|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   električna ponev
13.6.2009 16:14:46   
mala zirafa
Kako ste z njo zadovoljne?A pride pizza res dobra v njej?namreč odločamo se za njen nakup zaradi kampiranja.Kaj pravite?Res lahko tri vrste hrane pečeš not?Kako je glede čisščenja?
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: električna ponev
13.6.2009 16:18:22   
mala zirafa
A se  v njej peče krompir tako kot v pečici?Nimam pojma, zato sprašujem.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2009 16:57:25   
end1
to posodo mi rabimo za vse drugo nekaj druzga, razen pico, in sicer čevapčiče, krompir, ostalo meso, škampe, zelenjavo. Očistimo jo kar z taletnimi brisačami. Pica pa se je vedno zažgala, drugače je pa super.

Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2009 17:19:18   
mala zirafa
Kako to da se je pica zažgala?Pa saj so prav pizza pani?So priloženi tudi kakšni recepti?

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2009 18:34:29   
end1
sem od več njih slišala, da jim pica ne uspe, mogoče zato ker smo dali na previsko tem., sam sem vsaj 5 x probala in rez. je bil vedno isti, okoli zažgana, znotraj srova. Če so bili recepti zraven pa ne vem, jo imamo že tri leta, tako da...

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
13.6.2009 19:02:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2009 20:56:02   
mala zirafa
Ja, saj so cene kar ugodne.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2009 22:25:38   
darja72
Ti si jo kar nabavi. Za kampiranje je več kot odlična. No, mi jo tudi doma s pridom uporabljamo.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2009 22:52:23   
Marogica
Kot so že ostale napisale, je ta pica pan res za vse ostalo primeren, samo za pico ne. Mi imamo relativno veliko, tako, da lahko naenkrat pripravim meso, zelenjavo , če je treba tudi ostalo prilogo in to vse NAENKRAT. Je praktično, ker je malo posode za umivat, lahko kuhaš zunaj,  v glavnem pripravno za hrano.

Na pico pojdi raje v kakšno picerijo...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.6.2009 7:36:43   
mala zirafa
Super!Pa naj vzamemo tisto večjo 36cm ali manjšo 28cm ?Ali je vseeno?

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.6.2009 20:07:42   
robinzon
Imam tisto s premerom 40 cm, ne vidim smisla v velikosti 28, ker imam ponev te velikosti in jo dam preprosto na štedilnik. No ja, vsaj meni se zdi smisel te ponve v tem, da delaš večjo količino.

Neposredna povezava do sporočila: 11
16.6.2009 18:18:35   
mala zirafa
Mi bi jo rabili samo za kampiranje.Smo pa tričlanska družina.Vseeno je malo velika 40cm.

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.7.2009 20:58:26   
allexx
Sporočamo vam, da smo v naši družini na vse možne načine poskusili električne ponve, povemo vam, da vas bo večina zelo razočaranih.
Te ponve ne delujejo klasično, temveč uporabljajo direktno indukcijsko tehnologijo, ki povzroči, da se vam katerakoli hrana ob dotiku s ploščo zažge, v sredi pa je hrana surova, zadevo "pečenja" nekoliko ublažite z dolivanjem vode, toda potem je dobite kuhano hrano, pa še to na zelo neroden način.
Tudi za taborjenje vam bolj priporočamo magari plinske kuhalnike kot pa tole ceneno kitajsko robo.
KORENČKOVI

Neposredna povezava do sporočila: 13
12.7.2009 21:43:59   
tajtaja
MI smo imeli v apartmaju to ponev in je res super. Dali smo jo na teraso in v njej kuhali čisto vse. Tako nismo niti enkrat zakurili kamina. Delali pa smo noter zrezke, pa v omaki, pa bučke sem pekla, tudi palačinke (take male premera cca 15 cm, pa tudi palačinke velikanke) pa jajčka na oko, pa jajčno omletjo-v glavnem vse živo in jutri grem po svojo ponev.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu allexx)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.7.2009 3:42:53   
allexx
Spoštovana "tajtaja" z veseljem bi se z vami dobili, da nam demostrirate vaše oh in sploh jedi narejene v tej električni ponvi, prišli bi trije, da resnično preverimo, če vaše navedbe zares držijo.
Drugače pa opozarjamo cenjene potrošnike in potrošnice, da je na teh forumih veliko neresnic, ki jih širijo prodajalci teh kitajskih ponev in se izdajajo za zelo zadovoljne gospodinje.
Torej "tajtaja" prepričajte nas in nam pošljite, kdaj se dobimo, da bomo videli čudo vaše ponve naš naslov allexx@volja.net!

