|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
8.7.2009 15:52:29   
barika
Uf, čevlji s peto, nisem ljubiteljica petkuser posted image , pa še moj ni glih pri velikih, ali pa sem jaz prevelika, pa ne paše glih skupiuser posted image

chbelzza, jaz imam tudi že vse oprano, eno rundo še zlikam, pa tudi nekaj je že v omari (sem devala neke stvari stran, pa sem potem kar sproti še te zadeve za  user posted image oprala - super izgovor), edino torbo čakam, da mi jo brat od doma prinese, ko ima eno tako fajno, ravno prav veliko.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
8.7.2009 15:54:35   
tulpek
Škrpijončica, s CTG-jem merijo popadke in otrokov utrip pa mogoče še kaj user posted image . Še nimam praktičnih izkušenj. Za nekaj časa te priklopijo na nek aparat in potem čudno žubori (otroček se sliši) in to poslušaš - vsaj tako je bilo slišati, ko jo pri nas kateri delal CTG in sem šla mimo.

Testa za sladkorno ne delajo vsem, se mi zdi, da si ti med mlajšami, pa tudi nisi pridobila veliko teže in verjetno te je vprašal/a na začetku o kakšnih boleznih v družini... tak da že nisi sumljiva za to.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
8.7.2009 15:55:20   
veselka
js sm pa spekla jogurtov biskvit, pa zdej kuham nektarine v sladki vodi s cimetom in rumom, da bom polila čez.

pa user posted image si je zaželel pečenga kropirja v pečici in solato... no jaz bom na žaru še bučke, papriko in čebulo popekla, pa v pečico vrgla šampinjone s sirčkom. pa še vegi pleskavice ... user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
8.7.2009 15:55:51   
barika
Škorpijončica, pri CTG-ju se uležeš na mizo, za dobre pol ure, namestijo ti dva trakova, en meri "popadke", drug pa otrokov utrip, in kar naprava nameri, se zapisuje na listu.
Čeprav tiste popadke (kao) ko se rišejo ne vzeti za svete, ker jih jaz na porodni sobi po ctg-ju nisem imela, navijalo me je pa 100 na uro.
važen je otrokov utrip.

< Sporočilo je popravil barika -- 8.7.2009 15:56:10 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
8.7.2009 16:01:03   
barika
uu Veselka, jaz bi tudi touser posted image
Jaz sem naredla pa puranje zrezke v smetanovi omaki z grahom, bučkami, šampinjoni in korenčkom, zraven pa riž (ponavadi naredim pečen krompir), za sladico bo pa lubenica user posted image user posted image user posted image user posted image (jaz jo lahko pojem na kile, pred leti je pa videt nisem mogla)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
8.7.2009 16:25:20   
veselka
ko sem šla danes v trgovino in pa tud zdej ko sm pri miru... jaz sploh ne ločim več, a mi otrdi trebuh al se mala pretegne notri user posted image user posted image ... oboje je obupno neprijetno

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
8.7.2009 18:38:18   
majica
pozdravljene
se dooolgo nisem oglasila. sem videla, da ste pridne! II del!?!
pri nas so prestavili PDP iz 16 na 23.9
nuhalna in 3D UZ za nami, vse OK. fantek bo Maj. Marko se veseli brateca, očka ne dojema, da bo septembra še manj časa user posted image

Marko - 1.4.2008
Maj - 23.9.2009
bratec ali sestrica pride maja 2011

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
8.7.2009 19:05:30   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

od pikapolonice sem prejela skoraj 31 eur dobropisa, ki ga moram izkoristit do 15.8.2009 user posted image user posted image user posted image ... moram hitro pogledat seznamček, kaj nam še manjka user posted image

uuu...ti si pa veliko zapravljala user posted image ..js sem dobila samo dobrih 8 evrov .. glavno, da nekaj je..

tažana in barika mislim, da ste fasale nosečniški išias..sem ga lani imela kar nekaj časa...

mako majčk pa js ne mislim kupovati..mi nekak ne potegnejo user posted image

..petke??..kaj je touser posted image ..nimam niti enih..nazadnje sem jih obula pred kakimi 10 leti user posted image

..CTG..ja, meni tudi v porodni sobi ni zaznal popadke..mene pa metalo tam od bolečin user posted image user posted image

...midva sva pa bila prejšnji torek v Ikei in nabavila stvari za v otroško sobo, ker bova naslednji teden tamalega preselila na svoje, da se bo počasi navadil.. pa še posteljnino, blazino,odejo in obrobo za posteljico za našo bebico sva kupila..
..sva se pa danes odločila in sva šla še enkratuser posted image  ..je bila ograjica za 20 evrov cenejša kot tukaj pa še vinjeta nama je veljala... dan je pa itak bil zanič..cel dan samo dež..sva vsaj nekaj koristnega naredila..pa še zalogo mleka sva mu v lekarni kupila, ker je pač 1x cenejše in se res splača..

