|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
8.7.2009 21:15:35   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

JUTRI PA SO ŽE NA VRSTI PREGLEDI ZA:

Cappy,
anemona,
Rocio in
Nattasha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa jaz mam tudi ju3 prvi pregled,.....me je malo strah ampak komaj čakam, da vidim kako in kaj,...

Pa dobila sem podaljšano porodniško do 20.10. in v tako bo v službi moja nova nosečnost še malo počakala na razglasitev,...

Babike vso srečo jutri.user posted image

Dobrodošla silmarillion, user posted image

Tudi jaz spijem kdaj kak kozarček vinčka za zdravje, pa malo piva,...pretiravat pač ni dobro ampak kak kozarček na teden pa res ne more škodit. Kr pogumno,....

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 976
9.7.2009 0:51:32   
dreja80
Pozdravljene, naj se še jaz podpišem pod nosečke februar 2010, test je pozitiven, prvi pregled pa 23.7.2008, upam da je vse vredu, ker mi je ful slabo, glede na to da mi pri prvemu ni bilo nič. Lp Andreja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 977
9.7.2009 7:07:26   
binabina
DOBRO JUTRO SOuser posted image

aja 1
prvi pregled semimela 19.6.ker naj bi bila takrat od prvega dne zm 7 tednov ampak na uz se ni nič pokazalo edino za kulijevo pikico (siva pika)nato sem pa ga včeraj še imela pa se je plod že videl samo srček ne ; je pa rekal da sem po plodu 6 tednov noseča, po zm pa 10 tednov da sem kasneje zanosila kot bi pa mogla. plus tega pa ko je maternico gledala je rekal da je omehčana pa povečana, tko da ne vem več kaj nej naredim,.... pa bolj k hočem da ne razmišljam o temu sabše je,.....

Ne vem kaj nej naredim da naj ne grem na uz v torek ki ga imam ponovo takrat pa bom glih v 7 teden priššla????? kaj pravite????

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 978
9.7.2009 7:45:26   
binabina
IZVIRNO SPOROČILO: binabina

DOBRO JUTRO SOuser posted image

aja 1
prvi pregled semimela 19.6.ker naj bi bila takrat od prvega dne zm 7 tednov ampak na uz se ni nič pokazalo edino za kulijevo pikico (siva pika)nato sem pa ga včeraj še imela pa se je plod že videl samo srček ne ; je pa rekal da sem po plodu 6 tednov noseča, po zm pa 10 tednov da sem kasneje zanosila kot bi pa mogla. plus tega pa ko je maternico gledala je rekal da je omehčana pa povečana, no potem pa jo je zelo zaskrbelo zakaj plod nima srčeka, in je rekal da če v torek ne bo imel da bom mogla it na čiščenje,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da ne vem več kaj nej naredim,.... pa bolj k hočem da ne razmišljam o temu sabše je,.....

Ne vem kaj nej naredim da naj ne grem na uz v torek ki ga imam ponovo takrat pa bom glih v 7 teden priššla????? kaj pravite????

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 979
9.7.2009 11:27:32   
niwci
Bambi nisi se prej nič bunla, da te ni na seznamču, kot ostale user posted image . Bomo pa zdej še zate držali pesti! user posted image Potem pa hito sporočite, kako je blo! user posted image

Dobrodošla dreja80!

Binabina, po mojem ti kar pejdi v torek na UZ, boš videla kaj ti bo povedala. Če pa bodo rezultati še zmiraj slabi, pa ne obupaj, ustrajaj pri tem, da počakate še usaj 1t. Dokler ne začneš krvavet in te ne res močno boli v trebuhu, ni še nič izgubljeno. Vem da te je strah, da tudi če hočeš ne moreš odmislit slabih misli... potrudi se. Povej si, da si šele v 6t in da še ni mogoče videt user posted image , čet teden ali dva, pa bo! Bodi pozitivna in ne pusti slabi energiji nadse! user posted image user posted image user posted image Vse bo vredu! Jst imam tudi jutri prvi pregled in sem nazadnje imela ss, pa me je blo tudi malo strah, kako in kaj. Zdaj pa sem prišla že tako daleč in se počutim čisto vredu in niti ne razmišljam, da bo šlo kaj narobe. NE SME! Kaj bo pa juti G reku pa bomo vidli.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 980
9.7.2009 11:54:38   
niwci

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?                              user posted image    
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
binabina (25)              (1.user posted image   ,0user posted image )       celje
anonimna va (26)       (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska                   user posted image
protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?                              user posted image
abundancija
(38)         (4user posted image , 3user posted image )                LJ 
Bacek(?)                      (2user posted image , 0user posted image )                  ?
Astralis                         
(? , ? )                ?                            
dreja80(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?        

