Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.7.2009 22:05:52
|
|
|
|
žanek
|
Janči, še tukaj čestitke za fantka! Srečanje, mi se vam tudi pridružimo .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.7.2009 19:59:25
|
|
|
|
teta beta
|
Jančika, jaz sem pa navijala za punčko. Ampak vseeno seveda čestitke, glavno da je dete zdravo!!! Skuštrana, jaz sem tudi bila skoz stoprocentno prepričana, da bom imela talno gretje, pa sem se ravno to nedeljo pogovarjala z eno sosedo. In pravi, da je enkrat bila na obisku pri prijateljici v novi hiši s talnim gretjem in so ji po parih urah (in še nekaterim drugim ženskam) noge tako zatekle, da je jedva obula škornje. Ko bomo v tej fazi gradnje, se bom še vse bolj pozanimala, ker sem tudi jaz dedno nagnjena k zatekanju nog, h krčnim žilam in tem nevščenostim.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.7.2009 21:24:25
|
|
|
|
Janeja
|
Ja Jančika, kaj naj ti rečem zgleda, da si Joe fuzbalsko ekipo skup spravlja. Čestitke seveda. Boš pa res blažena med svojimi moškimi. Žanek, na dopustu je bilo fenomenalno. Slik pa, če verjameš al pa ne, še nisem uspela niti pogledat, kaj šele, da bi jih kam pošiljala. Jih imamo pa nekaj čez 400 tak da bo kar trajal, da se čez prebijem. Srečanje - še dva tedna dopoldne zame ne pride v poštev, potem bom pa 14 dni doma. Mogoče se pa takrat že za drugo rundo zmenimo, če ne boste vse na morju. Tale dež me v tolk slabo voljo spravlja, da se mi zvečer še na računalniku ne da viset. Sem bila včeraj službeno v Kopru na eni predstavitvi. Pa seveda, da nas je tudi tam ena nora nevihta dobila. Zadnjo sekundo smo ušli na suho. Pol ure kasneje pa sooonceee. Sva šla s trenerjem po končani predstavitvi na obalo v eno restavracijo na kosilo in uživala na terasi na sončku in morskem luftu. Potem me je pa itak spet vse minil, ko me je doma dež pričakal. Iskreno upam, da se vremenarji niso zmotili pri napovedih in se bo naslednji teden končno začelo poletje.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.7.2009 21:46:34
|
|
|
|
Jančika_
|
Bonnie, a kar Azurna obala, super! Uživajte! Mi bi naj šli v nedeljo za par dni na morje, pa je najprej zbolel Kajetan, pravočasno ozdravel, nakar je danes zbolel Vasja. Mater, no . Tako da ne vem, če nam bo sploh uspelo it. Pa še z reklom "sam, da smo zdravi," se ne morem tolažit, ker nismo, a ne .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.7.2009 8:11:14
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Punce, če se bodo uresničle vremenske napovedi - a se dobimo v ponedeljek dopoldan v parku? Skuštrana - me bi se itak dobile, da naštudiramo slinge. Al pa V Top-Fitu? Recimo okrog 10. ure
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.7.2009 13:55:26
|
|
|
|
smrček
|
Jančika, zgleda da boste imeli kar fusbal tim kr doma, bodo lahko hodili trenerji k vam in ne fantje na trenige . Mi bomo danes popoldan tudi praznovali prvo svečko. Tortica mi je uspela, upam da bo še dobra, če ne jo bo pa pri omi maznil . Jutri pa odrinemo na dopust, vrnemo se v soboto, če nas nebo prej skuhalo. Kar se planiranja dopusta tiče, se pri nas nikoli ne izide, ker mi sigurno kdo zboli ene par dni prej. Zato se dokaj neplanirano odločava za dopust.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.7.2009 14:19:37
|
|
|
|
snorlax
|
Zdaj, ko sem na svojem compu, sem ugotovila, da nisem nič več tule gor kot pa prej. Janeja, lepo te prosim za tisti slamnik, če boš lahko. Vsaj eno pakungo, če lahko, pa dve. Te še zvrcnem na mobi. Naty, za moko.....tudi tebe zvrcnem. Drug teden grem v službo. Če tvoj dela, mu bom kar tja dostavila. Jančika, bravo. Greš po Skabijinih stopinjah.
