|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
8.7.2009 13:28:41   
veselka
erdbeere a lahko namesto dveh mako majčk oblečeš mako + majčko od kompletka ali pa bodi?

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
8.7.2009 13:28:53   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

od pikapolonice sem prejela skoraj 31 eur dobropisa, ki ga moram izkoristit do 15.8.2009 user posted image user posted image user posted image ...

Meni pa jeuser posted image prinesel za 15 €, bom porabila za sestavljanke, ker ful rade sestavljata, pa če se bo nadaljevalo user posted image , ne bosta se morali zunaj user posted image , user posted image , jih bom morala s čim novim malo zaposliti, in jih res s sestavljankami za več časa zaposlim, da se nena med sabo user posted image , ampak user posted image , mami pa bo lahko malo v miru user posted image .

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
8.7.2009 13:31:07   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

Uf, sem zdele šla pregledovat, ka imamo za user posted image , ugotovitev:

- povijalnih plenic več kot dovolj cca. 20 kom + še un k se lepo potem zavije ta plenica notri (ne vem kako se reče)
- kapice 3 kom
- bodiji - švohizem
- mako oz. bodiji na preklop - nujno kupi (imam samo 4 mako majčke pa jih rabiš velik več, ker je potrebno otroka dvojno oblačit
- hlačke - če bo fantek nekaj je za punčko pa slabo user posted image
- nogavičk - dovolj za oba spola
- pižamice tudi dovolj za oba spola
- slinčki (uf kok se jih je nabralo od dveh otrok user posted image )

no toliko zaenkrat v grobem....kaj točno pa imam bom pa vedela, ko vse skupaj operem

Evo toliko zaenkrat, zdej moram pa spalnico nazaj v red spravit user posted image

Tega se pa lotim naslednji teden, ko še kuhno spravim v red, jutri še morem mamo peljati k zdravniku.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
8.7.2009 13:31:58   
tažana
jest sem se tudi danes mal pospravljanja lotila. sicer sem začela s kuhinjo, ker je soba itak najprej še za pobelit.
Kaj imam jaz za v porodnišnico se mi še ne sanja, ker imam vse pri moji dragi sestrici (ne sprejemam dokler mimam sobe pospravljene) user posted image .
za oblečt sem pa za prvo kupovala številko 50, pa nečakinja je bila prej rojena in je imela tamale številke, tako da je tega mislim da na zalogi dovolj. 56 si jaz zaenkrat tudi mislit ne upam, da bo velik, ker bom umrla, če bom mogla takega velikana ven spravit user posted image - se raje pripravljam na cifro 50 user posted image . To je moja psihološka priprava na prihod user posted image . user posted image

Naj se pohvalim da jaz pa spi super. mi ni nič vroče, me nič ne zebe... ko spim spim! še lulat ne hodim ponoči. Razen zjutraj se malo dalj časa skupaj spravljam, ker celo noč v istem položaju spim pa me potem zjutraj vse boli- ampak glavno da sem naspana.

A ima katera recept kako nahitrco odpraviš priščipnjen živec v hrbtenici. včeraj se je očitno nekaj premaknilo, ker me tako v desnem krajčku boli, da včasih tudi na nogo ne morem stopiti. Če dalj časa hodim se zadeva sprosti, ampak kmalu nazaj zagrabi. posledično sem danes bolj previdna in sem se kuhinje lotila na tleh user posted image . na vseh štirih ribam tla user posted image in vmes počivam in ribam in počivam in se sprehajam in spet znova user posted image . dober da kuhinja ni velika in računam da jo nekje do štirih zribam.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
8.7.2009 13:37:05   
Erdbeere

erdbeere a lahko namesto dveh mako majčk oblečeš mako + majčko od kompletka ali pa bodi?