2.2.
bili83 (25)                       (?user posted image ,?user posted image )              MB                  

3.2.
Cappy96 (32)             (2.user posted image   ,1.user posted image )          ?              

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                               user posted image

5.2.  
ninu  (32)                      (2.user posted image  ,1.user posted image )         gorenjska               
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ?               

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                   user posted image
bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2. 
punsha (28)               (1.user posted image  ,0.user posted image )      gorenjska                 
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
Aja1  (31)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )        NG, KK      

10.2.             
Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                               user posted image
Zariya (?)                      (?. ,?. )          ?                                 user posted image         

11.2.

12.2.
Nattasha (30)               (?.user posted image  ,?.user posted image )           ?                                user posted image

13.2.
anemona(?)                    (1user posted image ,0user posted image )                ?   
ninček1(?)                      (?user posted image , ? user posted image )              MB                          user posted image

14.2.
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )                MB         
plouse (29)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                         user posted image

15.2.
bipi (31)                        (3  ,1 )                          ?                          user posted image
zirafa76(32)                  (2   ,1. )                CE, Bratislava            user posted image

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
Zofy (30)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                 user posted image
gapii27 (28)                 ( 1user posted image , 1user posted image  ?)       Rogaška Slatina     user posted image user posted image

18.2.
P1ka23 (?)                     (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
Jada82 (?)                       (1. user posted image , 0. user posted image )                Bled                           

19.2.

julieb(30)                         (1user posted image , user posted image 0)            Pomurje                 user posted image    

20.2.
silmarillion (?)                     (2. , 1. )           ?          

23.2.
Anonimna V (?)                 (? user posted image , ? user posted image )                ?                         user posted image

25.2.
Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska    
Rocio (28)                       (1 ,0 )                       LJ

27.2.

t*e*j*k*a(26)                (2. user posted image ,1. user posted image )              Konjice

26.2.
lunca83 (26)                 (1. user posted image ,0. user posted image )                ?

28.2.

Kati81 (?)                      (3 ,1 )                       LJ                           user posted image
JanaB(33)                      (1. user posted image , 0. user posted image )               ?         

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 43

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI            
       DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

•  

user posted image  

(odgovor članu niwci)
  • Neposredna povezava do sporočila: 981
    9.7.2009 11:54:47   
    niwci
    PREGLEDI:

10.7. - niwci
    13.7. -punsha (2)
    14.7. -Liagal, Alanis, plouse(2), binabina(3)
    15.7. -anonimna primorka
    16.7. - skitnica, Zofy
    20.7.- julieb
    21.7.   Kora33 (2)
    22.7.- Lily86, bili83 (3) 
    23.7.- lunca83, lunca, dreja80
    27.7. -ninu(NS), bili83(NS) , valentinčiva30,gapii27, anonimna V. (2)
    28.07. - JanaB (2)
    29.7. -nincek1(2), zirafa76(3+NS), Kora33(NS), Aja1(NS)
    30.7.-  silmarillion 

31.7. -
    Rocio (2), punsha (NS)
    4.8. - t*e*j*k*a, Zofy (NS), Aja1 (NS2) 
    10.8. - ninček1(NS), anonimna va(NS)
    11.8- valentinčica30 (2)
    20.8. -anonimna primorka (NS)
    24.8. - Aja1(2)  
    26.8. - Zariya (2)

*prvi pregled
    *drugi pregled (in nadaljnji)
    *merjenje nuhalne svetline

(odgovor članu JanaB)
    Neposredna povezava do sporočila: 982
    9.7.2009 12:02:46   
    Astralis
    ...se prej nič bunla, da te ni na seznamču

Zakaj so ti seznamčki potrebni user posted image user posted image user posted image
    Delate evidenco, koliko na Ringaraja prijavljenih user posted image Slovenčkov se rodi na leto?

