Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 9.7.2009 20:37:34
|
|
|
|
bastian111
|
Ja glih včeraj sva imela sistematskega , kjer so ga pikali in med drugim tudi stehtali in zmerili. Tehta 11500g velik pa je 89 cmm. Nisem mogla vrjeti , da ne tehta več saj ko ga dvignem občutim kot bi imel dvajset kg. Lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 20:39:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 20:40:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 20:46:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 21:00:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 9.7.2009 21:12:54
|
|
|
|
glugluglu
|
o bastian, dobrodošla, lepo, da si se javila po dolgem času, jaz sem pa od sobote do torka na vaših koncih (Beltinci, pa Moravske toplice) aja pa luštne slikice! neboglasnica, lepo se imejte, jaz sem pa ravno obratno , moram biti kar zelo utrujena , da zadremam na sovoznikovem sedežu, če pa vozim pa sploh ne, res redko, da bi me uspavalo. zimska, luštne slikice
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 21:30:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 9.7.2009 21:32:50
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Majuska: za sladoled pa mene ne rabiš nič brcat, kar tečem. jest tut
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 21:34:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 21:52:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 9.7.2009 21:57:08
|
|
|
|
metuljcek321
|
'Čer! Jupi, jupi: Znane so nagrajenke nagradne igre Mimo & Co 3.7.2009 23:13:00 showPicture("7/3/2009 11:13:00 PM",0,0,0,4313372,236) Wahoo RR Pozdravljeni Znane so nagrajenke nagradne igre trgovine Mimo & Co: Bee Maja Japelj Romana Brišnik tasa.m Zvezdica Leiah Klaudia Leopoldina Kamejka gaja Lidija10 mamalada metuljcek321 Ksantipa77 Katrin 15 nagrajenk v trgovini Mimo & Co (Šmartinski cesti 102, v Mercator Hipermarketu), čaka nakup v vrednosti 20 €. Vse, ki ste nam zaupali svoje osebne podatke, boste pri enkratnem nakupu v trgovini prejeli 3% popust na redno ponudbo. V trgovini se izkažete z osebnim dokumentom. Popust velja na oblačila in obutev znamke Mimo (popust ne velja za modne dodatke, mila in knjige). Popusti se med seboj ne seštevajo. Vsem se zahvaljujemo za sodelovanje in prijetno poletje želimo. Več o ponudbi - klikni tukaj! < Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 3.7.2009 23:14:37 > _____________________________ Vas zanima oglaševanje na Ringaraji ? Pišite na mail za dodatne informacije. Lp, Wahoo RR
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 21:58:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 22:01:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 9.7.2009 22:02:20
|
|
|
|
metuljcek321
|
zimska WB, nice pics, se vidi, da ste uživali morske radosti - hura! bastian, u2! In opala, kakšen korenjak je tvoj Gal - 89 cm - so ga zihr prav izmerili? A veš, kolk je to? Mejta se na morju soon! neboglasnica: srečno vožnjo & užiiiiivajte! inigo - izpit? Go or no go? Almera - he, he, morda se pa res tako hladimo, čeprav mi ni nič kaj všeč ta način, moram rečt. vstajanje - naša je na začetku z D, zdaj kot po pravilu z L. Majuška, je treba migat, a ne? Tud možeki, se strinjam. Pa danes se je tko lep dan naredil - 1A. Midve sva letali po Lj, potem pa je šla z dedijem na en ultra sprehod, jaz pa na obe dvorišči pucat tlakovce - grrr, kolk sovražim vso tisto zemljo & mah, ki se zaredi povsod - je blo dela ohohoj. Potem sem bla pa še vrtičkarica - ej, ej, ej, rahlo sem zanemarila rožice & jih je plevel skor zarasel ... ampak zdaj je pa tipi-topi lepo. Wiiiii ....
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 9.7.2009 22:05:41
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Pa kaj hudiča je ta spodnja vrstica na dnu ekrana Točno to se sprašujem zdajle. Piše mi: "maja24 pravi: Vnesite svoj status danes ob 20:57" ... Pa besede, ki sem jih v prejšnjem postu boldala & poštrihala, so z manjšo pisavo kot ostal tekst - WTF? Kaj dogaja? Marsovčki na delu? Ali pa so na delu sile, ki želijo narediti (kot je prej omenila že populis) iz rr-ja FB ... he, he - FB-wannabe ... Speaking of populis: odlično, da se Lara tako lepo znajde v varstvu - lepo brat!
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 9.7.2009 22:09:11
|
|
|
|
metuljcek321
|
Evo - spet ... besede sploh NISO ODEBELJENE, ampak je font manjši. Kdo se to heca iz mene? Bo treba po mizi udarit al kaj. He, he, Umpa, ja, res poberemo veliko nagrad - ampak tudi pridno rešujemo. Jaz kar ne morem verjet, da mi je ratalo - očitno je nekaj v zraku - zadnjič je oče zadel na križanki Family Frost bon, jaz pa zdajle bon za oblekice za malo. Šit, morda je to znak, da bi MORALA včeraj kupiti Loto & bi zihr pokasirala. Too bad, too bad, too late! Pa naslednjič, obljubim, evo Ja, Almera, bom poročala, kaj imajo. In ravno zdaj se pri njih začenjajo tudi razprodaje, tako da juhuhu. So me pa prav posebej opozorili, da je to v NOVEM Mercator Centru na Šmartinski - je kateri poznano?
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 9.7.2009 22:10:31
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa jaz pa dobim zdej čizburger, pomfri in čokoladni šejk, moj prinese iz mc-ja Bon apetit! Sicer pa ti dolgujem še tole za res kjut čolniček:
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 22:10:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 22:11:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 22:12:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 9.7.2009 22:12:49
|
|
|
|
metuljcek321
|
Kock, knock, anybody here? Glih ugotavljam, kolk ste zlate - sem že tolk stvari od vas dobila - poleg nasvetov, čvekcov, prijetnih druženj, podpore, lepih želja, spodbud, itd. itn. - tudi kar nekaj konkretnih reči: Umpa je zaslužna za čolniček, Almera za dvoje hlače, sandrine za Orto u nulo. Res ste d best, bejbe. Pa, kva bi jaz, kje bi bla, če vas ne bi poznala? Lost in space, I guess ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 9.7.2009 22:15:57
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa jaz mam neke čist x črke danes, a ve tudi? ne vem a sem sama (oz.luki) kaj pritisnila ali je tule sprememba. Pri meni je sicer glede črk normalno, le tiste reči, ki jih odebelim, postanejo NEodebeljene & uporabljen je manjši font Me pa moti tista črta tam spodaj - sem glih prejle kliknila ODJAVI, da bi jo skenslala - no, pa sem skenslala sebe - he, he ... - in se mogla še 1x prijavit. Srčno upam, da je to le faza preizkušanja s strani rr.
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 22:17:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 9.7.2009 22:17:33
|
|
|
|
metuljcek321
|
Almera, kako je bilo danes v Prekmurju? So te bili veseli? Kako Bor? Pikice?
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 22:21:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?