Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 9.7.2009 9:59:55
|
|
|
|
Kerensa*
|
Nabijem jaz ta status nekomu na penis!
|
|
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 9.7.2009 10:02:07
|
|
|
|
tobajsi
|
Pomoje se bomo šli RR msn al kaj? A Zdej pa rabte še vedt kaj počnem al kaj
|
|
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 9.7.2009 10:02:34
|
|
|
|
Kerensa*
|
Mene bolj zanima, kaj RR team počne.
|
|
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 9.7.2009 10:02:52
|
|
|
|
oka
|
Ne sam po mojem je res nekaj v izdelavi. Si mogoče kaj po moji RR brskala in kake smeške klikala? Ker meni se je to pojavilo, ko sem na moji RR kliknila moje počutje na ta dan. Lahko, da si ti prva to zadevo našla in jo kliknila zdaj si pa baklonosec. Ker če pogledaš, imaš v tej orodni vrstici tudi dostop do ZS-ja in do prijateljev (bližnjico) kar pa je dobra stvar, ko bo enkrat doterana. Si pač prva na mino naletela.
< Sporočilo je popravil oka -- 9.7.2009 10:03:37 >
|
|
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 9.7.2009 10:03:22
|
|
|
|
Kerensa*
|
Mater.
|
|
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 9.7.2009 10:55:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj je to za ena ****rija??? Orodna vrstica mi javlja, da imam ZS, kliknem, tam pa vse prazno, nobenega ZS, grem nazaj, še vedno ista ****. Ne vidim ZS-ja, alo breeee!!!
|
|
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 9.7.2009 17:29:26
|
|
|
|
Blueberry
|
Mani pa piše Jerneja RR pravi... Nevem kaj je zdaj to. Sploh se nič ne spoznam... Pa zakaj mojih 50 debat ni več krepko obarvanih?
< Sporočilo je popravil Blueberry -- 9.7.2009 17:30:16 >
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 9.7.2009 18:05:46
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Opravilna vrstica spodaj, na dnu ekrana... pa ne tista od Viste, ampak posebej od RR... pa napis mi utripa "Vnesite status!"... kakšen status, benti?... Po toliko letih na portalu imaš pa lahko status, Karnisa.
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 9.7.2009 18:07:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Opravilna vrstica spodaj, na dnu ekrana... pa ne tista od Viste, ampak posebej od RR... pa napis mi utripa "Vnesite status!"... kakšen status, benti?... Po toliko letih na portalu imaš pa lahko status, Karnisa. Bo treba indeks pokazat ali bodo zvezdice dovolj?
|
|
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 9.7.2009 18:47:53
|
|
|
|
hmm...
|
Jaz imam vse normalno.
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 9.7.2009 19:39:40
|
|
|
|
benika
|
Pa kje u pm najdete to opravilno vrstico Jaz je nimam, pa če še tako zijam v ekran.
|
|
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 9.7.2009 20:35:05
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Pa kje u pm najdete to opravilno vrstico Jaz je nimam, pa če še tako zijam v ekran. mogoče jo pa zdej imaš, ker se je tudi men ravno kar pojavla in je NOČEM!!!! a se da to izklopit????
|
|
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 9.7.2009 20:36:04
|
|
|
|
lukec
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Pa kje u pm najdete to opravilno vrstico Jaz je nimam, pa če še tako zijam v ekran. Pejt na ZS pa jo boš mela!
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 9.7.2009 20:41:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
OMG, jaz mam tut to Se bom mogla navadit al kaj... Očitno...
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 9.7.2009 20:56:01
|
|
|
|
Blueberry
|
Če barvno pišete imate tudi male črke? So drugačne kot te navadne. Mi je všeč.
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2009 21:02:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 9.7.2009 21:03:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Če barvno pišete imate tudi male črke? So drugačne kot te navadne. Mi je všeč. Dobro je. Koncno sem modra.
|
|
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 9.7.2009 21:20:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ebale vas posodobitve, lepo ste mi jo zagodli. Malo vam je šizno sistem al` kaj, orodna vrstica mi kaže kao sprejeta sporočila, o istih ne duha ne sluha. Lepo ste me, ni kaj! Se brukam tu!
|
|
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 9.7.2009 21:57:05
|
|
|
|
muška
|
hmmm, od mene pa noče nobenega statusaaaa . A čem se zdaj zjokat? Penis vas gleda, ker veste o čem gre, jaz pa ne!
|
|
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 9.7.2009 22:12:18
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Če barvno pišete imate tudi male črke? So drugačne kot te navadne. Mi je všeč. proba
< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 9.7.2009 22:13:23 >
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 9.7.2009 22:15:12
|
|
|
|
Vrtnica79
|
zakaj pa jaz ne znam VEČ barvno pisati na teh prenovljenih straneh se nič več ne spoznam
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 9.7.2009 23:34:04
|
|
|
|
barika
|
Zdej je pa ona vrstica zginla ... super
|
|
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 9.7.2009 23:35:54
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Zdej je pa ona vrstica zginla ... super Kako? jst jo mam se vedno...mi povzroca, da mi zmrzuje racunalnik, ko sem to uredila, pa sem naletela na eno zmedo od Moje RR...nic vec mi ni nic jasno. Pa kaksne barve? kje je pa to?
|
|
|
|
RE: Kaj, benti, je pa to? 10.7.2009 8:16:13
|
|
|
|
Anonimen
|
barve?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?