:39   
Alex01
ja, no iz "pred" regrče vasi, vidmarjeva uluser posted image (že polnih 13 let)

Neposredna povezava do sporočila: 3409
16.7.2009 22:38:41   
čebelica01
opaaa a sej pol smo se pa že me kaj vidle

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
16.7.2009 22:39:14   
Alex01
čist možn, iz kje si pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 3411
16.7.2009 22:40:52   
čebelica01
iz grma

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
16.7.2009 22:41:17   
čebelica01
pa ne iz tistih k ponavadi zajci tičijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3413
16.7.2009 22:42:35   
Alex01
rea je tud iz grma se mi zdi user posted image user posted image user posted image

Pol pa možn da smo se kje srečali, če še ne, se pa še bomo user posted image user posted image , na kakšni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3414
16.7.2009 22:44:07   
čebelica01
ja lahko jutri grem dopoldan na loko na kavo pa pol še mal na okoli . rea se mi zdi da je rekla da je na novem trgu doma

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
17.7.2009 7:17:16   
Mala_princeska
Same mestne frajle, ni kej user posted image user posted image user posted image - ja pa dobr jutr.

Alex01 gremooooooo v porodno, če ne pa še malo po Poljanah in Lazah strašit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
verjamem da je mučno, a kmalu boš držala user posted image v naročju, želim ti hiter in čim manj boleč porod.

Mi smo ok - včeraj smo šopingirali, vozičkali in malo živčkali po Mestu okoli Btcja (nekje od 18h do 19.30). Mala mi je ob 15h jedla in potem do 20h nič, pa še to sem jo zbudilauser posted image user posted image , očitn ji je bilo full vroče pa ni bila na soncu, v razgretem avtu pa tudi ne....

Infinity user posted image user posted image user posted image , pa poljubčke cukru Lovrotu user posted image , hvala za vse- upam da je bila dobra kava user posted image , pa se še vidimo ker je fajn klepetat s teboj v živo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lep dan vsem.user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3416
17.7.2009 8:12:27   
Mala_princeska

Mi imamo pa probleme - podiranje kupčka in polivanje. Manca se po moje full "nabuta" , hitro je in precej teče iz mojih zizik , potem jo tišči v želodčku in kar slišim njeno prebavo, potem pa ruk ven , včasih čisto mleko, včasih pa že sesirjeno , včasih že ko leži na boku v loku ven bruhne .
Tavelika mi nikoli ni tako polivala, ali moram biti malo panična in potem na pregledu pediatrinji to povedat?
Ja pa kolcamo 100/h, ko dam malo čajčka je bolje - pri 30 stopinjah je otrok žejen.

Ja pa Racmanke - sem eno zeleni Racman sprobala, pa je pri strani vse ven "bušlo", ušlo - full je bila polulana, zdaj pa ne vem ali je polivinilček kriv - prekrivne hlačke ali pa jaz ne znam s temi pralnimi

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
17.7.2009 8:21:34   
čebelica01
PRINCESI- NIČ PANIKE mala je pač po domače povedano požrešna 100 na uro in pač več zraka zraven še požre ,pa se ji kovca in poliva potem tolko . požerušček je vaša manca , tako da nič bat . če bo pa v loku metala vsakič takoj ko poje pa naj bo to mleko ali čaj ( popije ) pa da bo spet ven vrgla pol pa pejt mal prašat ampak jaz mislim , da ni to nič . naša je tudi tko metala pa so rekli , da to ni nič .

Neposredna povezava do sporočila: 3418
17.7.2009 8:56:04   
cukr07
Dobro jutro!

Danes ste pa že zgodnje s čvekanjem (al sem pa jaz malo bolj pozna).user posted image

Včeraj nama je mizar doplodne pripeljal previjalno mizo, popoldne sva šla pa še po voziček. Čeprav sem bila sprva odločena da vzamem Peg Peregota, sem se potem odločila za Cam-a Dual Combi.
Ima vse lastnosti enake kot PegPerego, le da ima ta okrogel ročaj za potiskanje vozička, kar mi je bolj všeč.

No danes moram naštidurat kako se vse to sestavi, tako da bom imela kar nekaj dela. V trgovini je bilo videti vse tako lahko, doma bom pa videla kako bo.

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Mi smo ok - včeraj smo šopingirali, vozičkali in malo živčkali po Mestu okoli Btcja (nekje od 18h do 19.30).

Princesi mi je tako žal, da sva se včeraj zgrešili, da bi videla Manco. Je moj reku da je pravi cukr čeprav jo je vidu sam na hitro. Sva potem, ko sva opravila nakup v BC mal čekirala okrog če bi vas še kje ujela, pa ste najbrž že šli proti domu. Res pa je da sva se midva v trgovini kr dolgo časa zadržla.

Alex01 ti boš pa očitno res avgustovke počakala. user posted image Držim pesti, da greš čimprej v P, in da se že neha tole čakanje.