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.7.2009 9:55:16   
fusia
IZVIRNO SPOROČILO: allexx

Spoštovana "tajtaja" z veseljem bi se z vami dobili, da nam demostrirate vaše oh in sploh jedi narejene v tej električni ponvi, prišli bi trije, da resnično preverimo, če vaše navedbe zares držijo.
Drugače pa opozarjamo cenjene potrošnike in potrošnice, da je na teh forumih veliko neresnic, ki jih širijo prodajalci teh kitajskih ponev in se izdajajo za zelo zadovoljne gospodinje.
Torej "tajtaja" prepričajte nas in nam pošljite, kdaj se dobimo, da bomo videli čudo vaše ponve naš naslov allexx@volja.net!

A ti si se pa včlanil/a na Ringarajo zato, da nam poveš da električne ponve niso OK in to še na žaljiv način? OK, nima veze....

Mene zanima, če se v teh ponvah da peči tudi palačinke???

(odgovor članu allexx)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.7.2009 14:01:40   
allexx
IZVIRNO SPOROČILO: fusia

A ti si se pa včlanil/a na Ringarajo zato, da nam poveš da električne ponve niso OK in to še na žaljiv način? OK, nima veze....

Mene zanima, če se v teh ponvah da peči tudi palačinke???

Če je kdo žaljiv si to ti fusia, ki mi neskropulozno  sugeriraš zakaj sem/smo se včlanili.
Električne ponve so kar so - cenena slabo uporabna roba. Ker pa jih mnoge tako hvalite, je možno, da se tudi motimo.
Zato kar korajžno povabite nas na prezentacijo, vso hrano in material plačamo mi!
Korenčkovi

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
14.7.2009 14:04:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu allexx)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
14.7.2009 14:10:44   
end1

Zato kar korajžno povabite nas na prezentacijo, vso hrano in material plačamo mi!
Korenčkovi

ti imaš očitno oz. vi imate veliko korajže, da se vabite, al vam pa je dolgčas. Ne delam reklame, ker nimam nič od tega.

Ja fusia tudi palačinke not delajo, sama pa nisem še poskusla.

(odgovor članu allexx)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.7.2009 14:11:12   
allexx
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Če ne znaš kuhati, se ti v vsaki ponvi zažge.user posted image user posted image

PROSIMO, BREZ ŽALJIVIH OPAZK!!!

Neposredna povezava do sporočila: 20
14.7.2009 14:15:43   
allexx
Prosimo, poglejte si dragi potrošniki album TAJTAJE, ki je pravcata trgovina na črno s tekstilnimi otroškimi izdelki. In to naj bo objektiven, verodostojen forum, lepo vas prosim.

(odgovor članu allexx)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
14.7.2009 14:21:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu allexx)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
14.7.2009 14:23:36   
pety78

Če ne znaš kuhati, se ti v vsaki ponvi zažge.user posted image user posted image

Kaj pa je tukaj žaljivega? A ni čudno, da se samo vam Korenčkovim zažge in ne skuha dobro? Ostali smo pa zadovoljni.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja mami jo tudi ima in moja tašča tudi, pa povsod dobro jemo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 23
14.7.2009 14:25:55   
allexx

Kaj pa je tukaj žaljivega? A ni čudno, da se samo vam Korenčkovim zažge in ne skuha dobro? Ostali smo pa zadovoljni.user posted image

PROSIMO VAS, DA ZADEVO ZAKLJUČIMO IN SE NE VTIKAJTE TAKO ŽALJIVO V NAŠE MNENJE. ŠE ENKRAT IGNORIRAJTE PROSIMO NAŠE KOMENTARJE, MI BOMO PA V BODOČE VAŠE, HVALA.

Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
14.7.2009 14:26:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu allexx)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?