Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 13:24:23
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša vi ste že v polni pripravljenosti za na morje Kdaj štartate?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 13:29:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša vi ste že v polni pripravljenosti za na morje Kdaj štartate? ŠELE 26.7. komi čakam, moj se je že javu, da bo več z otroci, da bom jst mela več od dopusta, on pa od otrok, ker jih ne vidi veliko in si želi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 13:31:50
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša sej 26.7 bo hitro tu boš vidla Moj je bil tudi na dopustu veliko s tamalima, pa pred mano je vstajal po večini, kevico skuhal,... se mi prov dopade pa še res je me smo ves dan z otroki, oni jih pa vidijo za par urc na dan.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 13:38:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 14:13:48
|
|
|
|
Maksi1
|
Drage pupke. Zeelllooooo ste lepi na fotkah - sem samo te pregledala, ker danes pakiram - jutri gremo na dopust. Želim vam lepe dneve in upam, da boste v tem tednu veliko vozičkali in se namakali v bazenčkih....tako da mi ne bo treba preveč brat, ko pridem nazaj.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 14:36:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Drage pupke. Zeelllooooo ste lepi na fotkah - sem samo te pregledala, ker danes pakiram - jutri gremo na dopust. Želim vam lepe dneve in upam, da boste v tem tednu veliko vozičkali in se namakali v bazenčkih....tako da mi ne bo treba preveč brat, ko pridem nazaj. uživajte, dajte se ne OFF in pridite nazaj spočiti in polni energije..... pa seveda z miljoni lepih slikic lep dopust in veliko sončka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 14:44:10
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo MIHAILO kje si kupla kapico, oz kje ti napišejo ime gor? Luštna je ful, pa Mihailo tut seveda, ti pa mladostna k ena 17 letnica BRABARAGS s stolčkom seml zadovoljna...dobil smo ga za darilo že pri Majklu. Če bi jst kupovala, bi verjetn vzela PP prima papa, ker ma kolesa, pa mislm da se stolček še malo bolj poleže, edino več prostora zavzame kot Jane...........mizice v kombinaciji s stolčkom za enkrat še nismo uporabljala, pa tut dvomim da jo bomo kdaj, ker mamo te otročje robe že malo morje iz Ikee V Španiji,ko je bila sestra na dopustu je kupla...najstnica
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 14:49:04
|
|
|
|
MIHAILO
|
Moj Mihailao se pa skoz napenja in potem prdne...kakal ni 4dni ...sem mu pa dala malo sladke kamilice za piti,uapm,da bo kmalu...ce se mi to ne bi prej zacelo dogajati bi mislila ,da je zarad dodatka ampak ni ,ker se je ze prej dogajalo,ko sem se samo dojila...vcasih je pa kakal vsak obrok ...nase kosilo je ze gotovo ,cakamo se atija in da ga zmazemo SIMONAKR vse naj za novo sluzbo,zelim ti ,da bos z njo full zadovoljna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 15:09:16
|
|
|
|
MIHAILO
|
Kje ste zdaj vse Katjusa mi gremo tudi 26.7. na dopust
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 15:39:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 15:49:06
|
|
|
|
MIHAILO
|
ja ,pomoje je full dobr...a kam dalec al kje blizu mislis it...se vidmo v pon. na kavici je moj dopust dobil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 15:50:07
|
|
|
|
MIHAILO
|
js pa cel dan mihaila nosim,ne vem al ga kakanje moti,ker zajoka potem pa prdne...al je pa zaspal...zdj mi v narocju skoraj spi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 15:54:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo oooo Mihailo tale igralni center je pa prva liga Jst čakam Majkla pa Šimeta.....kuhal spet nismo nč , ROkso je pa glih zaspal....ful bi nekam šla mal na luft pa nimam ideje, kje bi blo za vse 4 fino pa sej imate skoraj čez cesto igrala ob jezeru.... drgač pa se k nam oglaste mi bomo kako reki otroc se bodo pa igral
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 15:56:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO js pa cel dan mihaila nosim,ne vem al ga kakanje moti,ker zajoka potem pa prdne...al je pa zaspal...zdj mi v narocju skoraj spi lahko, da je malo zaprt in ga zvija.... če si mu dala sladke kamilice bo tak verjetno kmalu kakal, drgač pa jst sem florjanu 1x že tud benjaminu pomagala kakat tako da sem mu mal danko podražla al z kako palčko za ušesa še boljše pa termometrom..... in je kuj kakal pa je blo boljše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 16:00:04
|
|
|
|
Katjusa
|
ZBIRAM SLIKICE ZA NOV KOLAŽ, NA KATEREM BODO NAŠI CUKRČKI STARI 4 MESECE PROSIM, DA MI POŠILJATE PO ENO SLIKO IN V MAIL(LAHKO V ZADEVO) NAPIŠETE VAŠ NICK IN IME OTROČKA (KATERA TO NE BO NAPISALA NE BOM DODALA, KER NA ŽALOST VSEH IMEN NE POZNAM IN DA VSAKO POSEBEJ IŠČEM MI VZAME VELIKO ČASA TAK, PROSIM ZA RAZUMEVANJE.... Samo za vas bom uporabljala spodnji mail zato ker bom imela tako bolj pregledno in vse na kupu.... prosim, da se držite novih navodil.... slikic ne bom več pobirala na forumu..... MAIL SAMO ZA VAS JE: bpkatja2@gmail.com Dobila sem že slikice od: barbaraGS Cita Majchy23 Maksi Mihailo Milči Mlea Pikica_82 Piskot Raisa Simonakr Sunny Surf Timy Vesnozaver Kolumbo Urša08 kayica Punce dejte poslat slikice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 16:01:19
