|
RE: no aprilke 2005, kako? 9.7.2009 9:04:45
|
|
|
|
honey
|
KsenjaK, ja luštno je blo v Čateških. Nočitev s šotorom in karta za vstop na poletno riviero pride 17,50 EUR -otrok do 4. leta ima zastonj, potem pa je 50 % cene. Na dopust gremo pa na Rab - ampak v APP, ne gremo kampirat. 14 dni v šotoru bi bila pa malo huda zame . Mogoče bi šlo, če bi imeli kakšen večji šotor, imamo pa tistega malega za 3 osebe, v in iz katerega moraš po kolenih. Tko da - ne hvala, pride APP bolj v poštev No, naš zna napisat TIM, pozna sicer tudi kar nekaj drugih črk, ampak najbolj smešen mi je, ko se na računalniku podpiše skoraj hitreje, kot bi ga jaz podpisala . Obvlada mali Joj, komaj čakam dopust. V soboto gremo v Lj. po nakupih. Moramo kupit ene par stvari - marelo za plažo, kovčke (imava ene stare, so že bolj kot ne strgani), potem bova pa že kar nabavila za s sabo take stvari, ki stojijo (mleko, pijačo...). Da ne bom imela potem vsega zadnji dan. Že tako bom imela gužvo. No, sicer gremo iz sobote na nedeljo ponoči, tako da bom imela še vseeno celo soboto. Upam, da bo zneslo . Je pa ravno danes Tim dobil od mojih staršev ribiško palico, ki sta mu jo včeraj kupila v Leclercu. Me je takoj poklical in mi povedal, je bil tako vesel, da je joj. Po moje bo danes že dedota okupiral, da bosta šla ribe lovit v potok . Tako da bomo zdaj po novem vleki še čoln na morje, se mi zdi, da ne bo šlo brez . Še dobro, da imamo strešni kovček. Joj, že za v Čateške (za vikend) smo imeli poln strešni kovček in poln prtljažnik. Kaj bo šele za dopust Ah, bomo že zbasali notri vse - če smo do zdaj brez kovčka, bomo tudi letos. Pa letos še vozička ne bomo vleki s sabo, bo tudi malo bolje.
|