Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 12.7.2009 21:21:49
|
|
|
|
lana70
|
stella, vseeno sem mislila, da bo ta ena ta prava borka, žal mi je zate, vidim, pa da si tudi ti borka, in da boš vztrajala še naprej, tako je prav...držim pesti zate!!!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 12.7.2009 21:23:47
|
|
|
|
lana70
|
BETIII, ta je bil tudi tazadnji HB, sem jih skurila, tako kot si rekla, haha, vsako jutro en chek.....jutri zjutraj boš morala naročiti kakšen drugi MMS..sicer pa verjetno ne boš niti rabila....kako kaj oblački in hlapi, no na splošno vreme na obali in antibiotiki
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 12.7.2009 22:28:39
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Hvala punce za objemčke. Sem OK in veliko hčerinega bušija božam tak da ni panike V album sem prpopala slikco bušeka
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 13.7.2009 6:09:49
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 13.7.2009 7:41:49
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Stella . Je pa lepo prebrat,da pozitivno gledaš naprej. Lana, tak plus, krvni pa šele v sredo. Le tako naprej. Super, sem ful vesela zate.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 13.7.2009 8:08:11
|
|
|
|
BarbiG
|
Reby ZS-ja mi sploh noče odpret . Je pa res,d a sem šele zdaj videla, da si mi ga poslala. Me cel vikend ni bilo doma. Ampak to ne bi smel imet veze z odprianjem ZS-jev. Upam samo, da nisem kaj zamudila.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 13.7.2009 8:10:06
|
|
|
|
Reby
|
Oj, Barbi - a od mismis nisi dobla? Je najprej poslala. No, takle je, v četrtek ob 21.00 pr Krtku
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 13.7.2009 8:14:35
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Oj, Barbi - a od mismis nisi dobla? Je najprej poslala. No, takle je, v četrtek ob 21.00 pr Krtku Reby, tale RR mi zadnje čase nekaj štrajka. Sploh ne morem odpret nobenga ZS-ja. OK, se vidmo v četrtek.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 13.7.2009 8:24:33
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: Reby Oj, Barbi - a od mismis nisi dobla? Je najprej poslala. No, takle je, v četrtek ob 21.00 pr Krtku Reby, tale RR mi zadnje čase nekaj štrajka. Sploh ne morem odpret nobenga ZS-ja. OK, se vidmo v četrtek. Glavn, da se vidmo... Super
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 13.7.2009 8:55:45
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj... kako ste kaj? Midva sva šla včeraj zjutraj z motorčkom do morja in se vrnila šele v večernih urah zelo zmatrana in z bolečo ritjo. Stella, bemti, sem tako mislila včeraj nate, potem pa takšna novica. Ni kaj, bomo pa jeseni skupaj v postopku. BarbiG in Reby, za četrtek smo zmenjeje, samo še Hedi pošljem sms, da bo za zihr.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 13.7.2009 9:49:16
|
|
|
|
pikovit
|
Punce samo na hitro vas pozdravim in še en lep morski pozdrav.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 13.7.2009 10:28:43
|
|
|
|
blanč
|
Prvič doma:):)
< Sporočilo je popravil blanč -- 13.7.2009 10:29:44 >
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 13.7.2009 10:29:54
|
|
|
|
sonček33
|
Ja madona Blančica, kako je tole lepo videt. Luštno luštno. Cukrčka. Poljubčka vsem trem.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 13.7.2009 11:10:36
|
|
|
|
kimsy
|
ahoj! Evo mene. Danes zjutraj sm prišla iz morja, v četrtek pa sem takoj po NS šibala. Iz Morja pa se nisem hotela javit, ker sm sama sebi prepovedala uporabo računalnika za 3 dni. V glavnem, na NS je blo vse ok, veliki smo že 6,7 cm. Tud tveganje za DS je nizko. Da vi vidite bodočega očka kako je bil raznežen! Takega ga še nisem vidla. Pa sva že 7 let skupaj. lana70- jst sm bla skoz v službi, razen po transferju sm tisti dan počivala, sm bla res nekaj utrujena, pol pa sva šla za vikend na morje. Po tem nisem bla nič več doma. Včasih grem iz službe kako uro prej al pa zjutraj zamujam, sam ni panike. Slabo mi je blo pa itak skoz zvečer. stella - , mi je resnično žal. Je pa res kruto, da te tam tako grdo prizemljijo. Lahko bi vsaj poklicali prej. loremi -
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 13.7.2009 11:17:52
