|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
8.7.2009 13:54:29   
3jeMi
Ojla, babe žabe!

Vas na hitro pozdravim in dirkam dalje... DOMOV user posted image user posted image user posted image ... uf, dela ne zmanjka, pa še tole moje računalo je zelo na easy (letnik 2006, dela full "hitr", ga sploh ne dohajam user posted image ).

Doma imam računalnik na off, ker imava z Lovrom ogromno opravkov s crkljanjem in igranjem. Z mojim imava tihe urice... beri: polna luna... kaj čem, je sodu zbil dno, zdaj pa ima user posted image ...

lepo bodite drage moje user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 8.7.2009 13:55:27 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
8.7.2009 14:39:44   
neboglasnica
Majuska: a urica uživancije še traja??? Kar privošči si!! Pa še tole za lepši dan user posted image .

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
8.7.2009 15:23:38   
rovar_ka
Auroraa - a res izgledajo kot komarjevi piki najprej?

Pismo, Tia je danes dobila 3 take rdeče pike (premer cca 2mm). Piška, na morju je bil en fantek, ki je imel vodene koze in sem zdaj šla računat, da je bilo v soboto, ko je tia zbolela, točno 3 tedne od dopusta (oz. 2 tedna od konca). A je mogoče?? Upam, da so res le piki..

In seveda za Matica in Zarjo user posted image

flower - šit ej, res nezavidljiva situacijauser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
8.7.2009 15:44:11   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Auroraa - a res izgledajo kot komarjevi piki najprej?

Pismo, Tia je danes dobila 3 take rdeče pike (premer cca 2mm). Piška, na morju je bil en fantek, ki je imel vodene koze in sem zdaj šla računat, da je bilo v soboto, ko je tia zbolela, točno 3 tedne od dopusta (oz. 2 tedna od konca). A je mogoče?? Upam, da so res le piki..

Bodi pozorna, če bodo nastali tako vodni mehurčki, potem so norice. Sicer pa prej, ko jih dobi, bolje je. Edino na soncu ne sme biti, da ne ostanejo brazgotine. Baje.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
8.7.2009 17:06:26   
neboglasnica
a ste vse zbežale na sonce??

Neposredna povezava do sporočila: 1330
   [Brisano sporočilo]
8.7.2009 17:08:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1331
   [Brisano sporočilo]
8.7.2009 17:12:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1332
   [Brisano sporočilo]
8.7.2009 17:22:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1333
8.7.2009 17:23:52   
metuljcek321
Nekaj rumenih novičk ... še od zjutraj - pozabla prej nalepit:

najprej Michael Jackson:

- Michael skozi leta: KLIKNI 

- Michaelovih 10 must-have look-ov: KLIKNI   

- Michaelovi prijatelji & nenavadne ljubezenske zveze: KLIKNI ter

- izjemno ganljivo slovo hčerkice Paris od preminulega očeta: KLIKNI

- zvezde, ki so se poklonile Michaelu na spominski slovesnosti: KLIKNI

------------------------------------------------------------------------------
največje zaslužkarice med igralkami ... jih uganete vsaj nekaj? Pokukajte na povezavo: KLIKNI

Angelina Jolie je debitirala v filmskem svetu pri sedmih letih, dokaz je tukaj: KLIKNI

Jennifer Aniston & Gerard Butler pridno nadaljujeta s snemanjem filma: KLIKNI

Cristiano Ronaldo se je predstavil kot igralec Real Madrida - za 6-letno pogodbo je pokasiral 94 mio € ... opa, opa, tud jaz bi: KLIKNI

Halle Berry & family uživajo ob bazenu - mala Nahla je res kjut ... no, v bistvu je cela familija že kar mal srhljivo lepa, se vam ne zdi?: KLIKNI   In še Nahla & mommy ob morju: KLIKNI

Vrtec na Hrvaškem: kar 5 parov dvojčkov v skupini, v Slo. pa 3 ... kul, a ne?: KLIKNI

