Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 10.7.2009 15:14:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* kvaka, če bo kaj viška jurčkov, 100% , se še jaz povabim. Posušenih po možnosti. Al kaj narediš z njimi? Se da fajn zaslužit Pri nas jih običajno zamrznemo, če so lepi pa tudi vložimo. Posušili pa jih še nismo nikoli, ne bi pa bilo slabo probat . Letos bo pa za to poskrbela moja mama, ker trenutno ne vem, če mi bo sploh uspelo prit v gozd. moja mami jih posuši v sušilniku za sadje. In so potem zelo dobri, itak jih uporabljamo bolj kot "začimbo". V manjših količinah. Se napijejo med kuhanjem.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 10.7.2009 18:24:03
|
|
|
|
ada2
|
sem nekaj zdaj brskala, pa sem vidla, da je naša naty bila izžrebana za nagradno igro hipp. naty!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 10.7.2009 20:58:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Naty. Vi še jeste Hippeke? Če nimate kakega kandidata, ga imamo mi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 10.7.2009 21:03:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem šla gledat in nisem bila izžrebana Pa sem sodelovala, da ne bo katera rekla, da je treba najprej "srečko kupit"
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 10.7.2009 22:16:09
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka a kvaka je naty? ok da zdaj vem Ne, nisem Naty , jst sm kvaka.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 10.7.2009 22:16:25
|
|
|
|
kvaka
|
Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 10.7.2009 23:33:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka a kvaka je naty? ok da zdaj vem Ne, Naty je še vedno Naty. Samo časa nima za nas.... le kaj počne Jo bom malo okrcala, ko jo vidim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.7.2009 7:47:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Vikend je Eni uživajo na morju , drugi pač upamo, da danes vendarle sonček premaga oblake
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.7.2009 8:20:35
|
|
|
|
Paštetka
|
M je včeraj šel z babico in dedijem na morje. (saj ne vem katerega smeškota naj prilepim) Ful sem srečana zanj, da se bo lahko končno kopal v morju in užival, potem me pa stisne, v srcu, ker sta s sestrico ločena. Je bila M včeraj ful žalostna, ko so šli. Pa mene malo drži (malo ja ). skoz razmišljam, če ga kdo ukrade, če bo nesreča, če se bo utopil, se iztrgal komu iz roke.... Pa saj je sestra z možem in sinekom tudi spodaj. samo.... ponavadi ga več čuva olj se drug na drugega zanašajo, hujše zna bit. Razmišljam.... Pa najprej je bilo govora, da grejo teden dni, potem 10, zdaj pa že 14 dni . Pa skoz razmišljam, če ga namažejo s kremo, da ga ne opeče sonce... pa take piz.darije
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.7.2009 8:39:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Paštetka, skuliraj se Čeprav - po pravici povedano se mi zdi 14 dni kar dosti. Bubi gre k babici na počitnice za 4 dni, se sploh ne vidimo (čeprav je 1 km zračne razdalje ). Ampak ima dovolj, baje že začne spraševat, kdaj gre domov. Kar se odgovornosti tiče sploh ne razmišljaj o takih scenarijih. Ker ne boš spala. Če pa bo kriza pa ga boš pač šla naslednji vikend iskat. Verjamem pa, da ga bo M pogrešala. Že bubika je ful vesela, ko bubija vidi po vrtcu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.7.2009 9:53:45
|
|
|
|
Urša
|
Paštetka, verjamem, jaz sm ista, ampak se ne splača o te preveč razmišljat, da ne prinese slabe energije! Bubi, jaz dam tudi maximalno za 4 dni na počitnice, pa ne da bi me otroka pogrešala, jaz ju! Naty, čestitam, zdaj pa poglej do kdaj je rok uporabe, da izračunaš ali pridejo morebitnemu prav!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.7.2009 12:49:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Bi moral bit kar dolg rok..... najprej mora sploh prit, potem pa še toliko zrast, da začne te stvari jest
