|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
13.7.2009 22:27:54   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
Babe...kaj se je znancu naredilo...danes zjutraj naj bi leteli v Turčijo...pa pridejo na letališče v LJ in so za tamalega potni list doma pozabili.....in ni bilo časa it po njega........................in niso mogli na dopust...pa vse plačano..............user posted image

ojoj, strela jasna!
kaj pa če grejo s kakim kasnejšim letalom, mogoče jutri, pojutrišnjem?
saj v turčijo leti adrija redno, ane?

ja...samo morajo letalo sami plačat...fulll se mi smilijo....dopusti planirani,pa dva otrokeca......groza...ma ne vem...kak se jim je zgodilo...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
13.7.2009 22:29:51   
arabela*

ja, tole sem vas nameravala že neki časa vprašat: a bi vi šle same na dopust z najljubšim, otroke pa pustile doma, v varstvu?

pod nobenim pogojem.......user posted image

ok, potem nisem edina, ki se ji zdijo taki ljudje čudaki user posted image

jaz sem full pristaš....da ne tiščim kam otrok...ma nekateri me imajo za čudno.....ampak meni je nesmiselno imet otroke,pol pa jih nekam tiščat venomer.................user posted image sploh pa morje...........ajd ne rečem,ko se grem relaksirat na bazen pa savna...ampak to je par uric...........

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
13.7.2009 22:37:06   
arabela*
naj mi ena reče............ko ste oddajale vloge za otroške dodatke......ste pisale pod prihodke samo tisto kar so vam iz službe poslali ali tudi tisto kar iz socialne pošljejo...za porodniške izračun......user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
13.7.2009 22:40:47   
meta21
Ojoj, tole s potnim listom pa res ni fajn. Joj, si sploh ne morem predstavljat.

Glede dopustovanja z otroki pa jaz mislim takole. Jasno, da gre družina skupaj. Konec koncev greš na morje že zaradi otrok, ker ravno oni tam najbolj uživajo. Po drugi strani pa mislim, da ni nič narobe, da si ati in mami kdaj pa kdaj privoščita tudi kakšen dan (ne samo uro) in npr. gresta sama za vikend kam al kaj takega. Ne rečem, da je to nujno, se mi pa ne zdi napačno ali obsojanja vredno. Pri nas je tako, da se babici in dedi kar pulijo za Lovra in babici (dedi živi z nami) nonstop sprašujeta, če bo lahko kdaj ostal čez noč. No, najbrž enkrat bo...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
13.7.2009 22:41:45   
Olivija*
js mislim, da moraš tut porodniško zraven štet....vsaj jaz bi jo...ni čudno, da sem dobila zavrnjeno vlogo, če pa vse skup seštejem, hehe...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
13.7.2009 22:43:27   
Lara Croft

jaz ne bi. ok, kake služene zadeve so druga stvar, ali pa kakšne obveznosti...ampak za svoj letni dopust si pa sploh ne predstavljam, da bi otroka dala v varstvo in šla sama "uživat".

Enako.

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
13.7.2009 22:44:18   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
ni nič narobe, da si ati in mami kdaj pa kdaj privoščita tudi kakšen dan (ne samo uro) in npr. gresta sama za vikend kam al kaj takega.

meta, se popolnoma strinjam...čeprav bi se meni zdelo cel vikend brez otroka že dolga doba...
ampak ti znanci gredo pa za pol mesca, torej ves poletni dopust in to se meni zdi čudno.

aja, pa oba otroka sta mlajša od 4 let. za najstnike še ne rečem, ko majo radi mal miru pred ta starimi user posted image ...

jaz se ne bi imela fajn na takem dopustu...

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 13.7.2009 22:45:54 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
13.7.2009 22:49:25   
Olivija*
takole, zvezdico sem dočakala.
zdaj pa spat user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
13.7.2009 22:55:58   
arabela*

js mislim, da moraš tut porodniško zraven štet....vsaj jaz bi jo...ni čudno, da sem dobila zavrnjeno vlogo, če pa vse skup seštejem, hehe...

ja ampak potem mi viška hodi...sem si zdaj seštela mesečne prihodke SAMA,pa regre in če ŠE posebej porodniško dodam mi hodi dost viška...ker mislim,da tak firma pol to skupaj zračuna.........