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
8.7.2009 19:27:02   
yenny
Jaz imam pa zdajle eno pomembno vprašanje za vse!Namreč cel čas sem bila več kot prepričana,da bo moj zraven pri porodu zdaj pa bolj ko se bliža september manj sem prepričana,da ga rabim zraven!user posted image
Kaj pa vem,ali se mi samo hormoni tako mešajo,da nič več ne vem,ali kaj je zdaj to!
Po eni strani je sigurno koristno,da ga imam zraven,po drugi pa mislim,da je čisto vseeno če s tem opravim sama!
Nisem več pametna,zato me najprej zanima kaj mislite o tem,preden zadevo predstavim mojemu!
Moj je itak seznanjen s tem,da bo tam zraven,zdaj pa se bojim,da ga bom čisto zmešala!user posted image
Za seznam-naslednji UZ 14.7 in plus 1 kg.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
8.7.2009 20:03:43   
Casiopea
Vidim, da uživate v debatah. Vprašanja ... že tretji teden ni spremembe pri rasti trebuščka ... obseg je le 95 cm in še eno kg sem zgubila ... ali je to normalno, ali naj paničarim. Naslednji pregled imam 16.7. Trebuh imam vglavnem trd ... ali bom prej rodila?

Naj pohvalim vse slikice, čudovite so user posted image . Vidim, da ste se srečale ... verjetno vam ni zmanjkalo tem za debato user posted image .

Ali katera ve, če test na glukozo dobiš v vsakem primeru ali le, če so kakšni sumi?

Kda je še zadnji ultrazvok?

Zamudila sem materinsko šolo ... ali to vpliva na kaj? morda glede partnerja pri porodu?

Uživajte tako lepe kot ste ... saj petke kaj kmalu pridejo user posted image .

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
8.7.2009 20:23:09   
klaja
Evo me po dolgem času.

Po 14. dnevih sem prišla domov iz porodnišnice. Imela sem ful krče in čez cel dan trd trebuh, tam pa so še ugotovili, da sem se pričela odpirat in da dojenček ful pritiska z glavico dol. Sedaj se je stanje umirilo, vsaj to je dobro, da je maternični vrat tak kot mora bit. Dobila sem tudi injekcijo za hitrejši razvoj pljučk, sedaj pa samo upam, da zdržim vsaj do 34. tedna.

(odgovor članu Casiopea)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
8.7.2009 20:34:48   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: yenny

Jaz imam pa zdajle eno pomembno vprašanje za vse!Namreč cel čas sem bila več kot prepričana,da bo moj zraven pri porodu zdaj pa bolj ko se bliža september manj sem prepričana,da ga rabim zraven!user posted image
Kaj pa vem,ali se mi samo hormoni tako mešajo,da nič več ne vem,ali kaj je zdaj to!
Po eni strani je sigurno koristno,da ga imam zraven,po drugi pa mislim,da je čisto vseeno če s tem opravim sama!
Nisem več pametna,zato me najprej zanima kaj mislite o tem,preden zadevo predstavim mojemu!
Moj je itak seznanjen s tem,da bo tam zraven,zdaj pa se bojim,da ga bom čisto zmešala!user posted image
Za seznam-naslednji UZ 14.7 in plus 1 kg.

absolutno sem ZA, da je partner zraven. Zakaj?? če gre kaj narobe, je on (no v večini) vsaj toliko razsoden, da se zna razpi**zdit tam nad babicami, ker popadki nekateri ti ful moči poberejo. Lahko ti nosi vodo itd ... Meni je bil moj ful v pomoč ker je babica šla ven, pa sma bila sama in je večkrat šel po njo, naj pride pogledat, kaj se dogaja, pa ko je akcija, lahko skoči po njo ... Same pozitivne stvari.

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
8.7.2009 20:39:49   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Casiopea

Vidim, da uživate v debatah. Vprašanja ... že tretji teden ni spremembe pri rasti trebuščka ... obseg je le 95 cm in še eno kg sem zgubila ... ali je to normalno, ali naj paničarim. Naslednji pregled imam 16.7. Trebuh imam vglavnem trd ...
ali bom prej rodila? to me glih ne moremo vedet, vprašaj ginekologa, ni pa mus, da ti raste trebuh, lahko da ti otrok leži bolj v hrbtenici, glede kil se ne sekiraj, otrok si vzame kar rabi.

