PERSIDA
|
Pozdravček drage moje. Moja luba bavca sta mi dovolila ,da grem lahko na komp.Sta malo oči zaprla .Ful je enih čag na kupu tak ,da kar pohajkujemo.Včeraj smo bili na enem krstu in gospodiča ful pridna.Je bila živa glasba in očitno to deluje pozitivno na njiju.S Tomažem postopoma odpravljava uspavanje na rokah s hojo .Bo moral popustit ni kaj .Sploh ne vem odkod mu ideja ,da bi tako zaspal ko nisem dobenega nosila.Drugač ,pa imam na sumu prihod kakega zobka ,ker imajo roke vedno nenormalno dela ,pri obeh.Tudi vriskamo da je joj regetata ,pa tako kot dve raglji.Čeprav se včasih delata nore in ne šmirglata dobenega.Se delata resna .Rečem lahko le hvala lepa ,da nam je ratalo prit do dveh takih zakladov.Včasih sem skondicijo pri kraju (kaj še le bo ko začneta hodit,bog pomagaj) a kaj ko mi data tako veliko vsega lepega. Ker imata gužvo v ustih jima moram nekaj nabavit za grickat .Stvari že kar držita v rokah ,seveda ko se jima da .Ugotavljam ,da bo potrebno tudi še kaj druga nabavit kar bi ju zanimalo.Končno ,če nebo njima za igranje imata mamico tukaj ,ki pač animira namesto njiju . Pol se ,pa vprašamo zakaj imamo dom kot da je bomba vsekala .Pa kaj za pospravljanje še bo dovolj časa ,če bo le inetres .Če ,pa bi morda imela katera željo ,pa se toplo priporočam . Mi bomo tudi sedaj v kratkem vrezali na bazen ,ker sta prava uživanta kaj se vode tiče.Me ,pa zanima kje se dobi tale obroč ,ki ga ima leon od majale? Ja nič grem še malo po netu pogledat kje majo kaj zastonj ,če rastemo ko gobe po dežju. Lepo mi bodite,pa še pridem kaj načrgotat ,ker vidim ,da štrajkam nekaj. Sem si med nosečnostjo jaz predstavljala kaj bom vse naredila zraven bavcev samo zdaj ,pa ne gre ravno vse po planu .Od začetka sem vas še kar šišala sedaj ,pa se je bremza zaštekala . Kaj čmo ,lepo bodite ,pa pocartajte svoje zaklade.Persida ma vas rada .
|