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
13.7.2009 23:03:58   
meta21
Evo, zdaj pa še slikce...

user posted image

Zobki kukajo na plan...

user posted image

Samo malo nogice namočim...

user posted image

...in potem gaaaas!

user posted image

In še ena hecna od danes, ko je Lovro dopolnil 10 mesecev...

user posted image

Mene tukaj spominja na tistega mucka, ki se histerično smeji (kroži po mejlu)user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
13.7.2009 23:05:22   
meta21
Olivija, čestitke za zvezdico. In zdaj si dosegla vse, kar se na tem forumu da dosečt, hihi.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
13.7.2009 23:08:06   
Lara Croft
HIHIHI.... LOVRO... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
13.7.2009 23:37:44   
gold fish
......dober večer user posted image ...

....niste kaj dosti čvekale prejšnji teden....se vidi, da so že dopusti....sem najmanj 9 del že pričakovala....   Brala za nazaj nisem in ne bom ...tako, da ne vem kaj se dogaja.....

drugače pa...

.... user posted image  je spet doma .....     Sicer bi rajši ostala,  kjer je bila, ampak ....... nije mogučeuser posted image ...možek je moral danes po več kot 3 tednih v službo...user posted image

....imam novico za vas user posted image ....no nekatere že vesteuser posted image  ......da so mi podaljšali porodniško in sem lahko z mojim malim pikecom doma do novembra oz. upoštevaje dopust do srede dec. user posted image ....   

Prejšnji teden smo se imeli prav fajn, tudi vreme nam je služilo vse dni, morje pa za moje pojme še nima prave temperature......  imelo je ene 23 stopinj....slovensko ima pa baje komaj okrog 20-21..tako mi je rekla kolegica včeraj za Lucijo...

Pikec je dobro prestal hotel (sicer je dosti, dosti lažje v prikolici), je pa sreča, da smo imeli all inclusive, drugače user posted image .....      Brezveze sem vlačila zraven grelnik za vodo, pa kaj vem kaj še vse...... nisem  rabila nič....

Edino, kar mi še ni uspelo je to, da bi se pikec kopal v morju.... spet je bil not samo do riteuser posted image ....mu je bila premrzla voda..., pa tud v otroškem bazenu pri hotelu je bila voda malo prehladna.... ni bilo neke razlike v temperaturi med bazenomauser posted image ...termometer me je pa vztrajno čakal v hotelski sobi ...zaman....

Aja, še vedno smo brez zob...ne vsiuser posted image ....pikec seveda..... slini se že kot naljbolj slinasti polžuser posted image , dlesni vse bele....ampak še vedno nič....

Kaj se novega dogaja? 

.... šibam spat.....    ne vem, kdaj mi bo uspelo spet na rr prit, ker me pikeca okupirata 100 na uro......

ampak nekaj me vseeno še zanima.....a  je v petek kako srečanje?

..pa še nekaj....a pozna kdo koga, ki oddaja apartmaje al pa sobe kje na morju? se priporočam......lahko tud na zs al pa po mailu..... 

No, toliko zaenkrat od mene.....
..zdaj pa res.....spanje.....user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 13.7.2009 23:38:53 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
13.7.2009 23:47:37   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

..pa še nekaj....a pozna kdo koga, ki oddaja apartmaje al pa sobe kje na morju? se priporočam......lahko tud na zs al pa po mailu..... 

poznam..samo je v Puli..

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
13.7.2009 23:48:14   
arabela*
Meta..lepe slikice....cukerček mali..user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
13.7.2009 23:55:13   
gold fish

Meta..lepe slikice....cukerček mali..user posted image

se kar podpišem....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
13.7.2009 23:56:28   
gold fish

poznam..samo je v Puli..

mi je sicer Ok tam, samo ima možek pol predaleč se za vozit, pa še avtoceste ni......

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
14.7.2009 5:55:22   
Olivija*
jutro!

meta, super slikce, si se res potrudila. Lovro je pa taka faca, ima sexy kopalke in se prav nalezljivo smeji user posted image

fiška, dobrodošla spet nazaj v kruto realnost...ma, se hecam. sej je doma tut lušno (če si nardiš lušno). tudi zate velja, da morš kako slikco dat, da te vzamemo nazajuser posted image . super za podaljšanje!

Neposredna povezava do sporočila: 2418
14.7.2009 7:56:29   
Alenka_
dobro jutro!

