Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 7:17:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Reče se tak.To je bila šala! saj vem, da nisi mislila mene
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 7:17:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tudi to je bil hec! ja, ja...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 7:19:39
|
|
|
|
botrca
|
Jaz sem že od 5:45 budna, nisem nikakor mogla zaspat...in sem vstala in šla kuhat gov.juho in gov. golaž za zmrzovalnik. Perilo se že pere in smeti so že v kanti-danes vozijo. Obesim... Malega peljem v vrtec, pol pa likanje in sesanje . Se vidimo čez kake 2 uri.
< Sporočilo je popravil botrca -- 16.7.2009 7:22:03 >
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 7:22:25
|
|
|
|
tasa_m
|
bro jutro babnice, vidim da se je včeraj dogajalo tu gori botrca.. za tvojga tamalega sem že danes glasovala na maminajdi.si tak da svojo dolžnost sem opravila Nič, grem na sprehod dokler je še znosno vreme. Tamala še spi ampak jo bom kuj odnesla v bodyu itak že sonce pripeka (men direkt v hrbet, ker imamo PC zraven okna).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 7:33:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m bro jutro babnice, vidim da se je včeraj dogajalo tu gori botrca.. za tvojga tamalega sem že danes glasovala na maminajdi.si tak da svojo dolžnost sem opravila Nič, grem na sprehod dokler je še znosno vreme. Tamala še spi ampak jo bom kuj odnesla v bodyu itak že sonce pripeka (men direkt v hrbet, ker imamo PC zraven okna). Kaj pa moja2? Nisi nič glasovala?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 7:41:45
|
|
|
|
arabela*
|
jutro...........
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 7:44:02
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem taaakkkkkkk zaspana......sem spet film do dveh ponoči gledla....pol pa tak še mala biksala......ob 7.20 pa budna
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 9:14:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m botrca.. za tvojga tamalega sem že danes glasovala na maminajdi.si tak da svojo dolžnost sem opravila hvala sem videla... , tvoja pa itak ne rabi saj ima že toliko glasov
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 9:15:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem taaakkkkkkk zaspana......sem spet film do dveh ponoči gledla....pol pa tak še mala biksala......ob 7.20 pa budna jaz sem pa Housa gledala do polnoči...pa tudi nisem mogla kaj dosti spat, sem se že ob 5:30 zbudila in 5:45 vstala.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 9:15:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz sem že od 5:30 budna, nisem nikakor mogla zaspat...in sem vstala in šla kuhat gov.juho in gov. golaž za zmrzovalnik. Perilo se že pere in smeti so že v kanti-danes vozijo. Obesim... Malega peljem v vrtec, pol pa likanje in sesanje . Se vidimo čez kake 2 uri. vse sem naredila in zdaj pijem zasluženo kavo... ...
< Sporočilo je popravil botrca -- 16.7.2009 9:16:29 >
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 10:56:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Malačebelica dobrodošla med nami. Samo pazi se matcar je . Saj ne se hecam. ojej. se je že slabo začelo enkrat se mora Pa dajte no,babe sakramenske! ha ha ha. zaj se bote še zaradi mene skregale
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 11:01:30
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz sem že od 5:45 budna, nisem nikakor mogla zaspat...in sem vstala in šla kuhat gov.juho in gov. golaž za zmrzovalnik. Perilo se že pere in smeti so že v kanti-danes vozijo. Obesim... Malega peljem v vrtec, pol pa likanje in sesanje . Se vidimo čez kake 2 uri. uf ti pa si pridna. mam kar slabo vest, ko samo nekaj prelagam iz enega mesta na drugo... no, saj danes sem jaz že tudi uspela posesat pa kuhinjo zvečjega pospravit. čaka pa še kopalnica. fuj!
