KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lindi1 KAT MAT še dobro da te imamo,za seznamček aja,pa jaz sem koruznica,prav moj,da še nima dnarja za ohcet ,a kaj veš kako je kaj z baby28,upam,da je v redu,ji nočem težit po tel,upam,da ve,da mislim nanjo.ZDAJ sem ugotovila,da si ful težko operem lase,če visim v banjo na glavo,je cela procedura,nimam kam dat trebuščka,ja KAT MAT,tale moj buhi kar raste,pa ves čas se nekaj premetava notri sploh takrat,ko je treba spati takrat ima največ dela,sem imela obiske,pa sem dobila piškotke,sem tooooook vesela se mi zdi,da non stop cuker iščem.TALE aprilsko vreme mi gre pa že malo na živce...KAT MATkako pa kaj tvoja lepotička,men so punčke ful cortkane,k se rade crkljajo upam, da se fantje tudi bomo videli. pr nas isto!!! ja baby naj bi bila boljs...kr poklici jo,se mi zdi da je ze doma...so ji pa prestavili datum cr....poklici jo pa ji reci naj se kej tukaj oglasi(pol gre pa katja naslednjo stran brat pa vidi da se je nasa baby ze oglasila) tija je kr uredu...smo ze kr uspesni pri premagovanju krckov...je pa pravi cortek-sedaj se ze posteno smejcka in pogovarja IZVIRNO SPOROČILO: baby28 zivjo babe! Evo mene doma. Važn da je naša mala ockej. Imamo že datum za cr, tako da če bo vse po sreči, bomo čez 14 dni že trije. KatMat - kaj če bi jaz prišla mal do tebe na čvek in da zvem, kaj še vse rabim za malo akrobatko. kaj pravš na to? Te najdem nekje v Trzinu. hmm Kava je zelo zaželjena? NO al pa kakav, al pa sokec, važn da se vidmo. A je kera še gor za čvek? ni problema...ti pripravim se planicke kot sem ti rekla....lahko prideta z tvojim srckom pa magar se lunco pa lindi zberem pa mamo en rostilj pr nas a??pa lahko pocivas....
|