Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 22:41:53
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne, ne tanci alko še gre, ona ima ubijalske kombinacije tablete+alko. Kot, da bi Santa Barbaro gledu... Polje pa akcija kot v Die HArd 2. Sploh ne vem, a naj se jokam al naj se smejim. Ah važn, da sem se jih "znebila" in osamosvojila. Imam svojo družino in svojih problemov dost. joj nisem gledala santa barbare ampak se ne sliš kej dost lepo.... se prav zdej se vidte vsake kvarte.... nč jokat, sej si prov napisala maš svojo družino hvalabogu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 22:44:12
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša-ti si pa un ticker kar zbriš kolk časa si oženena če pa nimaš poročnega prstana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 22:46:58
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea tanci-pol si pa kr varuško zrihti ko se vrneš. Jaz grem 30 in bo akcija. deal...a morm s kulikopterjem prletet
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 22:49:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša-ti si pa un ticker kar zbriš kolk časa si oženena če pa nimaš poročnega prstana ja prstana nimam imam pa še enega od tistega prstana..... blo je namreč tako da sma večer pred poroko ugotovila, da imama narobe prstane vgravirane (ker navadno imajo ženske bolj suhe prste k moški, pri nama pa je to drugače) in potem sam takoj po poroki nesla prstane nazaj in da jih nej popravijo in sem si za darilo lahko sama izbrala en prstan, ki so mi ga podaril v znak opravičila..... pomoje so mi dal ene 30 prstanov na razpolago sem se težko odločla ampak sme se in si bom zdej tistega za tačas dala gor najna poroka je bil en velik kaos ampak v srcu je blo pa tapravo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 22:49:07
|
|
|
|
Onasiss
|
Jaz grem spat. Upam, da bomo kaj bolj spali. Sem ji dala okrog 8. mlečno kašo, ob 21,30 je pojedla še kak deci mleka, imam jo v samem bodiju..pa da sedaj vidmo. Lahko noč, vsem zvezdicam in zvezdnikom....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 22:50:24
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mlea tanci-pol si pa kr varuško zrihti ko se vrneš. Jaz grem 30 in bo akcija. deal...a morm s kulikopterjem prletet Ne, ne bomo mel kočijo.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 22:50:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Jaz grem spat. Upam, da bomo kaj bolj spali. Sem ji dala okrog 8. mlečno kašo, ob 21,30 je pojedla še kak deci mleka, imam jo v samem bodiju..pa da sedaj vidmo. Lahko noč, vsem zvezdicam in zvezdnikom.... lahko noč in na dolgo spanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 22:54:28
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša-tole pa je dogodek ...mislm sej se smešno sliši ampak takrat ti najbrž ni bilo...glede tickerja sem se pa mal hecala ajde zvezdica lahko nočka...pa da nauš ponoč spet u luno gledala..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 23:05:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša-tole pa je dogodek ...mislm sej se smešno sliši ampak takrat ti najbrž ni bilo...glede tickerja sem se pa mal hecala ajde zvezdica lahko nočka...pa da nauš ponoč spet u luno gledala.. ja mi2 sma ob 10 zvečer župnika klicala kaj zdej sma misla, da se užent ne boma mogla.... sicer sem jst dobila možev prstan gor sam mi je bil mal tesen mojmu pa moj mal velik.... ja res ni blo smešno zdej pa je kaka neumneža sma župnika klicala aja polek tega je cvetličarka špozabla na šopek in tiste male šopke za svate
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 23:18:37
|
|
|
|
Katjusa
|
lahko noč punce moje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 23:23:16
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša-tole pa je dogodek ...mislm sej se smešno sliši ampak takrat ti najbrž ni bilo...glede tickerja sem se pa mal hecala ajde zvezdica lahko nočka...pa da nauš ponoč spet u luno gledala.. ja mi2 sma ob 10 zvečer župnika klicala kaj zdej sma misla, da se užent ne boma mogla.... sicer sem jst dobila možev prstan gor sam mi je bil mal tesen mojmu pa moj mal velik.... ja res ni blo smešno zdej pa je kaka neumneža sma župnika klicala aja polek tega je cvetličarka špozabla na šopek in tiste male šopke za svate what a cvetličarka pa je to...to je pa ja najpomembnejše...šopek za nevesto....no upam da si ga vseeno dobila, kukr se spomnem s slik si mela enga...najbrž pol na hitrco narjenga... si sploh ne predstavljam kako je mogl to zgledat...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 6:22:05
|
|
|
|
MIHAILO
|
JUTRO...no danes smo od 6h pokonc,pa sej nisem tok zaspana ,sem se nekako naspala ,ker sem ob 21h ze bila v postelji...Danes imam veliko dela ,morem stanovanje generalno spucati ,ker dobim jutri obiske iz Avstrije(pride moj bratranec in njegova zena).Tko,da bom kr sla na delo dokler je Mihailo se priden in se igra...Drugace pa se je vceraj cel dan premetevala s hrbta na trebuh in nato puza in zdaj tudi to dela...vceraj ko sem ga dala k sebi v posteljo se zbudim in je bil na trebuhu in pri mojem trebuhu ,bi me kmal kap...tko da ne bo sel vec k meni v posteljo... evo kavica in zajtrk...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 6:29:45
