Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 9.7.2009 14:44:17
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA, si ti rekla, da Bebo 1 kupuješ v lekarni in da je nimajo v mullerju? No, v koprskem mullerju jo imajo. Saj sploh ne bi pogledala, če se ne bi babe začvekale prav pred AM Beba in sem se zagledala v te napise, pa vidim Beba 1 in me je prešinilo, da čakaj, kaj ni ona rekla, da jih ni v mullerju!? No tukaj so. Sam da veš.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 9.7.2009 17:17:18
|
|
|
|
NoBady
|
ka se pa dans tuki dogaja....ko grem mim compa dam refresh pa je skos isto
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 9.7.2009 18:37:12
|
|
|
|
mama_milchy
|
ja, neko zatišje je tukaj; je zunaj sonček; a ste glasovale danes? pridne, hvala dojenje in prsa: dejte mi povedat a katero kaj bolijo cicke oziroma da jo peče bradavica, ko doji???? mene danes leva full peče in ko se nehamo na to dojim in ko ji imam za vzet dojko iz ust, kr zaboli, zapeče kot da bi me ugriznila, ma nima zobk da pohvalim mojga možeka ; jaz klatim naokoli, on pa pridno zida in še kosilo skuha; za super možeka; nič, zdaj grem pa pospravljat, Lea drema, možek jo čuva tako da lahko kaj nardim.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 9.7.2009 21:10:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, si ti rekla, da Bebo 1 kupuješ v lekarni in da je nimajo v mullerju? No, v koprskem mullerju jo imajo. Saj sploh ne bi pogledala, če se ne bi babe začvekale prav pred AM Beba in sem se zagledala v te napise, pa vidim Beba 1 in me je prešinilo, da čakaj, kaj ni ona rekla, da jih ni v mullerju!? No tukaj so. Sam da veš. Ne, ne..ravno to sem rekla, da jo IMAJO tam in da je za 50% ceneješa kot v lekarni.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 9.7.2009 21:11:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ka se pa dans tuki dogaja....ko grem mim compa dam refresh pa je skos isto to pa res... Ljubljančanke in primorke kak ste se imele? Aja, vse je na FB!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 9.7.2009 21:21:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, si ti rekla, da Bebo 1 kupuješ v lekarni in da je nimajo v mullerju? No, v koprskem mullerju jo imajo. Saj sploh ne bi pogledala, če se ne bi babe začvekale prav pred AM Beba in sem se zagledala v te napise, pa vidim Beba 1 in me je prešinilo, da čakaj, kaj ni ona rekla, da jih ni v mullerju!? No tukaj so. Sam da veš. Ne, ne..ravno to sem rekla, da jo IMAJO tam in da je za 50% ceneješa kot v lekarni. Ahaaaaaa. Pol pa oprostite. Primorke smo se imele kot vedno - fajn.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 9.7.2009 21:24:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, si ti rekla, da Bebo 1 kupuješ v lekarni in da je nimajo v mullerju? No, v koprskem mullerju jo imajo. Saj sploh ne bi pogledala, če se ne bi babe začvekale prav pred AM Beba in sem se zagledala v te napise, pa vidim Beba 1 in me je prešinilo, da čakaj, kaj ni ona rekla, da jih ni v mullerju!? No tukaj so. Sam da veš. Ne, ne..ravno to sem rekla, da jo IMAJO tam in da je za 50% ceneješa kot v lekarni. Ahaaaaaa. Pol pa oprostite. Primorke smo se imele kot vedno - fajn. Zakaj me pa vikaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 9.7.2009 21:29:41
|
|
|
|
NoBady
|
ma niste zanimive... nimam nič za brat ne na fb ne tu na rr.... zdej grem pa lahk kr spat noč*
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 9.7.2009 21:34:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ma niste zanimive... nimam nič za brat ne na fb ne tu na rr.... zdej grem pa lahk kr spat noč* Kaj si se razjezila? Kaj si počela danes? Mi smo se šli ponovno kopati v terme...Je mali spet max užival! Drugače pa LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 9.7.2009 21:43:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla.kak ste?mi vredu,mala je danes jedla zelo lepo na 2ure po 100ml ,,in zdaj sem gor prišla da noče mleka tisti dan ko more kakat -to je vsak drug dan ...ko se pokaka potem pa lepo papca ..jutri pikica in posvetovalnica..evo še slike če jo lahko katera da na seznam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 9.7.2009 22:10:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 9.7.2009 22:16:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, si ti rekla, da Bebo 1 kupuješ v lekarni in da je nimajo v mullerju? No, v koprskem mullerju jo imajo. Saj sploh ne bi pogledala, če se ne bi babe začvekale prav pred AM Beba in sem se zagledala v te napise, pa vidim Beba 1 in me je prešinilo, da čakaj, kaj ni ona rekla, da jih ni v mullerju!? No tukaj so. Sam da veš. Ne, ne..ravno to sem rekla, da jo IMAJO tam in da je za 50% ceneješa kot v lekarni. Ahaaaaaa. Pol pa oprostite. Primorke smo se imele kot vedno - fajn. Zakaj me pa vikaš? haha hecam se. Nič hujšega...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 9.7.2009 22:51:34