< Sporočilo je popravil snorlax -- 11.7.2009 14:20:15 >
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.7.2009 21:16:13
|
|
|
|
Janeja
|
Jančika, upam, da je Vasja že boljši in da pakiraš. Vreme zgleda da bo končno bolj podobno poletju in je zdajle res pravi čas za dopust. Snorlax, a si mi ti slučajno že rekla za Echinaceo? Eno škatlo imam doma, drugo ti pa zrihtam naslednji teden. Če rabiš, se lahko jutri oglasiš.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.7.2009 14:14:12
|
|
|
|
marjanaR
|
Hojla, babe. Kak ste kej? Ste videle, vreme se rihta. Pri nas nič novega. N. očitno ne bo dobila koz, zdaj je že več kot en mesec, odkar jih je dobila K., tak da ... Jančika, bravo za pobe. Saj, mi bomo poskrbeli pa za punce.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.7.2009 22:35:21
|
|
|
|
snorlax
|
Janeja, če imaš viška, mi je dost ena škatla. Uletim enkrat ta teden, sam jutri ne morem. Te pokličem. Hvala.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.7.2009 8:30:56
|
|
|
|
skuštrana
|
Janči, ti imaš kiddyja od 9-18 kg. Kako si zadovoljna, je trenutno v akciji v bc pa bi ga vzela...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.7.2009 8:40:49
|
|
|
|
Gordana-3
|
jančika, čestitke tudi od mene za še enega fantka. veš kaj, če se bi midva z mojim odločila za tretjega otroka, bi bi nekako potiho želela, da bi bila pupa, da bi imeli potem 3 pupe. vreme se že popravlja, vročinskega vala še sicer ni, je pa to sonce pravi balzam . ste že bile na mestni plaži? mi smo bili v nedeljo popoldan, ležali na ležalnikih, se gugali in brali knjigice. nameravali smo do igrišča, pa smo ostali kar tukaj. danes morda gremo spet, pa včasih so tudi kakšne lutkovne predstave.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.7.2009 12:50:32
|
|
|
|
Janeja
|
Halo punce, še tukaj vprašam: Za dva tedna bi rada dala Jana (8 let) v kakšne dopoldanske dejavnosti, pa v okolici Žalca nisem našla nič! Še na jezeru v Vrbju, kjer so splanirali super počitniški program so vse skupaj odpovedali, ker ni prijav. A ima katera kakšne informacije, če se kje karkoli dogaja? Snorlax - jutri grem v Ljubljano in ti zrihtam še eno škatlo. Od 17h naprej te pri meni doma čakata 2 komada.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.7.2009 14:26:51
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Janči, ti imaš kiddyja od 9-18 kg. Kako si zadovoljna, je trenutno v akciji v bc pa bi ga vzela... Mislim, da je šla Janči s familijo na morje. Vem pa, da je zadovoljna s kiddy-jem. Samo material ni glih fajni, se hitro uniči. Punce, se boste dobile kej popoldan v parku zdej ko je tako lepo vreme?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.7.2009 20:36:31
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Skuštrana...a morem res preko telefona te kontaktirat? Namreč nimam pojma, kje se trenutno nahaja in ga še nisem imela časa najt! Se dobimo v petek v parku? Sam jaz bi dopoldan, ker popoldan mormo pridet komplet! Pa Žanek - če boš prišla, a bi se spomnila prinest zraven ono zadevo? Prosim!. No zbiram ponudbe za petek dopoldan - ktera bi prišla na en giro po parku? Dam za kavo!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.7.2009 20:46:09
|
|
|
|
jerebica
|
jaz se z veseljem zapeljem v Celje, upam samo da bom imela v petek avto. Naty-Taya bi ti rada fliperček vrnila.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.7.2009 21:02:51
|
|
|
|
teta beta
|
No, tudi jaz se mogoče pridružim v petek, če ne bom šla že v Kranj na srečanje s septembrkami. Sem mislila iti jutri, pa od ene otroci nekaj zbolevajo, bomo videli. gordana, a mestno plažo misliš bazen? Jaz sem prišla včeraj petnajst do sedmih in je bilo še ful folka, se vidi, da je bilo vroče. Prejšnji teden ni bilo skor nobenega. Tudi na tečaju jih je bilo včeraj kar 6, prej pa je bila sama ali pa sta bila dva. Pa tudi druge šole so imele tečaje, prej pa jih ni bilo.