Čuk Jernej Tozon je vzgojitelj v vrtcu - prijetnega petja tej skupini prav gotovo ne manjkauser posted image : KLIKNI

You gotta love Kate Winslet - vedno je tako naravna, reče, kar si misli, ne ovikari - super ženska: KLIKNI

Rupert Grint (Harryjev rdečelasi frend Ron) ima novo gripo, a je baje že OK, tako da že snema nov del Harryja - enega pa promovira: KLIKNI

Katie Holmes snema v Avstraliji, s Tomom sta nekaj dni nazaj praznovala njegov rd, zdaj je že back to business: KLIKNI

Last but not least - the oldie but the goodieuser posted image  user posted image  user posted image : na dan, ko sem doktorirala (22. 6.), je Cameron Diaz dobila svojo zvezdo na Pločniku slavnih - res je kul, ko se potem sprehajaš in hodiš po zvezdah - he, he ... lepa je bila, zelo: KLIKNI

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1334
8.7.2009 17:30:22   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

a ste vse zbežale na sonce??

Čakam, da se princeska zbudi. Se ji je pa tkole nasmejalo, k je posijal sonček:
user posted image

auroraa, user posted image user posted image  za tvoja 2 - naj hitro mine in naj bo v mili obliki!

mojček - drekec bo počakal, glede Operila in zeliščne pare pa najbolje, da sama presodiš, kaj in kako - glede na Živino počutje.  user posted image  tudi zanjo!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1335
8.7.2009 19:42:31   
neboglasnica
Čeeer, babe žabe!

Še čisto malo in tale mati šibne na long čvek. Komaj čakam! Smo pa z enournega, zelo počasnega sprehoda. Moram pa priznati, da sem kar utrujena od teh počasnih sprehodov, ker sem do sedaj več ali manj počivala zaradi nohta, sedaj pa kar dva dni zapored hodim. Uf, sem lena.

Uživajte zvečer!

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1336
8.7.2009 20:22:02   
ksenci
pa sej ne morem vrjet da spet nism dobla lotauser posted image user posted image user posted image

Aljaž popoldan ni nič spal in je ob 19h že zakomirl. grem pod tuš, pol pa se v postlo cartatuser posted image čas bi bil da kake jagode padejo saj je že skor mesec okoluser posted image user posted image user posted image
jutri pa končno nuhalnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1337
   [Brisano sporočilo]
8.7.2009 20:37:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1338
8.7.2009 20:51:07   
metuljcek321
neboglasnica, uživaj na čvekcu & dobro si spočij nožice:

user posted image

ksenči, srečno ju3, dobro opravi:

user posted image

----------------------------------------------------------
rebeca, kako si potem uredila z vozekom in prebarvanjem njegovih delov? Kako si se odločila?

O, 3jemi, hello, bejba! Kako kaj? Berem, da kar bo, da dogaja tako v službi, kot tudi doma. Kiss, kiss za Lovrota!

Kako Živa? Pa ostali malčki-palčki? Že spijo? Naša raketa je padla dol ob 19.45, prej pa taka akcija, da samo gledaš - sem zadnjič slišala, da obstajajo zdaj nove Duracellke  extra & imam Anjo na sumu, da si jih je že omislilauser posted image  Z atijem sta šla na enourni giro & ko sta se vrnila, je bil tak juhuhu, da sva se z možekom samo smejala - ej, kakšne je počela - prav pozirala 6 zganjala norčije - ti, cuker našuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1339
8.7.2009 21:01:12   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

dr.metulj - hvala za job question - je kr ok, veš. na izi sm začela, ker so dopusti, pa 4 ure je zakon, sem ob 12h doma.

B E A U T I F U L!!!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1340
   [Brisano sporočilo]
8.7.2009 21:07:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1341
8.7.2009 21:09:39   
nosečka maja
dober večer

Končno mal časa za rr.......naša mala že  spančka od 20,jaz pa sem si sedajle vzela par minut za computer.
Smo po starem...Lara je pridna punčkica, ki še nima nobenega zobka......sedaj že tretji dan v varstvu pri moji mami. Ja, jaz sem pa v službi...bljakuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer delam samo po 4 ure.....mislim grozne sodelavke imam, koliko je to ene nevoščljivosti in mislim grozno....... ženske - mamice so pa se obnašajo ddddd...sej so full prijazne pa prijateljske sam ko vidiš da za tem tiči sama hinavščina in podobno.

