![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 22:27:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe...kaj se je znancu naredilo...danes zjutraj naj bi leteli v Turčijo...pa pridejo na letališče v LJ in so za tamalega potni list doma pozabili.....in ni bilo časa it po njega........................in niso mogli na dopust...pa vse plačano.............. ojoj, strela jasna! kaj pa če grejo s kakim kasnejšim letalom, mogoče jutri, pojutrišnjem? saj v turčijo leti adrija redno, ane? ja...samo morajo letalo sami plačat...fulll se mi smilijo....dopusti planirani,pa dva otrokeca......groza...ma ne vem...kak se jim je zgodilo...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 22:29:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja, tole sem vas nameravala že neki časa vprašat: a bi vi šle same na dopust z najljubšim, otroke pa pustile doma, v varstvu? pod nobenim pogojem....... ok, potem nisem edina, ki se ji zdijo taki ljudje čudaki jaz sem full pristaš....da ne tiščim kam otrok...ma nekateri me imajo za čudno.....ampak meni je nesmiselno imet otroke,pol pa jih nekam tiščat venomer................. sploh pa morje...........ajd ne rečem,ko se grem relaksirat na bazen pa savna...ampak to je par uric...........
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 22:37:06
|
|
|
|
arabela*
|
naj mi ena reče............ko ste oddajale vloge za otroške dodatke......ste pisale pod prihodke samo tisto kar so vam iz službe poslali ali tudi tisto kar iz socialne pošljejo...za porodniške izračun......
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 22:40:47
|
|
|
|
meta21
|
Ojoj, tole s potnim listom pa res ni fajn. Joj, si sploh ne morem predstavljat. Glede dopustovanja z otroki pa jaz mislim takole. Jasno, da gre družina skupaj. Konec koncev greš na morje že zaradi otrok, ker ravno oni tam najbolj uživajo. Po drugi strani pa mislim, da ni nič narobe, da si ati in mami kdaj pa kdaj privoščita tudi kakšen dan (ne samo uro) in npr. gresta sama za vikend kam al kaj takega. Ne rečem, da je to nujno, se mi pa ne zdi napačno ali obsojanja vredno. Pri nas je tako, da se babici in dedi kar pulijo za Lovra in babici (dedi živi z nami) nonstop sprašujeta, če bo lahko kdaj ostal čez noč. No, najbrž enkrat bo...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 22:41:45
|
|
|
|
Olivija*
|
js mislim, da moraš tut porodniško zraven štet....vsaj jaz bi jo...ni čudno, da sem dobila zavrnjeno vlogo, če pa vse skup seštejem, hehe...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 22:43:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz ne bi. ok, kake služene zadeve so druga stvar, ali pa kakšne obveznosti...ampak za svoj letni dopust si pa sploh ne predstavljam, da bi otroka dala v varstvo in šla sama "uživat". Enako.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 22:44:18
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ni nič narobe, da si ati in mami kdaj pa kdaj privoščita tudi kakšen dan (ne samo uro) in npr. gresta sama za vikend kam al kaj takega. meta, se popolnoma strinjam...čeprav bi se meni zdelo cel vikend brez otroka že dolga doba... ampak ti znanci gredo pa za pol mesca, torej ves poletni dopust in to se meni zdi čudno. aja, pa oba otroka sta mlajša od 4 let. za najstnike še ne rečem, ko majo radi mal miru pred ta starimi ... jaz se ne bi imela fajn na takem dopustu...
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 13.7.2009 22:45:54 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 22:49:25
|
|
|
|
Olivija*
|
takole, zvezdico sem dočakala. zdaj pa spat
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 22:55:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* js mislim, da moraš tut porodniško zraven štet....vsaj jaz bi jo...ni čudno, da sem dobila zavrnjeno vlogo, če pa vse skup seštejem, hehe... ja ampak potem mi viška hodi...sem si zdaj seštela mesečne prihodke SAMA,pa regre in če ŠE posebej porodniško dodam mi hodi dost viška...ker mislim,da tak firma pol to skupaj zračuna.........