|
|
|
|
MIHAILO
|
HANI OD MAJCHY VSE NAJ ZA MINI ROJSTNI DAN...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 6:59:54
|
|
|
|
witto
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 7:00:27
|
|
|
|
witto
|
tudi od mene IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO HANI OD MAJCHY VSE NAJ ZA MINI ROJSTNI DAN...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 7:03:44
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Hvala za zajtrk! Evo, Gajčiki je blo zadosti spanja-spala od 21h do 6.15, brez nobenega papcanja...Zdej se pa tle v vozičku igra, pa jezik mi kaže in se reži...Smotka moja mala! Meni bi sicer pasala še kaka urca tja do 8h, ampak OK, takoj ko zaspi grem tudi jst nazaj! Zunaj je že toplo da ni za dihat, taka sopara...Kaj šele bo čez dan! mlea, a ta moja čupa...Ma to da mam lase nazaj sam poleti, k se full potim v čelo in pol mi tista pinja ne stoji oz se mi lasi zricajo in ni podobno nobeni stvari. Pinja je bol za pozimi! Pa jst si jo bujše zrihtam ku frizerka! mihailo, zakaj si pa dala Mihailota h tebi spat? Jst Gaje ni šans, da dam spat k nam v postlo-delno zato, k se "cvikam" da je ne bi kej pomendrala, k se jst full obračam, drugače pa zato, da se ne razvadi k pol je ne dobiš več iz postle. Edino crtamo se na postli.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 7:04:41
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! mihailo.......hvala za zajterk ........full boste lepi za krst .....odgovor:ja Hana prespi celo nočko barbara.......Hana gre spati ob 21.30(včasih že prej dol pade,ali pa kasneje) .....za žejo pije vodo ali pa sokec od kompot salt.....hvala za ohladitev ......sej v teh dneh samo hladna pijača paše ......vikend bo pa že deževen .......za subvencije ti pa ne znam odgovorit .....sem pa vidla temo pod finance claud........a ste imeli sranje .....to pač paše zraven ......važno da se da spucati witto......v niskem štartu za krst ....ga imate to nedeljo? ......tudi tebi dobro jutro ajvy.....full so lepe Tarjine slikice-je prava princeska .....v soboto fajn praznujte simona.......moja mleka poje 180ml 4x na dan .....kosilo je 190ml jabolko+breskva,večerjo mlečno kašico pa samo par žličk+180ml mleka sunny......super da ste uživali na izletu ....lepe slikice katjuša.....ti nas res povabi na poroko .....sej praviš da je bila prva kaos,druga bo pa nepozabna ......jaz sem v merkurju kupila paličnega od kenwood-a je bil v akciji 40€(palični+pododa+metlica za stepanje+mini multi praktik)-ga bom danes preiskusila mlea......žal mi je za tak odnos .....pri nas sta mami in teta preškkti da bi dali za mašo za mamo -bom jaz dala čez 3 leta ko bo 10 let tanci.....super za čofotanje in da je bila tudi Hana pridna .....si šla sama z njima?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 7:04:52
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO HANI OD MAJCHY VSE NAJ ZA MINI ROJSTNI DAN... Tudi jst!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 7:09:09
|
|
|
|
Čebel@
|
hvala za česttike joj kako gre čas prehitro naprej .....samo še pol leta in grem nazaj v službo drugače pa nočka lepo prespana(že dolgo ne tko lepo)....je zaspala ob 22.00 in do zdej še tudi muksnila ni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 7:10:16
|
|
|
|
Čebel@
|
dajte me prosim naučit limat linke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 7:11:32
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Mihailo hvala za kavico jo že pijem majchy tvoji princeski vse naj naj za obmesečnico sunny a pri vas mate pa že soparno jaz mam ful sveže, mam balkon odprt in sem kurjo polt dobila mihailo sem včerej pozabila napisat kok boste lepi dons pa lepo pospravlaj.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 7:13:17
|
|
|
|
sunny24
|
ursa, je že 21C... majchy, za link kopirat je normalno copy/paste
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 7:20:19
|
|
|
|
Urša08
|
Naša nočka v redu, eno hranjenje in seveda je točen kot urca, ob 6 se on zbudi ampak je ratal priden in se pol ure še pogovarja . Če bo šlo tako naprej da bomo imeli samo eno nočno hranjenje bom jaz čist happy . Včeraj popoldan smo šli na sladoled pa sokca - je mel možek roj. dan. Potem smo šli pa še Nejcu traktorja kupit - ta velicga s prikolico za zunaj , ker je tok nor na traktorje. Ma sva mu ga hotla že za rojstni dan samo januarja nima kej delat s traktorjem , tako da je bila takrat sprejeta odločitev da ga dobi poleti. No ko smo prišli domov sta še tašča in tast prišla čestitat mojmu in smo se do pol enajstih zaklepetali, Nejc pa zaigral s traktorjem - ja sej vem da bi že mogu spat sam ko je pa tak užival . sedaj mam pa ful za nazaj prebrat - od včerej popoldan tako da grem na delo dokler Nejc še spi, Žiga se pa igra
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 7:21:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, za link kopirat je normalno copy/paste a če hočem katero stran s foruma,ali pa recimo kakšno drugo stran nalepim,kliknem kamorkoli in copy-paste???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 7:24:04
|
|
|
|
sunny24
|
Ma označiš, pol pa ja, copy/paste v post al pa kamor želiš. Dej provi
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?