|
|
|
|
Katjusa
|
Mihailo ful lepe slikice... če bi vedela, da ste v zrečah bi vas obiskala.... sej mogoče si povedala pa sem zgrešila.... Kolumbo lepe slikice.... a ste se tud kopal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 16:08:18
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Mihailo ful lepe slikice... če bi vedela, da ste v zrečah bi vas obiskala.... sej mogoče si povedala pa sem zgrešila.... Kolumbo lepe slikice.... a ste se tud kopal Ja sem povedala pa si zgresila verjetno...pa drugic J a pomoje ga tut matra,zdaj je zaspal jaz grem pa solato zrihtat tacas k mozek se ze pelje domov...a mislis da bo kmalu kakal ker pil sladko kamilico,upam...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 16:10:52
|
|
|
|
Katjusa
|
ja držim pesti, da bo sej to si naredla ful sladko ne? drgač pa mu vročino v ritki zmeri mu bo tud pognalo pa lahko čist na rahlo mal zaokrožiš pri ritki..... kolena mu pa mal gor pokrči proti trebuščku rahlo dol potisni....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 16:29:01
|
|
|
|
Onasiss
|
DOBER DAN............. Tale rr.....matr me je "hecal". Sem se hotla v Mozili prjavt pa sem geslo pozabla Naša noč danes: Smo vsega skupi spal 2 h. Je skoz tulila pa nogice je krčla al ne vem tko stran od sebe čudn držala... Pa z rokami tulila, ...... pa z glao čudn obračala... ma sej u bistvu sploh ne vem več kaj in kako je kej počela skratka, ko sem ji začela dlesni maserat je blo pa čist adijo...... Če jo pogledam ima v ustih vse napet tko da pomojem so zobje. Za nazaj vas nism brala, se mi ne da.... k sem taka k čuk.... Kolumbo- a mate vi ta bazen????? A se lohk kdaj povabm? Vidm da vam manjka kaka punca...... Vi poskrbite za zabavo jaz pa za pijačo, stregl bomo MOJITO KOKTAILE. . aJA fotič, mi smo še vedno v kameni dobi, smo do lan imel unga na film. Ga bomo po moje menjal čez 5 let.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 16:35:58
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ja držim pesti, da bo sej to si naredla ful sladko ne? drgač pa mu vročino v ritki zmeri mu bo tud pognalo pa lahko čist na rahlo mal zaokrožiš pri ritki..... kolena mu pa mal gor pokrči proti trebuščku rahlo dol potisni.... na 120ml 2 zlicke sladkorja...je full sladka po okusu...nimam termometra za v rit...pomoje bo kamilica pomagala..a lahko upam da danes
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 16:37:22
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea DOBER DAN............. Tale rr.....matr me je "hecal". Sem se hotla v Mozili prjavt pa sem geslo pozabla Naša noč danes: Smo vsega skupi spal 2 h. Je skoz tulila pa nogice je krčla al ne vem tko stran od sebe čudn držala... Pa z rokami tulila, ...... pa z glao čudn obračala... ma sej u bistvu sploh ne vem več kaj in kako je kej počela skratka, ko sem ji začela dlesni maserat je blo pa čist adijo...... Če jo pogledam ima v ustih vse napet tko da pomojem so zobje. Za nazaj vas nism brala, se mi ne da.... k sem taka k čuk.... Kolumbo- a mate vi ta bazen????? A se lohk kdaj povabm? Vidm da vam manjka kaka punca...... Vi poskrbite za zabavo jaz pa za pijačo, stregl bomo MOJITO KOKTAILE. . aJA fotič, mi smo še vedno v kameni dobi, smo do lan imel unga na film. Ga bomo po moje menjal čez 5 let. boga,kok si kej utrujena...ahti zobki...men se tudi zdi ,da vcasih ne spi zaradi zobkov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 16:38:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
naj kira SHUKI sms poslje kako so
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 18:14:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ja držim pesti, da bo sej to si naredla ful sladko ne? drgač pa mu vročino v ritki zmeri mu bo tud pognalo pa lahko čist na rahlo mal zaokrožiš pri ritki..... kolena mu pa mal gor pokrči proti trebuščku rahlo dol potisni.... na 120ml 2 zlicke sladkorja...je full sladka po okusu...nimam termometra za v rit...pomoje bo kamilica pomagala..a lahko upam da danes to lahko še bolj sladkaš..... 2-3 žlice na 1 dcl čaja ali vode, če nimaš termometra si lahko pomagaš tudi z palčko za ušesa sam previdno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 9.7.2009 18:35:40
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. No vidim, da ste nekatere v pripravi na morje, no mi smo tudi, ker gremo naslednjo soboto. Joj koma čakam, sem tak kot mali otrok. Moj se tudi veseli, ker bomo lahk več skupaj. Zdej pa pridno čoln pripravlja in vse kar je še potrebno. Mene pa seveda čaka ostalo pakiranje, ki pa ga ni malo, ker gremo kampirat. Danes že cel dan delam, sem namreč prej prala in likala, pa seveda kuhala in še pospravljala, zdej pa Nika nahranim in šibava še mal ven, moram še mal moje rožice poštimat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?