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 23:03:58
|
|
|
|
meta21
|
Evo, zdaj pa še slikce... Zobki kukajo na plan... Samo malo nogice namočim... ...in potem gaaaas! In še ena hecna od danes, ko je Lovro dopolnil 10 mesecev... Mene tukaj spominja na tistega mucka, ki se histerično smeji (kroži po mejlu)
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 23:05:22
|
|
|
|
meta21
|
Olivija, čestitke za zvezdico. In zdaj si dosegla vse, kar se na tem forumu da dosečt, hihi.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 23:08:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
HIHIHI.... LOVRO...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 23:37:44
|
|
|
|
gold fish
|
......dober večer ... ....niste kaj dosti čvekale prejšnji teden....se vidi, da so že dopusti....sem najmanj 9 del že pričakovala.... Brala za nazaj nisem in ne bom ...tako, da ne vem kaj se dogaja..... drugače pa... .... je spet doma ..... Sicer bi rajši ostala, kjer je bila, ampak ....... nije moguče ...možek je moral danes po več kot 3 tednih v službo... ....imam novico za vas ....no nekatere že veste ......da so mi podaljšali porodniško in sem lahko z mojim malim pikecom doma do novembra oz. upoštevaje dopust do srede dec. .... Prejšnji teden smo se imeli prav fajn, tudi vreme nam je služilo vse dni, morje pa za moje pojme še nima prave temperature...... imelo je ene 23 stopinj....slovensko ima pa baje komaj okrog 20-21..tako mi je rekla kolegica včeraj za Lucijo... Pikec je dobro prestal hotel (sicer je dosti, dosti lažje v prikolici), je pa sreča, da smo imeli all inclusive, drugače ..... Brezveze sem vlačila zraven grelnik za vodo, pa kaj vem kaj še vse...... nisem rabila nič.... Edino, kar mi še ni uspelo je to, da bi se pikec kopal v morju.... spet je bil not samo do rite ....mu je bila premrzla voda..., pa tud v otroškem bazenu pri hotelu je bila voda malo prehladna.... ni bilo neke razlike v temperaturi med bazenoma ...termometer me je pa vztrajno čakal v hotelski sobi ...zaman.... Aja, še vedno smo brez zob...ne vsi ....pikec seveda..... slini se že kot naljbolj slinasti polž , dlesni vse bele....ampak še vedno nič.... Kaj se novega dogaja? .... šibam spat..... ne vem, kdaj mi bo uspelo spet na rr prit, ker me pikeca okupirata 100 na uro...... ampak nekaj me vseeno še zanima.....a je v petek kako srečanje? ..pa še nekaj....a pozna kdo koga, ki oddaja apartmaje al pa sobe kje na morju? se priporočam......lahko tud na zs al pa po mailu..... No, toliko zaenkrat od mene..... ..zdaj pa res.....spanje.....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 13.7.2009 23:38:53 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 23:47:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..pa še nekaj....a pozna kdo koga, ki oddaja apartmaje al pa sobe kje na morju? se priporočam......lahko tud na zs al pa po mailu..... poznam..samo je v Puli..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 23:48:14
|
|
|
|
arabela*
|
Meta..lepe slikice....cukerček mali..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 23:55:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Meta..lepe slikice....cukerček mali.. se kar podpišem....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.7.2009 23:56:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..pa še nekaj....a pozna kdo koga, ki oddaja apartmaje al pa sobe kje na morju? se priporočam......lahko tud na zs al pa po mailu..... poznam..samo je v Puli.. mi je sicer Ok tam, samo ima možek pol predaleč se za vozit, pa še avtoceste ni......
