![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.7.2009 22:51:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst sem tko utrujena..... Pol, ko je šla Lara spat, sem figovo marmelado delala... pa še likala.... šraufala pipo dol, ker se je vodni kamen nabral in ni tekla voda.... pa še prej non stop nekaj za delat..... do zdej se mi ni ratalo usest.... Sem mislila it v LJubljano malo v šoping, ma sem bila za kosilo že utrujena pa še skregala sva se z mojim... in me je vse minilo. ups...pestro..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 6:51:13
|
|
|
|
Alenka_
|
dobro jutro! zbudili smo se znovim zobkom sedaj je Sara že petzobi otrok danes šibamo malo na našo obalo...najverjetneje na Debeli rtič... tako da grem zdej pripravljat vso kramo za seboj.... že če gremo za en sam dan bomo vzeli toooooliko s sabo, kaj šele če bi šli za dalj ... Petra: te takoooo razumem! pri nas je popolnoma isto! Sara se ne ustavi cel dan, prav tako tudi midva ne... kaj šele bo pa spanje je... khm khm... čez dan zaspi šele po eni uri lomastenja po posteljici... in ko kooooončno zaspi spi max. eno uro... pa je vsaj toliko bolje ponoči. si pa ne znam predstavljat kako vam, ki imate že dva otroka, znese zdržat do večera... DOBRE STE PUNCE!!!! Lara: za "rikverc" plazenje! tako, zdej pa gremo kavico popit in na pot... leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep dan in faaaaaaaaaaaaaaaaajn se imejte!!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 8:27:50
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro punce. Alenka uživajte na obali. Tudi jaz več nimam kaj ekstra časa za rr. Imam polno enih stvari za porihtat. Se mi že blede. Pa zelenjavo iz vrta sem dala v skrinjo. 4.8. grem pa že v službo. Joj mene joj. Zgleda da prva od septemberk.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 8:28:23
|
|
|
|
pf
|
Čestitke Lari za rikverc.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 8:33:39
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Čestitke Lari za rikverc. tako, mami, zdaj pa konc počivanja, zdej bo skoz akcija
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 8:34:46
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ dobro jutro! zbudili smo se znovim zobkom sedaj je Sara že petzobi otrok danes šibamo malo na našo obalo... čestitke za zobke! uživajte na morju!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 8:36:18
|
|
|
|
Olivija*
|
aja, dobro jutro jaz že eno uro razgrajam po stanovanju in malo pospravljam, A pa še spančka. odkar jo dajemo samo 1x čez dan spat, tudi zjutraj malo potegne. zgleda je tak zmatrana.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 8:43:50
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* aja, dobro jutro jaz že eno uro razgrajam po stanovanju in malo pospravljam, A pa še spančka. odkar jo dajemo samo 1x čez dan spat, tudi zjutraj malo potegne. zgleda je tak zmatrana. Samo enkrat na dan še A spi? Dobra je, da zdrži. L spi še trikrat po uro.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 9:02:05
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Samo enkrat na dan še A spi? Dobra je, da zdrži. L spi še trikrat po uro. ja, ko smo jo dajali 2x, je vedno spala po eno uro in je tudi zvečer težko zaspala. zdaj jo pa dajem 1x in spi 2 uri in tudi zvečer samo pade v posteljo, brez upiranja. včasih niti mleka ne popije do konca....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 9:04:48
|
|
|
|
Olivija*
|
kako je letos s prenosom hrane in pijače na hrvaško? a kaj gledajo in komplicirajo? uradno naj bi polnoletna oseba nesla liter žgane pijače oziroma 2 litra alkoholne čez mejo... mi smo mislili dat not en karton piva. bojo komplicirali? kaj pa meso? lahko nesem zmrznjene čufte v omaki, pa en kos pršuta?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 13:02:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kako je letos s prenosom hrane in pijače na hrvaško? a kaj gledajo in komplicirajo? uradno naj bi polnoletna oseba nesla liter žgane pijače oziroma 2 litra alkoholne čez mejo... mi smo mislili dat not en karton piva. bojo komplicirali? kaj pa meso? lahko nesem zmrznjene čufte v omaki, pa en kos pršuta? .... ni problema, pa niti ne gledajo.... .. tu...si preberi več... http://www.carina.hr/Novosti/Novosti.aspx?args=DwW8YgU2ku0=
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 13:36:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* aja, dobro jutro jaz že eno uro razgrajam po stanovanju in malo pospravljam, A pa še spančka. odkar jo dajemo samo 1x čez dan spat, tudi zjutraj malo potegne. zgleda je tak zmatrana. Samo enkrat na dan še A spi? Dobra je, da zdrži. L spi še trikrat po uro. naša pa še enkrat komaj skupaj spravi...včasih je od tega samo 20 minut....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 13:37:36
|
|
|
|
arabela*
|
Smo bile v mestnem parku,tam še je fajn hlad.....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 15:28:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
Midve sva bli tudi v parku... lepo na dekci, vsaka svojo knjigo študirale...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 15:29:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
kako je letos s prenosom hrane in pijače na hrvaško? a kaj gledajo in komplicirajo? Pa sej Hrvati imajo tudi štacune...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 15:35:51
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft kako je letos s prenosom hrane in pijače na hrvaško? a kaj gledajo in komplicirajo? Pa sej Hrvati imajo tudi štacune... Majo že majo, samo cene so konkretne. Ti povem Lara, da v naši apartmajski hiši, no ne naši, ampak tam kjer smo mi bili smo si mi najmanj prinesli, ker smo imeli le meso in nekaj malega kozarčkov kašic za L. Ljudje prinesejo vse. Res je drago v trgovini pri njih. Če ne kuhaš te boli p...., če pa, je pa druga pesem. Jaz sem vlačila vsak dan iz trgovine ko mula. Mi je bilo kar tečno, da nismo imeli prostora še kaj več pripeljati.
