|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 15:37:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu isabeaux)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
   RE: II pričakujemo julija 2009
9.7.2009 15:40:52   
dini
Sploh noče prejšnje strani odpretuser posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 802
9.7.2009 18:47:18   
isabeaux
user posted image Zgleda da je nekaj na rr. ...smo preveč pridne, pa preveč pišemo user posted image

S* user posted image user posted image user posted image user posted image  JOJ..kolk brezveze tale user posted image user posted image

Giotti,....ja z mojim partnerjem je vse ok..( ne kadi, ne pije...oba se zdravo prehranjujeva)..., pa glede na to....da že imava hčerkico in sinka...za katera sicer vsi pravijo, da sta oba čudeža....bi jaz imela še tretji čudež user posted image

...no ....meni so pa na HSC odstranili pregrado veliko 5 cm in polip velik 6,8 cm....in rekli da je bil vzorec endometrija ok.......tko da bi moglo biti zdaj vse ok...ampak user posted image  pa od hsc še zmeraj niuser posted image  

No saj morda bo pa sedaj v juliju user posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 803
9.7.2009 19:25:43   
*pupsa*
In punce kako ste....jst sm že vsa nestrpna ker se približuje sobota po mojem koledarju bo to kljub vsem testom D-day...če do osmih zjutri ne bo user posted image  pol bo lep vikend....sta pa že zdej lepa dva dni za mano....moj lubi je v sedmih nebesih in skor bolj navdušen kot jst....najini pikici pa še morva povedat da bo dobila bratca al pa sestrco....sam upava d ne bo nobenmu povedalauser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 804
9.7.2009 19:36:23   
dini
Oj pupsa sej bo hmal sobota pa bo user posted image  še bolj debela, smo s tabo.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 805
9.7.2009 19:42:16   
isabeaux
pupsa....joj v soboto boš pa user posted image  od veselja...ker bo debela user posted image ...

No midva hčerkici nisva povedala za sinka do 26 t. nosečnosti, ker je bilo preveč rizično...in ker ji nisva upala povedat, dokler res ni bilo ziher....no ko sva pa povedala, pa je bila fulll vesela...in ni mogla verjet...ker je bilo tako, da je že od 2 leta govorila da bi imela bratca al pa sestrico...pa sva midva vedno rekla (ker so tko rekli zdravniki), da ne bomo več mogli imet....zato je bila še bolj vesela....

Tko da jez priporočam da mal počakata, ker to je taka vesela novica za dečico, da takoj povejo vsem...no tako preko tamale so tudi starši zvedeliuser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 806
9.7.2009 19:51:41   
*pupsa*
sej bova mogla vsaj kakšne tri mesce....trenutno še ni v prekomerni fazi ponavljanja besed tko da itak ni panike....sva pa rekla da bova na poroki povedala ker bo prvo trimesečje že za nama

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 807
9.7.2009 19:58:56   
ziva1
Hojla punce, jutri je pa moj dan za neprihod tečke user posted image . Kaj mislite, če jo do popoldne ni, a bi mi že test pokazal user posted image , glede na to, da je od O 12 dan.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 808
9.7.2009 20:15:22   
isabeaux
a zmer dobiš 12 dni od o user posted image  ? Ker tole je mal premal in bi lahko bilo kaj s hormoni narobe...no upam da so ti jo hormoni zagodli sedaj tako, da je 9 mesecev ne bouser posted image

Sicer pa bi ti test že lahko pokazal rahlo user posted image  ja ...tko da šrobat ni greh...sam pol raj bc mini ker zazna 10 ium/mmol...in tako najhitreje zazna beta hcg user posted image

držim pesti Živa1 user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 809
9.7.2009 20:18:12   
isabeaux

Lambada ,  Amethiste,  Aninimna2 , Aninimnauser posted image   , biba77 ,  limonita

kako ste kaj...a imate kakšne znake? Držimo pestkeuser posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 9.7.2009 20:19:03 >

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 810
9.7.2009 20:21:18   
*pupsa*
ziva1 zakaj nisi že lulala za julijkeuser posted image .....baby check mini bi ti zihr pokazal...sej vidiš men je že clear blue pa sm mela še 3 dni do user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 811
9.7.2009 20:36:16   
*pupsa*
Ali katera ve po koliko dneh od dneva O se jajčece ugnezdi in začne tvoriti Hcg hormon?

