Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:00:08
|
|
|
|
arabela*
|
Mleka mi niste kuple?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:01:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar......................uspelo... Ja,sem šla gledat.Ne vem,zakaj že prvič ni.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:02:13
|
|
|
|
arabela*
|
vrtnica....zs....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:02:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mleka mi niste kuple? Ooooo,seveda sem.Nič bat! Kot si naročla-2x.Jaz pa nisem za Saš-a dobila.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:04:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mleka mi niste kuple? Ooooo,seveda sem.Nič bat! Kot si naročla-2x.Jaz pa nisem za Saš-a dobila. aja..kak sem butasta...saj mi je Ly117 povedla danes............
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:04:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mleka mi niste kuple? Ooooo,seveda sem.Nič bat! Kot si naročla-2x.Jaz pa nisem za Saš-a dobila. aja..kak sem butasta...saj mi je Ly117 povedla danes............ Ti si prava! Sta se vidli danes?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:06:05
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...........nisi me kliknila za prijatelja na FB Če pa se tvojo prošnjo potrdila. Pa zahtevo sem dala nazaj. ma nimam te med frendi.... Sem še enkrat potrdila,idi gledat,če si že dobila kaj. Je.bo vas FB
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:06:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...........nisi me kliknila za prijatelja na FB Če pa se tvojo prošnjo potrdila. Pa zahtevo sem dala nazaj. ma nimam te med frendi.... Sem še enkrat potrdila,idi gledat,če si že dobila kaj. Je.bo vas FB Še eno dodatno delo!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:07:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kje pa se Botrca potepa? vsaj nekdo me pogreša...tu sem, mali je malo pozneje zaspal, ker mi je popoldan spal 3,5h in se je ob 16:25 zbudil...vun sva šla na sladoled in prišla noter okrog 20:15...pol pa tak veš, večerja, tuširanje, spanje...mine.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:09:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kje pa se Botrca potepa? vsaj nekdo me pogreša...tu sem, mali je malo pozneje zaspal, ker mi je popoldan spal 3,5h in se je ob 16:25 zbudil...vun sva šla na sladoled in prišla noter okrog 20:15...pol pa tak veš, večerja, tuširanje, spanje...mine. Ja,Maks je tudi malo zakasnil danes.Pa mi ni jasno,ker je bil celo popoldne v bazenu,pa z avtom se je vozo po ulici-Lea je vozla. Kak si?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:09:24
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica....zs.... Jp......... pa ne folgam več, no pridem (sem si rekla za pol urce) malo gor, pa me morem dol ker se tolk dogaja. Vse mi nekaj žmika, pa toliko okenc imam odprtih da se več nič ne znajdem
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:09:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Majku milo........kak piha zunaj........kaj so kake nevihte napovedane ne, ampak saj veš kako je težko napovedat...tu v Kungoti piha taki viharni veter, da sem mogla vsa okna zapret in ne vem če ni bila toča spet ali pa samo taki močen naliv. Pa grmi zopet...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:10:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Majku milo........kak piha zunaj........kaj so kake nevihte napovedane ne, ampak saj veš kako je težko napovedat...tu v Kungoti piha taki viharni veter, da sem mogla vsa okna zapret in ne vem če ni bila toča spet ali pa samo taki močen naliv. Pa grmi zopet... Tu tudi lije in piha ful.Samo zrak pa je pravi zdaj.Pa vsa sopara je noter vdarla.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:11:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Malačebelica dobrodošla med nami. Samo pazi se matcar je . Saj ne se hecam. ojej. se je že slabo začelo enkrat se mora
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:12:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Malačebelica dobrodošla med nami. Samo pazi se matcar je . Saj ne se hecam. ojej. se je že slabo začelo enkrat se mora Pa dajte no,babe sakramenske!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:12:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ti si prava! Sta se vidli danes? ja..mi je omenla...pol pa sem pozabla...oz nisem bla ziher.....skleroza.. ja..na kafeju sva bile...saj sem ti sms poslala,pa tema od tebe...........
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:13:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Je.bo vas FB ta je dobra...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:14:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica....zs.... Jp......... pa ne folgam več, no pridem (sem si rekla za pol urce) malo gor, pa me morem dol ker se tolk dogaja. Vse mi nekaj žmika, pa toliko okenc imam odprtih da se več nič ne znajdem bodi lepo pridna...pa se na FB prijavi.............tam še je le zanimivo...kaj vse vidiš...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:14:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tu tudi lije in piha ful.Samo zrak pa je pravi zdaj.Pa vsa sopara je noter vdarla. ja pri meni je enako...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:14:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ti si prava! Sta se vidli danes? ja..mi je omenla...pol pa sem pozabla...oz nisem bla ziher.....skleroza.. ja..na kafeju sva bile...saj sem ti sms poslala,pa tema od tebe........... Nisem ga dobila.Mam ono 2-go cifro v gsm-ju. Pismo!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:14:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa dajte no,babe sakramenske! hec mora bit...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:14:59
|
|
|
|
arabela*
|
grem kosilo pojest....................se vrnem.....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:15:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica....zs.... Jp......... pa ne folgam več, no pridem (sem si rekla za pol urce) malo gor, pa me morem dol ker se tolk dogaja. Vse mi nekaj žmika, pa toliko okenc imam odprtih da se več nič ne znajdem bodi lepo pridna...pa se na FB prijavi.............tam še je le zanimivo...kaj vse vidiš... Kaj sem jaz taki kojn,da nič ne znam na FB-ju? Pa nobenega ne najdem,pa eh....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:15:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ti si prava! Sta se vidli danes? ja..mi je omenla...pol pa sem pozabla...oz nisem bla ziher.....skleroza.. ja..na kafeju sva bile...saj sem ti sms poslala,pa tema od tebe........... Nisem ga dobila.Mam ono 2-go cifro v gsm-ju. Pismo! ma kaj mrdaš s temi ciframi,prek prokleta ----
|
|
RE: Mariborčanke III.del 15.7.2009 22:16:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa dajte no,babe sakramenske! hec mora bit... Hahahahahahahahahaha!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?