Jaz nisem na seznamu... Po mojem vsaka sama ve, kdaj in kam mora, ne?

Sicer pa živim v tujini in zgleda, da so tukaj postopki malo drugačni od slovenskih... na ta portal hodim, ker mi odleže v slovenščini prebirat vaše user posted image izkušnje in ker ste vse tako pozitivno in spodbudno naravnane. Vzor ženske solidarnosti!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Astralis -- 9.7.2009 12:04:49 >

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 983
    9.7.2009 12:25:53   
    niwci
    IZVIRNO SPOROČILO: Astralis

...se prej nič bunla, da te ni na seznamču

Zakaj so ti seznamčki potrebni user posted image user posted image user posted image
    Delate evidenco, koliko na Ringaraja prijavljenih user posted image Slovenčkov se rodi na leto?

Jaz nisem na seznamu... Po mojem vsaka sama ve, kdaj in kam mora, ne?

Sicer pa živim v tujini in zgleda, da so tukaj postopki malo drugačni od slovenskih... na ta portal hodim, ker mi odleže v slovenščini prebirat vaše user posted image izkušnje in ker ste vse tako pozitivno in spodbudno naravnane. Vzor ženske solidarnosti!user posted image user posted image user posted image

Če si malo brala za nazaj si lahko opazla, da so se nekatere precej jezile, ker jih ni bilo na seznamu. S tem nisem mislila nič slabega in je bilo povedano v hecu. Če nočeš bit na seznamu, samo povej, pa te brišemo. Je pa lepo, da vemo kdaj ima katera pregled... in kdaj je treba za katero navijat... jaz ne vidim nič slabega in si ti prva ki te to moti.

(odgovor članu Astralis)
    Neposredna povezava do sporočila: 984
    9.7.2009 12:33:23   
    junehope
    No, pa se tudi jaz včlanjujem v prestižni klub februark, vsaj upam, ker imam, sicer na lastno roko, izračunan datum 28.2., pa se stvar lahko zmeraj drugače obrne ;-). Na žalost je moja ginekologinja na dopustu in imam zelo pozno prvi pregled, šele ob koncu tega meseca in me kar malo skrbi. Sploh pa me zanima če se lahko že prej naročim na pregled nuhalne svetine, zraven pa še 3D, da bom imela kakšen lep posnetek otročka, v prvi nosečnosti namreč nisem opravila nobenega izmed teh pa mi kar malo žal za kakšen 3D posnetek. Mi katera lahko kakšno posebej priporoča, v okolici KR , Šk,Loke?user posted image

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 985
    9.7.2009 12:42:12   
    niwci
    Dobrodošla junehope! user posted image  

(odgovor članu junehope)
    Neposredna povezava do sporočila: 986
    9.7.2009 12:46:07   
    punsha
    Punce!
    Jaz sem takoooo vesela! Ma tako sem srečna, da mi kar solze tečejouser posted image . Prejle sem dobila Angelsounds, pa sem poslušala. Ja, srčka sem slišalauser posted image . Joj, kako hitro bije, moj je zraven prava počasnelauser posted image . Ampak to je pa tako lepo, takšni občutki, ko slišiš malo pikico (ok, ni več mala), res je čudovito in sem čisto navdušena. Ja, noseča sem, v meni je malo bitje, pa tako mu srček bije, tako hitro in res se ga dobro sliši! tiktak tiktak tiktak...user posted image

(odgovor članu junehope)
    Neposredna povezava do sporočila: 987
    9.7.2009 12:50:06   
    punsha
    junehope, dobrodošla! Ti moraš biti pa nekje blizu mene doma, ko iščeš v teh krajih user posted image . No jaz sem vmes med Šk.Loko in Kranjem. Jaz grem na NS v Domžale k dr. Strahovi. Dela tudi 3D. Ne vem pa za nikogar, ki bi delal to bolj v našem koncu. No, delajo že, ampak ne tako...pač meni bo itak naredil tudi moj G, vendar nima licence.

