allexx -> RE: električna ponev (14.7.2009 14:01:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: fusia IZVIRNO SPOROČILO: allexx Spoštovana "tajtaja" z veseljem bi se z vami dobili, da nam demostrirate vaše oh in sploh jedi narejene v tej električni ponvi, prišli bi trije, da resnično preverimo, če vaše navedbe zares držijo. Drugače pa opozarjamo cenjene potrošnike in potrošnice, da je na teh forumih veliko neresnic, ki jih širijo prodajalci teh kitajskih ponev in se izdajajo za zelo zadovoljne gospodinje. Torej "tajtaja" prepričajte nas in nam pošljite, kdaj se dobimo, da bomo videli čudo vaše ponve naš naslov allexx@volja.net! A ti si se pa včlanil/a na Ringarajo zato, da nam poveš da električne ponve niso OK in to še na žaljiv način? OK, nima veze.... Mene zanima, če se v teh ponvah da peči tudi palačinke??? Če je kdo žaljiv si to ti fusia, ki mi neskropulozno sugeriraš zakaj sem/smo se včlanili. Električne ponve so kar so - cenena slabo uporabna roba. Ker pa jih mnoge tako hvalite, je možno, da se tudi motimo. Zato kar korajžno povabite nas na prezentacijo, vso hrano in material plačamo mi! Korenčkovi
|
|
|
|