< Sporočilo je popravil teta beta -- 14.7.2009 21:07:48 >
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.7.2009 23:57:32
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Se dobimo v petek v parku? Sam jaz bi dopoldan, ker popoldan mormo pridet komplet! Pa Žanek - če boš prišla, a bi se spomnila prinest zraven ono zadevo? Prosim!. No zbiram ponudbe za petek dopoldan - ktera bi prišla na en giro po parku? Dam za kavo! Če pridem, dobiš. Kdaj pa je za vas dopoldan, mi se ne spravimo pred 11
< Sporočilo je popravil žanek -- 14.7.2009 23:58:03 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.7.2009 0:05:37
|
|
|
|
Meggi
|
Sam da se javim po dolgem času- vratila sam se pod starim imenom. Bravo uspelo- JI je. Hvala Jerneja. Bravo Jančika! Bodo pa pecali na veliko tvoji... Itak ste na dopustu večina. No mi šibamo že lahko v petek- a dopust
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.7.2009 7:20:54
|
|
|
|
Gordana-3
|
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta gordana, a mestno plažo misliš bazen? Jaz sem prišla včeraj petnajst do sedmih in je bilo še ful folka, se vidi, da je bilo vroče. Prejšnji teden ni bilo skor nobenega. Tudi na tečaju jih je bilo včeraj kar 6, prej pa je bila sama ali pa sta bila dva. Pa tudi druge šole so imele tečaje, prej pa jih ni bilo. ne bazen, mestna plaža je tukaj : http://www.zurnal24.si/Mestna-plaza-za-duso/novice/slovenija/stajerska/119147. mi smo bili včeraj, je bila kar gužva, so imeli neko predstavo za otroke - en tip na hoduljah, pa še en brez hodulj, ki sta izvajala razne trike. na koncu je ta majhen žongliral z baklami, ki jih nato nikakor ni mogel ugasniti, pomagala sta si z "vodo", pa tudi to ni šlo, saj v resnici ni bila voda, ampak kfjdifudkfjdkj za bruhanje ognja. nato se je ta velikemu še vžgal klobuk, iz katerega je potem švigal ognjemet.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.7.2009 7:49:36
|
|
|
|
skuštrana
|
Jaz lahko v petek, dop, pop...Samo zanekova ne more dop se mi zdi Naty, kdaj pa lahko ti najkasneje?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.7.2009 13:52:48
|
|
|
|
Naty*Taja
|
sej se lahko zmenmo okrog 11 - Žanči mal prej v postlo!! Te pa pridem zbudit! Sem te danes klicala - pa sem se spomnila, da vi takrat še spite in je padel moj namen, da te obiščem na pol poti v vodo!!! Pop je namreč tak svinjsko vroče, da bi se mi mali skuru v vozej naku! Res morte mal prej začrt vstajat. A bi ti prišla kda kako kavico na Opoko? dejte potrdit, ktera pride v petek ob 11. za savinjo pri igrišču
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.7.2009 20:27:31
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja ... dejte potrdit, ktera pride v petek ob 11. za savinjo pri igrišču Ej, to bi pa js tud verjetno lahk prišla, no mogoče okol pol dvanajstih najkasneje. Kje pa je to igrišče ob Savinji?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.7.2009 22:52:39
|
|
|
|
Janeja
|
Uživajte v petek na čveku. Jaz bi tud prišla, pa moram v službo . Snorlax, zate imam doma dve škatlici slamnika. Ko boš lahko, se oglasi.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.7.2009 1:11:05
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja sej se lahko zmenmo okrog 11 - Žanči mal prej v postlo!! Te pa pridem zbudit! Sem te danes klicala - pa sem se spomnila, da vi takrat še spite in je padel moj namen, da te obiščem na pol poti v vodo!!! Pop je namreč tak svinjsko vroče, da bi se mi mali skuru v vozej naku! Res morte mal prej začrt vstajat. A bi ti prišla kda kako kavico na Opoko? dejte potrdit, ktera pride v petek ob 11. za savinjo pri igrišču Ej Naty sori za danes . Namreč moj dragi je zjutraj videl neodgovorjeni klic (mi vedno preveri klice zjutraj, če me slučajno iz zavoda niso klicali, ker morem biti dosegljiva ) šel v službo in mi pozabil povedat, da si klicala. Zdej pa berem tuki, da si me klicala in mi ni bilo nič jasno, pa se dragi spomne, aja pozabil sem . Škoda. Za kavico na Opoki sem pa za. Vstajanje zjutraj ... če je pa tako fajn spat, ko se tamala dva stisneta k meni . Se pa že pooočassiii navajam na september, ko gre Ž. v vrtec. Srečanje v petek ... pridemo ob 11 uri .
< Sporočilo je popravil žanek -- 16.7.2009 1:13:01 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......