Lahko ja, samo najlažje vsaj za prvi mesec je, da ni treba čez glavo vlečt ampak, da lepo oblečeš kot jopčko in pač pri kraju zavežeš oz. zapneš s pritiskači. Pa fino je, da je to vsaj približno enak kroj, ker je najlažje dve stvari naenkrat oblečt ne najprej eno majčko potem pa še eno, meni je prvič patronažna kar po dve in dve majčki skupaj dala pa potem rokavček samo nabereš in oblečeš. Joj samo kok so to majhne cunjice user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
8.7.2009 13:37:23   
barika

oblekice jaz imam do zdaj 1 kompletek 56, 3 pa 62. sem prišla do tega, da če se otrok rodi manjši od pričakovanj lahko še vedno dokupimo, večje pa imamo za malo kasneje, medtem ko če se rodi večji, pa nimaš kej s tistimi mini cunjicami. mako majčke in bodije pa žabice do pasu imam po 2x56 in 3x62... kapici sem kupla obe št.56.

definitivno 56 in 62. Moj se je rodil z 51 cm, pa je v enem mesecu zrastel za 7 cmuser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
8.7.2009 13:37:58   
Sarchi
tažana uff pridna,ni kej.

jzt pa čakam da bo poštar pozvonil in mi prpelu voziček. sva ga z mojim user posted image naročila v nemčijo....se kar pozna razlika v ceni k če bi enakega kupla pri nas. tko da danes jutri bo paket tu...komej čakam.

a pikapolonica pa že bončke pošilja, ja super je tkole dobit kej....pridno zapravlamo za naše bebije in pripravlamo da bo vse ready ko jih dobimo v objem.

jzt sm tud neki stvari kupla 56, neki pa tud že 62. bom mogla še kako mako majčko pa bodi kar 56 vzet,da ne bo revči v ful prevelikih cotah, k že tko so mičkeni in drobčkani, pa da se še v prevelikih cotah ne motajo ;)

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 8.7.2009 13:40:19 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
8.7.2009 13:38:34   
barika

- povijalnih plenic več kot dovolj cca. 20 kom + še un k se lepo potem zavije ta plenica notri (ne vem kako se reče)
- kapice 3 kom
- bodiji - švohizem
- mako oz. bodiji na preklop - nujno kupi (imam samo 4 mako majčke pa jih rabiš velik več, ker je potrebno otroka dvojno oblačit

no toliko zaenkrat v grobem....kaj točno pa imam bom pa vedela, ko vse skupaj operem

Evo toliko zaenkrat, zdej moram pa spalnico nazaj v red spravit user posted image

jaz jih imam nekaj, ampak mi je bilo ljubše dati gor 2 bodija, kot pa tole coto. Amapk, če jih imam, jih bom uporabljala (no ne glih jazuser posted image )

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
8.7.2009 13:39:15   
Erdbeere
Jaz tudi ne mislim nič 50 kupovat, hči je bila 51 dolga, sin 55 tko da pričakujem, da tudi ta ne bo prav velik manjši, bomo pa kmalu videli...samo še dva meseca user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
8.7.2009 13:39:36   
JaLuca

Lahko,mako plus majčko, tudi bodi (najboljše na preklop) plus majčka

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
8.7.2009 13:40:12   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: barika

- kapice 3 kom
- bodiji - švohizem

jaz jih imam nekaj, ampak mi je bilo ljubše dati gor 2 bodija, kot pa tole coto. Amapk, če jih imam, jih bom uporabljala (no ne glih jazuser posted image )

ja sej jaz mako majčke imam še od sebe user posted image pa tudi meni niso ravno pri srcu, tako da bom nakupila bodije na preklop, so mi bolj komot, kot navadni

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
8.7.2009 13:42:52   
barika

Lahko ja, samo najlažje vsaj za prvi mesec je, da ni treba čez glavo vlečt ampak, da lepo oblečeš kot jopčko in pač pri kraju zavežeš oz. zapneš s pritiskači. Pa fino je, da je to vsaj približno enak kroj, ker je najlažje dve stvari naenkrat oblečt ne najprej eno majčko potem pa še eno, meni je prvič patronažna kar po dve in dve majčki skupaj dala pa potem rokavček samo nabereš in oblečeš. Joj samo kok so to majhne cunjice user posted image

jaz sem mu kupila bodi na preklop, pa spodaj eno mako majico in je bilo.
Zdej bo pa (upam) v začetku septembra pa malo ciljam da bo bolj toplo, kotpkonec novembra (če izpustimo današnji danuser posted image ) tak da bo imel samo en bodi, pa žabce ali hlače ...
ne vem, pustmo se presenetit.user posted image

