|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
12.7.2009 21:21:49   
lana70
stella, vseeno sem mislila, da bo ta ena ta prava borka, žal mi je zate, vidim, pa da si tudi ti borka, in da boš vztrajala še naprej, tako je prav...držim pesti zate!!!

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
12.7.2009 21:23:47   
lana70
BETIII, ta je bil tudi tazadnji HB, sem jih skurila, tako kot si rekla, haha, vsako jutro en chek.....jutri zjutraj boš morala naročiti kakšen drugi MMS..sicer pa verjetno ne boš niti rabila....kako kaj oblački in hlapi, no na splošno vreme na obali in antibiotiki user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
12.7.2009 22:28:39   
Stella Rossa
Hvala punce za objemčke.user posted image

Sem OK in veliko hčerinega bušija božam tak da ni panikeuser posted image
V album sem prpopala slikco bušekauser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
13.7.2009 6:09:49   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
13.7.2009 7:41:49   
BarbiG
Dobro jutro.

Stella user posted image user posted image user posted image . Je pa lepo prebrat,da pozitivno gledaš naprej.

Lana, tak plus, krvni pa šele v sredo. Le tako naprej. Super, sem ful vesela zate.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
13.7.2009 8:08:11   
BarbiG
Reby ZS-ja mi sploh noče odpret user posted image user posted image user posted image user posted image . Je pa res,d a sem šele zdaj videla, da si mi ga poslala. Me cel vikend ni bilo doma. user posted image  Ampak to ne bi smel imet veze z odprianjem ZS-jev. Upam samo, da nisem kaj zamudila. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
13.7.2009 8:10:06   
Reby
Oj, Barbi - a od mismis nisi dobla? Je najprej poslala.
No, takle je, v četrtek ob 21.00 pr Krtku user posted image  

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
13.7.2009 8:14:35   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Reby, tale RR mi zadnje čase nekaj štrajka. Sploh ne morem odpret nobenga ZS-ja. OK, se vidmo v četrtek. user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
13.7.2009 8:24:33   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Reby, tale RR mi zadnje čase nekaj štrajka. Sploh ne morem odpret nobenga ZS-ja. OK, se vidmo v četrtek. user posted image

Glavn, da se vidmo... Super user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
13.7.2009 8:55:45   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj...

kako ste kaj? Midva sva šla včeraj zjutraj z motorčkom do morja in se vrnila šele  v večernih urah zelo zmatrana in z bolečo ritjo.

Stella, user posted image user posted image  bemti, sem tako mislila včeraj nate, potem pa takšna novica. Ni kaj, bomo pa jeseni skupaj v postopku.

BarbiG in Reby, za četrtek smo zmenjeje, samo še Hedi pošljem sms, da bo za zihr.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
13.7.2009 9:49:16   
pikovit
Punce samo na hitro vas pozdravim in še en lep morski pozdrav.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
13.7.2009 10:28:43   
blanč

Prvič doma:):)user posted image

< Sporočilo je popravil blanč -- 13.7.2009 10:29:44 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
13.7.2009 10:29:54   
sonček33
Ja madona Blančica, kako je tole lepo videt. Luštno luštno. Cukrčka. Poljubčka vsem trem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
13.7.2009 11:10:36   
kimsy
ahoj!
Evo mene. Danes zjutraj sm prišla iz morja, v četrtek pa sem takoj po NS šibala. Iz Morja pa se nisem hotela javit, ker sm sama sebi prepovedala uporabo računalnika za 3 dni. user posted image
V glavnem, na NS je blo vse ok, veliki smo že 6,7 cm. Tud tveganje za DS je nizko. Da vi vidite bodočega očka kako je bil raznežen! Takega ga še nisem vidla. Pa sva že 7 let skupaj.user posted image
lana70- jst sm bla skoz v službi, razen po transferju sm tisti dan počivala, sm bla res nekaj utrujena, pol pa sva šla za vikend na morje. Po tem nisem bla nič več doma. Včasih grem iz službe kako uro prej al pa zjutraj zamujam, sam ni panike. Slabo mi je blo pa itak skoz zvečer.
stella - user posted image , mi je resnično žal. Je pa res kruto, da te tam tako grdo prizemljijo. Lahko bi vsaj poklicali prej.
loremi - user posted image user posted image user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
13.7.2009 11:17:52   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

kako ste kaj? Midva sva šla včeraj zjutraj z motorčkom do morja in se vrnila šele  v večernih urah zelo zmatrana in z bolečo ritjo.

