|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
8.7.2009 15:31:19   
Anonimen
uf, a pol zdej že vse uvajate, al še ktera mečka kt jst ?user posted image

kiara lohk ji daš počasi ako piščančje meso, skuhaj ga s korenjem, pač z zelenjavo, ki jo je, kot juhco, pa pol zmiksaj vse skupaj, pa ni treba čist na gladko, ne bo nobene škode, če so koščkiuser posted image

prepečenc bo pa počakaluser posted image pa daj že une riževe vaflje kupi, nouser posted image tiste komot daš, pa fajn se stopijo, nima kej bit....matr, tko navijam za te vaflje, kd da mi plačajo za reklamouser posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2401
8.7.2009 15:34:04   
Anonimen
symona, karkoli se že zgodi z računalniko, na disku vse ostane, tud če ti ga čist sesuje itd., s pravimi programi se da vse nazaj dobit, sam ne vem zdej jaz kakuser posted image najbolj da nekje najdeš kakega računalničarja, oz. koga ki se pač bolj spozna na to, pa da ti zrihta. seveda pa najprej ugotovit kaj je sploh narobe. bom pa jaz vprašala mojga, kaj je to za en program, ki ti poišče vse te zbrisane fajle, je fajn tud če sam kdaj kaj zbrišeš, pa bi pol še rabu, vse dobiš nazaj uglavnemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2402
8.7.2009 15:43:38   
Jancci
Kiara kok časa vi zdej že jeste GH? A ji daješ samo za "kosilo" a tudi zajtrk in večerjo?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
8.7.2009 15:59:40   
krtekxx
Čakamo 7 zobek. Pa mislim, da že mamo 9 kg. Drug teden gremo kri dat-to bo še zanimivo. Pa lupinica nam bo vsak čas premajhna, glavica bo v kratkem skozi pogledala, tko da bo treba avtosedež namontirat počasi.

Sami presežniki. user posted image

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
8.7.2009 16:02:29   
Anonimen
ploha - vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeee, draga ploha, vse najboljše za teeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 2405
8.7.2009 16:03:52   
Jancci
Ulla keri so to riževi vaflji? Una okrogla -  moj bi reku "plastika" ?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
8.7.2009 16:10:56   
ronja
okrogli ali kvadratni "stiropor", ja. mi mamo tudi radi (z izjemo  očijauser posted image , očitno fantje niso za to)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
8.7.2009 16:12:57   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: nya

ploha - vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeee, draga ploha, vse najboljše za teeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oooooo hvala user posted image polej polej,..ti  a sva se midve neki menle, da se slišva, jst pa nič poklicala,...no kokr kaže nima nobenih alergij, vsaj za zdej ni nobenih znakov, in prou si mela, glede tega da ni pametno skos diete met,..tko da ja,...

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

uf, a pol zdej že vse uvajate, al še ktera mečka kt jst ?

kiara lohk ji daš počasi ako piščančje meso, skuhaj ga s korenjem, pač z zelenjavo, ki jo je, kot juhco, pa pol zmiksaj vse skupaj, pa ni treba čist na gladko, ne bo nobene škode, če so koščki

prepečenc bo pa počakal pa daj že une riževe vaflje kupi, no tiste komot daš, pa fajn se stopijo, nima kej bit....matr, tko navijam za te vaflje, kd da mi plačajo za reklamo

jst tud še nism, sam naša je najmlaj user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
8.7.2009 16:14:03   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

ja to bi tud jst rekla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
8.7.2009 16:20:04   
ronja

hihi, glede na to, da je Lejla tle skor najstarejša, je bil že skrajni časuser posted image - stara je že 6m in 5 dni...

Eno drugo vpr. Koliko vas še ni dobilo m? (pa a polno dojite) Saj se mi nikamor ne mudi, samo pri Ronji sem jo dobila točno 6m in 5 dni po porodu, pa sem se spomnila nanjo. Zdaj sem tudi ene 2x že mela tak občutek, ko da zdaj zdaj bo, pa ni bilo ničuser posted image . kako pa pri vas?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
8.7.2009 16:20:37   
Jancci
Jest imam to ful rada in imam zdele slučajno tele doma. To ji lohk dam za grickat namesto piškota, a kako?
user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
8.7.2009 16:21:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

ja uni, strioporuser posted image

ronja jst po uli sploh nism dobila M, zdej sm pa tko na tabletihuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2412
8.7.2009 16:42:30   
khurde
ulla, hvala za link... in ja, nas lah tut med mečkače daš, pa še neki čase bomo tle ostal, se mi zdi, da se nobenmu nikamor ne mudi.