Meta in fiši dobrodošli nazaj! super je slišat (brat), da ste se imeli fino! sem vesela za vas, da vam je dopust super uspel! Lovro je tak luštkan frajer na slikah, bravo za zobke in za 10mesečnico!

Fiši: user posted image user posted image user posted image za podaljšanje! je pa res super novica!!!

kar se pa dopustovanja brez otrok tiče pa je meni to tudi povsem mimo. no, za kak večer ali pa čez noč mi ni nič hudega... če le otrok sam hoče iti. siliti pa Sare ne mislim, da bi spala pri babicah... ko bo sama hotla, takrat bo tudi tako. midva sicer zaenkrat nimava nobene potrebe pa kakem "frej" večeru, ko pa bo Sara starejša pa bomo videli. če bo želela bo šla, če pa ne pa ne. poznam kar nekaj staršev, ki si privoščijo dopust v ameriki, turčiji in egiptu za 3 tedne, otroke pa k babicam... to zame ni to. pa ne samo za dopust... vsak vikend, če le gre, pustijo otroke drugje, sami pa gredo na izlete... halooo?? imajo otroke samo takrat, ko jim paše, drugače pa jih dajo nekam. na to sem pa fuuuuuuuul alergična. če si se odločil za otroka pol si se odločil za drugačno življenje. ni več tako frej kot prej, je pa zato čisto drugačni in lepši čar, če greš na dopust, izlete z otroci. meni je prav super, kadar gremo S Saro tja, kjer še ni bila in je vedno navdušena. kaj še hočem lepšega? pa tudi nikakor ne bi bila sproščena na takem dopustu... to bi bila prava muka zame...

Olivija: user posted image user posted image user posted image za zvezdice!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
14.7.2009 9:26:50   
meta21

meta, super slikce, si se res potrudila. Lovro je pa taka faca, ima sexy kopalke in se prav nalezljivo smeji user posted image

Hvala, hvala... Drugače je pa to kopalna plenička (pralna).user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
14.7.2009 9:35:47   
gold fish

tudi zate velja, da morš kako slikco dat, da te vzamemo nazajuser posted image . super za podaljšanje!

slikic ne limam več tu gor..... lahko dobiš edino kako po mailuuser posted image  

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
14.7.2009 9:37:10   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

kar se pa dopustovanja brez otrok tiče pa je meni to tudi povsem mimo. no, za kak večer ali pa čez noč mi ni nič hudega... če le otrok sam hoče iti. siliti pa Sare ne mislim, da bi spala pri babicah... ko bo sama hotla, takrat bo tudi tako. midva sicer zaenkrat nimava nobene potrebe pa kakem "frej" večeru, ko pa bo Sara starejša pa bomo videli. če bo želela bo šla, če pa ne pa ne. poznam kar nekaj staršev, ki si privoščijo dopust v ameriki, turčiji in egiptu za 3 tedne, otroke pa k babicam... to zame ni to. pa ne samo za dopust... vsak vikend, če le gre, pustijo otroke drugje, sami pa gredo na izlete... halooo?? imajo otroke samo takrat, ko jim paše, drugače pa jih dajo nekam. na to sem pa fuuuuuuuul alergična. če si se odločil za otroka pol si se odločil za drugačno življenje. ni več tako frej kot prej, je pa zato čisto drugačni in lepši čar, če greš na dopust, izlete z otroci. meni je prav super, kadar gremo S Saro tja, kjer še ni bila in je vedno navdušena. kaj še hočem lepšega? pa tudi nikakor ne bi bila sproščena na takem dopustu... to bi bila prava muka zame...

se strinjam....user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
14.7.2009 9:39:23   
gold fish
..meta a je bil lovro tud taka tečka preden je zobke dobil? ...

alarm...

Neposredna povezava do sporočila: 2423
14.7.2009 10:58:46   
meta21

..meta a je bil lovro tud taka tečka preden je zobke dobil? ...

Ma kaj pa vem, mogoče malo bolj cartljivuser posted image  in občutljiv. Ga nisem smela niti narobe pogledat. Ni blo hudo...

Neposredna povezava do sporočila: 2424
14.7.2009 11:01:26   
*bubi*
Dober dan user posted image

Tak, prebrala sem vas, zdaj pa lahko začnem bombandirat z odgovori in komentarji user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.