Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:01:33
|
|
|
|
baby blue
|
Jst pa ne vem kaj hladnega naj naredim za kosilo... Je tako vroče da se mi niti pod razno ne ljubi še kuhat in stat za štedilnikom
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:06:58
|
|
|
|
Nataša31
|
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue Nataša31... Jst imam drugače G v ZD... So pa posveti vsak torek ob 13 uri v 3 nadstropju v porodni sobi mislim da... Mene tudi posvet še čaka in mislim da bom šla takoj po morju... Se pravi 28.7... Če želiš greva lahko skupaj če ne boš že prej ušla pogledat Točno. se zdaj spomnim. Takrat nam je predaval anasteziolog... LAhko se zmaniva v začetku avgusta, ker moram (če se me bo G usmilila in me dala za 8 dni na bolniško) še delat do 31. julija Saj mi je bilo fajn, da nisem bila doma, samo zdaj bi pa raje malce več poležala in bila v prijetnem hladu... Se zmeniva:) LP AJa, pa hvla aza predloge glede posteljnine:)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:09:45
|
|
|
|
Dulsineya
|
Aja, Kupido welcome! Baby Blue jaz ne bi smela pozabit kakšnega velikega slamnika, sončnih očal, udobnih japonk in za letos kak velik pareo ali ruto, pa za vsak slučaj Multi Gyn gel za morebitna vnetja, ki se v vročini in povečani vlagi še pogosteje pojavljajo. Juh, sem ti kar malo fauš, pri meni letos ni nič morja, se v domačem montažnem bazenu namakam (moj poskrbi da je ph in aktivni kisik - nimamo klora- 100% poštiman) tak, da ni kake nevarnosti za okužbe kot v javnih bazenih . Uživaj na in v morju, naj bo senčka tvoj najboljši prijatelj in preberi kakšno knjigo, ki si jo že dolgo želiš, ker pol ne boš mela toliko časa in ne pozabi na razvajanje s svojim
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:11:19
|
|
|
|
SONČEK LARA
|
Nataša31...kakšne posvete imate to na vašem koncu? mene pa takle čas v službi vse začne bolet, od tiščanja v trebuhu, se mi zdi kot da imam skoz otrdelega. Noge imam ko buhtljne, prej sem imela drobne pa se kakemu zdi, da mam zdej normalne (kr neki) valda da vem kdaj so noge zatečene, če me navadne jašanke tiščijo in sem kr bosa, pa naj rečejo šefi kar hočjo. Mene je tokrat res sama voda in to tok hitro. imam še 10 tednov do konca
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:11:21
|
|
|
|
baby blue
|
UUU super tudi začetek avgusta bi šlo... Fajn bi blo z eno skupi it... Pa še en dan razlike v PDPju imava... Se bova zmenili lahko ti pa pustim prek ZS številko če ne bova najbolj dejavni preko neta
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:14:12
|
|
|
|
baby blue
|
Dulsineya hvala za nasvet... Sej ta Multi Gyn gel se dobi v lekarni ali kako? Za kakšna vnetja pa je?... Slamnik je že pripravljen japanke pa tudi... uuu dobro da si me na pareo spomnila... Sem danes kopalke probala pa so mi začuda še vse prav... Tudi zgornji deli SONČEK LARA pri nas je potreben posvet z anesteziologom v primeru da se odločiš za EA... baje traja 15 - 20 minut toliko da ti povejo kako vse skupaj poteka potem pa te zapišejo v neko knjigo..
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:14:24
|
|
|
|
Nataša31
|
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA Nataša31...kakšne posvete imate to na vašem koncu? Sonček Lara, to je pravzaprav predavanje o EA, na koncu se podpišeš in si s tem 'zagootoviš' EA. Če tega predavanja nimaš opravljenega, potem se lahko obrišeš pod nosom za EA !