Ali katera ve, če test na glukozo dobiš v vsakem primeru ali le, če so kakšni sumi? čist odvisno, jaz sem jo prvič delala, ker jo je imela mami, pa ker sem se prehitro redila

Kda je še zadnji ultrazvok? jaz sem ga imela prvič na zadnjem pregledu (v 40. tednu)

Zamudila sem materinsko šolo ... ali to vpliva na kaj? morda glede partnerja pri porodu? ne, vsaj v naši bolnici ne.

ne se obremenjevat z nepomembnimi stvarmiuser posted image

(odgovor članu Casiopea)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
8.7.2009 20:42:57   
barika
Klaja, lepo da si doma.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
8.7.2009 20:46:01   
chebelzza

absolutno sem ZA, da je partner zraven. Zakaj?? če gre kaj narobe, je on (no v večini) vsaj toliko razsoden, da se zna razpi**zdit tam nad babicami, ker popadki nekateri ti ful moči poberejo. Lahko ti nosi vodo itd ... Meni je bil moj ful v pomoč ker je babica šla ven, pa sma bila sama in je večkrat šel po njo, naj pride pogledat, kaj se dogaja, pa ko je akcija, lahko skoči po njo ... Same pozitivne stvari.
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Tudi jaz sem Za, ker poznam primer, če nebi bilo parterja zraven bi tista ženska verjetn padla v komo, ali celo ......
Tako je pa partner zagnal paniko, ker se ženska ni dober počutila, na koncu so ji pa ugotovili, da je začela krvaveti, ker se postlca ni  cela odluščila in je en del ostal v maternici.... bog ve kaj bi se lahko zgodilo

Nočem nobene strašit, upam da ne zamerite, pač povedala sem.......
Moj bo zraven...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
8.7.2009 20:48:10   
klaja
Se vidi, da sem še malo zmedena, sem se vam pozabila zahvalit za vse pestke, ki ste jih držale in ker ste mislile na mene! Hvala!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
8.7.2009 21:26:43   
simonae
pozdravček vsem!

Klaja fino! Drži se in veliko počivaj - pusti se razvajati.

Čevlje s peto hudo pogrešam, a jih sedaj že 2 meseca ne nosim - zatekanje nog.

Bety11 imam eno vprašanje, ki ni najbolj za tale forum - če se prav spomnim, si enkrat omenjala, kako si se znebila plesni s sten z varikino? Pri nas imam nekaj majhnih krogcev, ki bi se jih rada znebila - pa moža zgleda ne bom dočakala. Mi daš nasvet kako si to naredila (ALI PA KATERA DRUGA, ČE IMA IZKUŠNJE)? Ali kar nerazredčeno na cunjo? Ali si drgnila...? Si ne predstavljam.

LP

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
8.7.2009 21:32:21   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: simonae

Bety11 imam eno vprašanje, ki ni najbolj za tale forum - če se prav spomnim, si enkrat omenjala, kako si se znebila plesni s sten z varikino? Pri nas imam nekaj majhnih krogcev, ki bi se jih rada znebila - pa moža zgleda ne bom dočakala. Mi daš nasvet kako si to naredila (ALI PA KATERA DRUGA, ČE IMA IZKUŠNJE)? Ali kar nerazredčeno na cunjo? Ali si drgnila...? Si ne predstavljam.

LP

jaz bi najprej poskrbela za varnost ...maska na obraz in rokavice, pa fajn prezračit, drugače pa kar varekino ali pa "zatiralec" plesni gor pošrpicala. JAz tudi mojga čakam d ase loti tega, pa zgleda da nič ne bo.user posted image

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
8.7.2009 22:07:56   
SONČEK LARA
Čer!

Pa je spet čas za v posteljo oz. pred kavč.

Yenny tudi jaz sem 100% ZA, da je partner poleg ko sem v porodni. Zakaj? Ko sem jaz rodila dve leti nazaj je bil tisti vroč dan en peklenski dan, vsi otroci so hotli na svet in ti povem dve uri sem na hodniku predihavala popadke, moj je bil zraven in mi bil v oporo, pa ne tko da me je masiral, pa ne vem kaj, bil je tam, med vsemi tistimi haljami je bil znani obraz na katerega vem, da sem se lahko kadarkoli za zihr zanesla. V sami porodni sobi pa lahko rečem da je bil asisent babci, ker je bila gužva je marsikaj naredil on sam, za kar sem mu zelo hvaležna. Sem pa imela iste predsodke kot ti in sicer od tistega dne naprej ko so nam v mat. šoli na posnetkih pokazali porod. Blejk sem rekla, da ne bi niti enkrat pogledal tja dol. A glej ga zlomka ko si v porodni ti je vseeno za čisto vse.