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj... kako ste kaj? Midva sva šla včeraj zjutraj z motorčkom do morja in se vrnila šele v večernih urah zelo zmatrana in z bolečo ritjo. Stella, bemti, sem tako mislila včeraj nate, potem pa takšna novica. Ni kaj, bomo pa jeseni skupaj v postopku. BarbiG in Reby, za četrtek smo zmenjeje, samo še Hedi pošljem sms, da bo za zihr. A tebe je tud rit bolela. Midva sva šla na Krk in sem zvečer doma komaj z motorja zlezla. Je bilo vse tako razbolelo.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 13.7.2009 11:30:32
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj... kako ste kaj? Midva sva šla včeraj zjutraj z motorčkom do morja in se vrnila šele v večernih urah zelo zmatrana in z bolečo ritjo. Stella, bemti, sem tako mislila včeraj nate, potem pa takšna novica. Ni kaj, bomo pa jeseni skupaj v postopku. BarbiG in Reby, za četrtek smo zmenjeje, samo še Hedi pošljem sms, da bo za zihr. A tebe je tud rit bolela. Midva sva šla na Krk in sem zvečer doma komaj z motorja zlezla. Je bilo vse tako razbolelo. no vidiš šlamparijo, miva sva šla tudi na Krk , lahko bi šli skupaj... bolelo pa tako, da imam še danes občutek, da imam čisto mehka kolena...bemti naslednjič se bo treba vmes ustaviti na kakšni kavici
< Sporočilo je popravil mismis -- 13.7.2009 11:31:24 >
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 13.7.2009 11:56:54
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj... kako ste kaj? Midva sva šla včeraj zjutraj z motorčkom do morja in se vrnila šele v večernih urah zelo zmatrana in z bolečo ritjo. Stella, bemti, sem tako mislila včeraj nate, potem pa takšna novica. Ni kaj, bomo pa jeseni skupaj v postopku. BarbiG in Reby, za četrtek smo zmenjeje, samo še Hedi pošljem sms, da bo za zihr. A tebe je tud rit bolela. Midva sva šla na Krk in sem zvečer doma komaj z motorja zlezla. Je bilo vse tako razbolelo. no vidiš šlamparijo, miva sva šla tudi na Krk , lahko bi šli skupaj... bolelo pa tako, da imam še danes občutek, da imam čisto mehka kolena...bemti naslednjič se bo treba vmes ustaviti na kakšni kavici A tko. In to v dobi mobitelov. Ja, se bo treba prej malo med sabo poment, da vidimo, če gremo v iste kraje. Potem lahko komot kakšna kavica pade. Midva sva si včeraj v Baški privoščila ornk kosilo, potem pa je padla omamna ledena kava. Se mi še danes lušta po njej. Da ne govorim o morju. Bi precej šla malo zaplavat. Včeraj je kar klical, da se not vržem.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 13.7.2009 11:58:24
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Prvič doma:):) Joj Blanč, kakšna dva cukrčka imaš. Tole je pa ornk stimulacija za jesen. Uživajte 300 na uro.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 13.7.2009 13:00:12
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Prvič doma:):) Joooj kako so lepiiii::::)))) Pravi cukerčki
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 13.7.2009 16:56:39
|
|
|
|
lana70
|
blanč, krasne štručke imaš
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 13.7.2009 21:02:32
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Drage moje še enkrat hvala za objemčke, res ste zlate. Jaz sem dala zdaj vse na off. Z mojim sva že nekaj časa v zelo razrahljanem odnosu (ljubosumen na kubik ) tako da bom zdaj po neuspelem postopku( kar sem itak pričakovala) ostala v MB in se osredotočla na vnukeca.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 13.7.2009 22:00:30
|
|
|
|
princes34
|
Pozdravljene, že kar nekaj časa me ni bilo med vami, vendar vam moram povedat, da sem bila danes pri Rešu na UZ in videla eno majhno pikico. V začetku junija sem imela transfer v Postojni in uspelo nama je ugledat . Še kar ne dojemam, da je to res. Vsem čestitam, ki ste med časom, ko me ni bilo gor postale . Zanima me, če ima katera za prodat Prometrium, naj mi piše na ZS. Namreč večina lekarn v Italiji je ta in naslednji teden zaprtih. Zelo bi bila vesela. Želim vam lep dopust.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 13.7.2009 22:16:11
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: princes34 Pozdravljene, že kar nekaj časa me ni bilo med vami, vendar vam moram povedat, da sem bila danes pri Rešu na UZ in videla eno majhno pikico. V začetku junija sem imela transfer v Postojni in uspelo nama je ugledat . Še kar ne dojemam, da je to res. Pa kaj jst to berem... in ti to tkole v tišini. Superca
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 13.7.2009 22:18:29
|
|
|
|
miska73
|
Stella Pa da uredita z možekom tale vajin odnos. Lana že dojemaš? Še mal pa pade še krvni
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 14.7.2009 6:22:23
|
|
|
|
Reby
|
Jutro!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?