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:16:57
|
|
|
|
SONČEK LARA
|
aha o tem govorite...jaz pa tudi pomislila nisem v to smer, mah če sem v prvo zdržala bom tudi v drugo ...upam
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:17:22
|
|
|
|
altaja
|
Nataša, bom slikala pa prlimam, sam dans mi ne bo zneslo... Punceee, na mojmu tickerju piše samo še 43 dni! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (sam mam občutek da bo kak dan več, ga preveč crklam )
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:23:02
|
|
|
|
polari
|
Otekanje nog: mene je tudi začelo mantrat, ampak šele ta teden, ko je tako vroče. V službi pa dam noge kar na stol, pa malo počivam...samo ni nič boljše...upam, da bo minilo, ko bo malo hladneje čez vikend... Bradavičke: tudi meni so se pojavile spredaj med prsmi... Prečna lega: mislim, da je tudi moj v prečni legi, saj čutim brce na desni strani trebuha, ali pa že skoraj ob straneh, včasih pa na sredini trebuha začutim neki pritisk - ne vem pa točno kaj tipam... ne morem pogruntat! Je pa ta zadnji teden taaakooooo živahen, čez celi dan brca, s kratkimi pavzami...je prav fajn :)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:24:39
|
|
|
|
tulpek
|
Punce, pa ve ste čisto ponorele s pisanjem . Sem od začetka branja že pozabila, kaj vse ste se pogovarjale. Včeraj sem pisala o AC. Midva sva ga kupila sva ga preko: http://stores.shop.ebay.co.uk/Cute-Baby-Angels , ampak kot vidim, jih trenutno nimajo v ponudbi. Dostava je bila direkt v Slovenijo, in sicer sva paket dobila v 3 dneh. S poštnino je stalo 120 Eur. Vidim, da imate probleme z otekanjem, otrdevanjem trebuha ipd... no, končno so se začeli lepši časi za mene. Občasno me kaj zategne, pa kak dan me noge bolijo, drugače sem pa boljše kot vse mesece prej. Še križ me zadnjih nekaj dni ne boli več, pa sem celo noč na hrbtu spala . Upam, da bo tako do konca. Glede otrdevanja trebuha: js sem imela dneve, ko se mi je zdelo, da imam cel dan trd trebuh. Pa mi je G rekel, da to niso tisti lažni popadki, ampak da se trebušne mišice tako napnejo ali nekaj podobnega. No, od takrat je teh mojih problemov konec . Nekajkrat na dan še vseeno otrdi, ampak ni pa skoz trd. Je pa res različno otrdevanje, enkrat je samo trdo vse skupaj, drugič pa še trebuh naraste, spremeni obliko... tak da eno so lažni popadki, eno pa mišice.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:25:36
|
|
|
|
baby blue
|
polari potem je tvoj postavljen tako kot moja... Jst tudi brce občutim na desni strani pa včasih po sredini nekaj trdega Je prav hecno ko kar nekaj trdega zatipam potem pa malo požgečkam ali pobožam pa zgine
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:27:24
|
|
|
|
katka11
|
joj jaz moram tud se neki nastudirat kaj bom sploh nosila na morju. prej sem imela vedno par kril takih cisto lahkih na preklip, zgoraj pa kar v zg. delu kopalk - modrcek, ali pa kaksno majcko cez. teh kril zdej sploh ne upam probat, no nisem prepricana da imajo dovolj nizek pas. pa tud ce so mi se prav, kaj naj imam pa zgoraj??? ne morm imet sam modrcka pa tale moj "bauh", moram it mal u soping... pa se kopalke nove...to me prav nic ne veseli... sej u resnic sem cist zadovoljna, ampak kopalk ne maram kupovat ze itak...se odbr, da so ravno razprodaje, ker moram kupit 2 kopalke za teh 14 dni, drugo leto mi bodo pa itak prevelike 100% - vsaj zg del.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:28:42
|
|
|
|
tulpek
|