Punce, mene je tudi že kake 14 dni nazaj nekje v hrbtenici uščipnilo, ampak mene drživ levo nogo, tak da komaj hodim in stoji.user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
8.7.2009 13:46:59   
Erdbeere
barika sej tud če bo toplo, naj bi vsaj na začetku imeli user posted image dvojna oblačila, ker drugače jim je prehladno, pa tudi septembra če bo tam cca. 25 stopinj se mi zdi, da bo dvojno oblačilo ravno prav in ne preveč. Ne vem, moje mnenje, ker jaz sem rodila 2x junija pa sta bila oba 1 mesec dvojno oblečena...potem pa najprej samo enojno, potem pa kratke majčke, samo to pa tokrat odpade se mi zdi user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
8.7.2009 14:05:19   
barika

barika sej tud če bo toplo, naj bi vsaj na začetku imeli user posted image dvojna oblačila, ker drugače jim je prehladno, pa tudi septembra če bo tam cca. 25 stopinj se mi zdi, da bo dvojno oblačilo ravno prav in ne preveč. Ne vem, moje mnenje, ker jaz sem rodila 2x junija pa sta bila oba 1 mesec dvojno oblečena...potem pa najprej samo enojno, potem pa kratke majčke, samo to pa tokrat odpade se mi zdi user posted image

ne vem, bom vidla takrat.
NAm so v materinski rekl, da mora imeti en rokav več kot odrasli ..se pravi, če imam jaz kratke rokave, bo mali imel dolge.
Saj se pa vidi, če mu je vroče ali ga zebeuser posted image

jao kok sem zmatrana, čakam, da pride mami po brata, da grem malo spat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
8.7.2009 14:09:21   
vila MaLiNa

user posted image

Kepica bo sporočala vesele dogodke, po ZS da svojo gsm številko.

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( user posted image ,user posted image )   NP Spol Porodnišnica Kg

28.08. 
altaja (27)             (1.user posted image , 0.user posted image )     06.07. user posted image   LJ +10

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2user posted image .     ?.?. user posted image      +12
tulpek (27)            (1. user posted image , 0. user posted image )    04.08., 12.08., 21.08  user posted image   CE +9

31.08.  
veselka (28)          (1. user posted image , 0.user posted image )      ?.?.   user posted image   PO +13,5
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0. user posted image )     23.07.   user posted image  +9,5

02.09. 
koss (25)                 (1. user posted image , 0. user posted image )   27.07.  user posted image CE +11
Lenck (25)               (1.user posted image , 0. user posted image   ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1. user posted image , 0. user posted image )    22.07.  user posted image  LJ +13

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     21.07.   user posted image  CE +3,5
planinc1978 (30)    (2. user posted image , 1.user posted image )    01.07.   user posted image  +10
TiaŽan (23)              (1. user posted image , 0. user posted image )   27.07. user posted image CE +18

04.09.  
Kruce Fiks (37)        (2 .user posted image , 1. user posted image )   ?.?.
Pupček (29)             (1.user posted image , 0. user posted image )    30.07.  user posted image IZOLA +7
ne vem (29)             (3. user posted image , 1. user posted image )   ?.?. user posted image

05.09. 
eltea333 (28)          (1.user posted image , 0.user posted image    30.07.  user posted image   ŠEMPETER +7
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     26.05. user posted image   MB +7

06.09.  
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2. user posted image )    ?.?.  LJ

07.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0. user posted image )    14.07. user posted image   +10
Erdbeere (29)         (4. user posted image , 2. user posted image )   15.07.   user posted image  LJ  +7
Dulsineya (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?.  user posted image    PO +12
oktavija (29)           (2. user posted image , 0. user posted image )   ?.?.   user posted image   +13
škorpijončica (20)   (1. user posted image , 0.user posted image )    08.07.  user posted image   PO +5
litlleMiss (18)          (1. user posted image , 0. user posted image   13.07. user posted image   PTUJ  +17

08.09.

draja (30)               (2.user posted image , 1. user posted image )     04.08.  PO  +7 

09.09. 
cukr07 (27)             (1. user posted image , 0. user posted image )   21.07.   NM
kepica (28)              (4.user posted image , 1.user posted image )     22.07.  user posted image JESENICE  +6,5
S1902 (29)              (2. user posted image , 1. user posted image )    ?.?.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    22.07.  user posted image   TRBOVLJE +6
zadovoljnalana(?)    (?. user posted image , 1. user posted image )     ?.?.
Lubenička (20)         (1. user posted image , 0.user posted image )   28.07.  user posted image   LJ/PO +12,5
JaLuca (32)              (3.user posted image , 2.user posted image )     27.07.  user posted image PTUJ +12,9