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 11:02:50
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m bro jutro babnice, vidim da se je včeraj dogajalo tu gori botrca.. za tvojga tamalega sem že danes glasovala na maminajdi.si tak da svojo dolžnost sem opravila Nič, grem na sprehod dokler je še znosno vreme. Tamala še spi ampak jo bom kuj odnesla v bodyu itak že sonce pripeka (men direkt v hrbet, ker imamo PC zraven okna). keri je malo od botrce, da še jaz glasujem...
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 11:04:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m bro jutro babnice, vidim da se je včeraj dogajalo tu gori botrca.. za tvojga tamalega sem že danes glasovala na maminajdi.si tak da svojo dolžnost sem opravila Nič, grem na sprehod dokler je še znosno vreme. Tamala še spi ampak jo bom kuj odnesla v bodyu itak že sonce pripeka (men direkt v hrbet, ker imamo PC zraven okna). Kaj pa moja2? Nisi nič glasovala? uf, kolko jih mate te gor? za koga vse je treba glasovat?naj mi ena napiše seznam lepo prosim. sem komot ne
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 11:04:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem taaakkkkkkk zaspana......sem spet film do dveh ponoči gledla....pol pa tak še mala biksala......ob 7.20 pa budna jaz sem pa Housa gledala do polnoči...pa tudi nisem mogla kaj dosti spat, sem se že ob 5:30 zbudila in 5:45 vstala. ve pa ste tu neke naspidirane. kak vam te to gre skozi?
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 11:06:08
|
|
|
|
MalaČebelica
|
evo, zaj sem pa uspela zraven še malco pojest in grem dalje delat - kopalnico pucat. se tipkamo kasneje.
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 11:09:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa moja2? Nisi nič glasovala? OPROSTI NISEM VIDELA. Grem zdaj glasovat..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 11:10:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m botrca.. za tvojga tamalega sem že danes glasovala na maminajdi.si tak da svojo dolžnost sem opravila hvala sem videla... , tvoja pa itak ne rabi saj ima že toliko glasov ja pa rabi ker bila je že 2, pa je padla zdaj na 4 mesto.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 11:10:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m bro jutro babnice, vidim da se je včeraj dogajalo tu gori botrca.. za tvojga tamalega sem že danes glasovala na maminajdi.si tak da svojo dolžnost sem opravila Nič, grem na sprehod dokler je še znosno vreme. Tamala še spi ampak jo bom kuj odnesla v bodyu itak že sonce pripeka (men direkt v hrbet, ker imamo PC zraven okna). keri je malo od botrce, da še jaz glasujem... JAN
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 11:43:42
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m bro jutro babnice, vidim da se je včeraj dogajalo tu gori botrca.. za tvojga tamalega sem že danes glasovala na maminajdi.si tak da svojo dolžnost sem opravila Nič, grem na sprehod dokler je še znosno vreme. Tamala še spi ampak jo bom kuj odnesla v bodyu itak že sonce pripeka (men direkt v hrbet, ker imamo PC zraven okna). keri je malo od botrce, da še jaz glasujem... JAN ne najdem
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 11:52:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m bro jutro babnice, vidim da se je včeraj dogajalo tu gori botrca.. za tvojga tamalega sem že danes glasovala na maminajdi.si tak da svojo dolžnost sem opravila Nič, grem na sprehod dokler je še znosno vreme. Tamala še spi ampak jo bom kuj odnesla v bodyu itak že sonce pripeka (men direkt v hrbet, ker imamo PC zraven okna). keri je malo od botrce, da še jaz glasujem... JAN ne najdem so ga dali pod Bauman...ne Jan
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 11:53:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ve pa ste tu neke naspidirane. kak vam te to gre skozi? sve se može, kad se hoče...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 11:55:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ha ha ha. zaj se bote še zaradi mene skregale
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 11:56:25
|
|
|
|
botrca
|
Matcar ki si? Te je sonce speklo ? Imaš zs...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 16.7.2009 11:57:05
|
|
|
|
botrca
|
Babe, kaj je zdaj s to kavo jutri bo al ne bo?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?