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 988
    9.7.2009 13:09:38   
    Rocio
    Ojla punce,

meni je pa malo panika.... Sem bila na UZ, vidi se vrečka, rumenjak in plodek, ampak srčka pa ni........ G me je naročil čez en teden, da vidimo, kako in kaj. Zm sem imela 20. 5., kar pomeni, da sem vstopila v 8. teden, ampak sem prepričana, da sem zanosila en teden kasneje in bi bila zdaj potemtakem v 7. tednu. Kakšne ideje okrog tega?
    Držite pesti, da se naslednji teden pokaže srček..... Joj, kako naj normalno preživim ta teden.....................

Drž'te se....

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 989
    9.7.2009 13:29:25   
    Astralis
    Rocio, jaz sem imela ZM 17/5 in sem v tednu 7+, torej si ti verjetno se manj. Tudi odvisno na koliko dni imas mens.
    Vedno je dobro se malo pocakat, 7-10 dni, potem pa na ponovni UZ.

Poznam ogromno zgodb, ko se je user posted image pokazal kasneje, ker je bil prvi UZ narejen prehitro.

Tudi ce bi bil zal izvid drugacen, je bolje pocakati, da se maternica zacne sama pripravljati na luscenje (to se tudi vidi na UZ, maternica spremeni obliko in prekrvavitev), ker potem abrazija poteka v enem kosu in ni kasnejših komplikacij, pa se material za citogenetske teste ponavadi dobijo v celoti - da potencialno lahko izves, zakaj je do tega prislo. Take so zal moj pretekle izkusnje. Ne priporocam pa cakati, da bi se ss zacel sam in bi morala v bolecinah na urgenco.

Vsekakor je najbolj pomembno, da skusamo biti v cimbolj harmonicnem ravnovesju s seboj in okolico, vcasih je delni izhod tudi krepcilen spanec.

Me pa zanima, koliko od vas si ga privosci? Jaz staaaaaaaalno user posted image zeham.

< Sporočilo je popravil Astralis -- 9.7.2009 13:31:15 >

(odgovor članu Rocio)
    Neposredna povezava do sporočila: 990
    9.7.2009 13:43:51   
    niwci
    IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Punce!
    Jaz sem takoooo vesela! Ma tako sem srečna, da mi kar solze tečejouser posted image . Prejle sem dobila Angelsounds, pa sem poslušala. Ja, srčka sem slišalauser posted image . Joj, kako hitro bije, moj je zraven prava počasnelauser posted image . Ampak to je pa tako lepo, takšni občutki, ko slišiš malo pikico (ok, ni več mala), res je čudovito in sem čisto navdušena. Ja, noseča sem, v meni je malo bitje, pa tako mu srček bije, tako hitro in res se ga dobro sliši! tiktak tiktak tiktak...user posted image

Kok lepo brat tako navdušenje user posted image sm prou vesela zate.

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 991
    9.7.2009 13:59:16   
    niwci
    Rocio verjetno je zate še prezgodi da bi videla user posted image . Kot je tudi Astralis napisala si noseča manj kot 7t. Tudi sama sem danes stopila v 9t po ZM, ki je bila 7.5. Počakaj še teden ali dva in boš videla da bo še vse vredu! user posted image

Astralis tudi sama sem ratala prava lenuščka. Samo spala bi. Vsak popoldan me pa tudi zmanjka za kake pol uce user posted image Zdaj se ne smemo sekirat in se moremo razvajat, a ne so-user posted image

Kje ste vse s pregledov danes? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 992
    9.7.2009 14:16:02   
    binabina
    niwci hvala za spodbudne besede,....

a je že katera iz okolice celja ali iz celja tle gor???'

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 993
    9.7.2009 14:44:39   
    ninček1
    Hej Puncha!

Zanima me kolko tednov si ti noseča, ker jaz vsak dan vstrajno iščem srčka z angelsoundsom in ga ne slišim.Malo me je že začelo skrbet.Jaz sem 8 t in 3 dni.user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu binabina)
    Neposredna povezava do sporočila: 994
    9.7.2009 14:46:23   
    ninček1
    vse kar slišim je samo hreščanje, kruljenje in pretakanjeuser posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 995
    9.7.2009 15:01:30   
    punsha
    nincek, jaz imam danes 10 tednov. Sem pa danes prvič poskusila in sem zelo hitro našla. Gotovo je pri tebi še malo zgodaj, kaj pa vem. Prijateljica je tudi pri 10 tednih prvič slišala, druga pa pri 12. Se pa že zelo lepo slišiuser posted image , takoj veš, da je to to. našla sem pa malo nad sramno kostjo, nekoliko v desno, ali pa nekoliko v levo, ja se je vmes premikal user posted image . Nikar ne obupuj, imaš še čas. Razumem pa, da si neučakana, jaz bi bila tudi, sama sreča, da prej nisem imela napraviceuser posted image