Petke...ne maram jih, tiste male že ampak tiste vrhoglave...ne hvala!!Se ne počutim dobro v njih pa še ko kaka kura hodim. Imam jih kar nekaj s peto in iščem žrtev kateremu podarim, stran stvari ne mečem, ker so bile preveč drage za na deponijo.

Klaja sem vesela zate da se je stanje izboljšalo. Imam pa vprašanje, si imela kake znake pred tem. Kajti tudi jaz imam nizko ležečo posteljico in otrok naj bi bil čisto spodaj, zato bolečine in bolniška. mat. vrat imam dolg zaenkrat 3,8 kar je tudi ok.

Pridne ste pridne s pranjem cunjic, z nakupovanjem. Jaz tokrat nimam tega zagona, ker imam v glavi scenarij, da se morm najprej preselit in upam da se  do 1. sept. potem pa z veseljem perem, likam in zlagam v omaro. Če pa me kaj rpeseneti (bog ne daj), pa mislim da zna še kdo drug zalaufat pralni stroj, pa zlikat tiste par pajacov za prvi teden. Torbe pa ne bom rihtala tudi do takrat, ker sem kr mal vraževerna, kot da kličem nekaj za kar še ni čas. Vse začnem en mesec pred PDP: Ok nakupla bom sam kozmetiko in pajacek za iz P.

No sedaj pa lahko noč vsem

Čao

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
9.7.2009 1:26:26   
Sarchi
klaja super da si doma in da je stanje ok. želim ti da res čim dlje ostane bebi pri tebi in bosta oba ok. veliko počivaj.

ufff....spet noč...groza. jzt ne vem kako bojo te noči še dva mesca. zbudil me je močen krč v trebuh in topa močna bolečina v predelu pljuč. kaj je to? pol ure hoje po stanovanju gor in dol, zdej k mal popušča še vam en nočni pozdravček in upam da k bom legla nazaj v postlo ne zagrabi spet. ma prou te noči so moja šibka točka....pa zgaga me žge za znoret...nič grem poskusit nazaj v postlo...noč

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
9.7.2009 7:22:56   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: simonae

LP

jaz bi najprej poskrbela za varnost ...maska na obraz in rokavice, pa fajn prezračit, drugače pa kar varekino ali pa "zatiralec" plesni gor pošrpicala. JAz tudi mojga čakam d ase loti tega, pa zgleda da nič ne bo.user posted image

iz lastnih izkušenj (ko sva bla še v najemu): najboljše je če varikino ali zatiralec plesni (ki mora biti na osnovi klora, ta je najbolj učinkovit) pošpricaš po steni, kjer je plesen. pustiš kakšne pol ure. potem je pa fajn, če kupiš barvo, ki ima zatiralec že notri, pa če dodatno kupiš še tist algicid v oranžni flaški od juba in še tega malo notr zliješ, fino premešaš in prepleskaš.

tkole najdlje zdrži... samo svetujem da se res dobro zaščitiš, ali pa da ti to nekdo drug naredi.
za tem pa da bo učinek čim boljši in predvsem dolgotrajnejši predlagam, da si umislite električni odstranjevalec vlage (ne tiste škatlice s soljo, ker tisto je stran vržen denar) iz prostora (midva ga imava, ker ko sva se preselila v sveže novo stanovanje in so bile stene še ful vlažne pa nama je kup stvari splesnelo in sva sušila sušila sušila pol zime in pol je bil mir), vem da ni najcenejša stvar, midva sva kupla enga za cca 200 eur v bigbangu (že za tega sva komaj denar napraskala), ampak nama ni žal, je bila res super odločitev. še ko je cev v bloku počla in nam je steno zalilo, sva jo izsušila s temle. se splača dat denar za tole.

plesen ima namreč ful rada vlažno(vlažen zrak, vlažne stene... stene se ne morejo posušit, ker je zrak že prenasičen z vlago) ... tale mašina ti suši zrak, in s tem ko ti suši zrak, vlaga, ker jo je zdaj v steni več kot v zraku, začne iz sten v zrak prehajat in ti jo odstranjevalec lepo iz zraka pobira... tko da imaš na koncu tudi suhe stene. in če so stene suhe, potem ni več plesni fino... sicer v steni stagnira, ker je to njena zoprna narava, ampak dokler je stena suha potem se ti ne bo "razcvetela".

tegale imava midva http://www.bigbang.si/gospodinjski-aparati/ogrevalna-hladilna-in-vlazilna-tehnika/vlazilci-in-razvlazevalci-zraka/411461-argo-narciso-20-razvlazevalnik in je super, čeprav najcenejši.