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 812
9.7.2009 20:39:32   
isabeaux
najprej  potuje po jajcevodu cca 4 - 6 dni potem se vgnezdi v sluznico cca 6 - 10 dni...in seveda tvori hormon betahcg...ki bi tako že moral biti zaznan v cca 2 dneh po vgnezditvi...najdaljša doba cca 14 dni po o...najkrajša doba cca 8 dni po o....sredina nekje 10 - 12 dni po o...bi že lahko bil urinski test + user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 813
9.7.2009 20:47:31   
*pupsa*
no kr men zdej še vedno ni dal tisti hcg miru in sm naštudirala tole zadevco s telimi hormončki in prišla do zaključka....15.6. je bil prvi dan M.....to se pravi da sem imela O nekje med 25.6. in 30.6....to se pravi, da če sem zanosila rečmo na sredi O to se pravi 27.6. in je potrebovalo cca. 8-10 dni da je prišlo do ugnezditve....potem je logično, da je bil rezultat hcg na dan 7.7. le 8...ker je očitno tisti ali pa dan prej prišlo do sproščanja hormona zaradi ugnezditve....jeeeeeeeeeeee....rečmo da moja teorija držiuser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 814
9.7.2009 20:52:50   
isabeaux
Točno tako....seveda si user posted image  in res ni se treba več selkirat...logično da je bilo hcg - ja malo ampak že če se ti je + pokazal na bc - ju pomeni da je že takrat zrastel....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 815
9.7.2009 20:59:27   
*pupsa*
hvala!!!! zdej se počutim mirno...in grem pod tuš pol pa počas v mižuleuser posted image  se tipkamo jutri punce...lepo spite in veliko user posted image ....nočko!!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 816
9.7.2009 21:04:02   
ziva1
Pupsa tudi sama sem imela M 15.6., O pa 28.6. Na koliko dni pa imaš ti M.

Ja, isabeaux vedno dobim na 12 dan O, izcedkov nimam, vem pa tudi ne, če je kaj s hormoni narobe, ker mi jih G ni dala pregledat oz. mi jih, je bilo vse normali, ampak mi jih ni dala pregledati po O, ampak pred O tako da ne vem.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 817
9.7.2009 21:04:22   
dini
Nočko pupsauser posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 818
9.7.2009 21:41:04   
limonita
isabeaux, pri meni nič novega - no, js buča sem včeraj delala test, 4 dni prezgodaj in je bil pač po pričakovanjih negativen. Le kaj mi je tega treba bilo? Nič, danes me še vedno bolijo joškice - bolj kot ponavadi - običajno me sploh ne, se mi zdi da je tokrat prvič tako, pridružile so se že znane bolečine tam spodaj. Zaenkrat sicer rjavkastega izcedka, ki se pojavi običajno v teh dneh še ni... ne vem, vem da preveč pričakujem, sem se preveč zaletela - ker vem, da je skoraj nemogoče da uspe v prvem krogu po operaciji, sem še toliko bolj jezna nase, ker vem, da polagam res preveč upanja na ta krog.. In če sedaj ne bo uspelo bom grozno grozno razočarana - se mi zdi, da bom razočarana bolj kot pa v vseh prejšnjih krogih skupaj. Se bo treba mal skulirat! Težko je ja, ko razum pravi eno, srce pa gre svojo pot. 

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 819
9.7.2009 21:42:02   
isabeaux
ziva1 ker je zadeva taka, če se ne prime, je možno, da imaš problem z rumenim telescem (drugim delom jajčece - njegovo ovojnico, ki se spremeni v rumeno telo)...saj le ta bi naj oddajal hormone in živel do 12 dneva ciklusa po o....potem pa če ne bi prišlo do oploditve jajčeca, bi propadel, kar pa pomeni 14 dan šele m.