Stella, user posted image user posted image  bemti, sem tako mislila včeraj nate, potem pa takšna novica. Ni kaj, bomo pa jeseni skupaj v postopku.

BarbiG in Reby, za četrtek smo zmenjeje, samo še Hedi pošljem sms, da bo za zihr.

A tebe je tud rit bolela. Midva sva šla na Krk in sem zvečer doma komaj z motorja zlezla. Je bilo vse tako razbolelo. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
13.7.2009 11:30:32   
mismis

A tebe je tud rit bolela. Midva sva šla na Krk in sem zvečer doma komaj z motorja zlezla. Je bilo vse tako razbolelo. user posted image

no vidiš šlamparijo, miva sva šla tudi na Krk user posted image user posted image user posted image , lahko bi šli skupaj...

bolelo pa tako, da imam še danes občutek, da imam čisto mehka kolena...bemti naslednjič se bo treba vmes ustaviti na kakšni kavici 

< Sporočilo je popravil mismis -- 13.7.2009 11:31:24 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
13.7.2009 11:56:54   
BarbiG

no vidiš šlamparijo, miva sva šla tudi na Krk user posted image user posted image user posted image , lahko bi šli skupaj...

bolelo pa tako, da imam še danes občutek, da imam čisto mehka kolena...bemti naslednjič se bo treba vmes ustaviti na kakšni kavici 

A tko. In to v dobi mobitelov. user posted image Ja, se bo treba prej malo med sabo poment, da vidimo, če gremo v iste kraje. Potem lahko komot kakšna kavica pade. Midva sva si včeraj v Baški privoščila ornk kosilo, potem pa je padla omamna ledena kava. Se mi še danes lušta po njej. user posted image  Da ne govorim o morju. Bi precej šla malo zaplavat. Včeraj je kar klical, da se not vržem. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
13.7.2009 11:58:24   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Joj Blanč, kakšna dva cukrčka imaš. Tole je pa ornk stimulacija za jesen. user posted image  Uživajte 300 na uro.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
13.7.2009 13:00:12   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Joooj kako so lepiiii::::)))) Pravi cukerčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
13.7.2009 16:56:39   
lana70
blanč, krasne štručke imaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
13.7.2009 21:02:32   
Stella Rossa
Drage moje še enkrat hvala za objemčke, res ste zlate.user posted image
Jaz sem dala zdaj vse na off. Z mojim sva že nekaj časa v zelo razrahljanem odnosu (ljubosumen na kubikuser posted image )  tako da bom zdaj po neuspelem postopku( kar sem itak pričakovala) ostala v MB in se osredotočla na vnukeca.user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
13.7.2009 22:00:30   
princes34
Pozdravljene,
že kar nekaj časa me ni bilo med vami, vendar vam moram povedat, da sem bila danes pri Rešu  na UZ in videla eno majhno pikico.
V začetku junija sem imela transfer v Postojni in uspelo nama je ugledat user posted image .
Še kar ne dojemam, da je to res.
Vsem čestitam, ki ste med časom, ko me ni bilo gor postale user posted image .
Zanima me, če ima katera za prodat Prometrium, naj mi piše na ZS. Namreč večina lekarn v Italiji je ta in naslednji teden zaprtih. Zelo bi bila vesela.
Želim vam lep dopust.

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
13.7.2009 22:16:11   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: princes34

Pozdravljene,
že kar nekaj časa me ni bilo med vami, vendar vam moram povedat, da sem bila danes pri Rešu  na UZ in videla eno majhno pikico.
V začetku junija sem imela transfer v Postojni in uspelo nama je ugledat user posted image .
Še kar ne dojemam, da je to res.

Pa kaj jst to berem... in ti to tkole v tišini.
Superca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princes34)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
13.7.2009 22:18:29   
miska73
Stella user posted image user posted image user posted image
Pa da uredita z možekom tale vajin odnos.

Lana že dojemaš? Še mal pa pade še krvni user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
14.7.2009 6:22:23   
Reby
Jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?