Glede lege : js sem bila sigurna, da je prečno, ker sem čutila brce čisto desno in čisto levo ob straneh sočasno, pa še pri popku in pod rebri, ampak je na glavici. So ti mali bebiji gibčni . Tak da bodite optimistične. Se ima pa pri prvič nosečih čas obrnit do 36 tedna. Nekaterim se pa še kasneje.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:33:52
|
|
|
|
JaLuca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jullie IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA tole slikanje ni nič posebnega, kot UZ poteka. Otroka pa ti ne odpeljejo ampak ga pelješ sama, s tiso majceno posteljico ga odpelješ kjer delajo UZ, ki ne boli in nič takega. Po merjenju ti povedo kako je stanje, ali moraš povijati na široko (se pravi s tetra plenicami poleg pampersk) ali pa pač ni potrebe po tem. Pri nas potrebe ni bilo, sva pa imele pri treh mes. ponovno kontrolo. ..potem je pa to odvisno v kateri porodnišnici si..na Ptuju vem, da ga odpeljejo....drugače sem pa mogla povijati en mesec (1A in 1B) in po pravici povedano mi ni bilo nič viška, sem vsaj imela kaj za prijet enako, tak je na PT
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:33:57
|
|
|
|
polari
|
Ja, baby blue, kak je to smešno jaz sem kar smejim zraven! Mi se kar pogosto božamo in žgečkamo Odločla sem se, da grem v knjižnico in si poiščem kup otroških knjigic z uspavankami in pesmicami, da bomo še malo prepevali doma!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:34:36
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Odločla sem se, da grem v knjižnico in si poiščem kup otroških knjigic z uspavankami in pesmicami, da bomo še malo prepevali doma! JOj pozabila sem v knjižnico .
< Sporočilo je popravil tulpek -- 16.7.2009 12:35:12 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:39:06
|
|
|
|
veselka
|
dulsineya midva imava tudi omaro iz ikeje , ki si jo sam sestaviš na njihovi spletni str. (police, predali, štanga, vrata, ohišje, barva...), samo najina ni vgradna. je navadna s steklenimi drsnimi vrati. sva pa zelo zadovoljna. no, pa sej imava celo stanovanje iz ikeje, razen mašinc v kuhinji , pa kopalnica ima nek steklen regal iz merkurja, tak začasen, dokler ne splanirava kopalnice do konca in imava denar... nekako je ostala zadnja na seznamu opremljanja, ker kar je nujno, pri de itak s stanovanjem. zdaj se lotevam preučit feng shui, da bomo počasi delali na detajlih stanovanja. zaenkrat imava samo pohištvo v grobem, ravno toliko, da se normalno živi, razen kuhinje, ki je zdej kompletna z vsemi stroji. okrasna fronta še manjša spodaj na pomivalcu... uf, da se ne bom preveč razpisala
< Sporočilo je popravil veselka -- 16.7.2009 12:43:52 >
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:40:23
|
|
|
|
sontschica
|
kupido dobrodošla tut jaz ne vem, kaj bi danes kuhala, ko je tako vroče. sem tako lena postala, da se mi sploh ne da več kuhat (čeprav potem vsak dan nekaj spacam)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:42:04
|
|
|
|
Tanik
|