Tko da upam da ti je sedaj uspelo....drugače pa malo to omeni svoji g.

je pa zadeva enostavno rešljiva s progesteronom oz. utrogestanom, v kolikor rumeno telesce ne deluje pravilno, saj potem progesteron umetno dodajaš in je enako, kot če bi rt. delovalo...

V kolikor pa pride do oploditve in ev. vgnezditve pa rumeno telesce ne propade 12 dan ampak ostane naprej kot rumenjakov mehurček...ki hrani zarodek...

poskusi nardit test jutr zjutraj...pa boš videla če bota user posted image  držim pesti da bota user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 820
9.7.2009 22:03:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Lambada ,  Amethiste,  Aninimna2 , Aninimnauser posted image   , biba77 ,  limonita

kako ste kaj...a imate kakšne znake? Držimo pestkeuser posted image

Bolijo je me prsa, kot vedno pred vsako M. Pa na trenutke zacutim tako ostro bolecino v rodilih, kot da me kdo z nozem zarezal (no to je pa frisno user posted image  ). Čudno mi je le to, da se mi cikel spet podaljšuje user posted image  Že tako je bil na 35 dni. Tak, da če nisem user posted image , mi pa očitno spet hormoni nagajajo. user posted image user posted image  Če me bodo nekje do nedelje nehale joske bolet se bo zal ulila M, ker mi joske vedno dan pred M uplahnejo. Srčno upam, da se motim.

Drzim pesti tudi za ostale. user posted image user posted image user posted image user posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu isabeaux)
  Neposredna povezava do sporočila: 821
9.7.2009 22:46:48   
Kliki
Sam da vas malo pozdravim. Midva pridni user posted image in pričakujeva en velik + tam nekje 21.7.

S*user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 822
9.7.2009 22:48:46   
biba77
Biba77 ima user posted image ; no, upam, da je jutri vec ne bo. Smo ze predelali neuspeh in se veselimo "uzivanja" v poletju. Zdaj ne bomo nic testirali do decembra, ker nimam svojih ovulacij in pred stimuliranim ciklusom ni smiselno testov delat in upat.

Za vas pa drzim pesti, da bi vas konec leta cimmanj bilo z mano na skupni temi pricakovanja.

Pa, hvala za skrb...user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 823
9.7.2009 22:51:07   
Anonimen
Eno prašanje

Nekje sem brala da lahko ovulacijski test pokaže dve črtici ko si noseča. No in potem sem šla delati ta test ker mi zamuja in ker sem ga imela ravno doma in je pokazu dve črtici

Me pa sedaj zanima koliko je kaj res glede tega da lahko ovulacijski test pokaže nosečnost

Bom pa jutri ali pa v prihodnjih dneh delala nosečniški test

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 824
10.7.2009 0:11:50   
isabeaux
limonita...morda pa je ta bolečina dober znak za user posted image  joj upam zate da je tkouser posted image

Čeprav a si imela hsc op. ' Ker mene so po op. hsc začele noro bolet joškice od o naprej...pa tudi še ni user posted image ...veš enako sem bila takrat 100% da pa bo user posted image  že po prvem krogu operacije, pa sem se gladko pod nosom obrisala...še vsakič do sedaj me je user posted image  razočarala.....čeprav sem sedaj že tko nekako na robu, da si mislim, pa eh bom nehala študirat o vsem skupi...pol pa bo...pa mi ne ratauser posted image user posted image  še zmer razmišljam pa upam vsak krog na novo...user posted image

Anonimna...tudi boleče joškice so lahko ful dober znak...in ja to je res da o test pokaže tudi nosečnost...ker sta lh in hcg sorodna hormona oba gonadotropina in o testi delujejo na 25 ium/mmol lh hormona kot recimo fs test za nosečnost...torej mislim, da je čas da kupiš test nosečnosti in ga polulašuser posted image user posted image

Biba77 user posted image user posted image  pa ne no....šment...user posted image user posted image  pa ni hudič...enkrat nam bo že uspelo...sam vztrajat je treba user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......