Neposredna povezava do sporočila: 1342
8.7.2009 21:16:08   
nosečka maja
Vsi malečki ki ste praznovali in praznujete  1 leto.....čestitam in bodite zdravi in razigrani.

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
   [Brisano sporočilo]
8.7.2009 21:18:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1344
   [Brisano sporočilo]
8.7.2009 21:46:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1345
   [Brisano sporočilo]
8.7.2009 21:46:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1346
8.7.2009 21:50:51   
metuljcek321
Eto, dokumenti & fotke so na trdem disku - skrajni cajt, da sem to mal posodobla, res!

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

----------------------------------------------------------
rebeca, kako si potem uredila z vozekom in prebarvanjem njegovih delov? Kako si se odločila?

Najbrž si že malo pozabla, ker je že kr nekaj časa od tega. Sem napisala, da se ful ne da slečt in, da ga nisem mogla prebarvat, sem pa pobarvala tiste mehke blazinice na paskih in so super izpadle.

Ja, ja, to se spomnim, zanimalo me je nadaljevanje zgodbe ... Če si klicala proizvajalca in vprašala, če se da kaj narest ipd.

Aha, tudi ti dobro pamtiš - pridna pupa.

Glede obledelosti - naš Quinny je tudi živa groza - ga sploh nimam več za v lajf, ampak samo za okoliške sprehode, ker zgleda tud, k da bi ga od nekje z riti potegnil - pardon my French - in me blazno moti!

Super za novičke - mi je všeč, če/da jih kdo prebere. populis, you two - merci beaucoup.

-------------------------------------------------------------------------
Almera, a izvide ste že dobili al še kar ne? Ma, ti smola za tele pikce, no! Poročaj, kaj bo - srečno! In kul, da se Bor tako uspešno privaja. Nas je danes na sestanku kar mal pripravila, kako bo to potekalo - počaaaasi in vztrajno .... bomo videli, kako se bo moj znašel ... mislim, da kar fajn, za malečko pa tud upam, da ne bo preveč stresno!

nosečka maja, ja, kva ga pa pihajo sodelavke, no? Mora biti grozljivka delati v takem vzdušju. Kje si že zaposlena? In pozdravčke tvoji mali brezzobi princeski!

populis, ja, tudi mene mal matra tole z dopoldanskim spanjem - v vrtcu je kosilo ob cca. 11-ih, potem spat ... ampak naša dama je sedaj že spet na treh rundah spanja, prvega začne okoli 8-ih zjutrajuser posted image  Ah, se bodo že znašli, kajne?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1347
8.7.2009 21:53:07   
nosečka maja
populis....a veš da kr ne moreš verjet kako se ljudje spreminjajo....bo treba poskrbet kmalu za povečanje družine, da se ponovno oddahnem od službe...pa saj ni tako hudo, sam se mi zdi ,da sedaj gledam in dojemam nekatere stvari bolj drugače, bolj resno  in nisem več za take "otročje fore"

Lara že hodi?

< Sporočilo je popravil nosečka maja -- 8.7.2009 21:54:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 1348
8.7.2009 21:53:12   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

1. ... si predstavljaš, da Lara zaspi v naročjuuser posted image user posted image ..

2. ... Drugače pa lepo sedi v naročju in je, nič ne muva sem in tja ...

ad 1: nope, vendar you never know - miracles DO happen. Boš poročala.

ad 2: pridna pupa! Zelo, se vidi, da ji je v skupinici všeč in se ima luštno. Kolk jih že ima tale tvoja gospa? Starost? Mal sem že pozabila? Rifrešaj me, pliiz. Thanks.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1349
8.7.2009 21:55:16   
nosečka maja
oooo metuljček.......kako kaj

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?