Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 vidim, da je bla tvoja frajla v bodiju.. a to zato, ker je blo tako močno sonce, da je ne opeče al s kakšnim drugim razlogom? mi gremo naslednji vikend tudi na morje (tudi v Medulin ) pa me zanima kako gre to Zaradi tega. da je ne opeče, sej kreme so super, jaz sem jo mazala kot nora,sam smo se z mamicami doli menile, da je morda bolje če je vsaj bodi, pa tudi zaradi obroča, ker zna žulit. Ma mi smo se vozili v medulin, ker imamo parcelo v kavranu, s tem namenom da se je Tjaša lahko kopala, sicer dop, ni voda še dosti topla, je pa pop. včasih kot mlaka, nizka voda pa mivka Sence je tudi, je pa morda tudi pametno da imaš šotor za na plažo, vsaj jaz ga bi ga imela, ker če ne prideš zjutri, je kar gužva v senci Kavran -mi oziroma teta ima tudi parcelo, sm dveleti nismo bli dol, ni vode elektrike sanitarjev, pa ni z dojenčki dol za it, drugo leto mogoče, kje pa ste vi-mislim parcela? Tu pri Anteni, v hosti, mi raje ti povej kje ste pa verjem,i z dojenčkom ni bilo panike ,je pa trenuten bilo 5 dojenčkov tam.jaz npr. sam dojim pa ni bilo panike so pa tudi mamice, ki so vodo pač prekuhavale ma smo užival, če ni elektrike vsaj tv in rač ne hodi po glavui, sanitarije smo pa priredili okoliščinam Grem pa avgusta še morda za 2 tedna dol
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 15.7.2009 11:25:44 >