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 996
    9.7.2009 15:13:55   
    ninček1
    Hvala ti! Si me malo pomirila.user posted image Nazadnje ko sem bila na ultrazvoku se je srček lepo videl kako bije, tako, da jaz tudi mislim, da je še malo prezgodaj. Bom za dva tedna dala to napravico na stran in bom potem spet poskusila.
    Sva pa oba z možem že zeeeeloooo neučakanauser posted image !

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 997
    9.7.2009 16:13:41   
    Alanis
    AS - imela sem ga v 1.user posted image , slišala sem srček nekje po  10. tednu. Pred pol leta sem ga prodala... no zdej mi je pa žal!

SPANJE - tiste, ki nimate otrok nimate pojma kakšen luksuz se vam dogaja, ker se lahko uležete in počivate kadar vam zapaše... Sej vam nisem prveč fouš, malo pa, ker sem utrujena da komaj gledam in stojim, za spanje in počitek pa ni priložnosti. Moj sonček šiba naokoli, skoz letam za njim, ko počiva (spi), pa hitro kaj naredim, pospravim, skuham... Uživajte in naspite se sedaj, dokler še imate čas. user posted image

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 998
    9.7.2009 18:03:01   
    Kati81
    binabina jaz bi sigurno počakala do 8 oz 9 tedna, ker se lahko še kaj zgodi.

Pa jaz naj bi bila tudi manj noseča kot po zadnji M, tko da si lahko res samo pozneje zanosila.

Pri nas vse po starem, zaspana sem full, popoldan mi je slabo. Pq sitna sem tudi.
    No šibam zabavat mojo princesko.

LPK

(odgovor članu Alanis)
    Neposredna povezava do sporočila: 999
    9.7.2009 19:29:49   
    Jada82
    Živjo, punce, spet se malo oglašam ...
    Aja, za seznamček me prosim napišite za dva pregleda:
    nuhalna svetlina 6.8.
    drugi pregled pri G 12.8.
    Hvala!
    Pa drugače, kako kaj? Vidim, da imate kar zanimive debate, sem malo prebrala .... tole s srčki je res kriza ... ampak pomoje je za vse tukaj, ki ga še niste videle, res le prezgodaj. In potem vidiš, da se je brezveze sekirati. Mislim, da na naslednjem pregledu pa se bo že videl. Zakaj pa se ne bi? Samo pozitivno je treba razmišljat.

Ena je pisala, da je ta nosečnost res kar malo abstraktna - ja, meni tudi, včasih mi je sicer malo slabo, pa napihnjena nenormalno, boleče prsi ... to pa je vse. Vse ostalo pa tako, kot vedno. Ko bo trebuh zrasel, se bomo verjetno bolj zavedale. Pa ko se začne kupovati stvari za user posted image - vozičke, posteljice, cunjice itd. Takrat se pol bolj zavedaš ... zaenkrat pa življenje teče čisto normalno. Pri meni večina znanci in bližnji še niti ne vejo, tako da se niti ne pogovarjamo o tem ... povedati misliva po NS. V službi bom pa verjetno nekje septembra. Razen, če se bo že prej kaj videl trebuh. Bomo videli ... saj ni treba, da takoj vedo, ane? user posted image

Ja, mene včasih še zaskrbi, da je kaj narobe, pa vsakič, ko se obrišem, ko grem lulat, gledam, če je kakšen rjav izcedek ... zaenkrat ga ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Komaj čakam NS in upam, da bo vse ok! Zdaj sem noseča predvidoma 8 t 1 d user posted image user posted image user posted image
    No, se beremo!
    Lepo bodite, pa malo ven uživat na sončka, k dons je tko lepo!

(odgovor članu Kati81)
    Neposredna povezava do sporočila: 1000
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
    Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
    To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
    Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?