< Sporočilo je popravil veselka -- 9.7.2009 7:36:15 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
9.7.2009 7:44:00   
indy0024
jutroooouser posted image kako kaj ajale?sem opazila,da ene zelo slabo,no ja tudi jaz nisem nic boljse!!!!!user posted image KLAJA sem vesela,da se je stanje umirilo in vem da bo tvoj user posted image ostau se dolgo pri tebiuser posted image user posted image user posted image !!!!!!aja kar se tice petk,jih tudi jaz rada nosim,ker sem bolj malo bitje ampak sedaj mi prov pase,da jih ne nosim!!!!!!user posted image user posted image kar se tice pripravljenja robe tudi jaz ne planiram prej kot v zacetku devetega meseca,ce pa bi blo slucajno kiks,pa zna ze moj kaj pripravit!!!!aja a ze katero mece predporodna depresija???????

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
9.7.2009 7:47:43   
tažana
klaja: super samo da se je ustavilo. koliko pa imaš dolžino materničnega vratu? meni so zadnjič ko sem bila en teden v porodnišnici namerili 2,3 vendar je ustje še lepo zaprto tudi vode je dovolj. Sedaj nimam več problemov z utrdevanjem trebuha zato računam tudi, da se maternični vrat ne krajša več. Bom videla kaj mi bo G jutri rekla, ko bo videla izvide!

vlaga
: tudi jaz imam ogromno vlage v stanovanju user posted image . 3 leta se že borim s temi ceresit tabletami pa nič ne pomagajo- škoda denarja, ker te solne tablete niso poceni, meni pa jo v 14 dni zmanjka. imava pa prakso da med zimsko sezono, ko je najhuje 2x očistiva z varikino (na cunjo in zdrzat iz stene) potem pa pršilo proti zidni plesni (smrdi in duši ko user posted image , zato tega ne delaj ti!) (sem iskala kako se pršilu reče pa ne najdem- kupila sem ga v merkurju).
To kar na debelo pošpricaj in pusti da se posuši potem pa z barvo s katero barvaš steno pobeliš. Meni to zdrži kakšen dober mesec user posted image - odvisno od vremena zunaj. pa ne pozabi zelo pomembno je da te prostore vsak dan zračiš in tam kjer imaš na steni plesen ne postavljaš preveč blizu omar, da je pretek zraka čim boljši.
Bova pa letos tudi midva kupila električni zbiralec vlage ampak kar dva manjša, da bova lahko enega imela v sobi enega pa v dnevni- upam da letos rešiva problem- drugo leto ko se malo dokopljemo do financ pa bova spodaj izolirala klet.

partner pri porodu: defenitivno ZA! jaz sem bila pri prvem pripravljena biti sama, ker user posted image težko prenaša kri in podobno vendar se je čisto sam odločil da bo zraven. ves čas je bil pri moji glavi (ni gledal kaj se spodaj dogaja) me je pa skušal zamotiti in skratka ni fino biti sam, ko se ne počitiš dobro. Če ti je pa nerodno oziroma neprijetno, ker je vse tako omazano- pa se ne sekiraj takrat te to ne bo motilo. user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
9.7.2009 7:50:18   
veselka
aja, pa še dobro jutro

to noč smo vsaj kej spali... sicer se mi je zlo težko obračat iz levega na desni bok, ker me vmes zmer kej v trebuhu zvije, ne morem pa spat na enem predolgo, ker mi postane zoprno. iz poselje mi je ponoči pa tudi že cela umetnost vstat, ker je trebuh prevelik, pa roke imam vse zatečene in boleče, da se težko dvignem pokonci.

danes se moram kej likanja lotit, ker se je v zadnjem mesecu, ko ni nihče likal, kar en zajeten kup oblek nabral

a nova oblačila za user posted image operem 2x? vem, da je treba 2x spirat, ne vem pa a je novo treba tudi kaj večkrat oprat.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
9.7.2009 7:52:47   
tažana
Jest bom samo enkrat prala in vse zlikala- se mi to zadnje zdi bolj pomembno!

petke: nisem ljubitelj čeprav sem majhna.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ime za fantka
pikpiki

Katero izmed naslednjih imen vam bi najbolj "pasalo" k bratcu Tristanu?

Aleksej (48%)

Patrik (11%)

Tobija (14%)

Oskar (21%)

Samuel (6%)

Število vseh glasov: 105

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!