10.09
.  
baja* (29)               (2.user posted image , 1.user posted image     ?.?.  user posted image   MB +7
vn1983(25)             (3.user posted image , 2. user posted image )    28.05.   +6

11.09.
jpnincy (25)               (1.user posted image , 0.user posted image )      03.07. user posted image   +7

12.09.

Chebelzza (28)          (2.user posted image , 2.user posted image )      09.07. user posted image  SG  +15
jancyika (19)             (1. user posted image , 0. user posted image )    ?.?.
Nataša31 (?)              (2.user posted image , 1. user posted image )     23.07.  JE

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )    27.07. JE +2
indy0024 (26)            (1. user posted image , 0. user posted image )   20.07.  user posted image   LJ +4,5
majra (30)                  (2. user posted image , 1. user posted image  ?.?.   -4      
Sarchi (29)                 (1. user posted image , 0. user posted image  10.08. PO +4,5
spela** (22)               (1. user posted image , 0. user posted image )    ?.?.   user posted image   MB +7

15.09.  
*Angelina*(?)             (2. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   user posted image  
Barbka26 (25)            (1.user posted image , 0. user posted image )   ?.?.     
mayathebee (22)        (1.user posted image , 0. user posted image )    15.07. MB +5,5

16.09. 
Alma84 (24)                (?.user posted image , ?. user posted image )    17.07.  user posted image   +10
Polari (26)                   (1.user posted image , 0. user posted image )   24.07.  user posted image   PTUJ  +8

17.09.
barni80 (29)                (1. user posted image , 0.user posted image 07.07.
noa1  (33)                   (2.user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   user posted image MB +8,5
nussy (28)                   (?. user posted image , 1. user posted image )  ?.?.

18.09.  
BBP (27)                      (1.user posted image , 0. user posted image )    23.07.  user posted image  +6
janezz (27)                  (2.user posted image , 1. user posted image )    ?.?.   user posted image

19.09.  
Doria (30)                   (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?.  user posted image

20.09. 
Casiopea (28)              (1. user posted image , 0. user posted image )    ?.?.   user posted image +9
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
larilu (23)                    (3.user posted image , 1. user posted image )     30.07.   user posted image    LJ +7
yenny (34)                   (2.user posted image , ?. user posted image )     ?.?.   user posted image
Nepoznana (26)          (1. user posted image , 0. user posted image )    30.07.   BREŽICE  +7

22.09. 
_melody_ (21)               (1. user posted image , 0.user posted image )    04.08.   user posted image BREŽICE +5

23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2.user posted image , 1. user posted image )    ?.?. 

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    13.07.  user posted image   +2,5 
maayaa (27)                 (1.user posted image , 0.user posted image )    06.07., 23.07. in 12.08. user posted image  KR  +14 
ja.lo09 (28)                  (3. user posted image , 1. user posted image )    ?.?.   user posted image +8
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?   user posted image   LJ +6

26.09.  
Katka11 (33)              (2. user posted image , 1. user posted image )      ?.?.  user posted image  + 3
Rožica82 (26)             (2. user posted image , 1. user posted image )     15.7.  user posted image MS +5
tažana (26)                    (2.user posted image , 1. user posted image )      10.07. KR +9
klaja (28)                     (3. user posted image , 2. user posted image )    02.07. MB
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1. user posted image )    MB    user posted image user posted image

27.09. 
tanik (31)                     (1. user posted image , 0. user posted image )      22.07. user posted image  LJ +7
jullie (27)                     (2. user posted image , 1. user posted image )       ?.?. user posted image PTUJ
mancag (30)                (1. user posted image , 0. )user posted image       30.07. user posted image CE +13

28.09.  
dolenjka (31)               (2. user posted image , 1. user posted image )       04.08.  user posted image   PO +15
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1. user posted image )       09.07.  user posted image   LJ +10

29.09. 
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1. user posted image )       ?.?.    