< Sporočilo je popravil pf -- 16.7.2009 15:36:26 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 15:48:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma sem bla v njihovem Konzumu pa se mi sploh ni zdelo, da bi ble višje... Ali pa nisem bla dovolj pozorna...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 15:52:28
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma sem bla v njihovem Konzumu pa se mi sploh ni zdelo, da bi ble višje... Ali pa nisem bla dovolj pozorna... Mogoče to slednje. Je pa res, da eni grejo bolj v oddaljene kraje, kjer ni pri roki kar večji supermarket in tam recimo kjer smo mi bili je en mali dučan s ful nabitimi cenami, pa še nič kaj ni not pametnega za kupiti.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 18:02:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft kako je letos s prenosom hrane in pijače na hrvaško? a kaj gledajo in komplicirajo? Pa sej Hrvati imajo tudi štacune... mi ponavadi kar v Lidlu tam kupimo...so nekje cene iste..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 19:27:59
|
|
|
|
arabela*
|
Kak imate oblečene v takem vremenu ponoči??? Naša spi v bodiju z dolgimi rokavi in preko tanka spalka brez rokavov,pa ne vem ali je to preveč?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 19:37:48
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kak imate oblečene v takem vremenu ponoči??? Naša spi v bodiju z dolgimi rokavi in preko tanka spalka brez rokavov,pa ne vem ali je to preveč? Lana spi v bodiju s kratkimi rokavi ali pižamici kratek rokav in kratke hlačnice. Pa nič je ne pokrijem.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 19:53:13
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kak imate oblečene v takem vremenu ponoči??? Naša spi v bodiju z dolgimi rokavi in preko tanka spalka brez rokavov,pa ne vem ali je to preveč? Lana spi v bodiju s kratkimi rokavi ali pižamici kratek rokav in kratke hlačnice. Pa nič je ne pokrijem. Saraya pri nas je enako napravljena... pa tudi ful paziva, da kmalu zapreva okna in rolete dol spustiva in je zvečer sobica za Saro prijetno hladna. ko pa greva midva spat pa malce dvigneva rolete in na stežaj odpreva okno... pa ji je do sedaj to kar ustrezalo.
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 16.7.2009 19:57:57 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 19:57:27
|
|
|
|
Alenka_
|
tako... mi smo prišli z morja... jooooj je bil super dan! Sara je uživala na polno, midva pa tudi z njo. na debelem rtiču mi je toooolk luštn, ker imajo bazene z morsko vodo... pa za otroke je tudi fajn tam... tak nizek bazen in vodomet in... oh in sploh supeeeer! v morje smo samo namočili noge, ker je bila voda zelo umazana... kakorkoli, v morju smo pa le bili
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 19:58:50
|
|
|
|
Alenka_
|
zdej pa na zaslužen počitek na kavč lep večer in mirno noč!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 16.7.2009 21:31:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kak imate oblečene v takem vremenu ponoči??? Naša spi v bodiju z dolgimi rokavi in preko tanka spalka brez rokavov,pa ne vem ali je to preveč? Naša tudi.... v bodiju z dolgimi rokavi jo dam spat, mal ji je vroče ma ji pustim nogice zunaj... preden grem spat pa jo preložim v spalno vrečo. Čez noč se kr ohladi in mene zebe, če nisem pokrita po rokah.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.