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.7.2009 5:55:22
|
|
|
|
Olivija*
|
jutro! meta, super slikce, si se res potrudila. Lovro je pa taka faca, ima sexy kopalke in se prav nalezljivo smeji fiška, dobrodošla spet nazaj v kruto realnost...ma, se hecam. sej je doma tut lušno (če si nardiš lušno). tudi zate velja, da morš kako slikco dat, da te vzamemo nazaj . super za podaljšanje!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.7.2009 7:56:29
|
|
|
|
Alenka_
|
dobro jutro! Meta in fiši dobrodošli nazaj! super je slišat (brat), da ste se imeli fino! sem vesela za vas, da vam je dopust super uspel! Lovro je tak luštkan frajer na slikah, bravo za zobke in za 10mesečnico! Fiši: za podaljšanje! je pa res super novica!!! kar se pa dopustovanja brez otrok tiče pa je meni to tudi povsem mimo. no, za kak večer ali pa čez noč mi ni nič hudega... če le otrok sam hoče iti. siliti pa Sare ne mislim, da bi spala pri babicah... ko bo sama hotla, takrat bo tudi tako. midva sicer zaenkrat nimava nobene potrebe pa kakem "frej" večeru, ko pa bo Sara starejša pa bomo videli. če bo želela bo šla, če pa ne pa ne. poznam kar nekaj staršev, ki si privoščijo dopust v ameriki, turčiji in egiptu za 3 tedne, otroke pa k babicam... to zame ni to. pa ne samo za dopust... vsak vikend, če le gre, pustijo otroke drugje, sami pa gredo na izlete... halooo?? imajo otroke samo takrat, ko jim paše, drugače pa jih dajo nekam. na to sem pa fuuuuuuuul alergična. če si se odločil za otroka pol si se odločil za drugačno življenje. ni več tako frej kot prej, je pa zato čisto drugačni in lepši čar, če greš na dopust, izlete z otroci. meni je prav super, kadar gremo S Saro tja, kjer še ni bila in je vedno navdušena. kaj še hočem lepšega? pa tudi nikakor ne bi bila sproščena na takem dopustu... to bi bila prava muka zame... Olivija: za zvezdice!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.7.2009 9:26:50
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* meta, super slikce, si se res potrudila. Lovro je pa taka faca, ima sexy kopalke in se prav nalezljivo smeji Hvala, hvala... Drugače je pa to kopalna plenička (pralna).
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.7.2009 9:35:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* tudi zate velja, da morš kako slikco dat, da te vzamemo nazaj . super za podaljšanje! slikic ne limam več tu gor..... lahko dobiš edino kako po mailu
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.7.2009 9:37:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ kar se pa dopustovanja brez otrok tiče pa je meni to tudi povsem mimo. no, za kak večer ali pa čez noč mi ni nič hudega... če le otrok sam hoče iti. siliti pa Sare ne mislim, da bi spala pri babicah... ko bo sama hotla, takrat bo tudi tako. midva sicer zaenkrat nimava nobene potrebe pa kakem "frej" večeru, ko pa bo Sara starejša pa bomo videli. če bo želela bo šla, če pa ne pa ne. poznam kar nekaj staršev, ki si privoščijo dopust v ameriki, turčiji in egiptu za 3 tedne, otroke pa k babicam... to zame ni to. pa ne samo za dopust... vsak vikend, če le gre, pustijo otroke drugje, sami pa gredo na izlete... halooo?? imajo otroke samo takrat, ko jim paše, drugače pa jih dajo nekam. na to sem pa fuuuuuuuul alergična. če si se odločil za otroka pol si se odločil za drugačno življenje. ni več tako frej kot prej, je pa zato čisto drugačni in lepši čar, če greš na dopust, izlete z otroci. meni je prav super, kadar gremo S Saro tja, kjer še ni bila in je vedno navdušena. kaj še hočem lepšega? pa tudi nikakor ne bi bila sproščena na takem dopustu... to bi bila prava muka zame... se strinjam....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.7.2009 9:39:23
|
|
|
|
gold fish
|
..meta a je bil lovro tud taka tečka preden je zobke dobil? ... alarm...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.7.2009 10:58:46
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..meta a je bil lovro tud taka tečka preden je zobke dobil? ... Ma kaj pa vem, mogoče malo bolj cartljiv in občutljiv. Ga nisem smela niti narobe pogledat. Ni blo hudo...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.7.2009 11:01:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober dan Tak, prebrala sem vas, zdaj pa lahko začnem bombandirat z odgovori in komentarji
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.