30.09.  
Bety11 (43)                 (? user posted image , 3. user posted image )        22.07.  user posted image PO
simonae (32)                (3. user posted image , 2.user posted image )       ?.?.  user posted image   LJ +9

Skupaj:
77

Fantki : 22
Punčke : 21
Presenečenje : 13

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25

user posted image   user posted image  

Neaktivne nosečke smo zbrisali. V primeru aktivnosti vas z veseljem dodamo.

Zanimive spletne strani si oglejte na seznamu; str. 112.

Naša Rubin je rodila 19.6.09...Gajo in Zojo...Z MISLIMI SMO Z VAMI!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
8.7.2009 14:18:31   
vila MaLiNa
Veselka glede velikosti je bilo res namenjeno drugi - lubenički. No samo tvoj dragi je bil tudi velik, skoraj tako kot jazuser posted image  Tudi najboljšim se zgodi, da koga zamenjamo - nosečniška pozabljivost pačuser posted image user posted image

Ufff... že o oblačilcih govorite kako jih oblačiti... to bom pa raje samo bralauser posted image  Pametna bom pa potem, ko bo mala dama že na svetuuser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
8.7.2009 14:25:20   
veselka
sm ravno preverila... imam 5 mako majčk in 5 bodijev na preklop... pač tolk kolikor je bilo na seznamu iz mat.šole. sem se ga kr držala, da ne bi preveč kupila... sam sm pol ugotovial, da mi večji problem predstavlja to, da se mi skoraj nič ne zdi zadosti lepo/dobro/posebno za mojo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
8.7.2009 14:28:28   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Veselka glede velikosti je bilo res namenjeno drugi - lubenički. No samo tvoj dragi je bil tudi velik, skoraj tako kot jazuser posted image  Tudi najboljšim se zgodi, da koga zamenjamo - nosečniška pozabljivost pačuser posted image user posted image

Ufff... že o oblačilcih govorite kako jih oblačiti... to bom pa raje samo bralauser posted image  Pametna bom pa potem, ko bo mala dama že na svetuuser posted image

ja moj je bil cel velikan... no, danes je tud velik (191)... jaz pa sem bla bol mali user posted image , pa sem zrasla v povprečno veliko deklico, tko da sem mu nekje do ramen... men se zdi kr idealno razmerje, sploh za petke nosit.

a katera petke pogreša? jaz jih včasih iz škatel uzamem in obujem... no, za vn pa raje ne user posted image ... sicer trenutno ne vem, če katere sploh na noge stlačim, ko so mi še najbolj po širini udobne balerinke preozke user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 8.7.2009 14:31:32 >

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
8.7.2009 14:52:04   
Tanik
a katera petke pogreša? jaz jih včasih iz škatel uzamem in obujem... no, za vn pa raje ne user posted image ... sicer trenutno ne vem, če katere sploh na noge stlačim, ko so mi še najbolj po širini udobne balerinke preozke user posted image user posted image

imam jih, vse možne velikosti petk.user posted image samo v službo jih ne nosim,drugam tudi ne, kupim pa jih. no sem jih imela obute na birmi-letos maja.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
8.7.2009 15:15:25   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

No pa le sporočite mi kako da sliko gor.

Sem komaj opazila tole vprašanje.
Greš na www.shrani.si
tja naložiš svojo sliko (klikneš sivi gumb brskaj) in nato klikneš SHRANI. Potem pa na forum kopiraš tretji link, ki ti ga da (piše. za forum s predogledom). Slikica se vidi šele potem, ko oddaš objavo.

Grem na stran shrani.si, mi jo odpre, ko pa probam kaj delati, pa mi prikaže, da strani ni mogoče najti...
Ne gre mi, pa bi rada dala slikico gor.

Čudno, meni vse dela. Lahko mi jo pošlješ na mail, pa jo dam js gor. Če si za, se oglasi na ZS. Še prej pa enkrat poskusi, mogoče so imeli kakšne motnje.
Ali pa imaš mogoče preveliko sliko in jo moraš prej zmanjšat?