ronja, še nimam M.

petra, wb, mal povej kako ste se meli... pol, k prebereš vse za nazaj user posted image

lunica, naša je pri 4,5 mesca mela neki čez 7 kil, za flek pa ne vem

snikolina, hvala... uf, mu rastejo ti zobki user posted image zdej verjetn že dobr ugrizne

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
8.7.2009 17:12:14   
symona
Amadeja je stara 5 mesecev, pa ji bom začela čez kakšen mesec uvajati GH, še nismo nič začeli. Zaenkrat smo še samo na mleku.
Ulla, ja dej plis vpraši tvojga za oni program, ker drugače se mi bo sfuzlal.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
8.7.2009 19:33:34   
krtekxx
Ronja, jaz je še nimam. Pa že 1,5 m dajem GH - sam nimam občutka, da kaj manj dojim.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
8.7.2009 20:45:32   
barba
Ploha vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš Tine je ratal prava vrtavka in to samo ponoč.user posted image user posted image user posted image Zdej se po novem zbudi ekrat od 1-3h ker se v spanju obrne na obok in pol prevali na trebuh. K je na trebuhu se itak čist zbudi in pol rogovil tam po postelji in stoka, k se ne zna nazaj na hrbet zvrnit.user posted image V glavnem pol se more dojit in spet traja da zaspi. Spali smo pa že celo noč ... tko da upam, da se ti časi spet kmal vrnejo ... drgač bom še odvisna od kofeta ratala.user posted image user posted image

Gosta hrana - Tine je ful jedec. Do zdej je še vse sprejel kar sm mu dala in čist nč vn ne pljuva. Dala sm mu že: korenje, jabolko, krompir, bučke in blitvo; v bistvu mu dajem stvari iz domačega vrta, edin krompir je od Ploheuser posted image .

morje - mi gremo naslednjo soboto, sam nas kar nč ne vleče k je tako bedno vreme. Dons smo bli še pr prijatlih in so razlagal kok je v Istri lepše vreme kot bolj južno. Upam, da se bo kej popravlo al bomo pa bunde sabo nesli.user posted image

igrače - jst kupim za Meto izključno didaktične igrače, razne sestavljenke, igrače za ustvarjanje, itak ji je najbolj všeč risalni blok in pobarvanka. Pol pa barva z vodenkami, voščenkami, barvicami, flomastri, prstnimi barvami, ... ni da ni. Imamo tud kuhinjo in veliko lego kock. So pa ene igrače skoz v uporabi, druge pa mal menjamo, drgač je vse nastlano.
Ful se spomnim k je bla Meta stara eno leto k so mamice pokupile vse une pametne kužke, po enmu tednu so pa tud ful jamrala kok je bedna igrače in de se različnih glasov sploh ne da izklopit. Takrat je stal ta kuža 45€.user posted image user posted image user posted image

Ronja jst M še nisem dobila pa tud še dojim, tko da k bo bo. Mi je pa brez nje tud fajn user posted image user posted image user posted image

lunica - naš ma te vročinske pikce in jih mažem z bepanthenom ... so mu že kar zbledele. Se mu je pa naredu en tak flek, kot suha koža pod kolenom in je P rekla, da nej tud z bepanthenom mažem.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
8.7.2009 20:57:24   
sonček33
krtekxx - ne, po Bornovi s kolesom še nisem šla, je šel pa moj..je mal crazy, sam a ni to glih tisto, kar nas vleče?

Igrače - se kar strinjam z večino... zadnjič sem pri kolegici vidla ene lesene igrače, sam se zdele ne spomnim firme, so pa fajn....moram preverit

srečanje - torej v petek ob 11h pred Živo? A Bo katera tolk dobra in bo mojemu Lovru posodila obroč. Mi smo an dopustu imeli sposojenega, zdej je pa kolegica šla tudi na morje pa so za vsak slučaj še tega vzel, če bi bil oranžen prevelik.

hrana - Lovro zelo lepo je...probali smo bučo in kolerabo, jutri bo pa korenček. Prejle je pojedel tudi riževo kašico.

Plohca kako si preživela dan?

Petra WB, povej povej, kako je bilo, kje ste spali, ste se kopali ...

Mi tudi nogice glodamo. Ni lepšega in najbolj zanimivo je itak, kadar ga hočem previt.