Pridne bodte in pazite na svoje user posted image tiste, ki jih že imate, ostale pa na svoje trebuščke.

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 17.7.2009 8:57:55 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 3419
17.7.2009 9:21:25   
Anonimen
Matr, glih vse napišem, pa on men, we are sorry user posted image . Pa še enkrat:

Morje - mi smo šli pred dvema letoma z 5 tednom starim Jakobom. Ko sem patronažno in zdravnico spraševala za mnenje o tem, če je to  OOK, sta mi rekli:,, Ja kaj pa otroci, ki se rodijo na morju?!,,

Alex - res orto trebušček, user posted image , upam, da te kmal odrešijo. Žal v tej naši preljubi P kr neki čakajo, pa čakajo, in je res naravnost idealno le če se ti samo začne.

Aljaž - mali cukr ima že 4 kilce. No, pa sej skos na zizi visiuser posted image . Bom kako slikco v album prilepla.

Jakob - spet bolan user posted image . Sred poletja ima revček še vročino. Sta šla z user posted image  v ZD, pa čakam, da se vrneta. Upam, da se pozdravi do 25.7., ko naj bi šel z mojimi starši na morje. Sploh ne vemo več, kaj naj naredimo, da nam bo ta otroček kaj pridobil na imunskem sistemu. Sedaj ga imamo tri mesece na rezervaciji v vrtcu, na podlagi zdravniškega potrdila  in koriščenja poletega dopusta,  tako da je doma, pa očitno nič ne pomaga.

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 3420
17.7.2009 10:35:42   
Mateja4
dan :)

Kako smo kej?

Jst sem čist uničena. mala ne da mira tud 5 minut ne.... že 3 noči ne spim skor nič ker mi tok divja po trebuhu da je za znort.. so mi vsi govorli da zdej se bo umirila, ker nima več prostora ampak naša je še hujša kot prej. čez cel dan je aktivna, da ponoči pa sploh ne govorim...  user posted image user posted image

Drugače pa počutje ok, vroče sam bo za zdržat. Dans ma moja sestrca rojstni dan tko da greva z user posted image popoldne na piknik user posted image

jaknik prelep je tale vaš Aljažuser posted image user posted image

Alex dejmo dejmouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
17.7.2009 10:41:25   
Mateja4

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

user posted image IN ŽE STE NA VRSTI JULIJKEuser posted image ....go,go,go....  user posted image user posted image

Ajde dejmo, dejmo.....user posted image user posted image user posted image

********** JULIJ **********

1. Alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 18.07

********** AVGUST **********

2. Mateja4---15.8.------------Krško---------user posted image P 28.07

********** SEPTEMBER **********

3. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 21.07.

4. _melody_---- 22.9. --- Brežice ---user posted image   P 04.08.

********** OKTOBER **********

5. *chance*-----24.10.-----23----Nm-------

********** NOVEMBER **********

6. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

**********FEBRUAR 2010********

7. valentinčica30 -------10.02--- --- user posted image P 11.08.

********** PREGLEDI **********

18.07. Alex01

21.07. Cukr07
28.07. Mateja4
04.08. _melody_
11.08. valentinčica

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************user posted image -------VITA
12. majčica20********user posted image --------KLARA
13. Krempeljček******user posted image -------TIMOTEJ JERNEJ
14. Buterffly*********user posted image -------ŽAN MARCEL
15. Majch*********user posted image *******ŽIVA
16. Fejči*********user posted image ********TIAN
17. Kaminek******user posted image ********PATRICIJA

18. Mala_princeska*******user posted image ******* MANCA

19. Zaspančka**********user posted image ********TJAŠ
20. Nemka *************user posted image *********LINDA NEJA
21. PETRA2008************user posted image **********NINA
22. JAKNIK01
*************user posted image *********ALJAŽ

13 user posted image : 10 user posted image

Navijačice:
Čebelica01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pogrešane na naši temi:

Majca----12.8.-----------Straža--------

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
17.7.2009 11:43:35   
Anonimen
jutro

medve sva že nardile en krog po mestu, zdaj se pa hladiva doma. A se niste nekaj menile za vozičkanje al se skrivate pred vročino?user posted image NIkjer nobene...ajoj...

Drugač smo po starem. Pa lepo na izi.

P:S: punce...bejžte rodit...ker se mi kar smilite v tej vročini...aja...no, sej v porodnišnici tud ni kaj boljš...majo super savno...

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 3423
17.7.2009 11:54:29   
Alex01
Sporočilo srečnega očka:
Alex je danes dopoldan dobil 4380 g težkega in 57 cm velikega bratca Nejca.
Tako smo sedaj vsi srečni in zdravi.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
17.7.2009 11:56:21   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image bravo, čestitke!!

Pa hvala za obvestilo, očka. Priden!

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.