uffffffff, od jutra vas nisem brala, tako da sedaj sem pa rabila nekaj časa. mislim da sem vse pokomentirala sarchi, jaz še pridem delat za 7 dni (30.7.-7.8.) če mi nič PDP ne prestavi.potem pa res nič več. povijalke, verjetno misliš tiste "stari" model-tak večji in tisti novi, ki je kratek. oboje je OK,samo tistga starga lahko mal zavihaš in prirediš,baje ima te stare povijalke tosama, jaz bom šla pogledat. bambina23 in kupido dobrodošli sontschica ful hudo slika iz puzzl otekanje nog in vročina gresta pri meni skupaj, upam da bo sobota mal bolj ohlajena veselka, to sem jaz že hotla vprašat. jaz imam ene mini rjave pike,ne vem če so bradavičke.imam jih pa na prsih na kolobarju okol bradavice. ne vem če imava isto, vem edino da tega prej nisem imela. špikanje v jajčnikih, mislim da imamo vse to, po moje ni panike. pri meni se pojavi,potem spet nekaj dni nič, pa spet. nekak podobno kot na začetku nosečnosti. dulsineya jaz nisem jemala nobenih tablet, nič antibiotikov. jaz svojemu G in osebni dohtarci zelo zaupam,kar rečeta tega se držim. glede lege: nimam pojma kako je tamal, bom v sredo vprašala G.ker moj je zgleda bolj nežen, pri meni so še zmeraj nežni gibi pa utripanje oz. valovanje,moj ni fuzbaler.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:52:03
|
|
|
|
škorpijončica
|
Glede kopalk: jst sm si zadnjič kupla ene,sam vam morm povedat kok je bla to fajn izkušnja; izberem model, ki mi je bil všeč, pa pristopi prodajalka pa mi reče:" O ne, boš mogla mal večje vzet" in mi da te iste kopalke z orng velikim modrcem. Jst ji odkimavam in se ji smejim kaj mi je to uturila, pa sm jih šla vseen probat v garderobo. Pol se je pa prodajalka zadnja smejala, ko je slišala mojo reakcijo iz kabine tko mi dobr stojijo, kot še nobene prej :) To je čist neverjeten, prej komaj B košarica je postala C 75! Halo? Tko da kar pogumno si pejte kupit ene lepe kopalkice.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:52:28
|
|
|
|
altaja
|
Povijalne (ali švedske ) plenice sem kupila v BC. Ena pride 2 eur.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:52:38
|
|
|
|
tažana
|
o pismo, 2 uri me ni imam pa takoj pol ure za brat. posledično je Katarina še vedno na balkonu v bazenu. V kranju naredijo UZ kolkov takoj drugi dan se mi zdi. In ni nobene panike, da si tiste pol ure brez greš takrat vsaj lahko hitro pod tuš. ker meni je bilo najbolj grozna tamalo pustit v sobi jaz pa pod tuš Potem sem vedno čakala da je moj na obisk prišel, da sem šla lahko v miru pod tuš. Kaj ste še spraševale... Posteljnino: imam doma že od tavelike in sem jo dobila že rabljeno. Razmišljam pa da bo Katarina dobila novo kakšno fletno postelnino za taveliko posteljo, ker bo špampek odstopila dojenčku . katka: jaz sem ene 14 dni nazaj dobila luštne in ugodne majice v Takko. Tudi po 2 € in se jih ful luštno nosi. Še nekaj sem hotela vprašat: Ali ima Katera kakšen link za hendling z novorojenčkom. Si moram malo poiskat in osvežit spomin. Kaj pa tole: V kranju so me pred 4 leti za prvo noč vprašali, če želim imeti dojenčka pri sebi. računam da me bodo sedaj tudi. Kako bi se odločile ve za prvo noč?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 12:54:13
|
|
|
|
tažana
|
kuhala bom danes burek, ker ga pripravim brez kuhanja potem pa samo še v pečico.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 16.7.2009 13:02:51
|
|
|
|
Tanik
|
IZVIRNO SPOROČILO: tažana Ali ima Katera kakšen link za hendling z novorojenčkom. Si moram malo poiskat in osvežit spomin. mi smo dobili ene kopije v MŠ,bom pogledala če kaj piše gor od kod je skopirano. V kranju so me pred 4 leti za prvo noč vprašali, če želim imeti dojenčka pri sebi. računam da me bodo sedaj tudi. Kako bi se odločile ve za prvo noč? ne vem kako je v LJ, ampak mislim da če bi me to vprašali, bi rekla da bi prvo noč bila brez,da k sebi pridem.in zato ne mislim imet slabe vesti. vem pa ne,ker sem prvič nosečka.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?