metuljcek321
|
Eto, dokumenti & fotke so na trdem disku - skrajni cajt, da sem to mal posodobla, res! IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 ---------------------------------------------------------- rebeca, kako si potem uredila z vozekom in prebarvanjem njegovih delov? Kako si se odločila? Najbrž si že malo pozabla, ker je že kr nekaj časa od tega. Sem napisala, da se ful ne da slečt in, da ga nisem mogla prebarvat, sem pa pobarvala tiste mehke blazinice na paskih in so super izpadle. Ja, ja, to se spomnim, zanimalo me je nadaljevanje zgodbe ... Če si klicala proizvajalca in vprašala, če se da kaj narest ipd. Aha, tudi ti dobro pamtiš - pridna pupa. Glede obledelosti - naš Quinny je tudi živa groza - ga sploh nimam več za v lajf, ampak samo za okoliške sprehode, ker zgleda tud, k da bi ga od nekje z riti potegnil - pardon my French - in me blazno moti! Super za novičke - mi je všeč, če/da jih kdo prebere. populis, you two - merci beaucoup. ------------------------------------------------------------------------- Almera, a izvide ste že dobili al še kar ne? Ma, ti smola za tele pikce, no! Poročaj, kaj bo - srečno! In kul, da se Bor tako uspešno privaja. Nas je danes na sestanku kar mal pripravila, kako bo to potekalo - počaaaasi in vztrajno .... bomo videli, kako se bo moj znašel ... mislim, da kar fajn, za malečko pa tud upam, da ne bo preveč stresno! nosečka maja, ja, kva ga pa pihajo sodelavke, no? Mora biti grozljivka delati v takem vzdušju. Kje si že zaposlena? In pozdravčke tvoji mali brezzobi princeski! populis, ja, tudi mene mal matra tole z dopoldanskim spanjem - v vrtcu je kosilo ob cca. 11-ih, potem spat ... ampak naša dama je sedaj že spet na treh rundah spanja, prvega začne okoli 8-ih zjutraj Ah, se bodo že znašli, kajne?