< Sporočilo je popravil tulpek -- 8.7.2009 15:17:24 >

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
8.7.2009 15:15:48   
Sarchi
jzt ful pogrešam petke...mam jih ful, k sm bla skoz v petkah prej, predvsem službeno pa pol tud privat....tko da zdej paše mi sicer ne da bi se v njih pobijala user posted image , sam pa komej čakam da se bom spet lhk jih obula

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 8.7.2009 15:16:24 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
8.7.2009 15:22:04   
chebelzza

Živjo čvekice..... Sem danes bolj kot ne kr ležala, me spet križ boli da je za znoret....Pa še to vreme je tk noro, da te kap, bi se najraje nekam odselila....Fajn temo imate.......Jaz pa imam za našega navihanca že bolj kot ne vse pripravljeno, oprano, zlikano, sobo prebarvano.....samo potovalke za v P še nimam, ker se mi zdi da ko jo bom pripravla, da bom že kr tisti hip letela proti bolnici...user posted image

Dugače pa tudi jaz pogrešam petke...sem si zadnjič kupila ene full dobre čevlje, čeprav je mojuser posted image rekel, da se mu zdi brezveze, ker jih itak ne bom potrebovala..... Pa sem si jih vseen kupla! In sem jih prav ponosno prinesla domov.....
Sicer je bilo malo črnih pogledov, pa vseen se je na koncu mogel sprijazniti...user posted image

Jih bom pa naslednje leto nosila, če mi bodo še prav.....user posted image

Toliko od mene zaenkrat, grem malo v šoping, če bo nehalo dežvat....
lepo se imejte...

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
8.7.2009 15:27:36   
veselka
jaz jih nimam kej preveč veliko... no, sem jih imela en kup, takih bolj poceni, sam so me hitro noge začele bolet... potem pa sem se zaljubila v United Nude čevlje user posted image in sem večino ostalega pometala stran.

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
8.7.2009 15:48:48   
škorpijončica

Živjo!

Nikakor vam ne morem pisat, ker ni računalnika al pa skoz grmi pa more bit še tist hišni izklopljen...
Jst imam novičke, sem imela danes pregled. Zredila sem se 8kg (pred nosečnostjo 47, zdaj 55kg), sem pa zelo vesela, da se nisem edino jaz zredila, ker je moja mala težka že več kot 1600g. G je rekel, da je vse v redu, mi je naredil UZ, zraven pa je bil tud moj fant. Danes se je pa prav očitno videl spol, smo lahko trikrat preverili. Tko sem se bala, da bi vidli lulčka (ker si moj dragi ful želi punčko), pa je bla češplja, kakšna srečauser posted image Pa na glavo se je tud že obrnila, čeprav sm mislila da ne, pa se je izkazalo, da sm tipala ritko in ne glavo. Dobila sem tud vse papirje, pa sestra me je naročila 18. avgusta. Povedala mi je, da bomo drugič pa naredili CTG..a se kateri sanja, kaj je to in kako zgleda? Pa za toxo imam naslednjič še zadnjič preizkavo...ampak kaj pa sladkorna..men ne bodo nič preverli kok mam cukra? So pozabli al to ne dajo vsem za testirat? Tko mam rada sladkarije, da bi mi sigurn preveč pokazal, pol bi pa mogla na dieto. Železa imam premalo tako da sem spet na tabletah.

Glede oblekc; jst kupujem kar 56 in 62 št., da ne bo takoj premajhno..mi ni problema mal zavihat rokavčke, sicer bom pa itak za darilo od sorodnikov dobila ful oblekc, oni pa itak nimajo pojma o št. in v trgovini rečejo "Za novorojenčka", potem jim pa prodajo tiste 50ke...
Jst mam drugače ful sindrom gnezdenja...kupila sem ful preveč stvari in prečrtačla vse iz seznama pa imam še vedno tist tečen občutek, da nekaj manjka...

Lepo se imejte

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
8.7.2009 15:49:16   
tulpek
Dopoldne ste se pogovarjale glede dopustov: pri nas je tako, da ti pripada cel dopust po pol leta. Če delaš manj, pa manj. In meni pride pol leta ravno čez en teden user posted image . Ne vem pa, kako se štejejo bolniške user posted image . No, js nisem bila nič, zato se tudi nisem pozanimala. 

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?

Nikoli je ni imel. (50%)

Samo prvih nekaj mesecev. (3%)

Do 6. meseca. (3%)

Do 1. leta. (12%)

Do 2. leta. (16%)

Do 3. leta ali dlje. (16%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!