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.7.2009 14:31:55
|
|
|
|
Teni_
|
Evo, mi smo doma. Smo bili že ob desetih, pa smo se še k tašči in tastu na kosilo povabili, da danes ni potrebe po kuhanju. Kaj naj rečem. Lepo je bilo, ampak doma je vseeno lepše. Slikice so na facebooku, da jih ne lepim še sem. Paštetka, verjemi, da M uživa 100/h. Dobro, da so šli včeraj, ker danes je nemogoče na cestah. Je pa res kar dolgo. Teja je bila 3 dni pri botrci na počitnicah, pa sem jo še isti dan zvečer pogrešala kot nora.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.7.2009 16:07:02
|
|
|
|
petarda
|
Ma svaka mu čast, da gre za 14 dni... petardito je največ dvakrat prespal pri babici in dedku in to lani za prvi maj, ko sva midva peljala mojega in njegovega bratca v Gardaland... Zdaj pa že dolgo ni prespal nikjer...sem ravno razmišljala, da bi bilo dobro ga spet dat kam za kako noč..samo takoj, ko se je junior rodil ga nisem hotla dat, da nebi mislil, da ga odrivamo, sedaj ko je dolg dan pa so vsi tolk zaposleni, da jih nočem obremenjevat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.7.2009 13:55:12
|
|
|
|
Urša
|
Kateri novembrčki znajo vozit kolo brez pomožnih koleščk?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.7.2009 16:18:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Kateri novembrčki znajo vozit kolo brez pomožnih koleščk? letnik 2004 in starejši Eh, bubi niti še ni poskusil.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.7.2009 16:18:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Jutri se opravljamo v ZOO Lj. Smo se kar na hitro odločili, ker bi naj bilo rahlo oblačno in "samo" 28°. V torek pa bo sonce nabijalo in 32 Tak da - če bo katera kaj okoli hodila, naj pokliče Gremo pa že dopoldan, ob 11-ih bomo sigurno gledali šov morskega leva. Potem pa malo naokoli....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.7.2009 18:06:49
|
|
|
|
Urša
|
Mi smo pa za foro odmontirali koleščka in je takoj speljal! Samo ko začne, mu je treba še pomagat. Je pa res, da je imel že super ravnotežje, se je navadil na tistemu poganjalčku brez pedal-odlična zadeva! Vbistvu se je samo z njim vozil, ker kolo mu moramo večje kupit, tega majhnega niti nismo več uporabljali. No, dokaz:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.7.2009 19:59:51
|
|
|
|
Paštetka
|
Urša, Jaka je fenomenalen. Pa saj itak ste vi športna familija in ni čudno, da zadevo že oblada. Saj jako sem itak imela v mislih, ko je bubi sprašavala o kolesu. Moj se uči komaj skirco vozit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.7.2009 20:33:11
|
|
|
|
Urša
|
Pa saj itak ste vi športna familija in ni čudno, da zadevo že oblada. Športna? Nič ne vem o tem.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.7.2009 20:44:37
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Pa saj itak ste vi športna familija in ni čudno, da zadevo že oblada. Športna? Nič ne vem o tem. Pa saj skoz hodite po nekih hribih, pa rolate, .... Mi smo bolj pri lenuhih
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.7.2009 20:57:17
|
|
|
|
Urša
|
Smo tudi veliko doma. Bi lahko dosti bolj izkoristili okolico kjer živimo, ampak saj ni nikoli prepozno. Max se je kaj oglasil?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.7.2009 22:03:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša No, dokaz: Jaka Jaz bi sicer raje začetek in konec vožnje videla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.7.2009 7:28:49
|
|
|
|
petarda
|
Ma bravo Jaka ....je pa res frajer.... Petardito se kar s koleščki vozi...sem pa slišala ja, da je tisto kolo brez pedal ful dobro za ravnotežje lovit in da potem hitreje zvozijo brez koleščkov. Bubi kaj je z vami???
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?