Mi imamo 5m in približno 8kg.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
8.7.2009 21:10:27   
Anonimen
eno leto k so mamice pokupile vse une pametne kužke,

men je pa tale kuža kr nekiuser posted image a ne morm jst povedat otroku,da je modra modra,  da je taca taca in uhelj uhelj, pa zakaj more to pisat gor, otrok ne zna brat, a zame pol, da bom vedla da je rumena rumenauser posted image zehuser posted image

smo se mal potepali, ma bivši rd dons, pa smo šli na eno pivičko in torticouser posted image
zdej pa sladoled jemuser posted image

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2418
8.7.2009 21:13:50   
Jancci
Ja, v petek ob 11ih najboljš da kar tam v avli Žive, kjer karte prodajajo. Je fotelj tam...
Obroček bom pa jest mela sabo. Itak je tamala en cajt notr, pol pa težit začne, pa si ga boš lahko sposodla.

Sem pa ful razočarana nad mojo mati: kot veste sem začela z GH in dajem dva dni isto zadevo, kot priporočajo, da mal vidim, če je vse ok, da ne bo imela po keri hrani težave. In zdej sva imeli korenje in bučke, se pravi 4 dni ji dajem tam enkrat okoli kosila. Pa sem bila danes popoldan okrog 6ih dol in je mati rekla, da ima kuhan krompir, če ji da mal krompirja in sem rekla da NE. No in pol sedimo za mizo in sem kar čutla da neki motovili tam zadaj in grem gledat in ona njej daje krompir!!!!user posted image  Pa kaj naj?? A sem jest tečna, a kaj je?? Nej mi ena razloži kaj naj nardim?? A naj se mi je.be, a nej čist znorim al kaj? Nisem več dost pametna... user posted image
Pol pa moj fotr prou pametno, da krompir ji pa že ne bo škodoval... ma ko ne kapirata da sploh ni fora v krompirju!!!! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
8.7.2009 21:16:12   
Anonimen
 jancci in verjetno še prov slan, tko kt za nas 

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2420
8.7.2009 21:22:51   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: symona

Snikolina, naslednjič ko boš šla v prlekijo, se lahko dobima na kakšni kavi.

Lahko,valjda, no problem. Samo povej s kje si, pa prideva mimo. Midva greva v Središče ob Dravi, k je moj iz tam.

Jst tut še nisem začela. Še zbiram informacije kaj in kakouser posted image

Pa te vaflje lahko kar takoj damo, ne glede na to, da še ni pravega uvajanja?

Eno drugo vpr. Koliko vas še ni dobilo m? (pa a polno dojite)

Jst je tut še nimam.

snikolina, hvala... uf, mu rastejo ti zobki user posted image zdej verjetn že dobr ugrizne

Ugrizne tako močno, da mi solze pritečejo. zdej me že dolgo ni v bradavico (trkam), če pa vidi kje frej roko ali trebuh pa takoj zagrize pa še potem z glavo v levo in desno, kot da trga meso. In takoj imaš odtis vseh 6 zobkov, boli pa res ko 100 user posted image

a nej čist znorim al kaj?

Jap, jst bi TOTALNO znorela. Pol bi verjetno bil mir!!user posted image

Grem malega dat (kao) spat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
8.7.2009 21:23:36   
Ploha
sonček: nič posebnega, navaden dan kot vsak dan, bolj zabušavala sem, torto smo jedl, mal sm spala, patronažna je bla na obisku, cel dan se že prštimujem za učit pa ni nič od mene,..eh kr neki vse skup,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
8.7.2009 21:32:13   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jancci in verjetno še prov slan, tko kt za nas 

Rajš ne vem. Pa če se spomniš je blo že takrat s tistim čajem ista zgodba. Ni mi jasno kaj ji je... user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
8.7.2009 21:35:15   
khurde
jancci, jz se sploh ne bi več s tem ukvarjala na način, da se trudiš "spametovat" človeka in do nadalnega tut tamale ne bi puščala niti sekunde pri njej brez mojega nadzora.

uf, snikolina, ti pa maš divjaka; se raj ne smejim zraven, da se mi ne bo vrnilo user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
8.7.2009 21:35:26   
sonček33
Ploha no, kaj eh...  učila se boš že, sej itak si ful pridna

Jancci joj, jaz te štekam...meni bi se tut fržmagal...amapk morda bo res delovalo, če enkrat ornk znoriš, čeprav ej, ne vem no. Ma hudič je to.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.