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE TAJ OD NOBADY! ČESTITAM!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 9.7.2009 23:54:42
|
|
|
|
felix7
|
Čer, evo, še na hitro sem pogledala, če sem kaj zamudila, ko me cel dan ni bilo nič sem Pa vidim, da niste bile prav zgovorne. Midva sva bila pa cel dan od doma. Z yanio sva se sami dobili na tortici in kavici, fino odčvekali, potem sva pa šli še malo po štacunah v Cityparku. Ampak nisva bili pretirano razsipni . Nič, zdaj je pa že čas, da grem v posteljo, sicer bom zjutraj spet čisto zalimana Lahko noč!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 10.7.2009 7:46:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Joj, kakšna noč....se mi zdi, da odkra malemu zvečer dajem riževe kosmiče v mleko bolj bedi..Spet je žnuril in sicer že ob 23h in pojedel 60ml...pa spet ob 02h..sem mu dala dudo...potem paob 03.30h 120ml, pa potem vsako uro še po kakih 20 ml...Pa še sedaj 60ml...in on več ne bi spal!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 10.7.2009 8:07:54
|
|
|
|
spps
|
+IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Joj, kakšna noč....se mi zdi, da odkra malemu zvečer dajem riževe kosmiče v mleko bolj bedi..Spet je žnuril in sicer že ob 23h in pojedel 60ml...pa spet ob 02h..sem mu dala dudo...potem paob 03.30h 120ml, pa potem vsako uro še po kakih 20 ml...Pa še sedaj 60ml...in on več ne bi spal! zgleda,da našim bebijem res apetit narašča Marcel je prej ponavad spal od 20-ih do 4ih,mogoč mu je bilo treba sam dudo vmes dat,da je zaspal nazaj. Zdaj se pa nonstop prebuja ,pa je treba vmes še flaško naredit. No,in je zopet še en dan več, ko je polulano vreme, mi že gre rahlo al pa kr ornk na živce, ker ne morem nikamor dalj z vozičkom....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 10.7.2009 8:09:23
|
|
|
|
spps
|
Aja, pa dobro jutro vsem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 10.7.2009 8:19:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Aja, pa dobro jutro vsem Evo stara Spps se je vrnila! p.s. Pašeeeee!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 10.7.2009 8:36:11
|
|
|
|
Najaa
|
]VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE VIKTORIJA OD LONI77 IN KATARINA OD JADRNICE![/b]
< Sporočilo je popravil Najaa -- 10.7.2009 8:44:26 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 10.7.2009 8:46:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ]VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE VIKTORIJA OD LONI77 IN KATARINA OD JADRNICE![/b] ČESTITAM!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 10.7.2009 8:46:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps +IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Joj, kakšna noč....se mi zdi, da odkra malemu zvečer dajem riževe kosmiče v mleko bolj bedi..Spet je žnuril in sicer že ob 23h in pojedel 60ml...pa spet ob 02h..sem mu dala dudo...potem paob 03.30h 120ml, pa potem vsako uro še po kakih 20 ml...Pa še sedaj 60ml...in on več ne bi spal! zgleda,da našim bebijem res apetit narašča Marcel je prej ponavad spal od 20-ih do 4ih,mogoč mu je bilo treba sam dudo vmes dat,da je zaspal nazaj. Zdaj se pa nonstop prebuja ,pa je treba vmes še flaško naredit. No,in je zopet še en dan več, ko je polulano vreme, mi že gre rahlo al pa kr ornk na živce, ker ne morem nikamor dalj z vozičkom.... Nika je tudi zdaj že nekajkrat se zbudila večkrat kot običajno. Evo, danes prvič že ob 23h (no, včeraj ), pol ob pol 3h in zjutraj. Je pa že spala do kakih 5h... Apetit se povečuje, ja. Ji moram mal večjo dozo naredit pred spanjem, a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 10.7.2009 8:48:12
|
|
|
|
Najaa
|
spps, hvala za tole poživitev. Jo še kako rabim, ker - likam. Dejte kej napisat, ker mi je dolgčas zraven. Tukaj ful burja piha. Beda, jaz pa obiske dobim... Pa kaj, bomo pa kaj drugega delali kot pa na plažo šli. No, in kaj dela Nika medtem ko jaz peglam? Oddajo Na zdravje gleda... oz. posluša...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 10.7.2009 9:07:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
A burja piha? Pri nas pa spet dežuje... jaz sem taaak lena, da mi se še tipkati ne da...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 10.7.2009 9:08:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
Uffff, sedaj sem se spomnila, da moram opraviti RR dolžnost! Že šibam!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 10.7.2009 9:11:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
ejjj...ravnokar sem s svojim glasom Tasino Lijo na 2. mesto spravla!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?